Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
Re: Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
Τα παρκαρισμενα φορτηγάκια και τζιπάκια πανω στη στροφή που δεν μπορείς να δεις τπτ και απλά κανεις τον σταυρό σου
Το τουριστικό λεωφορείο στα κάστρα που οριακά χωράει ένα αμάξι και κάνουμε 15 αμάξια όπισθεν
Τουλάχιστον κατήργησαν τον ηλίθιο ποδηλατοδρομο στην Νίκης που πεθαιναμε όλη μέρα για να περνάει ένας ποδηλατης κάθε 5 ώρες γιατί εκείνος ο ηλίθιος ο προηγουμενος δήμαρχος νόμιζε ότι έχει το Αμστερνταμ
Το τουριστικό λεωφορείο στα κάστρα που οριακά χωράει ένα αμάξι και κάνουμε 15 αμάξια όπισθεν
Τουλάχιστον κατήργησαν τον ηλίθιο ποδηλατοδρομο στην Νίκης που πεθαιναμε όλη μέρα για να περνάει ένας ποδηλατης κάθε 5 ώρες γιατί εκείνος ο ηλίθιος ο προηγουμενος δήμαρχος νόμιζε ότι έχει το Αμστερνταμ
- Fata_Morgana
Τα αυτοκίνητα και οι μηχανές που τρέχουν.
Οι μαλακισμένες γυναίκες που οδηγούν και είναι άσχετες
Δεν είπα για λιγότερο ή περισσότερο ενοχλητικό αλλά για πιο αξιοπερίεργο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 19:15Δεν κατηγορώ εσένα ότι κάνεις τα ίδια. Ότι σου φαίνονται κανονικότητα όλα τα υπόλοιπα εκτός της ταμπέλας στο δέντρο που είναι και το λιγότερο ενοχλητικό.Ερμής έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 19:10Ρε άνθρωπε σου είπα πως παρκάρω στο πεζοδρόμιο;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 19:09
Την προηγούμενη φορά με απεκάλεσες ελληνιάρη. Φταίω εγώ να σου επιστρέψω το χαρακτηρισμό;
Γιατί η φωτογραφία αυτή είναι το απαύγασμα. Όσα αυτοκίνητα φαίνονται στη φωτογραφία είναι εμφανώς παράνομα παρκαρισμένα παρκαρισμένα επί του πεζοδρομίου, άλλα με τη μία ρόδα, άλλα ολόκληρα, βλέπε το μπλέ. Έχουμε επίσης ένα στενό πεζοδρόμιο, δε χωράει καρότσι στο σημείο, λόγω του δέντρου στη μέση λες και είναι παρτέρι. Έχουμε τα ρολόγια του αερίου να εξέχουν από την οικοδομή και καταλαμβάνουν κοινόχρηστο χώρο, κάτι που απαγορεύεται και πλσε εξαιρετικές περιπτώσεις απαιτείται άδεια της πολεοδομίας. Όμως εδώ δεν υπάρχουν αυτές οι συνθήκες. Έχουμε σπασμένες πλάκες. Και μετά από όλα αυτά που βλέπουμε αυτό που σε εκνευρίζει είναι ο τύπος που αυθαίρετα κόλλησε ένα σήμα στο δέντρο, πιθανότατα εκνευρισμένος που οι τύποι παρκάρουν ακόμη και σε αυτό το στενό σημείο επάνω στο πεζοδρόμιο.
Είσαι λάθος. Αν δεν το καταλαβαίνεις είσαι ελληνιάρης.
Φιλικά πάντα.
Προφανώς και δε τον λαμβάνει κάνεις υπόψη αυτόν που το κόλλησε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ίσως μπερδεύτηκα με τον τίτλο του νήματος. Τουσέ. Τώρα το θέτεις σωστά.Ερμής έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 19:36Δεν είπα για λιγότερο ή περισσότερο ενοχλητικό αλλά για πιο αξιοπερίεργο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 19:15Δεν κατηγορώ εσένα ότι κάνεις τα ίδια. Ότι σου φαίνονται κανονικότητα όλα τα υπόλοιπα εκτός της ταμπέλας στο δέντρο που είναι και το λιγότερο ενοχλητικό.
Κατά τα λοιπά, είμαι σίγουρος ότι ο τύπος που παρκάρει στο πεζοδρόμιο, θες ρόδα, θες ολόκληρο έτσι και αλλιώς δε σέβεται την κανονική σήμανση όχι αυτοκόλλητο του τζάμπο.
Μια ερώτηση. Μπορείς να μου γράψεις το πρώτο γράμμα της περιοχής που έβγαλες τη φωτογραφία. Κάτι μου θυμίζει η φωτογραφία.

Παλαιό ΦάληροΕμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 19:52Ίσως μπερδεύτηκα με τον τίτλο του νήματος. Τουσέ. Τώρα το θέτεις σωστά.Ερμής έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 19:36Δεν είπα για λιγότερο ή περισσότερο ενοχλητικό αλλά για πιο αξιοπερίεργο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 19:15
Δεν κατηγορώ εσένα ότι κάνεις τα ίδια. Ότι σου φαίνονται κανονικότητα όλα τα υπόλοιπα εκτός της ταμπέλας στο δέντρο που είναι και το λιγότερο ενοχλητικό.
Κατά τα λοιπά, είμαι σίγουρος ότι ο τύπος που παρκάρει στο πεζοδρόμιο, θες ρόδα, θες ολόκληρο έτσι και αλλιώς δε σέβεται την κανονική σήμανση όχι αυτοκόλλητο του τζάμπο.
Μια ερώτηση. Μπορείς να μου γράψεις το πρώτο γράμμα της περιοχής που έβγαλες τη φωτογραφία. Κάτι μου θυμίζει η φωτογραφία.
-
Τότε τον καταλαβαίνω αυτόν που το έβαλε. Από τη στιγμή που το μπουρδέλο του Λάτση κατήργησε τις ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ όλοι παρκάρουν μέσα στο Παλαιό Φάληρο, σε γωνίες, δέντρα, κάδους, πάρκινγκ κατοίκων. Και η αστυνομία απούσα. Σπάσιμο και χαράκωμα μέχρι να ξεκουμπιστούν.Ερμής έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 11:25Παλαιό ΦάληροΕμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 19:52Ίσως μπερδεύτηκα με τον τίτλο του νήματος. Τουσέ. Τώρα το θέτεις σωστά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αυτό το κόκκινο καρούλι έχει πινακίδες η είναι απλα φωτοσβησμένες?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Χμμ, μπορείς να βάλεις και το δεύτερο;Ερμής έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 11:25Παλαιό ΦάληροΕμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 19:52
Νομίζω το βρήκα αλλά θέλω να σιγουρευτώ.
Yippie Kay Yay
Δεύτερο;Airman68 έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 14:46Χμμ, μπορείς να βάλεις και το δεύτερο;Ερμής έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 11:25Παλαιό ΦάληροΕμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 19:52
Νομίζω το βρήκα αλλά θέλω να σιγουρευτώ.
Εσύ πού μένεις Εμπέδοκλα;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 12:19Τότε τον καταλαβαίνω αυτόν που το έβαλε. Από τη στιγμή που το μπουρδέλο του Λάτση κατήργησε τις ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ όλοι παρκάρουν μέσα στο Παλαιό Φάληρο, σε γωνίες, δέντρα, κάδους, πάρκινγκ κατοίκων. Και η αστυνομία απούσα. Σπάσιμο και χαράκωμα μέχρι να ξεκουμπιστούν.Ερμής έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 11:25Παλαιό ΦάληροΕμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 19:52
Ίσως μπερδεύτηκα με τον τίτλο του νήματος. Τουσέ. Τώρα το θέτεις σωστά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στον δήμο του ποτέ ποτέ να φανταστώ, έτσι; 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έχει σχέση η Μαρίνα με το πάρκινγκ πέρα από δύο τρεις δρόμους απέναντι της. Το Πρόβλημα είναι ότι κάθε οικογένεια έχει τρία αμάξια το λιγότερο και πολλές από αυτές τις πολύ κατοικίες δεν έχουν θέσεις στάθμευσης.
Σε πολλές χώρες της Ευρώπης αν δε δηλώσεις σταθερή θέση στάθμευσης, δεν μπορείς να αγοράσεις.
Σε πολλές χώρες της Ευρώπης αν δε δηλώσεις σταθερή θέση στάθμευσης, δεν μπορείς να αγοράσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σας εκνευρίζει κι εσάς ο Μπάρμπα Δήμος;
από Communio Sancta » 06 Απρ 2025, 19:21 » σε Μαγειρική - 2 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
11 Απρ 2025, 00:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μάτια μας στο δρόμο!!!
από τα ριχνω μέσα » 01 Νοέμ 2024, 12:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
01 Νοέμ 2024, 12:22
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 617 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Οκτ 2023, 09:23