Τέμπη, Φόρουμ, Καρυστιανού και η Τέχνη της Προπαγάνδας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Τέμπη, Φόρουμ, Καρυστιανού και η Τέχνη της Προπαγάνδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 17 Φεβ 2025, 14:21

μπραβο Κρονια :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 17 Φεβ 2025, 14:22

Ασέβαστος έγραψε:
17 Φεβ 2025, 14:17
AlienWay έγραψε:
17 Φεβ 2025, 14:06
Saturn έγραψε:
17 Φεβ 2025, 14:01

θα στο πω με μια φράση:

δεν πας καλά
Εσείς δεν πάτε καλά, που θεωρείτε ότι το αν μια κυβέρνηση καλύπτει λαθρεμπόρους, είναι πιο σημαντικό, από το διαχρονικό ρίσκο που υπάρχει να μπαίνει κάποιος στο τρένο και να μη ξέρει αν θα γυρίσει ζωντανός.
καλα τα λες.

αν ειναι να βρισουμε για κατι την κυβερνηση, ας τη βρισουμε για το οτι ο σταθμαρχης δεν ειναι στη φυλακη, δεν ξερω αν ειναι ακομη και στη μισθοδοσια.

το ιδιο και για τους αμεσους ανωτερους του, αυτους που τον προσελαβαν, καθως και καθε αλλο αχρηστο, στον οσε και στο γενικοτερο δημοσιο.

αντι για αυτο, ψαχνουμε να βρουμε δεξαμενες φαντασμα, που και να τις βρισκαμε δεν θα υπηρχε τροπος να τις συνδεσουμε με καποιον.
Πχ

Γιατί όταν σφίγγουν οι κώλοι λέμε και καμια αλήθεια.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 17 Φεβ 2025, 14:23

Otto Weininger έγραψε:
17 Φεβ 2025, 14:11
Πασιφάη έγραψε:
17 Φεβ 2025, 14:07
Otto Weininger έγραψε:
17 Φεβ 2025, 13:57
Το νήμα αφορά την "τέχνη της προπαγάνδας".

Θα σας κάνω την χάρη να σας μάθω μερικά πράγματα. Πάντα με ενδιέφερε η προπαγάνδα. Όχι όμως για την ασκώ. Μου άρεσε να την εντοπίζω και να βλέπω ποιοι τσιμπάνε. Ποιες είναι οι μαριονέτες που ταυτόχρονα νομίζουν πως είναι και έξυπνοι/αφυπνισμένοι.

Μάστορας στην προπαγάνδα (χαμηλοτάτου επιπεδου μεν, αρκετού δε για αυτούς που απευθύνεται) είναι ο Αρίστος πχ.

Αλλά δε θα χαραμίσω χρόνο για τόσο χαζές τακτικές. Θα σας μιλήσω για μερικές πιο σοβαρές.

Έχω καμία 20αρια βιβλία που έχω διαβάσει για το θέμα.
Δε σας πάω στα βαθιά, αλλά ούτε και στα πολύ ρηχά.
Θα ξεκινήσουμε με Pomerantsev και Stengel.

Και επιλέγω για αρχή αυτούς όχι επειδή περιμένω να γίνουν κατανοητοι από όλους αλλά γιατί χτυπάνε κέντρο αυτή την περίοδο.

Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να τα γράψω εδώ ή σε άλλο νήμα.
Οχι, καλώς τα εγραψες εδώ χάμω. Απλά πες του Άδωνι να σου κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, στην πώληση. Επειδή είμαι παιδί εμπόρου στο λέω. Δεν θα βγεις χαμένος. Θα αυξήσεις τρόπον τινά τις απολαβές σου. Δεν βγαίνει δα, αρκετό μπαγιόκο απ'τα φαρμακεία.. :003:
Τα δύο ονόματα που έβαλα, δεν είναι σάλτσες για μακαρόνια.

