Τι συμπληρώματα παίρνετε?
Τι συμπληρώματα παίρνετε?
εγω παίρνω μαγνήσιο χειλικό της Σολγκαρ
Ψευδάργυρο Πικολινατε της Now
κρεατινη
και d3 της Now 5000iu
#Αρχηγός
Ψευδάργυρο Πικολινατε της Now
κρεατινη
και d3 της Now 5000iu
#Αρχηγός
Αρχηγός
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Re: Τι συμπληρώματα παίρνετε?
Γιατί τα παίρνεις αυτά, τύπε;
Εννοώ, τι ελλείψεις έχεις;
Εννοώ, τι ελλείψεις έχεις;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Αυτοπεποίθησης, ίσως;
-
Ποτέ δεν ασχολιομουν με αυτά, και ας θαύμασα πάντα τα ωραία του βαζακια με τους περίεργους τίτλους έτσι όπως όλα είναι μαζεμένα δίπλα στον πάγκο της σέξυ φαρμακοποιού που πηγαίνω. Ένας φίλος μου είχε πει πως για τα άγχη και να κοιμηθείς το βράδυ, το l theanine , είναι κορυφή αλλά δεν έδωσα σημασία. Τον τελευταία καιρό με την πίεση και τις παπαριες, δεν κοιμάμαι πολύ καλά, δηλαδή αν ξυπνήσω κατά τις 3 κάνω μια ωρα να ξανά κοιμηθώ, αν ξυπνήσω μετά τις 5, μένω ξύπνιος για την υπόλοιπη μέρα. Μέσα από κάτι πληροφορίες παίρνω τώρα magnesium bislglycinate, και μπορώ να πω αμέσως έκανε δουλειά. Και κάπου εκεί στα 280 mg να πάρω, κοιμάμαι 8 ώρες, και να ξυπνήσω, κοιμάμαι αμέσως μετά, σε μια κατάσταση νησταλεας αποβλακωσης. Και τα gaba λένε κάνουν δουλειά, τώρα που είδα πως λειτουργούν, θέλω να τα δοκιμάσω όλα.
επίσης διαβάζω πως το citrulline, για το πρωί κάνει καλή δουλειά στην πίεση. Επειδή δε βλέπω να κάνουν τα φάρμακα που μου δίνουν και πολυ δουλειά, βλέπω να ξεκινώ τους πειραματισμούς...

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Πρωτεΐνη (φυτικής προέλευσης) και ω-3 όταν οι τροφές που τρώω δεν περιέχουν αρκετά από αυτά, αλλά γενικά προτιμώ την σωστή διατροφή.
Φυσικά το 95% του κόσμου δεν έχει ιδέα τί είναι "σωστή διατροφή", και επίσης δεν έχει και ιδέα ποιά συμπληρώματα έχει νόημα να παίρνεις ανάλογα με τους στόχους σου και ποιά είναι απλά πεταμένα λεφτά (ή και βλαβερά). Επίσης, επειδή ένας οποιοσδήποτε οργανισμός φαρμάκων έχει κατατάξει το τάδε ως "φάρμακο" και το δείνα ως "συμπλήρωμα" (πολλές φορές με καθαρά οικονομοτεχνικά κριτήρια), δεν σημαίνει ότι το ένα "δουλεύει" και το άλλο "δεν δουλεύει".
Σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι θα έβλεπαν πολύ μεγαλύτερα οφέλη αν απλά σταματούσαν να τρώνε κάποια πράγματα, ακόμα κι αν δεν προσέθεταν καμμία καινούρια τροφή και κανένα συμπλήρωμα στο διαιτολόγιό τους. Δεν σταματάει ποτέ να με ιντριγκάρει το να βλέπω ανθρώπους που τρώνε ένα κάρο μαλακίες να συμπληρώνουν το γεύμα τους με λίγα χόρτα και να σου μιλάνε για "υγιεινή διατροφή".
Φυσικά το 95% του κόσμου δεν έχει ιδέα τί είναι "σωστή διατροφή", και επίσης δεν έχει και ιδέα ποιά συμπληρώματα έχει νόημα να παίρνεις ανάλογα με τους στόχους σου και ποιά είναι απλά πεταμένα λεφτά (ή και βλαβερά). Επίσης, επειδή ένας οποιοσδήποτε οργανισμός φαρμάκων έχει κατατάξει το τάδε ως "φάρμακο" και το δείνα ως "συμπλήρωμα" (πολλές φορές με καθαρά οικονομοτεχνικά κριτήρια), δεν σημαίνει ότι το ένα "δουλεύει" και το άλλο "δεν δουλεύει".
Σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι θα έβλεπαν πολύ μεγαλύτερα οφέλη αν απλά σταματούσαν να τρώνε κάποια πράγματα, ακόμα κι αν δεν προσέθεταν καμμία καινούρια τροφή και κανένα συμπλήρωμα στο διαιτολόγιό τους. Δεν σταματάει ποτέ να με ιντριγκάρει το να βλέπω ανθρώπους που τρώνε ένα κάρο μαλακίες να συμπληρώνουν το γεύμα τους με λίγα χόρτα και να σου μιλάνε για "υγιεινή διατροφή".

"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Κάθε πρωί 1 κ.σ γύρη + Β.Π
-
Μην κάνετε μαλακίες.
Συμπληρώματα από μόνοι σας να μην παίρνετε.
Συμβουλευτείτε και κάναν γιατρό ρε γύφτοι και μην βάζετε μέσα σας ουσίες χωρίς να γνωρίζετε.
Ο γιατρός θα σας πεί αν χρειάζεστε,βάσει εξετάσεων,τι χρειάζεστε ,πως θα το παίρνετε και για πόσο καιρό.
Συμβουλευτείτε και κάναν γιατρό ρε γύφτοι και μην βάζετε μέσα σας ουσίες χωρίς να γνωρίζετε.
Ο γιατρός θα σας πεί αν χρειάζεστε,βάσει εξετάσεων,τι χρειάζεστε ,πως θα το παίρνετε και για πόσο καιρό.
-
Για τον πεοντα είναι οι γιατροί. Μου έδινε αυτήν την παπαρια την αμλοπιδινη να παίρνω πριν βράδυ, ο εγκέφαλος μου τη νύχτα έγινε μπουρδέλο. Και τα συμπληρώματα αυτά δε θέλουν συνταγή, άρα κάνουμε ότι γουστάρουμε.stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 09:56Μην κάνετε μαλακίες.
-
Τελικά το theanine καλό, πύτε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 09:22Ποτέ δεν ασχολιομουν με αυτά, και ας θαύμασα πάντα τα ωραία του βαζακια με τους περίεργους τίτλους έτσι όπως όλα είναι μαζεμένα δίπλα στον πάγκο της σέξυ φαρμακοποιού που πηγαίνω. Ένας φίλος μου είχε πει πως για τα άγχη και να κοιμηθείς το βράδυ, το l theanine , είναι κορυφή αλλά δεν έδωσα σημασία. Τον τελευταία καιρό με την πίεση και τις παπαριες, δεν κοιμάμαι πολύ καλά, δηλαδή αν ξυπνήσω κατά τις 3 κάνω μια ωρα να ξανά κοιμηθώ, αν ξυπνήσω μετά τις 5, μένω ξύπνιος για την υπόλοιπη μέρα. Μέσα από κάτι πληροφορίες παίρνω τώρα magnesium bislglycinate, και μπορώ να πω αμέσως έκανε δουλειά. Και κάπου εκεί στα 280 mg να πάρω, κοιμάμαι 8 ώρες, και να ξυπνήσω, κοιμάμαι αμέσως μετά, σε μια κατάσταση νησταλεας αποβλακωσης. Και τα gaba λένε κάνουν δουλειά, τώρα που είδα πως λειτουργούν, θέλω να τα δοκιμάσω όλα.επίσης διαβάζω πως το citrulline, για το πρωί κάνει καλή δουλειά στην πίεση. Επειδή δε βλέπω να κάνουν τα φάρμακα που μου δίνουν και πολυ δουλειά, βλέπω να ξεκινώ τους πειραματισμούς...
-
Δεν το δοκίμασα, τότε δεν είχα θέματα. Με αυτόν μιλάγαμε για lsd και μου τό πρότεινε πως το βράδυ για να κοιμηθεις κάνει δουλειά. Τώρα κάτι ζαναξ και ανάλογα που δίνουν οι γιατροί για να τα μασάνε, είναι ξεπερασμένα. Υπάρχουν πιο ασφάλειες λύσεις.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 10:05Τελικά το theanine καλό, πύτε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 09:22Ποτέ δεν ασχολιομουν με αυτά, και ας θαύμασα πάντα τα ωραία του βαζακια με τους περίεργους τίτλους έτσι όπως όλα είναι μαζεμένα δίπλα στον πάγκο της σέξυ φαρμακοποιού που πηγαίνω. Ένας φίλος μου είχε πει πως για τα άγχη και να κοιμηθείς το βράδυ, το l theanine , είναι κορυφή αλλά δεν έδωσα σημασία. Τον τελευταία καιρό με την πίεση και τις παπαριες, δεν κοιμάμαι πολύ καλά, δηλαδή αν ξυπνήσω κατά τις 3 κάνω μια ωρα να ξανά κοιμηθώ, αν ξυπνήσω μετά τις 5, μένω ξύπνιος για την υπόλοιπη μέρα. Μέσα από κάτι πληροφορίες παίρνω τώρα magnesium bislglycinate, και μπορώ να πω αμέσως έκανε δουλειά. Και κάπου εκεί στα 280 mg να πάρω, κοιμάμαι 8 ώρες, και να ξυπνήσω, κοιμάμαι αμέσως μετά, σε μια κατάσταση νησταλεας αποβλακωσης. Και τα gaba λένε κάνουν δουλειά, τώρα που είδα πως λειτουργούν, θέλω να τα δοκιμάσω όλα.επίσης διαβάζω πως το citrulline, για το πρωί κάνει καλή δουλειά στην πίεση. Επειδή δε βλέπω να κάνουν τα φάρμακα που μου δίνουν και πολυ δουλειά, βλέπω να ξεκινώ τους πειραματισμούς...
εσυ ένοπλε να τσιμπάς μακά και τριβόλι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν υπάρχει επιστήμονας που να έχει "ειδικευτεί" στα συμπληρώματα. Ένας τυχαίος άνθρωπος με λίγο μυαλό και κάποιες βασικές γνώσεις βιολογίας και χημείας (επιπέδου λυκείου), αν ασχολείται από μόνος του ξέρει πολύ περισσότερα από γιατρούς, φαρμακοποιούς, διατροφολόγους κτλ κτλ που δεν έχουν ιδέα για τις περισσότερες ουσίες των συμπληρωμάτων ούτε από το πανεπιστήμιο ούτε μετά και ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ κιόλας.stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 09:56Μην κάνετε μαλακίες.
Απλό τεστ, που δεν το κάνει όμως κανείς: Πήγαινε σ'έναν παθολόγο της εμπιστοσύνης σου και κάνε αυτή την θεωρητικά εύκολη ερώτηση: "Γιατρέ, βλέπω ένα σωρό φυσικά & τεχνητά γλυκαντικά στο σούπερμάρκετ: Στέβια, κυκλαμικό, σακχαρίνη, ασπαρτάμη, φρουκτόζη, σουκραλόζη κτλ. Ποιά από αυτά είναι καλύτερα από την ζάχαρη και ποιά χειρότερα; Τί γνώμη έχετε για την αλλουλόζη, είναι τόσο καλή όσο λένε;"
Απλή ερώτηση, όχι για τίποτα περίεργα συμπληρώματα που ο γιατρός θα είναι δικαιολογημένος να μην τα ξέρει. Ε, λογικά θα πρέπει να μπορεί να σου δώσει μια τεκμηριωμένη απάντηση καλύτερη από αυτή της γιαγιάς σου. Πες μας τα αποτελέσματα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Dwarven Blacksmith
Σχεδόν σίγουρα ότι δεν παίρνετε αρκετό D3 και Ω3 όσο καλή διατροφή και να κάνετε.
Μετά τα επόμενα καλύτερα στοιχήματα είναι μαγνήσιο και κολλαγόνο.
Επίσης από το να ρωτήσετε γιατρό καλύτερα ρωτήστε ένα LLM.
Μετά τα επόμενα καλύτερα στοιχήματα είναι μαγνήσιο και κολλαγόνο.
Επίσης από το να ρωτήσετε γιατρό καλύτερα ρωτήστε ένα LLM.

-
Σωστα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 10:02Για τον πεοντα είναι οι γιατροί. Μου έδινε αυτήν την παπαρια την αμλοπιδινη να παίρνω πριν βράδυ, ο εγκέφαλος μου τη νύχτα έγινε μπουρδέλο. Και τα συμπληρώματα αυτά δε θέλουν συνταγή, άρα κάνουμε ότι γουστάρουμε.stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 09:56Μην κάνετε μαλακίες.
Που να ξερουν αυτοι οι κομπογιαννιτες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παίρνετε φάρμακα; Έχετε κάνει εγχειρήσεις;
από micmic » 20 Σεπ 2024, 08:53 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 69 Απαντήσεις
- 1492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
23 Σεπ 2024, 07:38
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Αύγ 2024, 16:10
-
- 1 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
20 Μάιος 2023, 22:04
-
-
Νέα δημοσίευση Θέλετε ένα τείχος, παίρνετε ένα τείχος.
από Frappezitis » 07 Φεβ 2025, 05:47 » σε Διεθνής πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 721 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
08 Φεβ 2025, 04:40
-