Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
Καλά αρχικά θέλει δρόμο για να φανεί τι συνέβη. Επίσης όσοι το εμπλέκουν με τα Τέμπη ΑΝ δεχτούμε ότι υπήρχε παράνομο φορτίο προφανώς και δεν τον έφαγε η κυβέρνηση με εντολή Κούλη σοβαροί να είμαστε αλλά οι ίδιοι οι λαθρέμποροι που μπορεί να έχουν μεγάλη δύναμη-επιρροή.
Και εγώ δεν είμαι συνωμοσιολόγος ΑΛΛΑ είχαμε πριν χρόνια το ΝΟΟΡ 1 με τους μάρτυρες. (Πλοίο συμφερόντων Μαρινάκη στενή σχέση με την οικογενεια). Υποκλοπές - παρακολουθήσεις, δολοφονία Καραϊβάζ, Απόπειρα δολοφονίας Χίου, Siemens Χριστοφοράκοι κ.ο.κ. και πρόσφατα με τα Τέμπη νεκροί ήδη 2 σταθμάρχες και τώρα ο γιος Εισαγγελέως;
Ναι πιθανόν να είναι άσχετο αλλά με βάση τα προήγουμενα μας κάνει όλους ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ μέχρι εκεί όμως.
Και εγώ δεν είμαι συνωμοσιολόγος ΑΛΛΑ είχαμε πριν χρόνια το ΝΟΟΡ 1 με τους μάρτυρες. (Πλοίο συμφερόντων Μαρινάκη στενή σχέση με την οικογενεια). Υποκλοπές - παρακολουθήσεις, δολοφονία Καραϊβάζ, Απόπειρα δολοφονίας Χίου, Siemens Χριστοφοράκοι κ.ο.κ. και πρόσφατα με τα Τέμπη νεκροί ήδη 2 σταθμάρχες και τώρα ο γιος Εισαγγελέως;
Ναι πιθανόν να είναι άσχετο αλλά με βάση τα προήγουμενα μας κάνει όλους ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ μέχρι εκεί όμως.
ναι ναι, κι εγω μαζι σου
βασικα πιστευω οτι ηταν Λυκανθρωπας και εκανε επιδρομη στο μαντρι
-
Ναι εμείς γράφουμε τα δικά μας ο καθέναςBillSeism έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 17:12Καλά αρχικά θέλει δρόμο για να φανεί τι συνέβη. Επίσης όσοι το εμπλέκουν με τα Τέμπη ΑΝ δεχτούμε ότι υπήρχε παράνομο φορτίο προφανώς και δεν τον έφαγε η κυβέρνηση με εντολή Κούλη σοβαροί να είμαστε αλλά οι ίδιοι οι λαθρέμποροι που μπορεί να έχουν μεγάλη δύναμη-επιρροή.
Όμως ξέρεις υπάρχουν και άνθρωποι που από αυτούς περιμένουμε πορίσματα για τα Τέμπη τις επόμενες ημέρες
Ε όπως και να χει τόσες συμπτωσεις δεν τις λές και καλό σύμβουλο
εδω θα ειμαστε για να γελαω ξεχωριστα με τον καθενα σας ..και κατι αλλο που εγραψε ο νετο
πολλες φορες σκυλια κυνηγων περνανε διπλα απο πτωματα και δεν δινουν σημασια
αν ανεφερε και κυνηγους για μενα ειναι υποπτοι και αυτοι
Για πείτε ρε αλάνια φορουμίτες, τί εννοούσε η μάνα και ο θείος του παιδιού με τις αναρτήσεις που έκαναν δηλαδή?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 18 Φεβ 2025, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όπου μάνα βάλε και Εισαγγελέας
Και όπου θείος βάλε επίσης Δικαστικός και Πολιτικός?
Και όπου θείος βάλε επίσης Δικαστικός και Πολιτικός?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 18 Φεβ 2025, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
τα σκυλια, που ξεθαβουν πτωματα δεν δινουν σημασιαnemo έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 17:16εδω θα ειμαστε για να γελαω ξεχωριστα με τον καθενα σας ..και κατι αλλο που εγραψε ο νετο

Θέλουν να γίνουν υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το σύριζα για να βλάψουν τογκυργιάκομαζ, γι' αυτό τα λένε.
-
Τα σκυλιά πολεμάνε τον κουλη μας
nemo έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 17:16εδω θα ειμαστε για να γελαω ξεχωριστα με τον καθενα σας ..και κατι αλλο που εγραψε ο νετο

Ε, ναι, ποιός έχει πάει για κυνήγι και δεν έχει σκοντάψει πάνω σ' ένα-δυο πτώματα.
δεν ειμαι καθολου φιλος της κυβερνησης αλλα μου φαινεται καπως τραβηγμενο να τον εφαγε ο Μητσοτακης.
κανας αλλος παραγοντας ή τιποτα ποινικοι μπορει να φαγαν τον ατυχο νεαρο
κανας αλλος παραγοντας ή τιποτα ποινικοι μπορει να φαγαν τον ατυχο νεαρο
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Είναι παραδοσιακοί Χριστιανοί, λίγο δύσκολο να μας πείσουν κάποιοι οτι ειναι Ζαίοι
Θα επαναλάβω ότι η καχυποψία είναι από τις θεμελιώδεις βάσεις της όποιας λογικής κρίσης. Αρκεί να μη θεωρείται ως απόδειξη για το οποιοδήποτε κατηγορητήριο, που εκφέρεται με πλήρη "αφέλεια".BillSeism έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 17:12Καλά αρχικά θέλει δρόμο για να φανεί τι συνέβη. Επίσης όσοι το εμπλέκουν με τα Τέμπη ΑΝ δεχτούμε ότι υπήρχε παράνομο φορτίο προφανώς και δεν τον έφαγε η κυβέρνηση με εντολή Κούλη σοβαροί να είμαστε αλλά οι ίδιοι οι λαθρέμποροι που μπορεί να έχουν μεγάλη δύναμη-επιρροή.
Ένα άλλο θεμελιώδες στοιχείο της σημερινής δικαστικής πρακτικής, είναι να θεωρούνται ως άκυροι οι ισχυρισμοί που προσπαθούν να συνδέσουν την οποιαδήποτε κατηγορία που δεν έχει άμεση σχέση με το εκδικαζόμενο κατηγορητήριο. Μόνον ως αποχρώσα ένδειξη μπορεί να γίνει αποδεκτή σε κάποιες περιπτώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ε καλα τωρα, είιπε μια σαχλαμάρα για κακόψυχο αφεντικό, κατα λάθος θα το έγραψε. Να ηταν εισαγγελέας εφετών οκ, θα ειχε μια κάποια πείρα και συναίσθηση της σοβαρότητας, θα είχε βάρος αυτο που είπε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπραβο στην αθλήτρια Λήδα Μανθοπουλου και στον δήμο Τυρναβου
από Frappezitis » 03 Σεπ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
04 Σεπ 2024, 00:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Φεβ 2025, 20:49
-
-
Νέα δημοσίευση Αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στο πτώμα της Δημόσιας δωρεάν Υγείας
από Μαδουραίος » 12 Μαρ 2024, 21:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 81 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Μαρ 2024, 07:56
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Νοέμ 2024, 18:32