Τέμπη, Φόρουμ, Καρυστιανού και η Τέχνη της Προπαγάνδας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Τέμπη, Φόρουμ, Καρυστιανού και η Τέχνη της Προπαγάνδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 17:25

Golden Age έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:23
Προσωπικά είμαι υπέρ του αγώνα των θυμάτων και των συγγενών για δικαίωση και στηρίζω τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ταυτόχρονα όμως είμαι αντίθετος με την πολιτική εκμετάλλευση που επιδιώκεται από την Αριστερά. Η προσπάθεια της Αριστεράς να προσεταιριστεί την ελληνική κοινωνία μέσω της εκμετάλλευσης του θέματος των Τεμπών με βρίσκει και θα με βρίσκει απέναντι, όπως και κάθε κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Σήμερα πχ η... Γιάμαλη είχε καλεσμένο τον..."τσολιά" της πάλαι ποτέ Ελληνοφρένειας, για να συζητήσουν υποτίθεται για τα Τέμπη και η συζήτηση οδηγήθηκε στα...αριστερά της ΝΔ, ενώ ταυτόχρονα έπεσε λάσπη στα δεξιά της ΝΔ. Αυτό δεν είχε καμμία σχέση με προσπάθεια για κάποιου είδους δικαιοσύνη για τα Τέμπη. Αυτά θα με βρίσκουν απέναντι.
Βρίσκω την τοποθέτησή σου , εκτός από εκτός χρόνου, και τελείως υποκριτική
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Φεβ 2025, 17:26

sharp έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:22
Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:16
enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:13

ναι σιχαμένη γλίτσα, το ξέρω οτι σε προκαλώ να γράψεις.
Τι σ' έχει πιάσει με τον σαρπ ρε παπάρα; Από τους πιο συμπαθείς και λιγότερο εριστικούς ΝΔτες είναι.
Μη σε γαμήσω, έτσι; :011:

:lol:
Εδώ λέει εμένα ΝΔτη ρε επειδή τους ψήφισα μια φορά.

Άντε δυο.

Οκ τρεις, ίσως τέσσερις.

Πέντε, τελευταία προσφορά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Φεβ 2025, 17:28

Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:21
Καλά, κάνε δουλειά σου, κι αφού το βλέπει κι εκείνος με χιούμορ όλα καλά (κάτι μού θυμίζει η όλη φάση...). Απλά μού έκανε εντύπωσις, γιατί τού μιλάς σαν να τα λες στον ΓΓ πχ και είπα να αρωτήξω.
μα δεν θελω να το βλεπει με χιούμορ, δεν εχει, αυτο ειναι το πρόβλημα. Μην νομιζεις οτι η πονηριά σου περασε ετσι, σαν εσένα ειναι, υποχθόνιο κοματικο σκουλήκι, αλλα εσυ εχεις και πλακα, εκείνος ειναι πραγματικά ντουβαρακι. Με αγάπη πάντα.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 16 Φεβ 2025, 17:30

Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:25
Golden Age έγραψε:
Προσωπικά είμαι υπέρ του αγώνα των θυμάτων και των συγγενών για δικαίωση και στηρίζω τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ταυτόχρονα όμως είμαι αντίθετος με την πολιτική εκμετάλλευση που επιδιώκεται από την Αριστερά. Η προσπάθεια της Αριστεράς να προσεταιριστεί την ελληνική κοινωνία μέσω της εκμετάλλευσης του θέματος των Τεμπών με βρίσκει και θα με βρίσκει απέναντι, όπως και κάθε κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Σήμερα πχ η... Γιάμαλη είχε καλεσμένο τον..."τσολιά" της πάλαι ποτέ Ελληνοφρένειας, για να συζητήσουν υποτίθεται για τα Τέμπη και η συζήτηση οδηγήθηκε στα...αριστερά της ΝΔ, ενώ ταυτόχρονα έπεσε λάσπη στα δεξιά της ΝΔ. Αυτό δεν είχε καμμία σχέση με προσπάθεια για κάποιου είδους δικαιοσύνη για τα Τέμπη. Αυτά θα με βρίσκουν απέναντι.
Δεν είναι υποκριτική, είναι αυτό που πιστεύω. Κατά τα λοιπά, περιγράφεται η ουσία, γιατί όλα όσα αναφέρω γίνονται.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 16 Φεβ 2025, 17:31

Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:26
sharp έγραψε:
Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:16

Τι σ' έχει πιάσει με τον σαρπ ρε παπάρα; Από τους πιο συμπαθείς και λιγότερο εριστικούς ΝΔτες είναι.

Άντε δυο.

Οκ τρεις, ίσως τέσσερις.

:o Τόσες, ούτε εγώ.

Στο ερώτημα σου, προτιμά τους εριστικούς. Όπως και κάμποσοι εδώ μέσα... that's life... No! That's Hellas!

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 17:32

Golden Age έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:30
Saturn έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Δεν είναι υποκριτική, είναι αυτό που πιστεύω. Κατά τα λοιπά, περιγράφεται η ουσία, γιατί όλα όσα αναφέρω γίνονται.

γι αυτό είπα οτι μιλάς εκτός χρόνου (και τόπου)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Φεβ 2025, 17:33

enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:28
Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:21
Καλά, κάνε δουλειά σου, κι αφού το βλέπει κι εκείνος με χιούμορ όλα καλά (κάτι μού θυμίζει η όλη φάση...). Απλά μού έκανε εντύπωσις, γιατί τού μιλάς σαν να τα λες στον ΓΓ πχ και είπα να αρωτήξω.
... υποχθόνιο κοματικο σκουλήκι...
Από αυτά, μόνο το τρίτο ισχύει (και το ξες, άσχετα αν...). Και δυστυχώς, σήμερα μάθαμε και τα κλαρίνα Λιβαδειάς.

Οκ, τέρμα η πλάκα και τα οφ-τόπικ από μέρους μου, έχει δίκιο η Σουβλίτσα.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 17:34

Στο δια ταύτα δηλαδή, η ελλ κοινωνία ΔΕΝ κινδυνεύει από κάποιο φάντασμα ακροαριστεράς πλεον
Δεν πάει προς αυτή την κατεύθυνση το πράγμα..

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Φεβ 2025, 17:39

Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:33
(και το ξες, άσχετα αν...)
ναι οκ, για να μην λεμε ο,τι να'ναι η σιωπή εχει αξία, εσυ στο θέμα εχεις σεβαστεί οτι δεν κανει να λεμε χοντρές πιπες, άσχετα με τα πολιτικά. Δεν το ευχαριστιέμαι οταν το λεω σε εσένα, αλλο πράγμα ειναι ο σαρπ στο θέμα εντελώς.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 16 Φεβ 2025, 17:40

Golden Age έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:30
Saturn έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Αυτό θα γίνεται πάντα.Δεν υπάρχει πιο εύκολο θύμα της προπαγάνδας της αριστεράς από τον απολίτικο πατριώτη.Γίνεται συνέχεια από την κατοχή και μετά.Αλλά πόσους θα πείσουν τα Τέμπη να ψηφίσουν αριστερά όταν μαίνεται ο δεξιός άνεμος σε Αμερική και Ευρώπη;διότι σημασία δεν έχει αν θα πάνε στη διαδήλωση αλλά τι θα ψηφίσουν και το μεταναστευτικό θα εξακολουθήσει να υπάρχει με Τέμπη ή χωρίς.
Θα είναι ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις.Το μόνο που μπορώ να προβλέψω είναι ότι επί της ουσίας της υποθέσεως θα κάνουν μια τρύπα στο νερό.Η πιθανότητα να βρεθεί κάποιος που έβαλε εύφλεκτο παράνομο φορτίο στο τραίνο είναι ίση με την πιθανότητα να βρεθεί αυτός που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει το 2014 τον Χαικάλη.Βέβαια όσο ενδιάφερε αυτούς που φώναζαν τότε άλλο τόσο ενδιαφέρει και αυτούς που φωνάζουν τώρα.Τα Τέμπη θα ξεχασθούν μόλις αλλάξει η κυβέρνηση.Αλλά δεν έχει εμφανισθεί το επόμενο σχήμα.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Φεβ 2025, 17:40

sharp έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:31
Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:26
sharp έγραψε:

Άντε δυο.

Οκ τρεις, ίσως τέσσερις.

:o Τόσες, ούτε εγώ.
Είμαι και μεγαλύτερος (νομίζω), ξεκίνησα και από πιο παλιά. Από το '85 ψηφάω.
Στο ερώτημα σου, προτιμά τους εριστικούς. Όπως και κάμποσοι εδώ μέσα... that's life... No! That's Hellas!
Επίσης, that's phorum, μια που εδώ γράφουμε. Γι' αυτό (κυρίως) άλλωστε και είμαι τουρίστας συνήθως.

Τέσπα, είπα τέλος, οπότε τέλος. Της χαλάμε το νήμα της Σάτερν και όπως είπα, έχει δίκιο.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 17:42

Αφού το γμστε που το γμστε, να κάμω μια προσπάθεια να τα συνδέσω κάπως όλα τούτα με το νήμα:

εαν ζούσαμε στα χρόνια τα Βυζαντινά, ο sharp θα ήτο Μέγας Σφουγγοκωλάριος

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 16 Φεβ 2025, 17:44

Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:40
Είμαι και μεγαλύτερος (νομίζω), ξεκίνησα και από πιο παλιά. Από το '85 ψηφάω.
Χαίρομαι που διατηρούμαι νέος!

:goodpost:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 16 Φεβ 2025, 17:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 17:44

Δηλαδή, θέτω άλλο ένα παράδειγμα βοηθητικού μηχανισμού στην Τέχνη της Αποπλάν....εχμμ της Προπαγάνδας

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Φεβ 2025, 17:45

Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:42
Αφού το γμστε που το γμστε, να κάμω μια προσπάθεια να τα συνδέσω κάπως όλα τούτα με το νήμα:

εαν ζούσαμε στα χρόνια τα Βυζαντινά, ο sharp θα ήτο Μέγας Σφουγγοκωλάριος
δεν καταλαβαινω, πως το γαμήσαμε; Δηλαδή περίμενες να μην ερθει πατ γαλη σαρπ νον4με οττο κλπ. Μαλακίες γραφείς στο OP;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών