Ιδιωτικό,Φροντιστήριο ,Επάλ,Λύκειο, Γυμνάσιο.
Τα έχω κάνει όλα και συμφέρω ,θέλω σύνταξη

Α τώρα το γύρισες στην λάσπη επί προσωπικού. Νόμιζα ότι συνομιλουσα με κάποιον που πίστευε αυτό που υποστήριζε και τελικά συνομιλώ με κάποιον που θέλει να κάνει προπαγάνδα υπέρ της Αριστεράς.marabou έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 17:46Δεν αντιλαμβάνεσαι καν πως αντιφάσκεις; Σε ξαναρωτάω ποιοι είναι αυτοί; Είναι οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι στελέχη του δημοσίου; Ποιοι;Golden Age έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 17:12Αυτοί, εξαιτίας των οποίων κάηκε ο κόσμος με τους χειρισμούς τους.
Άστο μην προσπαθείς. Μιλάς για σπέκουλα και εκμετάλλευση και στο επόμενο ποστ κάνεις το ίδιο. Πολιτική εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου. και το θράσος είναι ότι στο ΜΑΤΙ ήταν πυρκαγιά που δεν ευθύνεται κανένας κρατικός λειτουργός παρά μόνο ένας ανεύθυνος πολίτης. Δεν τον τοποθέτησε το κράτος αυτόν τον πολίτη στη θέση εκείνη να βάλει φωτιά. Συν ότι είχαμε αυθαίρετη και εγκληματικά ανεύθυνη δόμηση. Τρώγανε χρόνια πριν οι κυβερνήσεις και αφήσανε στη χειρότερη οικονομική φάση της Ελλάδας με διαλυμένες όλες τις υπηρεσίες και με πόλεμο από τους Ευρωπαίους με σιγοντάρισμα εσάς (Τα ίδια με την κατοχή δηλαδή, τα έχουμε ξαναπεί) που πουλούσατε την χώρα για τα συμφέροντα των ξένων, να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
Ο λόγος σου πολιτικά είναι φαιδρός
Πάντως, δεν έχει την ξενερωσιά των υπολοίπων. Αυτά δείχνουν τα vibes
σττο είπα και στο πμ αλλα θα το πω και εδω δημόσια για να ξερουν ολοι με τι ατομο εχουν να κανουν
αγαμιες. Ο κυρ Παντελης , δεν διδει σημασια...Στύξ έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 17:51Είσαι σε παραλήρημα ,χωρίς προφανή αιτία μου επιτίθεσαι ,ενώ δεν έχω πει τίποτα για σένα . Γω θετικά εκφραζόμουν για σένα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 17:07Σι γου τόμόροου.
Και οφείλω μια συγγνώμη στον αυθεντικό Ζαχαρία, που αφελώς συνέδεσα μαζί σου.
Οκ, λεφτεροπαπάρα; Προσοχή στο κορσάιρ και στα πρησμένα μπρατσάκια σου.
Μία ακόμη πορδοφόρα εκδοχή, του συναφιού σου είσαι που ατυχώς παρεξήγησα και υπεράσπισα.
Ένα ακόμη συναισθηματικό λάθος μου.
Παίξε με τα μαδουροχύμένα συστημιικά τσιουάουα και τις αγέλες τους που δονούν το πραγματικό είδος σου και απειλούν με περαιτέρω εξ αποστάσεως πορδίτσες και άσε τις παπαριές για τις γάτες. Καμμία σχέση.
Τι σκατά ρε πάθατε ,τι σας ποτίζουν;
Τι στο διάολο έχεις πάθει και επιτίθεσαι σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
Μάλιστα. Περνάμε στο επόμενο τηλέφωνοjackie Daniels έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:38σττο είπα και στο πμ αλλα θα το πω και εδω δημόσια για να ξερουν ολοι με τι ατομο εχουν να κανουν
είσαι ο άνθρωπος που είχε πει πως το " πουτάνα γιε" που είπε είναι απλα σύνθημα και όχι εξύβριση
έκανα αυτό που έπρεπε, είδα κάποιο που δηλώνει εκπαιδευτικός να έχει ανάρμοστη συμπεριφορά και ειδοποίησα τις αρχές
Ελα βρε τωρα χαλαρωσε. Καλος ειν ο στυγιος απλα ειναι ζαιος και εχει πιεσμενο ορθο λογω 8ετιας Κουλη. Τι να κανει κι αυτος ο ερμος...jackie Daniels έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:38σττο είπα και στο πμ αλλα θα το πω και εδω δημόσια για να ξερουν ολοι με τι ατομο εχουν να κανουν
είσαι ο άνθρωπος που είχε πει πως το " πουτάνα γιε" που είπε είναι απλα σύνθημα και όχι εξύβριση
έκανα αυτό που έπρεπε, είδα κάποιο που δηλώνει εκπαιδευτικός να έχει ανάρμοστη συμπεριφορά και ειδοποίησα τις αρχές
Λάθος κατάλαβες. Δεν είναι επί προσωπικού, είναι επί συλλογικού. μην περιμένεις στα πλαίσια του υποτιθέμενου σεβασμού και υγιούς διαλόγου - να χαμε να λέγαμε, να αποφύγω να πω αυτά που σκέφτομαι και που θεωρώ ότι είναι σημαντικά. Δεν είναι μόνο οι πολιτικές των κομμάτων, ούτε μόνο οι ειδήσεις, τα γεγονότα κλπ. Είναι και αυτό που υποβόσκει.Είναι υπαρκτό και μετρήσιμο. Και είναι η προπαγάνδα σας, τα ψέματά σας, οι προβοκάτσιες σας, τα αφηγήματα και γ υποκρισία σας. Όλα αυτά δεν σημαίνει ότι επειδή είναι άυλα δεν κινούν καταστάσεις.Golden Age έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:14Α τώρα το γύρισες στην λάσπη επί προσωπικού. Νόμιζα ότι συνομιλουσα με κάποιον που πίστευε αυτό που υποστήριζε και τελικά συνομιλώ με κάποιον που θέλει να κάνει προπαγάνδα υπέρ της Αριστεράς.marabou έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 17:46Δεν αντιλαμβάνεσαι καν πως αντιφάσκεις; Σε ξαναρωτάω ποιοι είναι αυτοί; Είναι οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι στελέχη του δημοσίου; Ποιοι;Golden Age έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 17:12
Αυτοί, εξαιτίας των οποίων κάηκε ο κόσμος με τους χειρισμούς τους.
Άστο μην προσπαθείς. Μιλάς για σπέκουλα και εκμετάλλευση και στο επόμενο ποστ κάνεις το ίδιο. Πολιτική εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου. και το θράσος είναι ότι στο ΜΑΤΙ ήταν πυρκαγιά που δεν ευθύνεται κανένας κρατικός λειτουργός παρά μόνο ένας ανεύθυνος πολίτης. Δεν τον τοποθέτησε το κράτος αυτόν τον πολίτη στη θέση εκείνη να βάλει φωτιά. Συν ότι είχαμε αυθαίρετη και εγκληματικά ανεύθυνη δόμηση. Τρώγανε χρόνια πριν οι κυβερνήσεις και αφήσανε στη χειρότερη οικονομική φάση της Ελλάδας με διαλυμένες όλες τις υπηρεσίες και με πόλεμο από τους Ευρωπαίους με σιγοντάρισμα εσάς (Τα ίδια με την κατοχή δηλαδή, τα έχουμε ξαναπεί) που πουλούσατε την χώρα για τα συμφέροντα των ξένων, να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
Ο λόγος σου πολιτικά είναι φαιδρός
Δεν ξεπλένω κανέναν ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξεχνώ ούτε τον θεατρινισμό της τραγικής μέρας για το φαίνεσθαι της υπόθεσης, ούτε τα πισωγυρίσματά του που απέδειξαν ότι έκανε χειραγωγική προεκλογική πολιτική. Ούτε ότι αυτός ήταν που πούλησε τον ΟΣΕ για 40 εκ κιόλας. και ούτε την συμφωνία με το Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα λιμάνια μας όποτε γουστάρει χωρίς να είναι υποχρεωμένο να μας δίνει λόγο. Αλλά ξεχωρίζω τις προθέσεις του ότι δεν είναι σαν των δεξιών πολιτικάντηδων που κοστολογούν τα πάντα για το τι θα αποκομίσουν Είναι άλλη νοοτροπία όπως και να το κάνουμε. κι αυτό εννοούσα κυρίως.Στο Μάτι κάηκε κόσμος γιατί πολιτικοί και κρατικοί λειτουργοί έκαναν κακοδιαχείρηση της κατάστασης. Και στην - ξεχασμένη - Μάνδρα επίσης υπάρχουν κρατικές ευθύνες.
Οι διαχρονικές ευθύνες της Μεταπολίτευσης (στην οποία μου βάζεις α' πληθυντικό, ενώ ο α' πληθυντικός αντιστοιχεί σε 'σένα) για τον τρόπο λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού δεν ξεπλένουν τον ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς στο Μάτι και στην Μάνδρα. Όπως αντίστοιχα οι διαχρονικές ευθύνες της Μεταπολίτευσης για τον τρόπο λειτουργίας στο δημόσιο δεν ξεπλένουν την ΝΔ για τον διορισμό ενός άχρηστου βύσματος στην θέση του σταθμάρχη ή για τον τρόπο που συνέχισε να λειτουργεί το δημόσιο και ο ΟΣΕ (βλέπε τον άλλο σταθμάρχη που πήγε για σουβλάκια) ή για τον μη εκσυγχρονισμό με την έλλειψη τηλεδιοικήσεως.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:16μη μου κουρδίζετε τον στυξ και αποχωρήσει δια παντός πάλι!
εγώ μαζί σου είμαιΣτύξ έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:52ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:16μη μου κουρδίζετε τον στυξ και αποχωρήσει δια παντός πάλι!
Δηλαδή θέλετε να γράφετε μόνοι σας ή τα μποτάκια νουδου, γι΄αυτό και μπαίνουν άλλα μποτάκια σε εντεταλμένη υπηρεσία καταστροφής χαρακτήρα με συκοφαντίες , με ύβρεις , και με προφανή στόχο να καταστρέφεται οτιδήποτε αντικυβερνητικό ή να αποπροσανατολίζεται η συζήτηση .
Συγκάλυψη στο διαδίκτυο.