Και γενικά γνώση θα μοιραστώ. Όποιος δε θέλει προσπερνάει, νομιζει ότι προπαγάνδα είναι απλά να απαντάς και πάει παρακάτω.
Καλέ κι εγώ θα την μοιραστώ. Δεν τίθεται θέμα.
Απλά κάποιοι νομίζετε οτι έχετε πιάσει τον πάπα απ'ταρχίδια.
Να κάνω κι εγώ μερικές επαφές τώρα που γυρνάει. Ο Άδωνις ειναι παλιός γνωστός. :003:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Φεβ 2025, 14:29

Κουοτάρω Όττο και πάμε:

Otto Weininger έγραψε:
Κάπως έτσι ξεκινάγαμε τις εκθέσεις στο γυμνάσιο

Θα σας κάνω την χάρη να σας μάθω μερικά πράγματα. Παίζει να υπάρχει καμιά κρυφή χρέωση ή το λες αλήθεια? Πάντα με ενδιέφερε η προπαγάνδα. Αλλοίμονο Όχι όμως για την ασκώ. Κακή τακτική να μπεις στη θέση του απολογούμενου Μου άρεσε να την εντοπίζω και να βλέπω ποιοι τσιμπάνε. Ααα, εκεί το πήγαινες. (Εδώ όμως βρήκα το πιο αδύνατο σημείο σου που είναι μείον σου και θα το αναλύσουμε παρακάτω) Ποιες είναι οι μαριονέτες που ταυτόχρονα νομίζουν πως είναι και έξυπνοι/αφυπνισμένοι. Ποιός πιστεύεις τσιμπάει σε τέτοιες ρητορικές?

Μάστορας στην προπαγάνδα (χαμηλοτάτου επιπεδου μεν, αρκετού δε για αυτούς που απευθύνεται) είναι ο Αρίστος πχ. ΣΩΠΑ ! ΕΛΑ! ΑΛΗΘΕΙΑ?!

Αλλά δε θα χαραμίσω χρόνο για τόσο χαζές τακτικές. Θα σας μιλήσω για μερικές πιο σοβαρές. Καλά τα λες, ο χρόνος είναι χρήμα

Έχω καμία 20αρια βιβλία που έχω διαβάσει για το θέμα. 20 βιβλία προπαγάνδας για να δεις ποιοί τσιμπάνε στην προπαγάνδα? Χαράμι και τα βιβλία και ο χρόνος
Δε σας πάω στα βαθιά, αλλά ούτε και στα πολύ ρηχά. Εδω οκ, υπάρχει μια χαριτωμενιά στον τρόπο που θες να μας χαρακτηρίσεις μετριάτζες. Αλλά μέχρι εκεί.
Θα ξεκινήσουμε με Pomerantsev και Stengel. Λοιπόν παιδάαακιαααα....

Και επιλέγω για αρχή αυτούς όχι επειδή περιμένω να γίνουν κατανοητοι από όλους αλλά Είναι γρήγορη η επανάληψη της αναφοράς σε "μετριάτζες" και αποδυναμώνει την προσπάθεια. Να τα προσέχεις αυτά. γιατί χτυπάνε κέντρο αυτή την περίοδο. Άλλωθι, δεν έχεις άλλωθι...

Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να τα γράψω εδώ ή σε άλλο νήμα. Μετά και από τις απαντήσεις που σου έδωσα, σου ξαναλέω, δεν έχω πρόβλημα, κρίνε μόνος σου.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Φεβ 2025, 14:33

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
17 Φεβ 2025, 14:21
μπραβο Κρονια :102:
Τώρα αυτό μου το λες αλήθεια? Να χαρώ?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 17 Φεβ 2025, 14:42

Saturn έγραψε:
17 Φεβ 2025, 14:29
Κουοτάρω Όττο και πάμε:

Otto Weininger έγραψε:
Κάπως έτσι ξεκινάγαμε τις εκθέσεις στο γυμνάσιο

Θα σας κάνω την χάρη να σας μάθω μερικά πράγματα. Παίζει να υπάρχει καμιά κρυφή χρέωση ή το λες αλήθεια? Πάντα με ενδιέφερε η προπαγάνδα. Αλλοίμονο Όχι όμως για την ασκώ. Κακή τακτική να μπεις στη θέση του απολογούμενου Μου άρεσε να την εντοπίζω και να βλέπω ποιοι τσιμπάνε. Ααα, εκεί το πήγαινες. (Εδώ όμως βρήκα το πιο αδύνατο σημείο σου που είναι μείον σου και θα το αναλύσουμε παρακάτω) Ποιες είναι οι μαριονέτες που ταυτόχρονα νομίζουν πως είναι και έξυπνοι/αφυπνισμένοι. Ποιός πιστεύεις τσιμπάει σε τέτοιες ρητορικές?

Μάστορας στην προπαγάνδα (χαμηλοτάτου επιπεδου μεν, αρκετού δε για αυτούς που απευθύνεται) είναι ο Αρίστος πχ. ΣΩΠΑ ! ΕΛΑ! ΑΛΗΘΕΙΑ?!

Αλλά δε θα χαραμίσω χρόνο για τόσο χαζές τακτικές. Θα σας μιλήσω για μερικές πιο σοβαρές. Καλά τα λες, ο χρόνος είναι χρήμα

Έχω καμία 20αρια βιβλία που έχω διαβάσει για το θέμα. 20 βιβλία προπαγάνδας για να δεις ποιοί τσιμπάνε στην προπαγάνδα? Χαράμι και τα βιβλία και ο χρόνος
Δε σας πάω στα βαθιά, αλλά ούτε και στα πολύ ρηχά. Εδω οκ, υπάρχει μια χαριτωμενιά στον τρόπο που θες να μας χαρακτηρίσεις μετριάτζες. Αλλά μέχρι εκεί.
Θα ξεκινήσουμε με Pomerantsev και Stengel. Λοιπόν παιδάαακιαααα....

Και επιλέγω για αρχή αυτούς όχι επειδή περιμένω να γίνουν κατανοητοι από όλους αλλά Είναι γρήγορη η επανάληψη της αναφοράς σε "μετριάτζες" και αποδυναμώνει την προσπάθεια. Να τα προσέχεις αυτά. γιατί χτυπάνε κέντρο αυτή την περίοδο. Άλλωθι, δεν έχεις άλλωθι...

Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να τα γράψω εδώ ή σε άλλο νήμα. Μετά και από τις απαντήσεις που σου έδωσα, σου ξαναλέω, δεν έχω πρόβλημα, κρίνε μόνος σου.
:smt005:

όχι ρε φίλε, το ζει κανονικά η άλλη.

είσαι αήττητη. τον λόγο τον ξέρεις.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Φεβ 2025, 14:43

Mε εμπνέεις

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Φεβ 2025, 14:45

Μα, αδελφούλη, τί θες να πω σε άνθρωπο που διαβάζει 20 βιβλία προπαγάνδας για να δει ποιοί τσιμπάνε?

Δεν πήγαινες καλύτερα να ρίξεις παραγάδι να βγάλεις τίποτα καλό?

Otto Weininger έγραψε:
17 Φεβ 2025, 14:08
Saturn έγραψε:
17 Φεβ 2025, 14:04

Εγώ αναρωτιέμαι τώρα αν αξίζει να αποδομήσω το ποστ σου συνολικά ή μόνο στα επιμέρους

Εσύ; Να αποδομήσεις το παραπάνω που έγραψα;
Για να σε δω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 17 Φεβ 2025, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 17 Φεβ 2025, 14:48

Saturn έγραψε:
17 Φεβ 2025, 14:45
Μα, αδελφούλη, τί θες να πω σε άνθρωπο που διαβάζει 20 βιβλία προπαγάνδας για να δει ποιοί τσιμπάνε?

Κυρίως τα διάβασα για να δω πως εφαρμόζεται.
Τρόποι, επίπεδα κλπ.

Το ποιοι τσιμπάνε από το κάθε τι δε ήταν στα βιβλία, αλλά δικη μου παρατήρηση μετέπειτα.

Να ξέρεις ότι μιλάω για πράγματα που δεν φαντάζεσαι. Συμβαίνει αυτό οταν δεν έχεις ασχοληθεί επί της ουσίας με τίποτα από όσα καταπιάνεσαι και βγάζεις θεωρίες και συμπεράσματα βασισμένη σε μια προσωπικη θέαση που που προκύπτει όμως από συνδυασμό ασχετοσύνης και ημιμάθειας.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Φεβ 2025, 14:53

Otto Weininger έγραψε:
17 Φεβ 2025, 14:48
Saturn έγραψε:
17 Φεβ 2025, 14:45

Κυρίως τα διάβασα για να δω πως εφαρμόζεται. άλλα μας έλεγες στο αρχικό ποστ
Τρόποι, επίπεδα κλπ.

Το ποιοι τσιμπάνε από το κάθε τι δε ήταν στα βιβλία, αλλά δικη μου παρατήρηση μετέπειτα. καλά, το ξέρουμε οτι δεν στο είπαν τα σοφά βιβλία αλλά το ανακάλυψε η υπέρμετρη δική σου εξυπνάδα ΑΛΛΑ το θέμα είναι οτι αυτοαναιρείσαι και στο καπάκι. Δις εξαμαρτειν κι έτσι. Καθόλου καλή προσπάθεια μετά από τόσα βιβλία, χρόνο και κατανάλωση φαιάς ουσίας

Να ξέρεις ότι μιλάω για πράγματα που δεν φαντάζεσαι. Συμβαίνει αυτό οταν δεν έχεις ασχοληθεί επί της ουσίας με τίποτα από όσα καταπιάνεσαι και βγάζεις θεωρίες και συμπεράσματα βασισμένη σε μια προσωπικη θέαση που που προκύπτει όμως από συνδυασμό ασχετοσύνης και ημιμάθειας.
:102:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 17 Φεβ 2025, 15:14

Γιαυτό σου λέω αήττητη.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Φεβ 2025, 15:16

Δηλαδή, δεν πέρασες και δεν στον ακούμπησα ούτε τόσο δούλιααα??????

:xena:

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Φεβ 2025, 15:19

Θα περιμένω απάντηση, πέντε λεπτά με το ρολόι, μετά από αυτό χτυπάει καμπανάκι λήξης και έρχεται ο επίλογος

Otto Weininger έγραψε:
17 Φεβ 2025, 14:08
Saturn έγραψε:
17 Φεβ 2025, 14:04

Εγώ αναρωτιέμαι τώρα αν αξίζει να αποδομήσω το ποστ σου συνολικά ή μόνο στα επιμέρους

Εσύ; Να αποδομήσεις το παραπάνω που έγραψα;
Για να σε δω.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Φεβ 2025, 15:31

Φυσικά και δεν περίμενα απάντηση εφόσον σου έβαλα ντεντ λαιν , το έκανα για να σε βγάλω από την δύκολη θέση να απαντήσεις (αυτή είναι η μεγαλοψυχία που δείχνει ο Κυρίαρχος :003::lol: ( ως μέρος τακτικής, μην πάει αλλού το μυαλό σου...)

Πάμε όμως να βάλουμε και τον επίλογο επειδή είμαι εκτός από μεγαλόψυχη, και ψυχαναγκαστική ( :102: )

Για να καταλάβεις:

Έχεις υποπέσει στο βασικό σφάλμα να αφήσεις τον εαυτό σου να συρθεί στην ΠΑΓΙΔΑ -ή να θέσεις ο ίδιος εαυτόν εις παγίδα άνευ λόγου και αιτίας :lol: - (υπήρχε κάποτε ένα ωραιότατο άρωμα επονομαζόμενο "ALLURE" , της CHANEL βεβαίως αυτά είναι σατανικά πράγματα θα σας μιλήσω -ή μάλλον δεν θα σας μιλήσω- άλλη φορά γι αυτά , στην παθητική φωνή την λέξη αυτή την βρίσκουμε ως ρήμα με την έννοια πχ I had been fool enough to allow myself to be so quickly allured by...) της απολογητικής :

α) των προθέσεών σου
β) της κατανόησής σου και των ικανοτήτων σου περί του θέματος.

Εαν ήθελες να πράξεις όλα τα παραπάνω σε νήμα με τέτοιο τίτλο, δεν είχες άλλη επιλογή από το να μπεις με αέρα(ααααα!!) σε ρυθμούς YMCA και όχι :smt018 ως Κύριος με παπιγιόν και attitude.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 17 Φεβ 2025, 18:50

Saturn έγραψε:
17 Φεβ 2025, 15:31
....
είσαι στα καλά σου κοπέλα μου;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών