6.5 δις παραπάνω μετά την σύνδεση POS - Ταμειακών
- Οργισμένος
Re: 6.5 δις παραπάνω μετά την σύνδεση POS - Ταμειακών
αυτο το νημα δειχνει ξεκαθαρα την παθογενεια σας οργια.
Φιλια
Φιλια
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
εγώ κυρίως μετρητά.μου αρέσει να τα βγάζω και να τα φτύνω αρχοντικά στο μέτρημα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και το έκαναν όλες οι κυβερνήσεις, για να καταλάβεις για τι άμπαλους μιλάμε

Καλά, μεταξύ τους δεν συζητάνε τίποτα; Να πει π.χ. ο ΓΑΠ στον Σαμαρά και στον Τσίπρα 'μην το ζητήσετε αυτό γιατί το και το'. Στην ΕΚΤ από ένα σημείο και μετά θα έσκαγαν στα γέλια κάθε φορά που το ζητούσαμε.
- hellegennes
Αυτό έλειπε, να πληρώνουμε φόρο και για τον φόρο που πληρώνουμε στις τράπεζες.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 10:59μπούρδες λένε
τα έξοδα που πληρώνουν οι επιχειρήσεις στις προμήθειες τραπζών εκπέπτουν φορολογίας
Ήδη είναι φόρος αυτό, αγόρι μου και είναι πολύ υψηλός, της τάξης του 5-10% επί των ακαθάριστων κερδών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
200 εκατομμύρια ακούγεται πολύ πιο λογικό ποσό και είναι αδιάφορο που συνδέθηκαν οι ταμειακές με τα pos γιατί μπορούσαν να τα βρουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πριν.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 11:12Όχι, κάποιοι έχουν τσακωθεί με την πραγματικότητα. Από τα 6.5 δις τα ταξί, οι γιατροί και διάφοροι άλλοι ΕΕ είναι δεν είναι τα 0.2 δις. Αλλά έχεις τη νύφη του πρωθυπουργού να σου λέει ότι αυξήθηκαν τα έσοδα από τα πλυντήρια αυτοκινήτων το 2024. Το ότι το 2024 γαμήθηκε η κατάσταση με την αφρικανική σκόνη τόσο που το καλοκαίρι κάθε εβδομάδα πλέναμε το αυτοκίνητο δεν έπαιξε κανένα ρόλο.hellegennes έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 11:00Για να τελειώνουμε με αυτό το ψέμα, αυτή η αύξηση είναι σχεδόν εξολοκλήρου πληθωριστική και δεν έχει σχέση με την διασύνδεση POS-ταμειακών και την υποτιθέμενη καταπολέμηση του μαύρου χρήματος. Το πολύ να ισχύει για τους γιατρούς και τους δικηγόρους, αλλά τα νούμερα βλέπετε πως είναι αστεία έτσι κι αλλιώς.
Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν υπήρχε επίπτωση με το πλαστικό χρήμα αλλά άλλο 200 εκατομμύρια, άλλο 6,5 δις.
Το μόνο που άλλαξε είναι ότι αυξήθηκαν τα κέρδη κάποιων για νέο εξοπλισμό και η μέση συναλλαγή από 5 δευτερόλεπτα έγινε 35 δευτερόλεπτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Οργισμένος έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 11:18αυτο το νημα δειχνει ξεκαθαρα την παθογενεια σας οργια.
Φιλια
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Έπεται και η ηλεκτρονική τιμολόγηση από φέτος τον Ιούλιο.Σε συνδυασμό με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης από την ΑΑΔΕ η φοροδιαφυγή των πολλών θα εκλείψει.Αυτό είναι καταρχήν καλό.
- hellegennes
Τον ταπείνωσαν τον Μητσοτάκη από την ΕΕ. Του τον έδωσαν στο στόμα κανονικά και με τον νόμο (pun intended).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ειναι άμπαλοι. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.Green Dragon έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 11:19Και το έκαναν όλες οι κυβερνήσεις, για να καταλάβεις για τι άμπαλους μιλάμε
Καλά, μεταξύ τους δεν συζητάνε τίποτα; Να πει π.χ. ο ΓΑΠ στον Σαμαρά και στον Τσίπρα 'μην το ζητήσετε αυτό γιατί το και το'. Στην ΕΚΤ από ένα σημείο και μετά θα έσκαγαν στα γέλια κάθε φορά που το ζητούσαμε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δε μπορείς να πετάξεις τη φοροδιαφυγή με ελέγχους που κάνουν υπάλληλοι της ΑΑΔΕ ακόμα και αν βρεις τους πιο ικανούς και ηθικούς ελεγκτές.Όποιος έχει εργαστεί σε δημόσια υπηρεσία ξέρει πόσο δύσκολο είναι να καταπιαστεί αυτή με τον όγκο συναλλαγών και αιτημάτων που δέχεται καθημερινά όχι να αναλάβει και ελέγχους κάτι εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων.hellegennes έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 11:24200 εκατομμύρια ακούγεται πολύ πιο λογικό ποσό και είναι αδιάφορο που συνδέθηκαν οι ταμειακές με τα pos γιατί μπορούσαν να τα βρουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πριν.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 11:12Όχι, κάποιοι έχουν τσακωθεί με την πραγματικότητα. Από τα 6.5 δις τα ταξί, οι γιατροί και διάφοροι άλλοι ΕΕ είναι δεν είναι τα 0.2 δις. Αλλά έχεις τη νύφη του πρωθυπουργού να σου λέει ότι αυξήθηκαν τα έσοδα από τα πλυντήρια αυτοκινήτων το 2024. Το ότι το 2024 γαμήθηκε η κατάσταση με την αφρικανική σκόνη τόσο που το καλοκαίρι κάθε εβδομάδα πλέναμε το αυτοκίνητο δεν έπαιξε κανένα ρόλο.hellegennes έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 11:00Για να τελειώνουμε με αυτό το ψέμα, αυτή η αύξηση είναι σχεδόν εξολοκλήρου πληθωριστική και δεν έχει σχέση με την διασύνδεση POS-ταμειακών και την υποτιθέμενη καταπολέμηση του μαύρου χρήματος. Το πολύ να ισχύει για τους γιατρούς και τους δικηγόρους, αλλά τα νούμερα βλέπετε πως είναι αστεία έτσι κι αλλιώς.
Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν υπήρχε επίπτωση με το πλαστικό χρήμα αλλά άλλο 200 εκατομμύρια, άλλο 6,5 δις.
Το μόνο που άλλαξε είναι ότι αυξήθηκαν τα κέρδη κάποιων για νέο εξοπλισμό και η μέση συναλλαγή από 5 δευτερόλεπτα έγινε 35 δευτερόλεπτα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Άμα θέλω να χτίσω πάνω στην παραλία, πως θα λαδωσω , γίνεται με pos ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Δεν βγάζεις νοημαΕρμής έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 11:06Και όταν πληρώνεις τον φουσκωτό της γειτονιάς για να μη σου σπάσει το μαγαζί, έχεις ως ανταπόδοση την προστασία τουΔημοκράτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 10:59μπούρδες λένε
τα έξοδα που πληρώνουν οι επιχειρήσεις στις προμήθειες τραπζών εκπέπτουν φορολογίας
Προστασία απο ποιον; Απο τον ίδιο. Αυό ισχύει και εδώ. Πλήρωσε την τράπεζα γιατί αν δε την πληρώσεις θα έρθω και να σε γαμήσω.
Το ίδιο πράγμα ακριβώς είναι.
Αυτο το πενηντάρικο που θα πληρώσεις με κάρτα εξανεμίζεται όταν γίνουν περίπου 90 συναλλαγές.
-
Πες το στους απο πάνω που πιστεύουν ότι φορολογουνται κια τα έξοδα τραπεζώνhellegennes έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 11:21Αυτό έλειπε, να πληρώνουμε φόρο και για τον φόρο που πληρώνουμε στις τράπεζες.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 10:59μπούρδες λένε
Ήδη είναι φόρος αυτό, αγόρι μου και είναι πολύ υψηλός, της τάξης του 5-10% επί των ακαθάριστων κερδών.
Δε μου κάνει εντύπωση που δε καταλαβαίνεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 11:32Δεν βγάζεις νοημαΕρμής έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 11:06Και όταν πληρώνεις τον φουσκωτό της γειτονιάς για να μη σου σπάσει το μαγαζί, έχεις ως ανταπόδοση την προστασία τουΔημοκράτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 10:59
μπούρδες λένε
Προστασία απο ποιον; Απο τον ίδιο. Αυό ισχύει και εδώ. Πλήρωσε την τράπεζα γιατί αν δε την πληρώσεις θα έρθω και να σε γαμήσω.
Το ίδιο πράγμα ακριβώς είναι.
Αυτο το πενηντάρικο που θα πληρώσεις με κάρτα εξανεμίζεται όταν γίνουν περίπου 90 συναλλαγές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ενημερωτικά για όσους νιώθουν άσχημα που πληρώνουν τόσο λίγους φόρους το κράτος δέχεται και δωρεές
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι παιρνεις με 1% παραπανω.
από Frappezitis » 20 Ιουν 2023, 07:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1850 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 17:20
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
09 Φεβ 2024, 09:56