Το πτώμα του Τυρναβου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Το πτώμα του Τυρναβου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 19 Φεβ 2025, 03:20

πατησιωτης έγραψε:
18 Φεβ 2025, 14:45
Αρίστος έγραψε:
18 Φεβ 2025, 14:38
Φιλε ΟΛΗ η αντιπολιτευση μιλαει για συγκαλυψη στα Τεμπη, οι δημοσιογραφοι, οι συγγενεις των θυματων.

Δεν ειναι κατι που θα το αποδοσεις σε ψεκες γιατι θα βγεις εσυ ψεκας.

Αν θες να δουμε και τις δημοσκοπησεις για να μαθεις τη γνωμη του ελληνικου λαου για το ζητημα στη διαθεση σου.
Xωρίς να λέει κανείς από αυτούς ΠΟΙΟΣ συγκαλύπτεται. :D Και δεν το λένε πιθανότατα διότι δεν υπάρχει.
OΛΟΙ λοιπόν αυτοί είναι νούμερα όπως ήσαν νούμερα στο αντιμνημόνιο που υποστήριξαν.Ούτε η πρώτη φορά θα είναι ούτε η τελευταία.Όταν λοιπόν αλλάξει η κυβέρνηση και έλθει κάποιος άλλος,το θέμα θα υποβαθμισθεί διότι αυτός ο άλλος θα πρέπει να ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΣ και ΤΙ συγκαλύφθηκε και αυτό δεν θα βρίσκεται.
Πατουλιλίνι wtf, στο autofire το έχεις το γκέγμινγκ μάους σου για άρχισε ξες, η αυτήνα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 19 Φεβ 2025, 03:24

Σέλευκας έγραψε:
19 Φεβ 2025, 00:32
Για τα σκυλιά που λένε ότι γαβγιζαν μόνο τέσσερις μέρες πριν , εγώ έφτιαξα χιονάνθρωπο και πήγε ένας σκύλος και τον κατούρησε, αν αυτό βοηθάει στην έρευνα.
Τι χιονάθρωπο όμως;

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 19 Φεβ 2025, 03:26

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
18 Φεβ 2025, 23:57
πατησιωτης έγραψε:
18 Φεβ 2025, 23:42
AlienWay έγραψε:
18 Φεβ 2025, 14:04

Να στο πω αλλιώς. Τόσα χρόνια μπαίναμε σε τρένα όπου υπήρχε ο κίνδυνος να βρεθούμε από λάθος στην ανάποδη κατεύθυνση, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθεί προσωρινά κάποιος προαστιακός, ή κάποιο τοπικό φορτίο με μπανάνες.

Tόσα χρόνια μπαίνατε στα τραίνα μονής γραμμής που μετέφεραν τους επιστρατευμένους στον πόλεμο το 1940 - κάπου εκατό χιλιάδες στρατιώτες εν μέσω ιταλικών βομβαρδισμών χωρίς να γίνει ατύχημα.
Χωρίς τηλεδιοίκηση αλλά και 40 χρόνια πριν το ΠΑΣΟΚ. :8)
Και να σου πω και κάτι; Είχαν στην αρχαία Αθήνα τραινα; Με το γαϊδούρι πήγαιναν - έπαθαν κανένα τροχαίο με 57 νεκρούς με τα γαϊδούρια;
Ο Μέγας Αλέξανδρος; Χρειάστηκε κανένα τραινο για να κατακτήσει όλον τον κόσμο; Έλα τώρα που μου θέλουν και τηλεδιοικηση..

Υγ. Κ μένα μου αρέσει να γράφω το τραίνο με αι.
Έχουμε σεαυτό το καινούργιο νήμα με πουστ που δεν πρέπει χαθούν;
Με συγκινήσατε ρε πουτάνες.

.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 19 Φεβ 2025, 07:24

Niki έγραψε:
18 Φεβ 2025, 21:41
Το να θες να προστατέψεις αυτόν που βρίσκετε σε αδύναμη θέση είναι κάτι που πάντα το θεωρούσα όχι κάτι δίκαιο αλλά υποχρέωση μου.
Να είμαι πάντα με το μέρος ενός παιδιού που υφίσταται κακοποίηση , να είμαι με μια γυναίκα με ένα ζωάκι κ.λ.π.
Όταν στην ζωή μου έβλεπα ανθρώπους να πηγαίνουν με τον ισχυρό πάντα τους έκανα πέρα.
Τους θεωρούσα γλύφτες βολεψάκιδες.
Σήμερα στην χώρα γίνετε ένας αγώνας μεταξύ ανθρώπων που διάλεξαν να είναι είτε με τους γονείς των θυμάτων των Τεμπών είτε με την ανακρίτρια που έχασε τον γιο της και πληρώνει για την ασφάλεια της οικογένειας της.

Στην αντίθετη πλευρά έχουμε αυτούς που διάλεξαν να είναι με τους ισχυρούς ,δηλαδή με αυτούς που έχουν την ΕΥΠ μαζί τους την αστυνομία αυτούς που επέλεξαν να προστατεύουν έναν δημοσιογραφίσκο παπαγαλάκι σε αντίθεση με μια κρατική λειτουργό.

Έτσι για να ξεκαθαρίζουμε το τοπίο.
Οι ακροκεντρώοι το κάνουν αυτό.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 19 Φεβ 2025, 07:25

πατησιωτης έγραψε:
AlienWay έγραψε:

Να στο πω αλλιώς. Τόσα χρόνια μπαίναμε σε τρένα όπου υπήρχε ο κίνδυνος να βρεθούμε από λάθος στην ανάποδη κατεύθυνση, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθεί προσωρινά κάποιος προαστιακός, ή κάποιο τοπικό φορτίο με μπανάνες.

Tόσα χρόνια μπαίνατε στα τραίνα μονής γραμμής που μετέφεραν τους επιστρατευμένους στον πόλεμο το 1940 - κάπου εκατό χιλιάδες στρατιώτες εν μέσω ιταλικών βομβαρδισμών χωρίς να γίνει ατύχημα.
Τα οποία πήγαιναν με 60-80 όχι με 160 όπως σήμερα. Με τριπλάσιο προσωπικό από σήμερα που έχεις το μισό προσωπικό στον ΟΣΕ από ότι ορίζει το οργανόγραμμα. Με φωτοσημανση που δούλευε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 19 Φεβ 2025, 07:45

πατησιωτης έγραψε:
AlienWay έγραψε:

Εικόνα
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 19 Φεβ 2025, 08:50

nik_killthemall έγραψε:
18 Φεβ 2025, 23:20

Πολυ πιο πιθανο σεναριο που παιζει με πιθανοτητα 1341152123% ειναι πως η κυβερνηση κουλη ειναι εντελως αχρηστη σε τετοιο βαθμο που ενας μικρολαθρεμπορος μπορει να γαμαει και να δερνει οποιονδηποτε θεσμο και κρατικο μηχανισμο ! Αυτο το δεχομαι, ειναι αναμφισβητητο και εχει αριστη τεκμηριωση !
Ακριβώς αυτό. Είναι τόσο άχρηστοι, διεφθαρμένοι, και εκβιάσιμοι, που μπορεί ο κάθε μαφιόζος και μπράβος να κάνει οτι θέλει. Βέβαια ο κούλης προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω του την εικόνα του βλάκα γινόμενος όσο πιο κάθαρμα μπορεί. Αλλά βλάκας εξακολουθεί να είναι

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 19 Φεβ 2025, 08:53

Golden Age έγραψε:
19 Φεβ 2025, 00:44
Εμπεδοκλής έγραψε:
18 Φεβ 2025, 23:08
Τί βρωμιά παίζει σε αυτή τη χώρα. Οι ολιγάρχες έχουν κάνει τη χώρα Κολομβία. Δολοφονούν παιδιά δικαστικών λειτουργών, δολοφονούν τοπογράφους στα νησιά, δημοσιογράφους, εκδότες. Εγκληματίες κυκλοφορούν με οχήματα εφοπλιστών και καναλαρχών. Έχουμε σιχαθεί αυτή τη χώρα...
Εικόνα
Αυτούς τους έχουν φάει τα σκουλίκια εδώ και 30 χρόνια. Δεν είναι δικαιολογία. Η Γερμανία αποναζιστικοποιήθηκε σε λιγότερα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 19 Φεβ 2025, 08:56

AlienWay έγραψε:
19 Φεβ 2025, 02:17
Μήπως όμως τότε δεν κάνανε παιχνιδάκια με την άνοδο και την κάθοδο.

Yπήρχε στρατιωτική πειθαρχία στον ΟΣΕ και όχι συνδικαλισμός.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 19 Φεβ 2025, 08:59

πατησιωτης έγραψε:
19 Φεβ 2025, 08:56
AlienWay έγραψε:
19 Φεβ 2025, 02:17
Μήπως όμως τότε δεν κάνανε παιχνιδάκια με την άνοδο και την κάθοδο.

Yπήρχε στρατιωτική πειθαρχία στον ΟΣΕ και όχι συνδικαλισμός.
Θες να πεις ότι, για παράδειγμα, δεν έκανε άθλια ρουσφέτια ο υπουργός μετατάσσοντας -παρατύπως- αποθηκάριους ως σταθμάρχες;
Συμφωνώ.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 19 Φεβ 2025, 09:06

πατησιωτης έγραψε:
18 Φεβ 2025, 14:45
Αρίστος έγραψε:
18 Φεβ 2025, 14:38
Φιλε ΟΛΗ η αντιπολιτευση μιλαει για συγκαλυψη στα Τεμπη, οι δημοσιογραφοι, οι συγγενεις των θυματων.

Δεν ειναι κατι που θα το αποδοσεις σε ψεκες γιατι θα βγεις εσυ ψεκας.

Αν θες να δουμε και τις δημοσκοπησεις για να μαθεις τη γνωμη του ελληνικου λαου για το ζητημα στη διαθεση σου.
Xωρίς να λέει κανείς από αυτούς ΠΟΙΟΣ συγκαλύπτεται. :D Και δεν το λένε πιθανότατα διότι δεν υπάρχει.
OΛΟΙ λοιπόν αυτοί είναι νούμερα όπως ήσαν νούμερα στο αντιμνημόνιο που υποστήριξαν.Ούτε η πρώτη φορά θα είναι ούτε η τελευταία.Όταν λοιπόν αλλάξει η κυβέρνηση και έλθει κάποιος άλλος,το θέμα θα υποβαθμισθεί διότι αυτός ο άλλος θα πρέπει να ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΣ και ΤΙ συγκαλύφθηκε και αυτό δεν θα βρίσκεται.
Εάν υπάρχει κάτι που αποπειράται να συγκαλυφθεί είναι ότι η διακυβέρνηση Κυριάκου είναι μια από τα ίδια με τους προηγούμενους.

Όλο το αφήγημα ότι επιτέλους γίναμε σοβαρη χώρα κατέρρευσε με πάταγο όταν ο υπουργός Μεταφορών διερρηγνυε τα ιμάτια του για την ασφάλεια των τρένων δύο μέρες πρίν την τραγωδία, όταν αποδείχτηκε ότι τα κονδύλια για τον εκσυγχρονισμο της ασφαλείας των τρένων κάθονταν ανενεργά, όταν μάθαμε ότι γίνονταν σταθμάρχης οι αποθηκαριοι, όταν πρωθυπουργός υπουργοί, γραμματείς δεν ήξεραν αν λειτουργεί η τηλεδιοικηση στο δίκτυο

Η τραγωδία έριξε τη βιτρίνα της Ελλάδας 2.0
Και για να αποδειχτεί ότι δεν είναι ίδιοι με τους άλλους, αλλά ακόμα πιο χυδαίοι, ξαναεβαλαν υποψήφιο βουλευτή τον Α. Καραμανλή

Όλο το παιχνίδι με τα φορτία και τους κακούς μαφιόζους είναι προσπάθεια να μετατοπιστεί η συζήτηση
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Φεβ 2025, 09:10

Niki έγραψε:
Το να θες να προστατέψεις αυτόν που βρίσκετε σε αδύναμη θέση είναι κάτι που πάντα το θεωρούσα όχι κάτι δίκαιο αλλά υποχρέωση μου.
Να είμαι πάντα με το μέρος ενός παιδιού που υφίσταται κακοποίηση , να είμαι με μια γυναίκα με ένα ζωάκι κ.λ.π.
Όταν στην ζωή μου έβλεπα ανθρώπους να πηγαίνουν με τον ισχυρό πάντα τους έκανα πέρα.
Σήμερα στην χώρα γίνετε ένας αγώνας μεταξύ ανθρώπων που διάλεξαν να είναι είτε με τους γονείς των θυμάτων των Τεμπών είτε με την ανακρίτρια που έχασε τον γιο της και πληρώνει για την ασφάλεια της οικογένειας της.

Στην αντίθετη πλευρά έχουμε αυτούς που διάλεξαν να είναι με τους ισχυρούς ,δηλαδή με αυτούς που έχουν την ΕΥΠ μαζί τους την αστυνομία αυτούς που επέλεξαν να προστατεύουν έναν δημοσιογραφίσκο παπαγαλάκι σε αντίθεση με μια κρατική λειτουργό.

και οι δυο πλευρες που περιγραφεις, ειναι λαθος. ειτε με τον ισχυρο πας, ειτε με τον αδυναμο, εισαι στη λαθος πλευρα.

η σωστη πλευρα ειναι να εισαι με το δικαιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 19 Φεβ 2025, 09:21

Niki έγραψε:

έτσι.θυμάμαι τον αγώνα που έδωσες ενάντια στους ισχυρούς για να στηρίξεις τον λεχρίτη με τα σχολικά γεύματα που χε δηλητηριάσει 10 δημοτικά στη λαμία

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Φεβ 2025, 09:28

Λευκός Λύκος έγραψε:
18 Φεβ 2025, 21:50
Niki έγραψε:
18 Φεβ 2025, 21:23
Niki έγραψε:
18 Φεβ 2025, 20:41
Η προϊσταμένη της εισαγγελίας στην Λάρισα παραιτήθηκε από το θέμα των Τεμπών έχασε το παιδί της άφησε υπονοούμενα για εγκληματική ενέργεια δεν πιστεύει την Ελληνική δικαιοσύνη διόρισε τεχνικό σύμβουλο ιατροδικαστή ,ο Τσουκάλης σήμερα έβαλε και μια ομάδα ασφάλειας να την προσέχουν.

Ο Πορτοσάλτε έχει φύλαξη που αποτελείται από 12 αστυνομικούς.

Ζήτω η Ελλάδα.
Αυτά ούτε στην Κολομβία.
Άσχετα με το τραγικό γεγονός του παιδιού της,δεν είναι λίγο οξύμωρο να λέει μια εισαγγελέας ότι δεν εμπιστεύεται την δικαιοσύνη;
ειπε τετοιο πραμα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 19 Φεβ 2025, 09:29

ας ξαναγυρισουμε στο εγκλημα απο αστυνομικης πλευρας ολα τα σεναρια που εφτιαξα καταληγουν
οτι η σορος μεταφερθηκε εκει στον πιο απιθανο τοπο
και οτι η δολοφονια εγινε καπου εκει κοντα και για καποιους λογους η μεταφορα δεν πηγε καλα
και τον αφησαν σε μερος που θα ανακαλυπτονταν πολυ γρηγορα
με ολα αυτα τα δεδομενα νομιζω οτι η εξαχνιαση του εγκληματος δεν θα παρει πολυ χρονο
γιατι το εγκλημα οπως ολα δειχνουν εχει τοπικο χαρακτηρα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών