Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 14:20

enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 14:02
Γαληνός έγραψε:
16 Φεβ 2025, 13:59
αποκάλυψη επίσης Κοκοτσάκη, που το έμαθαν επίσημα πριν λίγες ημέρες,
πως η αστυνομία είχε κατασχέσει όλο το βιντεοληπτικό υλικό όλης της γραμμής
την επιβατική εννοεί, απλα κάνει τον χαζό αφου δεν τον ρωταει κανεις για διευκρίνηση. Παίζει το πουλί του λιγο αυτος νομίζω, αλλα οκ, μπορει να του εχουν σπάσει τα νευρα.
Θύμησέ μου, γιατί δεν είχαν δώσει και την εμπορική?

Και μισό λεπτό γιατί με όλα τα τεχνικά που διάβαζα πριν, το κεφάλι μου έγινε γήπεδο του Εδεσσαικού:

κατάσχεται ό,τι κατάσχεται τέλος πάντων, κάποιες ημέρες πριν το πέρας του 15θημερου, μετά του οποίου σύμφωνα με το νόμο περι προσωπικών δεδομένων, δεν επιτρέπεται να φυλάσσεται καταγραφή.
Στην Αγγλία όταν τα έστειλαν, μετά τις 15 ημέρες, δεν το ήξεραν αυτό? :smt017
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Φεβ 2025, 14:25

Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 14:20
δεν την ζήτησαν την εμπορική, και οταν την ζήτησαν ειχαν περάσει 15 μέρες, σχεδόν 2 μηνες ειχαν περάσει, οποτε απάντησαν οτι δεν εχουν πλεον κατι γιατι δεν ηταν νομιμο να εχουν κατι, ασχετα αν ειχαν. Μετα κανανε και αλλη αλληλογραφια με τον ανακριτή, γραφανε σαν τις ρομαντικες ταινιές εποχής, με γαϊδουράκια ανταλλάσσαν γράμματα σφραγισμένα με βουλοκερι, και κάποτε ήρθαν οι δίσκοι πηγαν εδω σε εμας στην αστυνομια, μετα κραζανε οι ιδιώτες, πηγαν αγγλια κλπ.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 16 Φεβ 2025, 14:26

enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 14:18
nemo έγραψε:
16 Φεβ 2025, 14:15
παιδες δωστε με και μενα ενα ρολο ενα βιντεο να σκαναρω
ελα οκ, αφου θες να κανεις κατι θελω σε παρακαλω να δεις μερικά βιντεο του Καπερναρου απο αυτες τις ημερες και να κανεις μια σύντομη περίληψη, τι κατάλαβες. Εδω εχει ενα προσχέδιο.
ρε συ με δουλευεις εβαλες να δω και να σκαναρω τον προεδρο του εδασσαικου;
τοσο πολυ φοβαστε να μη δω βιντεο του τραινου; βαλε ενα βιντεο του τραινου με διακριτικα
και με τις δεξαμενες με παρανομο φορτιο

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Φεβ 2025, 14:29

nemo έγραψε:
16 Φεβ 2025, 14:26
τοσο πολυ φοβαστε να μη δω βιντεο του τραινου; βαλε ενα βιντεο του τραινου με διακριτικα
προσχέδιο ειναι αυτο, δες εσυ τον Καπερναρο να εξηγει τι εγινε με τα βιντεο, καλα ομως, δες τον σε 5-6 συνεντεύξεις, και αν καταφέρεις να μην μοιαζει η περίληψή που θα κανείς με το προσχέδιο, ακόμα καλυτέρα.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 16 Φεβ 2025, 14:33

enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 14:29
nemo έγραψε:
16 Φεβ 2025, 14:26
προσχέδιο ειναι αυτο, δες εσυ τον Καπερναρο να εξηγει τι εγινε με τα βιντεο, καλα ομως, δες τον σε 5-6 συνεντεύξεις, και αν καταφέρεις να μην μοιαζει η περίληψή που θα κανείς με το προσχέδιο, ακόμα καλυτέρα.
δεν εχω αρρωστησει τοσο που θα κατσω να δω τα βιντεο .. :102:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Φεβ 2025, 14:39

nemo έγραψε:
16 Φεβ 2025, 14:33
δεν εχω αρρωστησει τοσο που θα κατσω να δω τα βιντεο .. :102:
δεν πειράζει, διαβασε σε παρακαλώ αυτη την ωραία αναλυση που εκανε ενας σοβαρός ανθρωπος, εχει συνεργαστεί στον φωτισμό της Ακρόπολης, ειναι και μηχανικός.

Θέλω να μου σημειώσεις τα δυνατά της σημεία, εκεινα που δειχνουν οτι αυτος ο ανθρωπος κατανόει σε βαθος τις εννοιες που πραγματεύεται στο κειμενό του.

https://www.enandro.gr/koinonia/10858-p ... dikou.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Φεβ 2025, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg » 16 Φεβ 2025, 14:41

SeaHawk έγραψε:
16 Φεβ 2025, 12:37
Δεν θα μαθουμε ποτε
Υπαρχει το περιφημο δημοσιογραφικο απορρητο
Ξεκόλλα σε παρακαλώ. Τα γαλάζια σκουπίδια είναι τα όργανα και όχι η ουσία.

Αν ο ανακριτής δεν τα είχε τα 3 βίντεο τότε έχουμε θέμα χρονομηχανών.

Αν ο ανακριτής τα είχε, αφού τα κατάσχεσε όλα, τότε γιατί δεν ήταν στην δικογραφία;
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 16 Φεβ 2025, 14:43

Έρχεται η ώρα που ο καπερναρος θα λέει ρε παιδιά εγώ απλός ο κομιστής ήμουν και το άλλο το τσουτσεκι εγώ δημοσιογράφος είμαι με το έδωσαν και το δημοσιοποίησα

Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg » 16 Φεβ 2025, 14:47

Νετο Γκουερινο έγραψε:
16 Φεβ 2025, 14:43
Έρχεται η ώρα που ο καπερναρος θα λέει ρε παιδιά εγώ απλός ο κομιστής ήμουν και το άλλο το τσουτσεκι εγώ δημοσιογράφος είμαι με το έδωσαν και το δημοσιοποίησα
Σαν το Θέμο που τα 5 εκατ. δεν ήταν δικά του, αλλά τα κουβαλούσε για κάποιον φίλο.
Και τελικά η δικαιοσύνη από την Νιγηρία τον αθώωσε με βούλευμα. Δηλαδή με αιτιολογία τύπου: έτσι γουστάρουμε.
Μαρία Καρυστιανού

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 16 Φεβ 2025, 14:47

Νετο Γκουερινο έγραψε:
Ας φτάσουμε και στους ψηφοφόρους. Ρε παιδιά εγώ απλά ένα ψηφοδέλτιο που δώσανε έριξα.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg » 16 Φεβ 2025, 14:53

Αν ο ανακριτής βρει υλικό σχετικό με την υπόθεση είναι υποχρεωμένος να το βάλει την δικογραφία και να έχουν πρόσβαση σε αυτό το υλικό, οι εμπλεκόμενοι με την δικογραφία, δηλαδή οι συγγενείς.
Αν κάνω κάποιο λάθος, παρακαλώ να με διορθώσετε.

Ο ανακριτής σε χώρα μη-μπανανία δεν παίζει κρυφτό με τους εμπλεκόμενους.
Είναι αυτός που θα εξετάσει όλο το υλικό και θα ξεχωρίσει εκείνο που είναι σχετικό με την υπόθεση.

Και για αυτό του έκαναν μήνυση οι συγγενείς.
Διότι σου λέει εδώ βλέπουμε ότι όχι μόνο υπάρχει υλικό (τα 3 βίντεο), αλλά προφανώς υπάρχει και πολύ περισσότερο (τα 649.000 αρχεία) αλλά για κάποιον λόγο δεν το έβαλες στην δικογραφία.
Ίσως να το θεωρούσε άσχετο ο ανακριτής αυτό το υλικό, αλλά τώρα πρέπει να εξηγήσει πολύ αναλυτικά την επιλογή του αυτή.
Διότι σου λένε οι συγγενείς. Αν το υλικό ήταν πραγματικά άσχετο, τότε αυτά τα σκουπίδια, πώς βρήκαν 3 τόσο σχετικά βίντεο;
Μαρία Καρυστιανού

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 16 Φεβ 2025, 14:56

enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 14:25
Saturn έγραψε:
δεν την ζήτησαν την εμπορική, και οταν την ζήτησαν ειχαν περάσει 15 μέρες, σχεδόν 2 μηνες ειχαν περάσει, οποτε απάντησαν οτι δεν εχουν πλεον κατι γιατι δεν ηταν νομιμο να εχουν κατι, ασχετα αν ειχαν. Μετα κανανε και αλλη αλληλογραφια με τον ανακριτή, γραφανε σαν τις ρομαντικες ταινιές εποχής, με γαϊδουράκια ανταλλάσσαν γράμματα σφραγισμένα με βουλοκερι, και κάποτε ήρθαν οι δίσκοι πηγαν εδω σε εμας στην αστυνομια, μετα κραζανε οι ιδιώτες, πηγαν αγγλια κλπ.
Δε νομίζω ότι είναι θέμα νομιμότητος αλλά χωρητικότητος.Η χωρητικότητα των μηχανημάτων είναι για 15 ημέρες καταγραφής,μετά γράφονται πάνω στα παλιά βίντεο καινούργια.
Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ Λαμπρόπουλος και αυτά τα περιβόητα βίντεο που υπάρχουν,υπάρχουν κατά λάθος.Ένας υπάλληλος που δεν ήξερε την πρώτη μέρα που ακριβώς έγινε το ατύχημα έσωσε τα βίντεο από τις κάμερες των σηράγγων επειδή νόμιζε ότι το ατύχημα έγινε πιο πάνω και τα έσωσε πιστεύοντας ότι θα καταγράφουν την επιβατική.Κατέγραψαν όμως μόνο την εμπορική διότι η επιβατική δεν πέρασε ποτέ τα Τέμπη,συγκρούσθηκε πιο κάτω. :D Αυτό το άκουσα να το λέει σε ένα ραδιόφωνο.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Φεβ 2025, 14:58

πατησιωτης έγραψε:
16 Φεβ 2025, 14:56
enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 14:25
Saturn έγραψε:
Δε νομίζω ότι είναι θέμα νομιμότητος αλλά χωρητικότητος.Η χωρητικότητα των μηχανημάτων είναι για 15 ημέρες καταγραφής,μετά γράφονται πάνω στα παλιά βίντεο καινούργια.
Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ Λαμπρόπουλος και αυτά τα περιβόητα βίντεο που υπάρχουν,υπάρχουν κατά λάθος.Ένας υπάλληλος που δεν ήξερε την πρώτη μέρα που ακριβώς έγινε το ατύχημα έσωσε τα βίντεο από τις κάμερες των σηράγγων επειδή νόμιζε ότι το ατύχημα έγινε πιο πάνω και τα έσωσε πιστεύοντας ότι θα καταγράφουν την επιβατική.Κατέγραψαν όμως μόνο την εμπορική διότι η επιβατική δεν πέρασε ποτέ τα Τέμπη,συγκρούσθηκε πιο κάτω. :D Αυτό το άκουσα να το λέει σε ένα ραδιόφωνο.
λάθος νομιζεις, ειναι θεμα νομιμότητας, στην πραξη ομως ειδαμε οταν πήγαν αγγλια οτι μεχρι και 53 μερες καποιοι σταθμοι κρατούσαν εικόνες. Αυτα ειναι τα δεδομενα. Ήταν παρανομο πανω απο 15 μερες, αλλα τα κρατουσαν, σαν μπακάλικο.

τα βιντεο υπαρχουν γιατι ηταν στο λαπτοπ της. Αν τα εχει επξεργαστει κιολας να τα κανει τεμάχια, αν δηλαδη το αππλε λαπτοπ που βλεπουμε στα ινφο ειναι το δικό της, αστα να πανε, μπαχαλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Φεβ 2025, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg » 16 Φεβ 2025, 14:59

Δηλαδή ακόμα και θεωρήσουμε ότι όλα τα βίντεο είναι αυθεντικά και όλα έγιναν κατά γράμμα και τα γαλάζια σκουπίδια μέσω βαθιάς τέχνης της δημοσιογραφίας, τα ανακάλυψαν... τότε ο ανακριτής γιατί δεν τα έβαλε στην δικογραφία;

Τον πήρε ο ύπνος όταν έβλεπε τα τόσα βίντεο και αυτό πέρασε χωρίς να το καταλάβει;
(Σε λίγο κάτι τέτοια θα ακούμε)
Μαρία Καρυστιανού

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 16 Φεβ 2025, 15:00

Νετο Γκουερινο έγραψε:
Ναι, ναι, αυτο ακριβώς θα γίνει. Όπως τα λες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών