Το πτώμα του Τυρναβου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Το πτώμα του Τυρναβου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 17 Φεβ 2025, 20:45

Blackdog έγραψε:
17 Φεβ 2025, 20:24
Υδράργυρος έγραψε:
17 Φεβ 2025, 20:20
Blackdog έγραψε:
17 Φεβ 2025, 20:15
Ενα μικρο update

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών, στη σορό δε διαπιστώθηκαν εμφανή τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ή πυροβόλο όπλο. Επίσης, δεν υπάρχουν ενδείξεις χτυπήματος στο κεφάλι από αντικείμενο, ούτε ίχνη που να υποδηλώνουν πάλη, ενώ και τα ρούχα του θύματος δε φέρουν σημάδια συμπλοκής. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τον χώρο δεν εντόπισαν κάποιο αντικείμενο με ίχνη αίματος που θα μπορούσε να σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια, ενώ αντίστοιχα δεν έχουν βρεθεί και ίχνη που να υποδηλώνουν πως ο 39χρονος σύρθηκε στο σημείο εν ζωή ή μετά τον θάνατό του
https://www.protothema.gr/greece/articl ... hni-palis/
Ποιός τολμάει να πει κάτι διαφορετικό;
Εχεις προσεξει οτι η επιχειρηματολογια σου εξαντλειται σε πραγματα που φανταζεσαι η υποθετεις;

Στηριξου και σε κατι που ξερουμε οτι εγινε, ενα γεγονος, ετσι ρε αδερφε για αλλαγη...
Αυτά που ξέρουμε λέμε. NOOR 1

Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd » 17 Φεβ 2025, 20:48

Ρε παιδιά βασικό ξυραφάκι του γερο - Occam, ή όπως το έλεγε το δικό μας το λεβεντόπαιδο, ο Αρίστος:Πιθανό είναι αυτό που, συνήθως,συμβαίνει (Το μεν γαρ εικός εστί, ως επί το πολύ γινόμενο, Ρητορική,).
Εξηγήθηκε αναλυτικά νομίζω γιατί δε συμφέρει η δολοφονία αφού χάνεις το μοχλό πίεσης.Το αν τον φάγανε για να προσέχει ο επόμενος δε θα το σχολιάσω Σκεφτείτε μόνοι σας πόσο γιωτομπαλιά είναι...

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Φεβ 2025, 20:48

Blackdog έγραψε:
17 Φεβ 2025, 20:43
Saturn έγραψε:
17 Φεβ 2025, 20:26
Blackdog έγραψε:
17 Φεβ 2025, 20:21
Προσωπικα εχω γνωρισει ατομα με αυτοκτονικο ιδεασμο να σχεδιαζουν να περπατανε σε ερημια (μια ερημο, ενα βουνο, ενα δασος) μεχρι να πεσουν κατω και να τους φανε οι λυκοι :102:
Δεν αντιλέγει κανείς

Αυτό που ισχύει σαν γεγονός θα μπορούσε να πει κάποιος είναι οτι όντως είναι πεεργο 3 θάνατοι μαζεμένοι , και μάλιστα ο ένας με πολύ συγκεκριμένο ρόλο ως ανώτατος του ΟΣΕ ο δεύτερος ως γιος εισαγγελέως..
Μετά, είναι τέτοια η διαφθορά, η προκλητικότητα και τα γεγονότα μιας ιστορίας σαν αυτή εδώ και 2 ΧΡΟΝΙΑ, που ο κόσμος ΔΕΝ εμπιστεύεται πια τίποτα και υπάρχει και συσσωρευμένη οργή.

Πήγαινε τώρα εσύ να αποδείξεις στο κοινό αίσθημα οτι δεν είσαι ελέφαντας (και να μην είσαι)
Θα μου φαινοταν περιεργο εστω και ενας αν πεθαινε.

Για αυτο ειδα το βιντεο της συγκρουσης της μηχανης και χωρις βεβαια να ειμαι ειδικος μου φανηκε πολυ περιπλοκο να ειναι σκηνοθετημενο. Ο αναβατης χτηπηθηκε απο δυο οχηματα. Οπως ομως και να εχει, θα μπορουσε να βρεθει μια ακρη αν καποιος δημοσιογραφος εκανε ερευνα για το ποιοι ηταν οι αλλοι οδηγοι και ισως ποιανου ηταν τα αυτοκινητα που ειχαν. Παρολα αυτα δεν εχει γινει κατι τετοιο ενω τα φερεφωνα αυτων που πρεπει να κανουν την ερευνα φωναζουν για δολοφονια, πραγμα που μου φαινεται εξισου περιεργο.

Αυτος εδω ο ανθρωπος που βρηκαν στο βουνο, απο λιγα που εχω διαβασει, ζουσε μια δυσκολη ζωη. Θα περιμενω να δω την εξελιξη, αλλα μεχρι στιγμης πρακτικα δεν εχω δει κατι που να δειχνει προς την κατευθυνση της δολοφονιας.

Βρε συ, ούτε για την σύγκρουση που λες έχω μπει να διαβάσω πως και τί (εδώ δεν ήξερα καν τί θέση ειχε ο ένας ΟΣΕτζής στην υπόθεση, πρόσφατα το έμαθα) ούτε για το συγχωρεμένο το παληκάρι διάβασα τί εγινε (εδώ ό,τι πήρε το μάτι μου), για τον τρίτο άνθρωπο μου είπαν οτι ήταν ενας απλος υπαλληλος του ΟΣΕ.

Αυτά που λέγανε για το παιδί εδώ, και για την δύσκολη ζωή του τα είχα ψιλοακούσει αλλά δεν δίνω βάση πολλή στο τί λέγεται στα κανάλια και μάλιστα από ανώνυμους συγγενείς...χωρίς να αποκλείω βέβαια τίποτα. Δεν έχω βεβαιότητες για τίποτα , εννοείται. Άλλοι βλέπω να έχουν όμως

Για τριτο που λες δεν ξερω, πες μου ομως ποιος ειναι να το κοιταξω.

Βρε συ, ούτε για την σύγκρουση που λες έχω μπει να διαβάσω πως και τί (εδώ δεν ήξερα καν τί θέση ειχε ο ένας ΟΣΕτζής στην υπόθεση, πρόσφατα το έμαθα) ούτε για το συγχωρεμένο το παληκάρι διάβασα τί εγινε (εδώ ό,τι πήρε το μάτι μου), για τον τρίτο άνθρωπο μου είπαν οτι ήταν ενας απλος υπαλληλος του ΟΣΕ.

Αυτά που λέγανε για το παιδί εδώ, και για την δύσκολη ζωή του τα είχα ψιλοακούσει αλλά δεν δίνω βάση πολλή στο τί λέγεται στα κανάλια και μάλιστα από ανώνυμους συγγενείς...χωρίς να αποκλείω βέβαια τίποτα. Δεν έχω βεβαιότητες για τίποτα , εννοείται. Άλλοι βλέπω να έχουν όμως
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 17 Φεβ 2025, 20:51

Niki έγραψε:
17 Φεβ 2025, 20:15
Ας αλλάξει ο τίτλος σε Η σωρός του Τυρνάβου.
Έλεος!
Σορός, το κέρατό μου
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 17 Φεβ 2025, 20:51

Πχορουμ στα καλύτερα του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aitwlos την 17 Φεβ 2025, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Φεβ 2025, 20:51

exiledd έγραψε:
17 Φεβ 2025, 20:48
Ρε παιδιά βασικό ξυραφάκι του γερο - Occam, ή όπως το έλεγε το δικό μας το λεβεντόπαιδο, ο Αρίστος:Πιθανό είναι αυτό που, συνήθως,συμβαίνει (Το μεν γαρ εικός εστί, ως επί το πολύ γινόμενο, Ρητορική,).
Εξηγήθηκε αναλυτικά νομίζω γιατί δε συμφέρει η δολοφονία αφού χάνεις το μοχλό πίεσης.Το αν τον φάγανε για να προσέχει ο επόμενος δε θα το σχολιάσω Σκεφτείτε μόνοι σας πόσο γιωτομπαλιά είναι...
κάτσε να έρθει τώρα ο enaon να σου πει τί γίνεται με τα στικάκια :lol:

εκτός αυτού, όταν υπάρχει καθεστώς ατιμωρισίας και σιγουριά οτι δεν πρόκειται να πάθει κανείς τίποτα, επιτρέπονται και τίποτα ψιλολαθάκια
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 17 Φεβ 2025, 20:52

Blackdog έγραψε:
17 Φεβ 2025, 20:43

Για αυτο ειδα το βιντεο της συγκρουσης της μηχανης και χωρις βεβαια να ειμαι ειδικος μου φανηκε πολυ περιπλοκο να ειναι σκηνοθετημενο. Ο αναβατης χτηπηθηκε απο δυο οχηματα.
πανως απλα γιατι μας αρέσει το χολυγουντ, το ειδα σε ταινια αυτο πριν λιγο καιρό, οι κακοι, που ηταν καλοι βεβαια, εβαλαν φορτηγό να περάσει στο αντίθετο ρευμα για να φανει ατύχημα. Δεν τους καταλαβανε. :lol:

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Φεβ 2025, 20:55

Αυτά όλα δεν γίνονται επειδή ο κοσμος ειναι ψεκ.

Έγραψα παραπάνω γιατί συμβάινουν.

Ε, όταν όλα σε αυτη τη χώρα αμφισβητούνται και απαξιώνονται και όλοι μιλάνε ενάντια, ποιός φταίει?

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 17 Φεβ 2025, 20:56

Otto Weininger έγραψε:
17 Φεβ 2025, 19:09
Kauldron έγραψε:
17 Φεβ 2025, 17:02
zteo έγραψε:
17 Φεβ 2025, 16:59

https://m.902.gr/eidisi/koinonia/386448 ... ton-pineio
Κατά πάσα πιθανότητα είναι ο γιος της εισαγγελέα που ερευνούσε το έγκλημα των Τεμπών.
Μετά τη δολοφονία Χρυσάγη, κι αυτό.
:smt005:
Στο ύψος του Λαγονησίου, πραγματοποίησε προσπέραση οχημάτων βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα.

Εκεί συγκρούστηκε με δύο οχήματα. Αρχικά πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγάκι που πήγαινε προς Βάρκιζα και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ΙΧ που ήταν πίσω από το φορτηγάκι. Πρόκειται για ένα σημείο που είναι ευθεία.
https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/ ... okoumento/
Η μηχανή του Χρυσάγη "πιεζόταν" από ένα μαύρο αυτοκίνητο σ' ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο του δρόμου.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 17 Φεβ 2025, 20:58

Kauldron έγραψε:
17 Φεβ 2025, 20:56
Otto Weininger έγραψε:
17 Φεβ 2025, 19:09
Kauldron έγραψε:
17 Φεβ 2025, 17:02

Μετά τη δολοφονία Χρυσάγη, κι αυτό.
:smt005:
Στο ύψος του Λαγονησίου, πραγματοποίησε προσπέραση οχημάτων βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα.

Εκεί συγκρούστηκε με δύο οχήματα. Αρχικά πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγάκι που πήγαινε προς Βάρκιζα και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ΙΧ που ήταν πίσω από το φορτηγάκι. Πρόκειται για ένα σημείο που είναι ευθεία.
https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/ ... okoumento/
Η μηχανή του Χρυσάγη "πιεζόταν" από ένα μαύρο αυτοκίνητο σ' ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο του δρόμου.
εκτός θέματος αλλά δεν άντεξα.
Γιατί πάντα πρέπει να είναι μαύρο το κακό αυτοκίνητο δεν το κατάλαβα ποτέ μου.
Χάθηκαν τόσα χρώματα;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 17 Φεβ 2025, 20:59

Kauldron έγραψε:

Οι οδηγοι των αυτοκινητων που ειχαν συμετοχη στο τραγικο συμβαν ανακριθηκαν απο την τροχαια δηλαδη τα ονοματα τους ειναι προσβασιμα σε οποιον εχει κατι να αποκαλυψει.
Πολλοι ψεκες τους κατηγορουν διαδικτυακα ως δολοφονους αλλα κανενας δεν εκανε καποια ουσιαστικη κινηση εναντιον τους.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 17 Φεβ 2025, 21:01

Saturn έγραψε:
17 Φεβ 2025, 20:35
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
17 Φεβ 2025, 20:24
Saturn έγραψε:
17 Φεβ 2025, 20:19

εκτός οτι μια χαρά λόγος μπορεί να υπάρχει..
Αυτό που σου λέω παραπάνω ειναι οτι δεν υπάρχει ξεκάθαρα εκβιαζόμενος, στο μιλητό δηλαδή, μη μιλάς γιατί θα το μπουμπουνίσω

Σκοτώνεις το παιδί, η μάνα έτσι κι αλλιώς βγαίνει από τη φάση (και επειδή έχει να ψάχνει το παιδί της και επειδή μπορεί να αντιλαμβάνεται γιατί το ψάχνει...), ο επόμενος βλέπει το γεγονός, το πιάνει το υπονοούμενο (ή μάλλον αυτός μπορεί και να αρπάξει κάτι του στυλ : είδατε τί έπαθε η καημένη η συνάδελφος...) , κυλοφορούν διάφορες φήμες στα μιντια για ψυχολογικά, για μοναστήρια, υπάρχουν διάφορες μαρτυρίες από ανώνυμους κατα βάση μάρτυρες για διάφορα, το πτώμα παρουσιάζεται μετά από καιρό....Με όλα αυτά έχεις καταφέρει να μην φανεί φως φανάρι ο εκβιασμός στο κοινό . Και βέβαια, όταν αυτό γίνεται στις αρχές, που δεν έχει πάρει φωτιά ακόμα το Κορδελιό
Αν επρόκειτο για εκβιασμό ο εκβιαζόμενος θα ήξερε προφανώς ποιος είναι ο λόγος και χωρίς μα έχει προηγηθεί κάτι στα μιλημένα». Οποτε με την πρώτη ευκαιρία, δηλαδή αφού σκοτώθηκε ο όμηρος, ή θα κάρφωνε τους προφανείς εκβιαστές ή θα τους ξεσκιζε από την θέση της σαν εισαγγελέας, δηλαδή δεν θα υπήρχε πλέον λόγος μα αποκρύψει ας πούμε στοιχεία για την καταδίκη κάποιου κτλ

Το σενάριο σου είναι ηλίθιο

Όχι, δεν πάει έτσι.
Σκέψου οτι είσαι στην αρχή της ιστορίας, δεν έχει υπάρξει ακόμα αυτός ο χαμός που γίνεται.
Μπορεί η μάνα να το υποψιάστηκε αν δεν της είπε κανείς τίποτα. Μπορει να είδε βρωμιές στην υπόθεση και να το υποψιάστηκε ακόμα πιο καλά. Μπορεί και στα ίσια να την απείλησαν, δεν ξέρεις εσύ τί απειλές της έχουν κάνει γενικότερα. Στην περίπτωση που απλώς το εξαφάνισαν το παιδί και δεν της είπαν και τίποτα, κλαιν, ό,τι και να βγει να πει, θα λένε οτι τα λέει από το μυαλό της μέσα στον πόνο της. Σαν εισαγγελέας πώς να τους ξεσκίσει...?

Το θέμα εδώ είναι οτι αυτό το σενάριο όπως το περιέγραψα αναλυτικά, βολεύει στην υπόθεση που κάποιος θέλει να το κρατήσει όσο πιο χαμηλά γίνεται ως πιθανότητα στην συνείδηση ενός κοινού
Συνεχίζεις την ίδια παπαριά.
«Σαν εισαγγελέας πώς να τους ξεσκίσει»; Αν δεν υπάρχει λόγος μα τους ξεσκίσει σαν εισαγγελέας από το πόστο της για ποιον λόγο να την εκβιάσουν εξαρχής βρε ούφο;
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 17 Φεβ 2025, 21:02

SeaHawk έγραψε:
17 Φεβ 2025, 20:59
Kauldron έγραψε:

Οι οδηγοι των αυτοκινητων που ειχαν συμετοχη στο τραγικο συμβαν ανακριθηκαν απο την τροχαια δηλαδη τα ονοματα τους ειναι προσβασιμα σε οποιον εχει κατι να αποκαλυψει.
Πολλοι ψεκες τους κατηγορουν διαδικτυακα ως δολοφονους αλλα κανενας δεν εκανε καποια ουσιαστικη κινηση εναντιον τους.
Δεν είναι το όχημα με το οποίο τράκαρε.
Για ν' αποφύγει τη πίεση που δεχόταν απ' το μαύρο όχημα, έπεσε στο άλλο.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 17 Φεβ 2025, 21:04

Οταν λες δεχοταν πιεση εννοεις οτι δεν ηρθαν καν σε επαφη;
Γιατι αν μιλας για οχημα που απλα τον πλησιαζε απο πισω σε κοντινη αποσταση συνανταω καθε μερα καμια 20αρια τετοιους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 17 Φεβ 2025, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Φεβ 2025, 21:04

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
17 Φεβ 2025, 21:01

Συνεχίζεις την ίδια παπαριά.
«Σαν εισαγγελέας πώς να τους ξεσκίσει»; Αν δεν υπάρχει λόγος μα τους ξεσκίσει σαν εισαγγελέας από το πόστο της για ποιον λόγο να την εκβιάσουν εξαρχής βρε ούφο;
Έχεις ξεχάσει βρε καλέ μου οτι η μάνα το ΕΨΑΧΝΕ το παιδί?

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών