Εσύ και η παρέα σου μαζί με την μύξα δεν έχετε συνειδητοποίησει τι γράφετε.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 19:55ναι, εγώ έχω μανία καταδίωξης.Niki έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 19:521.Μπορεί για μια άλλη δίκη να εκβιαζότανε η εισαγγελέας για ένα άλλο θέμα.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 19:48Η παπαρολογία -πρέπει να έχει και τα όριά της. Το να υπονοούν κάποιοι ότι η κυβέρνηση εκβίαζε μια εισαγγελέα μέσω του γιου της, αλλά… τον σκότωσε, ξεπερνά κάθε όριο λογικής. Εκβιασμός σημαίνει πίεση για να πάρεις κάτι. Πώς ακριβώς εκβιάζεις κάποιον κάνοντάς του κάτι που δεν μπορεί να αναστραφεί;
Άλλη μια χυδαία εκμετάλλευση ενός ανθρώπινου δράματος για πολιτικά παιχνίδια. Αρκετά με τις θεωρίες συνωμοσίας. Η δικαιοσύνη λειτουργεί με αποδείξεις, όχι με φαντασιώσεις.
2.Μπορεί η Ιταλική εταιρεία να σχετίζετε με το θέμα.
3.Μπορεί να τον είχανε όμηρο και να τον χτύπησαν περισσότερο από όσο έπρεπε.
Εσύ τι καούρα έχεις και θέλεις να βγάλεις από το κάδρο καμιά 1000 διαφορετικά σενάρια.
Κάτσε Χριστιανέ μου να προχωρήσουν οι έρευνες.
Τι μανία καταδίωξης έχεις.
μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι πράγματα γράφεις εδώ και πολύ καιρό.
Παράδειγμα σε αυτό το νήμα οι περισσότεροι γράφουμε περιμένουμε να δούμε.
Εσύ και η παρέα σου μαζί με την μύξα γράφετε ότι σίγουρα θα ξεκινήσουν οι συνομοσιολόγοι και θα γράφουν ότι και αυτό σχετίζετε με τα Τέμπη γιατί κάποιος να εκβιάζει και μετά να σκοτώνει το θύμα γιατί μπλα μπλα μπλα.
Γιατί βιάζεσαι να γράψεις απαντήσεις ρε Οττο και εσύ και η παρέα σου και η μύξα σε κάποιους υποθετικούς συνομοσιολόγους πριν ακόμα σου αναγγείλουν την συνομοσιολογία τους;
Εγώ απλά έγραψα ότι πρέπει να περιμένουμε τις έρευνες μην βιάζεστε.
Πέσατε πάνω μου να με υποχρεώσετε να γράψω ότι δεν πίστευω στον εκβιασμό στον εκφοβισμό και ότι σχετίζετε με τα Τέμπη.
Αν δεν το γράψω αυτό είμαι συνομοσιολόγα.
Όχι δεν το γράφω περιμένω τις έρευνες και τίποτα δεν φεύγει από το κάδρο μέχρι να το πούνε οι αρχές.
Καπίτο;