Έχουν ξεφύγει.
Re: Έχουν ξεφύγει.
Η τιμωρία σας θα είναι να μείνετε μ΄αυτό το πράμα:jackie Daniels
The Rebel ,σου αναθέτω αποστολή:
Σκίστον επαρκώς πληζ.
Σκίστον επαρκώς πληζ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 16 Φεβ 2025, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- jackie Daniels
η τιμωρία των μαθητριών τόσα χρόνια ξέρουμε ποια ήταν
και μας μας τιμωρησαμε εκτος και αν το 15-19 ησουν εξωτερικο .
καταλαβες δασκαλε ? γευθηκαμε εναλακτικη και οσο ειναι αυτη δε θελουμε αλλη . παρτε την σπιτι σας .

Bullying γράφεται, και κοΜφόρ. Με "μ".
Αλλά δε νομίζω οτι θα το 'παιζες αγανακτίστας. Εδώ νομίζω οτι υπάρχουν άτομα που είναι επαγγελματίες νεοδημοκράτες. Αυτή η στήριξη δεν είναι τσάμπα. Τώρα αν είσαι και 'συ, ή αν απλά ακολουθείς κάποια οικογενειακή παράδοση ψήφου, δε μπορώ να το ξέρω σίγουρα.
Στύξ έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:54Η τιμωρία σας θα είναι να μείνετε μ΄αυτό το πράμα:jackie Daniels
Σκίστον επαρκώς πληζ.
ξερω πολυ καλα τι γραφεται και πως . απο βιασυνη ειναι ολα . δεν υπαρχει παραδοση ψηφου κανεις στο σπιτι δεν ειναι γραμμενος πουθενα , ψηφιζω τον λιγοτερο χειροτερο για τα δικα μου δεδομενα καθως καλος δεν ειναι κανεις . (περα απ τους παπατζες που ψηφιζες εσυ )
πχ οσο ηταν ο καραμανλης (κουρασμενος) προεδρος ψήφισα πασοκ .
Τότε δεν είχαμε φάκ(τ) τσέκερ:Νon4me έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 21:00και μας μας τιμωρησαμε εκτος και αν το 15-19 ησουν εξωτερικο .
καταλαβες δασκαλε ? γευθηκαμε εναλακτικη και οσο ειναι αυτη δε θελουμε αλλη . παρτε την σπιτι σας .

Νon4me έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 21:05ξερω πολυ καλα τι γραφεται και πως . απο βιασυνη ειναι ολα . δεν υπαρχει παραδοση ψηφου κανεις στο σπιτι δεν ειναι γραμμενος πουθενα , ψηφιζω τον λιγοτερο χειροτερο για τα δικα μου δεδομενα καθως καλος δεν ειναι κανεις . (περα απ τους παπατζες που ψηφιζες εσυ )

Ρε 'συ Otto Weininger, κι άλλη μετεγγραφή από τον ήλιο με τα δόντια?
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Αυτό που κατάλαβα απ’ όλη τη συζήτηση εγώ, είναι πως ο Στύξ πουλούσε παπατζιλίκια και τα μόνα Corsair με τα οποία έχει έρθει σε επαφή είναι κάτι DIMMάκια RAM όταν έστηνε το PC.
Φωτογραφίες με αεροσκάφη, για ρεκλάμα και μόνο - σε αυτό το σημείο, αρχίζω να αμφιβάλω και για τη γνησιότητά τους...
Ούτε ιπτάμενος, ούτε gentleman.
Μην ξεχνάτε πως την περίοδο που υπηρετούσε τη θητείας του (ΚΑΡΑβυσματίας) ένα από τα τραγούδια που κυριαρχούσαν στα ερτζιανά (πόσο χρόνια είχατε να δείτε γραμμένη τη λέξη «ερτζιανά»;) ήταν το «Άννα, δεν ήμουνα εγώ για αεροπλάνα» του Βασίλη Καζούλη. Μάλλον από εκεί του ήρθε η ιδέα και χρόνια αργότερα συνεχίζει το παραμύθι.
Ένας αυτός, κι ένας ο Χατζηχρήστος στον «Κύριο Πτέραρχο». Άντε να προσθέσουμε και τον Πάντζα (ο τίτλος της ταινίας μου διαφεύγει)
Αναρωτιέμαι σε τι άλλες παράνομες δραστηριότητες εμπλέκεται. Είναι κι απ’ τον κάμπο, έτσι;
Ρε λέτε να ήταν αυτός που προμήθευε με
κωδεΐνη 
τον Георги Цингов;
Ολόκληρο πρωτάθλημα μας στέρησε!
Υπενθυμίζω πως αν η
ΑΕΛ
τιμωρούνταν με αφαίρεση βαθμών όπως προέβλεπε ο νόμος, τον
τίτλο
κατακτούσε η ΑΕΚ.
Βούλγαρος ο Τσίγκοφ επί κομμουνιστικού καθεστώτος (βεβαίως, βεβαίως), είπε να συνδράμει ο... κύριος καθηγητής λόγω ☭ ιδεολογίας ☭.
ΝΤΡΟΠΗ! ΟΝΕΙΔΟΣ! Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Φωτογραφίες με αεροσκάφη, για ρεκλάμα και μόνο - σε αυτό το σημείο, αρχίζω να αμφιβάλω και για τη γνησιότητά τους...
Μην ξεχνάτε πως την περίοδο που υπηρετούσε τη θητείας του (ΚΑΡΑβυσματίας) ένα από τα τραγούδια που κυριαρχούσαν στα ερτζιανά (πόσο χρόνια είχατε να δείτε γραμμένη τη λέξη «ερτζιανά»;) ήταν το «Άννα, δεν ήμουνα εγώ για αεροπλάνα» του Βασίλη Καζούλη. Μάλλον από εκεί του ήρθε η ιδέα και χρόνια αργότερα συνεχίζει το παραμύθι.
Ένας αυτός, κι ένας ο Χατζηχρήστος στον «Κύριο Πτέραρχο». Άντε να προσθέσουμε και τον Πάντζα (ο τίτλος της ταινίας μου διαφεύγει)
Αναρωτιέμαι σε τι άλλες παράνομες δραστηριότητες εμπλέκεται. Είναι κι απ’ τον κάμπο, έτσι;
Ρε λέτε να ήταν αυτός που προμήθευε με

Υπενθυμίζω πως αν η

Βούλγαρος ο Τσίγκοφ επί κομμουνιστικού καθεστώτος (βεβαίως, βεβαίως), είπε να συνδράμει ο... κύριος καθηγητής λόγω ☭ ιδεολογίας ☭.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

Gordian Knot έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 21:09Αυτό που κατάλαβα απ’ όλη τη συζήτηση εγώ, είναι πως ο Στύξ πουλούσε παπατζιλίκια και τα μόνα Corsair με τα οποία έχει έρθει σε επαφή είναι κάτι DIMMάκια RAM όταν έστηνε το PC.
Ρε λέτε να ήταν αυτός που προμήθευε μεκωδεΐνη
τον Георги Цингов;
Υπενθυμίζω πως αν ηΑΕΛ
τιμωρούνταν με αφαίρεση βαθμών όπως προέβλεπε ο νόμος, τον
τίτλο
κατακτούσε η ΑΕΚ.
Κόψε τα ναρκωτικά και όχι δεν υπάρχουν ροζ ελέφαντες .
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Παραδέξου το: Το 1987 είχες κατέβει στα Τέμπη με τους άλλους Λαρισαίους και καίγατε λάστιχα.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...

Το ίδιο θα σου έλεγε και ένας γερμανός το 30 που ψήφισε τους ναζι. Δεν έχω άλλες επιλογές

Καλός για τα δικά μου δεδομένα : Ένας όπου η θητεία του είχε 57 νεκρούς, κάηκε η μισή Ελλάδα από τις φωτιές, το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο. ΠουΝon4me έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 21:05ξερω πολυ καλα τι γραφεται και πως . απο βιασυνη ειναι ολα . δεν υπαρχει παραδοση ψηφου κανεις στο σπιτι δεν ειναι γραμμενος πουθενα , ψηφιζω τον λιγοτερο χειροτερο για τα δικα μου δεδομενα καθως καλος δεν ειναι κανεις . (περα απ τους παπατζες που ψηφιζες εσυ )
Μπράβο, καταπληκτικές επιλογές.
Με το ζορι να με κάνεις ζαιο. Ε αφού το θες πάρα πολύ, ας δηλώσω ζαιος. Βίτσια είναι αυτά, εσύ καυλώνεις αν ο άλλος σου δηλώσει ότι ψήφιζε συριζα, δεν παρεξηγώ.Δημοκράτης έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:38Polaris3 έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:27Άντε πάλι. Δεν ψήφισα ρε μαλάκα τους ζαίους.Δημοκράτης έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:22
Ναι ηλιθιε, ργω ψηφισα τους άχρηστους της νδ γιατι καιτι ζώα σαν εσένα βγάλατε κυβέρνηση το τσιπρα
Κάτι έπρεπε να κάνουμε μετά ώστε τουλάχιστον να αποφύγουμε απο τους χειρότερους
Κάτι έπρεπε να κάνουμε λέει για να φύγουν οι χειρότεροι και φέρατε τους επόμενους χειρότερους, την ΝΔ!
Ε είστε για λύπηση.
Ναι ξέρω, ούτε εσύ ψήφισες ζιαος, ζωο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαλάκα μου εχουν ξεφυγει οι Ελ Χριστιανοταλιμπαν
από Μαδουραίος » 26 Μάιος 2024, 13:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
26 Μάιος 2024, 13:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση έχουν ξεφύγει λίγο μερικοί παπάδες
από foscilis » 14 Μαρ 2024, 17:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 2132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
16 Μαρ 2024, 08:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχουν ξεφύγει τα κυκλώματα της νύχτας στην Πάτρα
από Golden Age » 19 Οκτ 2023, 20:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 51 Απαντήσεις
- 2013 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
20 Οκτ 2023, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχουν ξεφύγει λιγάκι οι οδηγοί των λεωφορείων τελευταία..
από Parrot » 18 Οκτ 2024, 12:40 » σε Κοινωνικά θέματα - 32 Απαντήσεις
- 894 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
10 Ιαν 2025, 21:51
-