Δεν θέλει επιχειρηματολογία με αυτούς. Όπως λες, φυλακή και μόνο ή απέλαση μαζί με τα αγαπημένα τους ορκ, να φύγει η πέμπτη φάλαγγα από την Ευρώπη. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι χαίρονται μέσα τους κάθε φορά που σφάζεται Ευρωπαίος.Imperium έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 07:06Ναι ρε τζιμάνι, αυτό πρέπει να είναι: Οι Ρώσοι στέλνουν τοξικομανείς Σύρους για να ανεβάσουν τους αριθμούς των ψηφοφόρων του AfD.
Πώς δεν το σκέφθηκε κάνεις μας; Κι εδώ πιστεύαμε ότι φταίει η ασθένεια του τζιχαντισμού, και οι woke που την περιθάλπτουν.
ΜΕΣΑ όλοι σας κωλόπαιδο, για ΑΛΗΘΙΝΑ εγκλήματα μίσους, σκοτώσατε το παιδάκι και πάτε να την βγάλετε λάδι τάχαμου ότι φταίει ο Πούτιν.
Στο Γκουαντάναμο και αλυσιδοδεμένοι σε κάτεργα στην Αριζόνα, αλήτες, μαζί με τον Μουχαμέτι σας, και τα τρανς σκυλάκια σας, πήρατε θάρρος και νομίζετε ότι περνάει πια η κάθε εμετική μαλακια σας.
Αυστρία: Ισλαμοσκουπίδι έφαξε 14χρονο παιδί και γελούσε
Re: Αυστρία: Ισλαμοσκουπίδι έφαξε 14χρονο παιδί και γελούσε
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Όσο συνεχίζετε να βαφτίζετε "μετανάστες" και "undocumented individuals" τον κάθε εισβολέα που έρχεται και σκοτώνει τα παιδιά μας, τόσο θα ξεσηκώνεται ο κόσμος.marabou έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 10:49Δεν είναι δικός μου. Δεν έχω ψηφίσει κάποιο αριστερό κόμμα μέχρι σήμερα. Έχω δηλώσει ότι η δεξιά με τη συμπεριφορά ορισμένων με σπρώχνει στην αριστερά. Το ίδιο όμως συμβαίνει και αντίστροφα. Βγαίνω λοιπόν από τις ταμπέλες και περιγραφικά δηλώνω τι πιστεύω για κάθε διαφορετικό ζήτημα. Με τραβούν οι προοδευτικές ιδέες περί ισότητας και δημοκρατίας.
Αποφεύγω να μπαίνω σε κόντρες με βάση του τι είναι ο άλλος. Αν δω ότι προκαλεί, αφορίζει, καταριέται, θα τον κοντράρω.
Ο Τζίμυ τώρα ή θέλει να κοντράρει το ρατσιστικό κομμάτι που βγαίνει από τοποθετήσεις κάποιων επειδή είναι αντιρατσιστής ή θέλει να προκαλέσει τους ακροδεξιούς γιατί έχει συσσωρεύσει οργή από αυτά που έχει δει από ακροδεξιοούς. Το καταλαβαίνω αλλά δεν το επικροτώ.
Κουβάς δεν είναι το νήμα. Είναι είδηση και χρήσιμη. Μας γίνεται πλέον συνείδηση ότι κάποιοι μετανάστες ισλαμικών χωρών μαχαιρώνουν κόσμο γιατί κάτι ψυχοπαθητικό - όπως η ίδια η θρησκεία τους τέτοιο πράγμα είναι - τους υπαγορεύει να το κάνουν.
Είναι όλοι οι πολίτες αυτών των χωρών το ίδιο πράγμα; Όχι
Είναι ρατσιμός να μιλάς για όλους τους μετανάστες απαξιωτικά; Ναι.
Είναι ρατσισμος να είσαι καχύποπτος με οποιονδήποτε μουσουλμάνο μετανάστη που δεν ξέρεις; Όχι. Και καλά θα κάνεις να μην περνάς κι από κοντά. Αίσθημα ασφάλειας είναι από αυτά που έχεις δει και καλά κάνεις.
Εγώ θέλω να έχουμε καθαρό μυαλό χωρίς εμμονές και αγκυλώσεις. Κάθε τι μπορούμε να το απαντάμε ξεχωριστά. Αλλά όχι όλα ίσωμα.
Δεν υπάρχει κανένα ίχνος ρατσισμού η ακροδέξιας. Αυτά είναι βγαλμένα απο τη φαντασία των ακροαριστερών που θέλουν την καταστροφή της κοινωνίας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Αυτό ακριβώς. Οι υπόλοιποι είναι φύρα.
Κατά τα άλλα, όσοι ιδεολόγοι βρωπαίοι πηγαίνουν σήμερα στις ιδανικές για την ιδεολογία τους χώρες, ακριβώς τόσοι λάθρο θα πάνε στις δικές τους.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά τραγούδα. Οι μετανάστες είναι μετανάστες. Είτε είναι φονιάδες είτε όχι. Δεν ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες που παράγει το μυαλό σου και τις κάνει και αφήγημα.Unique έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 10:58Όσο συνεχίζετε να βαφτίζετε "μετανάστες" και "undocumented individuals" τον κάθε εισβολέα που έρχεται και σκοτώνει τα παιδιά μας, τόσο θα ξεσηκώνεται ο κόσμος.marabou έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 10:49Δεν είναι δικός μου. Δεν έχω ψηφίσει κάποιο αριστερό κόμμα μέχρι σήμερα. Έχω δηλώσει ότι η δεξιά με τη συμπεριφορά ορισμένων με σπρώχνει στην αριστερά. Το ίδιο όμως συμβαίνει και αντίστροφα. Βγαίνω λοιπόν από τις ταμπέλες και περιγραφικά δηλώνω τι πιστεύω για κάθε διαφορετικό ζήτημα. Με τραβούν οι προοδευτικές ιδέες περί ισότητας και δημοκρατίας.
Αποφεύγω να μπαίνω σε κόντρες με βάση του τι είναι ο άλλος. Αν δω ότι προκαλεί, αφορίζει, καταριέται, θα τον κοντράρω.
Ο Τζίμυ τώρα ή θέλει να κοντράρει το ρατσιστικό κομμάτι που βγαίνει από τοποθετήσεις κάποιων επειδή είναι αντιρατσιστής ή θέλει να προκαλέσει τους ακροδεξιούς γιατί έχει συσσωρεύσει οργή από αυτά που έχει δει από ακροδεξιοούς. Το καταλαβαίνω αλλά δεν το επικροτώ.
Κουβάς δεν είναι το νήμα. Είναι είδηση και χρήσιμη. Μας γίνεται πλέον συνείδηση ότι κάποιοι μετανάστες ισλαμικών χωρών μαχαιρώνουν κόσμο γιατί κάτι ψυχοπαθητικό - όπως η ίδια η θρησκεία τους τέτοιο πράγμα είναι - τους υπαγορεύει να το κάνουν.
Είναι ρατσισμος να είσαι καχύποπτος με οποιονδήποτε μουσουλμάνο μετανάστη που δεν ξέρεις; Όχι. Και καλά θα κάνεις να μην περνάς κι από κοντά. Αίσθημα ασφάλειας είναι από αυτά που έχεις δει και καλά κάνεις.
Εγώ θέλω να έχουμε καθαρό μυαλό χωρίς εμμονές και αγκυλώσεις. Κάθε τι μπορούμε να το απαντάμε ξεχωριστά. Αλλά όχι όλα ίσωμα.
Δεν υπάρχει κανένα ίχνος ρατσισμού η ακροδέξιας. Αυτά είναι βγαλμένα απο τη φαντασία των ακροαριστερών που θέλουν την καταστροφή της κοινωνίας.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Στο στόμα. Ακριβώς πάνω στο χαμόγελο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 10:55τι τον κοιτάνε και δεν του φυτεύουν μία ανάμεσα στα μάτια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Οχι δεν ειναι μετανάστες. Οποιος περνάει τα σύνορα μιας χώρας ετσιθελικά ειναι εισβολέας. Αν θέλει να μεταναστευσει να πάει στις κατα τόπου πρεσβείες και να κάνει αίτηση.marabou έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 11:03Καλά τραγούδα. Οι μετανάστες είναι μετανάστες. Είτε είναι φονιάδες είτε όχι. Δεν ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες που παράγει το μυαλό σου και τις κάνει και αφήγημα.Unique έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 10:58Όσο συνεχίζετε να βαφτίζετε "μετανάστες" και "undocumented individuals" τον κάθε εισβολέα που έρχεται και σκοτώνει τα παιδιά μας, τόσο θα ξεσηκώνεται ο κόσμος.marabou έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 10:49
Δεν είναι δικός μου. Δεν έχω ψηφίσει κάποιο αριστερό κόμμα μέχρι σήμερα. Έχω δηλώσει ότι η δεξιά με τη συμπεριφορά ορισμένων με σπρώχνει στην αριστερά. Το ίδιο όμως συμβαίνει και αντίστροφα. Βγαίνω λοιπόν από τις ταμπέλες και περιγραφικά δηλώνω τι πιστεύω για κάθε διαφορετικό ζήτημα. Με τραβούν οι προοδευτικές ιδέες περί ισότητας και δημοκρατίας.
Τα βασικά δηλαδή.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Στην τελική, γιατί να μη χαμογελά κοροϊδευτικά, παίδες;
Τί ακριβώς θα πάθει;
Ειδικώς αν έχει καταγραφεί και αυτός ως ανήλικος. Όλες οι κρατικές υπηρεσίες θα τον περιθαλψουν στο πλαίσιο της ευαισθητοποιημένης ενσωμάτωσης ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα πάει απλά φυλακή και αυτό πρέπει να γίνει. Τα υπόλοιπα είναι σενάρια για συντήρηση των εμμονών και των αφηγημάτων.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
φίλε Unique
Πρέπει να επανεξετάσουμε την αξία της ανθρώπινης ζωής.
Της έχουμε δώσει πολύ μεγάλη αξία στην Ευρώπη.
Κάτι παραπάνω θα ξέρουν τα ισλαμιστικά και οι ηγέτες μας
που δεν το έχουμε καταλάβει εμείς το πόπολο.
Δεν ξέρω μήπως ο τύπος θα επεδίωκε να μπει φυλακή (τζάμπα στέγη-φαγητό)
και έτσι εξασφαλίζει την θέση του σε κάποιο κελί συν βόλτες σε δικαστήρια με συνοδεία,
δικηγόροι και τα λοιπά, ίσως θέλει να δει και πόσο μ@λ@κες είμαστε.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Α ναι; Και γιατί να μην απελαθεί με συνοπτικές διαδικασίες; Όχι με τις τρέχουσες φυσικά.
Κι ας πάει να κάνει στη χώρα του τέτοιες μαγκιές.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατά τα άλλα, αν κάποιος "μπάτσος" ή πολίτης σακάτευε αυτό το καθήκι, θα ήταν υπόλογοι αυτοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό μας έμεινε, να μας πείσεις και εσυ οτι ΔΕΝ είσαι με τους ψεκο-wokeηδες!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 10:55τι τον κοιτάνε και δεν του φυτεύουν μία ανάμεσα στα μάτια;

Δεν του φυτεύουν γιατί ο Κουλης σου και η Σια σου τους έχουν διατάξει οτι μόνο φιλάκια μπορούν να τους φυτεύουν, και αυτό που μόλις έκανες ΕΣΥ, ΕΔΩ, είναι έγκλημα μίσους.
Κατάλαβες, ή να το κάνω πιο φραγκο-δίιφραγκα;
Στην Αγγλία αυτην την στιγμη είναι άνθρωποι στις φυλακές για πολύ πιο ήπιες δηλώσεις, και σαν να σε θυμάμαι να το χειροκροτούσες...
Πείτε αλεύρι. Ο σερίφης της Αριζόνα σας γυρεύει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 16 Φεβ 2025, 11:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μισες δουλειές κάνουν οι τζιχαντιστές, ενω για τους γουόκηδες είναι πάντα ΚΑΙ οι τρανς ΚΑΙ η τζιχαντιστες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 08:38Αυτά για τους τρανς τα λένε τζιχαντιστές, πρόσεχε που θα καταλήξεις κι εσύ...
Αει παραπέρα λοιπόν κύριε Woke for Palestine.
Και τον νου σου τον σερίφη, ιδίως τώρα αν τυχει και προσκυνίσει ο Κούλης μαζί με Apple, Meta, Microsoft, Goldman και παρέα.