Το πτώμα του Τυρναβου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Το πτώμα του Τυρναβου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 18 Φεβ 2025, 15:47

Νετο Γκουερινο έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:44
Νετο Γκουερινο έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:29
Niki έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:26

Πριν από λίγο έμαθα ότι η μητέρα έχει έρθει σε επαφή με γνωστό ιατροδικαστή που θα βγάλει και αυτός το δικό του πόρισμα.

Τα πράγματα όσο πάνε περιπλέκονται περισσότερο.
Μια στο δις να αληθεύει αυτό, γάμησε τα κι άφησε τα
Το διάβασες κάπου αυτό Νίκι;
Μίλησα με κάποιον στο τηλέφωνο και μου το είπε.
Τον θεωρώ πολύ αξιόπιστο αλλά δεν θέλω να γράψω ποιος είναι και με τι ασχολείται.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Stinger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stinger » 18 Φεβ 2025, 15:48

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:34
Niki έγραψε:
Χτες κάποιοι βιαζόντουσαν να βγάλουν έξω την εγκληματική ενέργεια.
Σήμερα κάπως το στρογγυλεύουν.
Κάνεις λάθος. Από χθες έχει γραφτεί ότι η εγκληματική ενέργεια είναι επίσης μεγάλη πιθανότητα. Απλώς δεν συνεπάγεται ότι κάτι τέτοιο σημαίνει κυβερνητικό έγκλημα.
Ίσως να έψαχναν καμμια παλιά υπόθεση της εισαγγελέως.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 18 Φεβ 2025, 15:48

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:42

Κατά τα άλλα, σήμερα έχουν απεργία. Περισσότερες συντριπτικές αποδείξεις με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το μαφιόζικο χτύπημα από αύριο.

To αντιθετο, ΑΥΡΙΟ δεν θα κυκλοφορησουν εφημεριδες γιατι σημερα απεργουν οι δημοσιογραφοι αρα δεν μπορουν να γραψουν.

Σημερα οι εφημεριδες κυκλοφορησαν κανονικα.

.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 18 Φεβ 2025, 15:50

Το καθεστως Μητσοτακη εβαλε τα τσομπανοσκυλα να γαυγισουν για το πτωμα πανω στην απεργια των δημοσιογραφων
Ψαχτειτε λιγο εχει πολυ παρασκηνιο

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 18 Φεβ 2025, 15:51

Niki έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:45
πατησιωτης έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:35
Niki έγραψε:

Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι ότι η κυβέρνηση δημιουργεί συνέχεια αμφιβολίες με τους χειρισμούς της στο θέμα.

Πριν από λίγο έμαθα ότι η μητέρα έχει έρθει σε επαφή με γνωστό ιατροδικαστή που θα βγάλει και αυτός το δικό του πόρισμα.

Τι χειρισμό δηλαδή έκανε σε αυτό;νομίζω ότι δεν έγινε κανένας χειρισμός.Δεν χρειάζεται άλλωστε να γίνει.
Θα σου πω εγώ πως το βλέπω.

Από χτές βγήκανε όλα τα μποτ και έγραφαν ότι μάλλον αυτοκτόνησε είχε ψυχολογικά προβλήματα τάραξαν το διαδίκτυο με ότι βλακεία θέλεις.
Στην συνέχεια άρχισαν να γράφουν ότι σε λίγο θα βγούνε οι ψεκασμένοι και θα λένε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και θα την σχετίζουν με τα Τέμπη.
Που βρέθηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που καιγόντουσαν όλη μέρα να γράφουν όλες αυτές τις κουταμάρες.
Πάντα η δράση προκαλεί αντίδραση.
Ακολούθως βγήκε ανακοίνωση ότι η ιατροδικαστής δεν βλέπει εγκληματική ενέργεια.

Μετά τράνταξε το διαδίκτυο με τα μποτ να γράφουν ότι αν υπήρχε θέμα με τα Τέμπη θα έβγαινε η μητέρα τώρα και θα άνοιγε το στόμα της κανείς δεν την κρατάει.

Γιατί όλα αυτά;

Ενα κρίμα στο παλληκάρι τα συλλυπητήρια στην μητέρα και περιμένουμε λίγη υπομονή αρκούσε για χτες.
Όλη αυτή η φοβία καταδίωξης και όλες αυτές οι αναρτήσεις και η βιασύνη για το δεν είναι εγκληματική ενέργεια φέρνουν αντίδραση.

Αυτά.
Δεν αφορά την κυβέρνηση τι γράφει ο καθένας στο διαδίκτυο.Δεν είναι αυτό κυβερνητικός χειρισμός.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Φεβ 2025, 15:51

Αρίστος έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:48
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:42

Κατά τα άλλα, σήμερα έχουν απεργία. Περισσότερες συντριπτικές αποδείξεις με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το μαφιόζικο χτύπημα από αύριο.
To αντιθετο, ΑΥΡΙΟ δεν θα κυκλοφορησουν εφημεριδες γιατι σημερα απεργουν οι δημοσιογραφοι αρα δεν μπορουν να γραψουν.

Σημερα οι εφημεριδες κυκλοφορησαν κανονικα.
.
Τα ειδησεογραφικά σάιτ, είναι το ζητούμενο που συνήθως είναι κοπυπάστε που δεν θέλουν και ιδιαίτερο χρόνο για "συγγραφή".
Η ελπίδα είναι παγίδα.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 18 Φεβ 2025, 15:53

SeaHawk έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:43
Tι να την κανουμε την ενημερωση
Ολοι Συνταγμα στις 28 Φλεβαρη να ριξουμε τους δολοφονους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πατησιωτης την 18 Φεβ 2025, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 18 Φεβ 2025, 15:53

SeaHawk έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:43
Tι να την κανουμε την ενημερωση
Ολοι Συνταγμα στις 28 Φλεβαρη να ριξουμε τους δολοφονους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πατησιωτης την 18 Φεβ 2025, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 18 Φεβ 2025, 15:53

Γαλή για πες αλεύρι....

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Φεβ 2025, 18:33
Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι

α) γιατί τα σκυλιά γαύγιζαν μόνον τις τελευταίες μέρες

β) γιατί αυτός που αλλού σκότωσε και αλλού μετέφερε ένα πτώμα δεν το έθαψε

γ) γιατί θεωρείται απίθανο να βρέθηκε μακριά από το σημείο που τον είδανε τελευταία φορά με κάποιο αυτοκίνητο φίλου πχ;

κλπ κλπ

Γενικώς, δεν έχω καταλάβει το όλο στόρι. Εννοείτε ότι κάποιος τον σκότωσε στο κέντρο της πόλης και κάποια στιγμή μετά από ενάμισυ μήνα, πήγε και άφησε το πτώμα σε κάποιον βοσκότοπο;

Και όλα αυτά για να εκβιάσει τη μητέρα του; Απειλώντας την με τι; Με το θάνατο του παιδιού της που ήδη έχει συμβεί;

Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω ΠΩΣ ακριβώς σκέπτεσθε.
Αυτά έγραφες εσύ χτες άλλα γράφεις σήμερα να το προσέξεις αυτό.
Γρήγορα ξεχνάς.

Αυτά έγραφα εγώ χτές και με κοροιδεύατε.
Niki έγραψε:
17 Φεβ 2025, 19:27

Είστε ανέκδοτο.
Ο ένας λέει για μανία , ο άλλος κρίνει με τον τρόπο του μια δημοσίευση που έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Εγώ δεν γράφω ότι έτσι έγιναν τα πράγματα σε αντίθεση με αυτούς που γράφουν με μανία ότι σίγουρα έτσι δεν έγιναν τα πράγματα.

Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να φτιάξω σενάρια του ότι π.χ στην αρχή ξεκίνησαν για εκφοβισμό και κάτι πήγε στραβά.

Εγώ απλά γράφω ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να γράφουμε ότι αυτό το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας ή του εκφοβισμού βγαίνει από τον πίνακα.
Γιατί βιάζεστε να το βγάλετε;
Ποιοι είστε ρε παιδιά που γνωρίζετε τα πάντα.
Εγώ τουλάχιστον λέω μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα.
Γιατί τόση κάψα;

Όλα είναι πάνω στον πίνακα και θα τα δούμε στην πορεία.
Αυτή η βιασύνη να πούνε κάποιοι ότι σίγουρα δεν είναι εγκληματική ενέργεια που να σχετίζεται με τα Τέμπη μόνο βλακεία είναι.

Με απλά λόγια μην βιάζεστε.
Όλα είναι υπο διερεύνηση.

Μην σας πιάνει η μανία της καταδίωξης.

Απλά πράγματα.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 18 Φεβ 2025, 15:56

πατησιωτης έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:51
Niki έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:

Τι χειρισμό δηλαδή έκανε σε αυτό;νομίζω ότι δεν έγινε κανένας χειρισμός.Δεν χρειάζεται άλλωστε να γίνει.

Από χτές βγήκανε όλα τα μποτ και έγραφαν ότι μάλλον αυτοκτόνησε είχε ψυχολογικά προβλήματα τάραξαν το διαδίκτυο με ότι βλακεία θέλεις.
Στην συνέχεια άρχισαν να γράφουν ότι σε λίγο θα βγούνε οι ψεκασμένοι και θα λένε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και θα την σχετίζουν με τα Τέμπη.
Που βρέθηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που καιγόντουσαν όλη μέρα να γράφουν όλες αυτές τις κουταμάρες.

Μετά τράνταξε το διαδίκτυο με τα μποτ να γράφουν ότι αν υπήρχε θέμα με τα Τέμπη θα έβγαινε η μητέρα τώρα και θα άνοιγε το στόμα της κανείς δεν την κρατάει.

Γιατί όλα αυτά;

Ενα κρίμα στο παλληκάρι τα συλλυπητήρια στην μητέρα και περιμένουμε λίγη υπομονή αρκούσε για χτες.
Όλη αυτή η φοβία καταδίωξης και όλες αυτές οι αναρτήσεις και η βιασύνη για το δεν είναι εγκληματική ενέργεια φέρνουν αντίδραση.

Αυτά.
Δεν αφορά την κυβέρνηση τι γράφει ο καθένας στο διαδίκτυο.Δεν είναι αυτό κυβερνητικός χειρισμός.
Τι λές ρε άνθρωπε μου , αφού αυτοί είναι συνέχεια τα ίδια μποτ της ΝΔ που όλοι ξέρουμε τόσο καιρό δεν βγαίνουν ποτέ χωρίς σινιάλο.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Φεβ 2025, 15:57

Niki έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:53
Γαλή για πες αλεύρι....

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Φεβ 2025, 18:33
Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι

α) γιατί τα σκυλιά γαύγιζαν μόνον τις τελευταίες μέρες

β) γιατί αυτός που αλλού σκότωσε και αλλού μετέφερε ένα πτώμα δεν το έθαψε

γ) γιατί θεωρείται απίθανο να βρέθηκε μακριά από το σημείο που τον είδανε τελευταία φορά με κάποιο αυτοκίνητο φίλου πχ;

κλπ κλπ

Γενικώς, δεν έχω καταλάβει το όλο στόρι. Εννοείτε ότι κάποιος τον σκότωσε στο κέντρο της πόλης και κάποια στιγμή μετά από ενάμισυ μήνα, πήγε και άφησε το πτώμα σε κάποιον βοσκότοπο;

Και όλα αυτά για να εκβιάσει τη μητέρα του; Απειλώντας την με τι; Με το θάνατο του παιδιού της που ήδη έχει συμβεί;

Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω ΠΩΣ ακριβώς σκέπτεσθε.
Αυτά έγραφες εσύ χτες άλλα γράφεις σήμερα να το προσέξεις αυτό.
Γρήγορα ξεχνάς.

Αυτά έγραφα εγώ χτές και με κοροιδεύατε.
Niki έγραψε:
17 Φεβ 2025, 19:27

Είστε ανέκδοτο.
Ο ένας λέει για μανία , ο άλλος κρίνει με τον τρόπο του μια δημοσίευση που έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Εγώ δεν γράφω ότι έτσι έγιναν τα πράγματα σε αντίθεση με αυτούς που γράφουν με μανία ότι σίγουρα έτσι δεν έγιναν τα πράγματα.

Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να φτιάξω σενάρια του ότι π.χ στην αρχή ξεκίνησαν για εκφοβισμό και κάτι πήγε στραβά.

Εγώ απλά γράφω ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να γράφουμε ότι αυτό το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας ή του εκφοβισμού βγαίνει από τον πίνακα.
Γιατί βιάζεστε να το βγάλετε;
Ποιοι είστε ρε παιδιά που γνωρίζετε τα πάντα.
Εγώ τουλάχιστον λέω μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα.
Γιατί τόση κάψα;

Όλα είναι πάνω στον πίνακα και θα τα δούμε στην πορεία.
Αυτή η βιασύνη να πούνε κάποιοι ότι σίγουρα δεν είναι εγκληματική ενέργεια που να σχετίζεται με τα Τέμπη μόνο βλακεία είναι.

Με απλά λόγια μην βιάζεστε.
Όλα είναι υπο διερεύνηση.

Μην σας πιάνει η μανία της καταδίωξης.

Απλά πράγματα.
Κοριτσάκι μου, δεν πας καθόλου καλά. Τί ακριβώς να κοιτάξω σ' αυτό που έγραψα, που αναιρεί όσα λέω και τώρα;

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 18 Φεβ 2025, 15:58

Niki έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:
Niki έγραψε:

Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι ότι η κυβέρνηση δημιουργεί συνέχεια αμφιβολίες με τους χειρισμούς της στο θέμα.

Γιατί όλα αυτά;

Αυτά.
Τα μποτ της ΝΔ βγήκαν εχθές πρώτα-πρώτα. Μάλιστα.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Φεβ 2025, 15:58

να προσέχουμε τι γράφουμε γιατι η εισαγγελέας του Αρειου Πάγου καραδοκεί. Ίσως τον έφαγε εκείνη, με εντολή Κυριάκου. Δεν ειναι σίγουρο όμως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 18 Φεβ 2025, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 18 Φεβ 2025, 15:59

πατησιωτης έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:51
Niki έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:

Γιατί όλα αυτά;

Αυτά.

Στον ομοιδεάτη σου τον Όττο, το είπες αυτό? Τον έκανα παράθεση λίγο πριν, σε συζήτησή του με φορουμίτη, θα πρεπει να το πήρε το μάτι σου.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο » 18 Φεβ 2025, 16:01

"Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη!

Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία και συναίνεσε να μπει ότι είχε απομείνει από το καμμένο κορμάκι του με τα υπόλοιπα καμένα παιδιά σε σακκούλες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ. Ναι ,ναι καλά καταλάβατε. Οι μόνες υποχρεωτικές εξετάσεις, από τις οποίες ΑΜΕΣΑ θα προέκυπτε η ύπαρξη χημικών!

Τυχαίο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη στοιχειωμένη υπόθεση των Τεμπών. Νομίζουν ότι είναι όλα καλά οργανωμένα. Τι δεν έχουν υπολογίσει όμως; To Μάτι του Θεού! Αυτό που τα πάντα ορά! Άτη & Ύβρις έχουν λάβει χώρα! Ακολουθούν η Νέμεσις και η Τίσις!».

Λέγεται και σκατοψυχια
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών