Τι συμπληρώματα παίρνετε?

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Αρχηγός

Τι συμπληρώματα παίρνετε?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχηγός » 10 Απρ 2023, 22:34

εγω παίρνω μαγνήσιο χειλικό της Σολγκαρ
Ψευδάργυρο Πικολινατε της Now
κρεατινη
και d3 της Now 5000iu

#Αρχηγός
Αρχηγός

Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Re: Τι συμπληρώματα παίρνετε?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna » 11 Απρ 2023, 12:43

Αρχηγός έγραψε:
10 Απρ 2023, 22:34
εγω παίρνω μαγνήσιο χειλικό της Σολγκαρ
Ψευδάργυρο Πικολινατε της Now
κρεατινη
και d3 της Now 5000iu

#Αρχηγός
Γιατί δεν προσπαθείς να κανεις μια ισορροπημένη διατροφή;

ΥΓ γιατί μου έβγαμε τα μάτια: είναι χηλικός (από την χηλή) όχι χειλικός

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 11 Απρ 2023, 15:54

Γιατί τα παίρνεις αυτά, τύπε;

Εννοώ, τι ελλείψεις έχεις;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 11 Απρ 2023, 16:16

Feindflug έγραψε:
11 Απρ 2023, 15:54
Γιατί τα παίρνεις αυτά, τύπε;

Εννοώ, τι ελλείψεις έχεις;
Αυτοπεποίθησης, ίσως;

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 19 Φεβ 2025, 09:22

Ποτέ δεν ασχολιομουν με αυτά, και ας θαύμασα πάντα τα ωραία του βαζακια με τους περίεργους τίτλους έτσι όπως όλα είναι μαζεμένα δίπλα στον πάγκο της σέξυ φαρμακοποιού που πηγαίνω. Ένας φίλος μου είχε πει πως για τα άγχη και να κοιμηθείς το βράδυ, το l theanine , είναι κορυφή αλλά δεν έδωσα σημασία. Τον τελευταία καιρό με την πίεση και τις παπαριες, δεν κοιμάμαι πολύ καλά, δηλαδή αν ξυπνήσω κατά τις 3 κάνω μια ωρα να ξανά κοιμηθώ, αν ξυπνήσω μετά τις 5, μένω ξύπνιος για την υπόλοιπη μέρα. Μέσα από κάτι πληροφορίες παίρνω τώρα magnesium bislglycinate, και μπορώ να πω αμέσως έκανε δουλειά. Και κάπου εκεί στα 280 mg να πάρω, κοιμάμαι 8 ώρες, και να ξυπνήσω, κοιμάμαι αμέσως μετά, σε μια κατάσταση νησταλεας αποβλακωσης. Και τα gaba λένε κάνουν δουλειά, τώρα που είδα πως λειτουργούν, θέλω να τα δοκιμάσω όλα. :lol: επίσης διαβάζω πως το citrulline, για το πρωί κάνει καλή δουλειά στην πίεση. Επειδή δε βλέπω να κάνουν τα φάρμακα που μου δίνουν και πολυ δουλειά, βλέπω να ξεκινώ τους πειραματισμούς...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 19 Φεβ 2025, 09:46

Πρωτεΐνη (φυτικής προέλευσης) και ω-3 όταν οι τροφές που τρώω δεν περιέχουν αρκετά από αυτά, αλλά γενικά προτιμώ την σωστή διατροφή.

Φυσικά το 95% του κόσμου δεν έχει ιδέα τί είναι "σωστή διατροφή", και επίσης δεν έχει και ιδέα ποιά συμπληρώματα έχει νόημα να παίρνεις ανάλογα με τους στόχους σου και ποιά είναι απλά πεταμένα λεφτά (ή και βλαβερά). Επίσης, επειδή ένας οποιοσδήποτε οργανισμός φαρμάκων έχει κατατάξει το τάδε ως "φάρμακο" και το δείνα ως "συμπλήρωμα" (πολλές φορές με καθαρά οικονομοτεχνικά κριτήρια), δεν σημαίνει ότι το ένα "δουλεύει" και το άλλο "δεν δουλεύει".

Σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι θα έβλεπαν πολύ μεγαλύτερα οφέλη αν απλά σταματούσαν να τρώνε κάποια πράγματα, ακόμα κι αν δεν προσέθεταν καμμία καινούρια τροφή και κανένα συμπλήρωμα στο διαιτολόγιό τους. Δεν σταματάει ποτέ να με ιντριγκάρει το να βλέπω ανθρώπους που τρώνε ένα κάρο μαλακίες να συμπληρώνουν το γεύμα τους με λίγα χόρτα και να σου μιλάνε για "υγιεινή διατροφή". :003:
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 19 Φεβ 2025, 09:53

Κάθε πρωί 1 κ.σ γύρη + Β.Π

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 19 Φεβ 2025, 09:56

Μην κάνετε μαλακίες.
Συμπληρώματα από μόνοι σας να μην παίρνετε.
Συμβουλευτείτε και κάναν γιατρό ρε γύφτοι και μην βάζετε μέσα σας ουσίες χωρίς να γνωρίζετε.
Ο γιατρός θα σας πεί αν χρειάζεστε,βάσει εξετάσεων,τι χρειάζεστε ,πως θα το παίρνετε και για πόσο καιρό.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 19 Φεβ 2025, 10:02

stergiosbik έγραψε:
19 Φεβ 2025, 09:56
Μην κάνετε μαλακίες.
Συμβουλευτείτε και κάναν γιατρό ρε γύφτοι και μην βάζετε μέσα σας ουσίες χωρίς να γνωρίζετε.
Ο γιατρός θα σας πεί αν χρειάζεστε,βάσει εξετάσεων,τι χρειάζεστε ,πως θα το παίρνετε και για πόσο καιρό.
Για τον πεοντα είναι οι γιατροί. Μου έδινε αυτήν την παπαρια την αμλοπιδινη να παίρνω πριν βράδυ, ο εγκέφαλος μου τη νύχτα έγινε μπουρδέλο. Και τα συμπληρώματα αυτά δε θέλουν συνταγή, άρα κάνουμε ότι γουστάρουμε.

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 19 Φεβ 2025, 10:05

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
19 Φεβ 2025, 09:22
Ποτέ δεν ασχολιομουν με αυτά, και ας θαύμασα πάντα τα ωραία του βαζακια με τους περίεργους τίτλους έτσι όπως όλα είναι μαζεμένα δίπλα στον πάγκο της σέξυ φαρμακοποιού που πηγαίνω. Ένας φίλος μου είχε πει πως για τα άγχη και να κοιμηθείς το βράδυ, το l theanine , είναι κορυφή αλλά δεν έδωσα σημασία. Τον τελευταία καιρό με την πίεση και τις παπαριες, δεν κοιμάμαι πολύ καλά, δηλαδή αν ξυπνήσω κατά τις 3 κάνω μια ωρα να ξανά κοιμηθώ, αν ξυπνήσω μετά τις 5, μένω ξύπνιος για την υπόλοιπη μέρα. Μέσα από κάτι πληροφορίες παίρνω τώρα magnesium bislglycinate, και μπορώ να πω αμέσως έκανε δουλειά. Και κάπου εκεί στα 280 mg να πάρω, κοιμάμαι 8 ώρες, και να ξυπνήσω, κοιμάμαι αμέσως μετά, σε μια κατάσταση νησταλεας αποβλακωσης. Και τα gaba λένε κάνουν δουλειά, τώρα που είδα πως λειτουργούν, θέλω να τα δοκιμάσω όλα. :lol: επίσης διαβάζω πως το citrulline, για το πρωί κάνει καλή δουλειά στην πίεση. Επειδή δε βλέπω να κάνουν τα φάρμακα που μου δίνουν και πολυ δουλειά, βλέπω να ξεκινώ τους πειραματισμούς...
Τελικά το theanine καλό, πύτε;
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 19 Φεβ 2025, 10:08

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε:
19 Φεβ 2025, 10:05
19 Φεβ 2025, 09:22
Τελικά το theanine καλό, πύτε;
Δεν το δοκίμασα, τότε δεν είχα θέματα. Με αυτόν μιλάγαμε για lsd και μου τό πρότεινε πως το βράδυ για να κοιμηθεις κάνει δουλειά. Τώρα κάτι ζαναξ και ανάλογα που δίνουν οι γιατροί για να τα μασάνε, είναι ξεπερασμένα. Υπάρχουν πιο ασφάλειες λύσεις.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Φεβ 2025, 10:13

εσυ ένοπλε να τσιμπάς μακά και τριβόλι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 19 Φεβ 2025, 10:16

stergiosbik έγραψε:
Μην κάνετε μαλακίες.
Δεν υπάρχει επιστήμονας που να έχει "ειδικευτεί" στα συμπληρώματα. Ένας τυχαίος άνθρωπος με λίγο μυαλό και κάποιες βασικές γνώσεις βιολογίας και χημείας (επιπέδου λυκείου), αν ασχολείται από μόνος του ξέρει πολύ περισσότερα από γιατρούς, φαρμακοποιούς, διατροφολόγους κτλ κτλ που δεν έχουν ιδέα για τις περισσότερες ουσίες των συμπληρωμάτων ούτε από το πανεπιστήμιο ούτε μετά και ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ κιόλας.

Απλό τεστ, που δεν το κάνει όμως κανείς: Πήγαινε σ'έναν παθολόγο της εμπιστοσύνης σου και κάνε αυτή την θεωρητικά εύκολη ερώτηση: "Γιατρέ, βλέπω ένα σωρό φυσικά & τεχνητά γλυκαντικά στο σούπερμάρκετ: Στέβια, κυκλαμικό, σακχαρίνη, ασπαρτάμη, φρουκτόζη, σουκραλόζη κτλ. Ποιά από αυτά είναι καλύτερα από την ζάχαρη και ποιά χειρότερα; Τί γνώμη έχετε για την αλλουλόζη, είναι τόσο καλή όσο λένε;"

Απλή ερώτηση, όχι για τίποτα περίεργα συμπληρώματα που ο γιατρός θα είναι δικαιολογημένος να μην τα ξέρει. Ε, λογικά θα πρέπει να μπορεί να σου δώσει μια τεκμηριωμένη απάντηση καλύτερη από αυτή της γιαγιάς σου. Πες μας τα αποτελέσματα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 19 Φεβ 2025, 10:23

Σχεδόν σίγουρα ότι δεν παίρνετε αρκετό D3 και Ω3 όσο καλή διατροφή και να κάνετε.

Μετά τα επόμενα καλύτερα στοιχήματα είναι μαγνήσιο και κολλαγόνο.

Επίσης από το να ρωτήσετε γιατρό καλύτερα ρωτήστε ένα LLM.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 19 Φεβ 2025, 10:28

19 Φεβ 2025, 10:02
stergiosbik έγραψε:
Μην κάνετε μαλακίες.
Για τον πεοντα είναι οι γιατροί. Μου έδινε αυτήν την παπαρια την αμλοπιδινη να παίρνω πριν βράδυ, ο εγκέφαλος μου τη νύχτα έγινε μπουρδέλο. Και τα συμπληρώματα αυτά δε θέλουν συνταγή, άρα κάνουμε ότι γουστάρουμε.
Σωστα.
Που να ξερουν αυτοι οι κομπογιαννιτες!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών