Πατουλιλίνι wtf, στο autofire το έχεις το γκέγμινγκ μάους σου για άρχισε ξες, η αυτήνα;πατησιωτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 14:45Xωρίς να λέει κανείς από αυτούς ΠΟΙΟΣ συγκαλύπτεται.Αρίστος έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 14:38Φιλε ΟΛΗ η αντιπολιτευση μιλαει για συγκαλυψη στα Τεμπη, οι δημοσιογραφοι, οι συγγενεις των θυματων.
Δεν ειναι κατι που θα το αποδοσεις σε ψεκες γιατι θα βγεις εσυ ψεκας.
Αν θες να δουμε και τις δημοσκοπησεις για να μαθεις τη γνωμη του ελληνικου λαου για το ζητημα στη διαθεση σου.Και δεν το λένε πιθανότατα διότι δεν υπάρχει.
OΛΟΙ λοιπόν αυτοί είναι νούμερα όπως ήσαν νούμερα στο αντιμνημόνιο που υποστήριξαν.Ούτε η πρώτη φορά θα είναι ούτε η τελευταία.Όταν λοιπόν αλλάξει η κυβέρνηση και έλθει κάποιος άλλος,το θέμα θα υποβαθμισθεί διότι αυτός ο άλλος θα πρέπει να ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΣ και ΤΙ συγκαλύφθηκε και αυτό δεν θα βρίσκεται.
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έχουμε σεαυτό το καινούργιο νήμα με πουστ που δεν πρέπει χαθούν;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 23:57Και να σου πω και κάτι; Είχαν στην αρχαία Αθήνα τραινα; Με το γαϊδούρι πήγαιναν - έπαθαν κανένα τροχαίο με 57 νεκρούς με τα γαϊδούρια;πατησιωτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 23:42
Tόσα χρόνια μπαίνατε στα τραίνα μονής γραμμής που μετέφεραν τους επιστρατευμένους στον πόλεμο το 1940 - κάπου εκατό χιλιάδες στρατιώτες εν μέσω ιταλικών βομβαρδισμών χωρίς να γίνει ατύχημα.
Χωρίς τηλεδιοίκηση αλλά και 40 χρόνια πριν το ΠΑΣΟΚ.
Ο Μέγας Αλέξανδρος; Χρειάστηκε κανένα τραινο για να κατακτήσει όλον τον κόσμο; Έλα τώρα που μου θέλουν και τηλεδιοικηση..
Υγ. Κ μένα μου αρέσει να γράφω το τραίνο με αι.
Με συγκινήσατε ρε πουτάνες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Οι ακροκεντρώοι το κάνουν αυτό.Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 21:41Το να θες να προστατέψεις αυτόν που βρίσκετε σε αδύναμη θέση είναι κάτι που πάντα το θεωρούσα όχι κάτι δίκαιο αλλά υποχρέωση μου.
Να είμαι πάντα με το μέρος ενός παιδιού που υφίσταται κακοποίηση , να είμαι με μια γυναίκα με ένα ζωάκι κ.λ.π.
Όταν στην ζωή μου έβλεπα ανθρώπους να πηγαίνουν με τον ισχυρό πάντα τους έκανα πέρα.
Τους θεωρούσα γλύφτες βολεψάκιδες.
Σήμερα στην χώρα γίνετε ένας αγώνας μεταξύ ανθρώπων που διάλεξαν να είναι είτε με τους γονείς των θυμάτων των Τεμπών είτε με την ανακρίτρια που έχασε τον γιο της και πληρώνει για την ασφάλεια της οικογένειας της.
Στην αντίθετη πλευρά έχουμε αυτούς που διάλεξαν να είναι με τους ισχυρούς ,δηλαδή με αυτούς που έχουν την ΕΥΠ μαζί τους την αστυνομία αυτούς που επέλεξαν να προστατεύουν έναν δημοσιογραφίσκο παπαγαλάκι σε αντίθεση με μια κρατική λειτουργό.
Έτσι για να ξεκαθαρίζουμε το τοπίο.
Τα οποία πήγαιναν με 60-80 όχι με 160 όπως σήμερα. Με τριπλάσιο προσωπικό από σήμερα που έχεις το μισό προσωπικό στον ΟΣΕ από ότι ορίζει το οργανόγραμμα. Με φωτοσημανση που δούλευε.πατησιωτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 23:42
Tόσα χρόνια μπαίνατε στα τραίνα μονής γραμμής που μετέφεραν τους επιστρατευμένους στον πόλεμο το 1940 - κάπου εκατό χιλιάδες στρατιώτες εν μέσω ιταλικών βομβαρδισμών χωρίς να γίνει ατύχημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
πατησιωτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 23:42
- Υδράργυρος
Ακριβώς αυτό. Είναι τόσο άχρηστοι, διεφθαρμένοι, και εκβιάσιμοι, που μπορεί ο κάθε μαφιόζος και μπράβος να κάνει οτι θέλει. Βέβαια ο κούλης προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω του την εικόνα του βλάκα γινόμενος όσο πιο κάθαρμα μπορεί. Αλλά βλάκας εξακολουθεί να είναιnik_killthemall έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 23:20
Πολυ πιο πιθανο σεναριο που παιζει με πιθανοτητα 1341152123% ειναι πως η κυβερνηση κουλη ειναι εντελως αχρηστη σε τετοιο βαθμο που ενας μικρολαθρεμπορος μπορει να γαμαει και να δερνει οποιονδηποτε θεσμο και κρατικο μηχανισμο ! Αυτο το δεχομαι, ειναι αναμφισβητητο και εχει αριστη τεκμηριωση !
-
Αυτούς τους έχουν φάει τα σκουλίκια εδώ και 30 χρόνια. Δεν είναι δικαιολογία. Η Γερμανία αποναζιστικοποιήθηκε σε λιγότερα.Golden Age έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 00:44Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 23:08Τί βρωμιά παίζει σε αυτή τη χώρα. Οι ολιγάρχες έχουν κάνει τη χώρα Κολομβία. Δολοφονούν παιδιά δικαστικών λειτουργών, δολοφονούν τοπογράφους στα νησιά, δημοσιογράφους, εκδότες. Εγκληματίες κυκλοφορούν με οχήματα εφοπλιστών και καναλαρχών. Έχουμε σιχαθεί αυτή τη χώρα...
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θες να πεις ότι, για παράδειγμα, δεν έκανε άθλια ρουσφέτια ο υπουργός μετατάσσοντας -παρατύπως- αποθηκάριους ως σταθμάρχες;
Συμφωνώ.
Εάν υπάρχει κάτι που αποπειράται να συγκαλυφθεί είναι ότι η διακυβέρνηση Κυριάκου είναι μια από τα ίδια με τους προηγούμενους.πατησιωτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 14:45Xωρίς να λέει κανείς από αυτούς ΠΟΙΟΣ συγκαλύπτεται.Αρίστος έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 14:38Φιλε ΟΛΗ η αντιπολιτευση μιλαει για συγκαλυψη στα Τεμπη, οι δημοσιογραφοι, οι συγγενεις των θυματων.
Δεν ειναι κατι που θα το αποδοσεις σε ψεκες γιατι θα βγεις εσυ ψεκας.
Αν θες να δουμε και τις δημοσκοπησεις για να μαθεις τη γνωμη του ελληνικου λαου για το ζητημα στη διαθεση σου.Και δεν το λένε πιθανότατα διότι δεν υπάρχει.
OΛΟΙ λοιπόν αυτοί είναι νούμερα όπως ήσαν νούμερα στο αντιμνημόνιο που υποστήριξαν.Ούτε η πρώτη φορά θα είναι ούτε η τελευταία.Όταν λοιπόν αλλάξει η κυβέρνηση και έλθει κάποιος άλλος,το θέμα θα υποβαθμισθεί διότι αυτός ο άλλος θα πρέπει να ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΣ και ΤΙ συγκαλύφθηκε και αυτό δεν θα βρίσκεται.
Όλο το αφήγημα ότι επιτέλους γίναμε σοβαρη χώρα κατέρρευσε με πάταγο όταν ο υπουργός Μεταφορών διερρηγνυε τα ιμάτια του για την ασφάλεια των τρένων δύο μέρες πρίν την τραγωδία, όταν αποδείχτηκε ότι τα κονδύλια για τον εκσυγχρονισμο της ασφαλείας των τρένων κάθονταν ανενεργά, όταν μάθαμε ότι γίνονταν σταθμάρχης οι αποθηκαριοι, όταν πρωθυπουργός υπουργοί, γραμματείς δεν ήξεραν αν λειτουργεί η τηλεδιοικηση στο δίκτυο
Η τραγωδία έριξε τη βιτρίνα της Ελλάδας 2.0
Και για να αποδειχτεί ότι δεν είναι ίδιοι με τους άλλους, αλλά ακόμα πιο χυδαίοι, ξαναεβαλαν υποψήφιο βουλευτή τον Α. Καραμανλή
Όλο το παιχνίδι με τα φορτία και τους κακούς μαφιόζους είναι προσπάθεια να μετατοπιστεί η συζήτηση
και οι δυο πλευρες που περιγραφεις, ειναι λαθος. ειτε με τον ισχυρο πας, ειτε με τον αδυναμο, εισαι στη λαθος πλευρα.Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 21:41Το να θες να προστατέψεις αυτόν που βρίσκετε σε αδύναμη θέση είναι κάτι που πάντα το θεωρούσα όχι κάτι δίκαιο αλλά υποχρέωση μου.
Να είμαι πάντα με το μέρος ενός παιδιού που υφίσταται κακοποίηση , να είμαι με μια γυναίκα με ένα ζωάκι κ.λ.π.
Όταν στην ζωή μου έβλεπα ανθρώπους να πηγαίνουν με τον ισχυρό πάντα τους έκανα πέρα.
Σήμερα στην χώρα γίνετε ένας αγώνας μεταξύ ανθρώπων που διάλεξαν να είναι είτε με τους γονείς των θυμάτων των Τεμπών είτε με την ανακρίτρια που έχασε τον γιο της και πληρώνει για την ασφάλεια της οικογένειας της.
Στην αντίθετη πλευρά έχουμε αυτούς που διάλεξαν να είναι με τους ισχυρούς ,δηλαδή με αυτούς που έχουν την ΕΥΠ μαζί τους την αστυνομία αυτούς που επέλεξαν να προστατεύουν έναν δημοσιογραφίσκο παπαγαλάκι σε αντίθεση με μια κρατική λειτουργό.
η σωστη πλευρα ειναι να εισαι με το δικαιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
έτσι.θυμάμαι τον αγώνα που έδωσες ενάντια στους ισχυρούς για να στηρίξεις τον λεχρίτη με τα σχολικά γεύματα που χε δηλητηριάσει 10 δημοτικά στη λαμίαNiki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 21:41Το να θες να προστατέψεις αυτόν που βρίσκετε σε αδύναμη θέση είναι κάτι που πάντα το θεωρούσα όχι κάτι δίκαιο αλλά υποχρέωση μου.
ειπε τετοιο πραμα;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 21:50Άσχετα με το τραγικό γεγονός του παιδιού της,δεν είναι λίγο οξύμωρο να λέει μια εισαγγελέας ότι δεν εμπιστεύεται την δικαιοσύνη;Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 21:23Αυτά ούτε στην Κολομβία.Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 20:41Η προϊσταμένη της εισαγγελίας στην Λάρισα παραιτήθηκε από το θέμα των Τεμπών έχασε το παιδί της άφησε υπονοούμενα για εγκληματική ενέργεια δεν πιστεύει την Ελληνική δικαιοσύνη διόρισε τεχνικό σύμβουλο ιατροδικαστή ,ο Τσουκάλης σήμερα έβαλε και μια ομάδα ασφάλειας να την προσέχουν.
Ο Πορτοσάλτε έχει φύλαξη που αποτελείται από 12 αστυνομικούς.
Ζήτω η Ελλάδα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
ας ξαναγυρισουμε στο εγκλημα απο αστυνομικης πλευρας ολα τα σεναρια που εφτιαξα καταληγουν
οτι η σορος μεταφερθηκε εκει στον πιο απιθανο τοπο
και οτι η δολοφονια εγινε καπου εκει κοντα και για καποιους λογους η μεταφορα δεν πηγε καλα
και τον αφησαν σε μερος που θα ανακαλυπτονταν πολυ γρηγορα
με ολα αυτα τα δεδομενα νομιζω οτι η εξαχνιαση του εγκληματος δεν θα παρει πολυ χρονο
γιατι το εγκλημα οπως ολα δειχνουν εχει τοπικο χαρακτηρα
οτι η σορος μεταφερθηκε εκει στον πιο απιθανο τοπο
και οτι η δολοφονια εγινε καπου εκει κοντα και για καποιους λογους η μεταφορα δεν πηγε καλα
και τον αφησαν σε μερος που θα ανακαλυπτονταν πολυ γρηγορα
με ολα αυτα τα δεδομενα νομιζω οτι η εξαχνιαση του εγκληματος δεν θα παρει πολυ χρονο
γιατι το εγκλημα οπως ολα δειχνουν εχει τοπικο χαρακτηρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπραβο στην αθλήτρια Λήδα Μανθοπουλου και στον δήμο Τυρναβου
από Frappezitis » 03 Σεπ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
04 Σεπ 2024, 00:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Φεβ 2025, 20:49
-
-
Νέα δημοσίευση Αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στο πτώμα της Δημόσιας δωρεάν Υγείας
από Μαδουραίος » 12 Μαρ 2024, 21:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 81 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Μαρ 2024, 07:56
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Νοέμ 2024, 18:32