Το DEI αναποδογύρισε αεροπλάνο στο Τορόντο

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: Το DEI αναποδογύρισε αεροπλάνο στο Τορόντο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 19 Φεβ 2025, 16:21

Imperium έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:15
southern έγραψε:
19 Φεβ 2025, 15:52
marabou έγραψε:
19 Φεβ 2025, 15:50

Γιατί τι έγινε;
οι τρανς δεν ειναι γυναικες
Είναι "Προστατευμένο Χαρακτηριστικό" πλέον. Αν δεν είχε βγεί ο Τράμπ, ρίσκαρες μεγάλους μπελάδες, μόνο που το ξεστόμισες αυτό.

Γι αυτο, αν και είναι μαλάκας μεγατόννων, του το συγχωρούμε.
Η εναλλακτική ήταν τόσο φριχτή που δεν διανοείται εύκολα.

Αν δεις τις μάχες που δίνει ακόμα η οπισθοφυλακή τους, παίρνεις μια ωραιότατη γευσούλα:
Έρμη Σκωτία, πως ξέπεσες έτσι;
https://www.thecourier.co.uk/fp/politic ... -tribunal/

Σκέψου, τώρα να πας στον γιατρό και να σου βγεί αυτό το πράγμα...
Μα, μα... αφού το "νοιώθει" η κοπέλα.
Ακόμα και οι σοβαροί τρανς έχουν επαναστατήσει και έχουν φτύσει αυτό το σίχαμα των έκφυλων, διεστραμένων woke.
A, μισό, ξέχασα, αυτοί είναι οι κακοί τρανς, οι Τραμπικοί τρανς, αυτοί που είναι κυριολεκτικά χειρότεροι κι απ τον Χιτλερ. :smt005::smt005::smt005:

Αλλά είναι τόσο άρρωστα τα woke τσουτσέκια που νομίζουν οτι όλοι οι τρανς συμμερίζονται τις αθλιες, απολυταρχκές κλαπαρχιδιές τους.
Για να μην πω οτι ΚΑΝΕΝΑΣ γνήσιος τρανς δεν τις συμμερίζεται, μόνο κάτι διεστραμένοι μισογύνηδες μπαχαλάκηδες, που είπαν να αποικίσουν τον γυναικείο χώρο. Isla, Beth, κλπ. Τα "κορίτσια" των ονείρων των γούοουκ.
και ο πρωθυπουργος μιλησε πλεον για 2 φυλα. δεν κραζω σεξουαλικες προτιμησεις αλλα διαφωνω με θεματα ταυτοτητας φυλου και γαμου
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 19 Φεβ 2025, 16:22

Imperium έγραψε:
marabou έγραψε:
19 Φεβ 2025, 15:34
Καλώς κέρδισε το δικαστήριο γιατί έγινε σαφής διάκριση. Αφού δηλώνει γυναίκα Ή αφού έχει κάνει αλλαγή φύλου τότε πρέπει να αντιμετωπιστεί ως γυναίκα.
Όσο και εμφανέστα κακοπροαίρετα να ήταν τα κίνητρά του, έ;

Που να ξέρω τι κίνητρα είχε; Μπορεί να είναι άτομο κομπλεξικό και να θέλει να δημιουργεί σαματά. Τι εχει να κανει αυτό;
Ας πρόσεχε η άλλη που έφτιαξε μία σαχλαμάρα μόνο για γυναίκες,
Ναι βρε παιδί κάτι αηδίες σαν καταφύγια γυναικών, που να μην επιτρέπουν να μπαίνει ο κάθε πουτσαράς να της δέρνει. Ακούς εκεί!

Και κάπου εδώ τελειώνει η συζήτηση μας.
Α ορίζεις και πότε τελειώνει η συζήτηση. Έλα μεγάλε! :D
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς καταφύγια. Μια χαζοεφαρμογή κατάλαβα ότι είναι. Από αυτό που λες τώρα, σκέφτομαι μήπως είναι κάτι σαν οργανισμούς ή συλλόγους κακοποιημένων γυναικών και το έχουν αυτό για κάποιο είδος ομαδικής προστασίας; δεν ξέρω. Αλλά και πάλι εφαρμογή θα έφτιαχναν για κάτι τέτοιο; Χαζό δεν είναι;

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν, άνθρωποι που δεν μπορούν να καταλάβουν και ακόμα και αυτοί που δεν θέλουν να καταλάβουν. Για όλους αυτούς, κάτι μπορεί να γίνει με λίγη καλή θέληση.
Αλλά για αυτούς που μια χαρά καταλαβαίνουν, αλλά κάνουν ότι δεν, για να συνεχίσουν τον χαβά τους, φυσικά είναι χάσιμο χρόνου η όποια συζήτηση.

Ηλίου φαεινότερο ότι είσαι τόσο πολύ μορφωμένος που ξέρεις απέξω και ανακατωτά τους τύπους ανθρώπων και τις ενέργειές τους. Μένω έκθαμβος
:D

Αναμένω με ποπκόρν τον βιασμό της τρυφερής Αρχαιοελληνικής κωλοτρυπιδούλας σου απο τους woke Τούρκους, που τόσες φορές έχεις καταφέρθηκες εναντίον τους με απαράδεχτες ρατσιστικές διακρίσεις. Μη σου πώ οτι σκέφτομαι να κάνω και καταγγελία στον Φιλανδέζικο ΜΚΟ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Δεν βλέπω καλές τις προοπτικές σου στο Δικαστήριο.

Τη δική σου μάλλον πρέπει να προσέχεις γιατί εσύ και οι όμοιοί σου έχετε εμμονή με αυτό. Εγώ όπως βλέπεις και βλέπουν όλοι δεν φέρνω τέτοια θέματα και τέτοιες λέξεις στη συζήτηση/ Προφανώς γιατί δεν απασχολούν το μυαλό μου ούτε κατ' ελάχιστο. Εσύ πάλι πολύ εύκολα καταφεύγεις σε αυτήν την πτυχή του βόθρου που λέγεται "μυαλό σου". Όχι μόνο εσύ άλλα όλα τα άρρωστα συμπλεγματικά ατομάκια. Πως κατά σύμπτωση ερίστε όλοι αμόρφωτοι είναι απορίας άξιο. Ωστόσο μια ακόμα φορά παραμένετε ταραγμένοι και ανήσυχοι καθώς κάτι στο χώρο σας - όπως εγώ για παράδειγμα - δεν σας αφήνει να παίξετε ικανοποιητικά το παιχνιδάκι με τις άρρωστες εμμονές σας. :D
Ελπίζω να βρείτε γαλήνη λίγο μέσα σας - από σας εξαρτάται :wink:wave:

Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 19 Φεβ 2025, 16:24

Ερμής έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:10
marabou έγραψε:
19 Φεβ 2025, 15:45
Ερμής έγραψε:
19 Φεβ 2025, 15:43

έχω μια πικρία η αλήθεια είναι μπαρμπούλη μου.
Το ξέρω και παρόλα αυτά επιμένεις να πιστεύεις ότι θα βρεις ικανοποίηση παραμένοντας ποταπός. Είναι πάθηση και είναι αναμενόμενη η συμπεριφορά σου. Εγώ θα είμαι σταθερός στο να σε βοηθήσω .
βαστα τοιχο.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για μένα. Εσύ είσαι που ήρθε ουρανοκατέβατη και δεν ξέρεις τι να κάνεις μέσα στην απελπισία σου. Δεν πειράζει όμως. Ποτέ δεν είναι αργά να μορφωθείς. :P

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Φεβ 2025, 16:32

marabou έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:24
Ερμής έγραψε:
marabou έγραψε:
19 Φεβ 2025, 15:45

Το ξέρω και παρόλα αυτά επιμένεις να πιστεύεις ότι θα βρεις ικανοποίηση παραμένοντας ποταπός. Είναι πάθηση και είναι αναμενόμενη η συμπεριφορά σου. Εγώ θα είμαι σταθερός στο να σε βοηθήσω .
βαστα τοιχο.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για μένα. Εσύ είσαι που ήρθε ουρανοκατέβατη και δεν ξέρεις τι να κάνεις μέσα στην απελπισία σου. Δεν πειράζει όμως. Ποτέ δεν είναι αργά να μορφωθείς. :P
Θα κρατήσω τις διδαχές σου γέροντα. Μοίρασε σοφία
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 19 Φεβ 2025, 16:33

southern έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:02
marabou έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:00
southern έγραψε:

οι τρανς δεν ειναι γυναικες
Βιολογικά όχι.
αυτο αρκει για απαντηση. και εγω θελω να νιωσω Βουλκανιος. Ειμαι ομως;;
Αυτό δεν αρκεί για ερώτηση; :D Τι παίζεις το "Απαντήστε σωστά και κερδίστε";
Για σένα δεν είναι. Για την ίδια είναι. Για κάποιους το ένα για κάποιους το άλλο. Τι σημασία έχει; Μήπως πρέπει να κοιτάξετε το γεγονός ότι αυτόκλητα την είδατε να αποκαταστήσετε μία τάξη που στην ουσία μόνο εσείς νομίζετε ότι έχει κλονιστεί; Ποιος είσαι ρε φίλε που θα μου θέσεις το πως είναι η πραγματικότητα και πως πρέπει να τη βλέπουμε οι περισσότεροι;

Συνεχίστε την αλητεία στο λόγο σας - όχι εσύ. Μπορείς και παραμένεις κάπως καλύτερος - οι υπόλοιποι. Ξέρω ότι νιώθετε μία ευεξία όταν ζορίζεστε και στο τέλος παραμένετε ακέραιοι. Είναι μία ψυχολογική τακτική κι αυτό. Αν νιώσετε ότι κερδίζετε θα παραμείνετε άρρωστοι κοινωνιοπαηθείς και θα είναι κακό για σας. Εγώ όμως δεν θα σας αφήσω να κατρακυλήσετε κι άλλο. Θα βοηθιάω όσο είμαι ξεκούραστος. :D

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 19 Φεβ 2025, 16:35

marabou έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:33
southern έγραψε:
marabou έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:00

Βιολογικά όχι.
Για σένα δεν είναι. Για την ίδια είναι. Για κάποιους το ένα για κάποιους το άλλο. Τι σημασία έχει; Μήπως πρέπει να κοιτάξετε το γεγονός ότι αυτόκλητα την είδατε να αποκαταστήσετε μία τάξη που στην ουσία μόνο εσείς νομίζετε ότι έχει κλονιστεί; Ποιος είσαι ρε φίλε που θα μου θέσεις το πως είναι η πραγματικότητα και πως πρέπει να τη βλέπουμε οι περισσότεροι;

Συνεχίστε την αλητεία στο λόγο σας - όχι εσύ. Μπορείς και παραμένεις κάπως καλύτερος - οι υπόλοιποι. Ξέρω ότι νιώθετε μία ευεξία όταν ζορίζεστε και στο τέλος παραμένετε ακέραιοι. Είναι μία ψυχολογική τακτική κι αυτό. Αν νιώσετε ότι κερδίζετε θα παραμείνετε άρρωστοι κοινωνιοπαηθείς και θα είναι κακό για σας. Εγώ όμως δεν θα σας αφήσω να κατρακυλήσετε κι άλλο. Θα βοηθιάω όσο είμαι ξεκούραστος. :D
σου μιλησα με κοσμιο τροπο :)
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 19 Φεβ 2025, 16:37

Ερμής έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:32
marabou έγραψε:
Ερμής έγραψε:

βαστα τοιχο.
Νομίζω πρέπει να είσαι μεγαλύτερος. Αλλά ενημερωτικά, δεν είναι σοφία το μιλάς σαν άνθρωπος. Είναι απλά, να μιλάς σαν άνθρωπος. Μπορείς! Είμαι σίγουρος μπορείς. Αν όχι ακόμα, τότε παίξε κι άλλο το ότι νιώθεις ανώτερος νομίζοντας ότι ψιλοτσιγγλάς κι αυτό είναι διασκεδαστικό. Στο τέλος δεν θα πάρεις ικανοποίηση και σου φέρει εκνευρισμό :)

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 19 Φεβ 2025, 16:38

southern έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:35
marabou έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:33
southern έγραψε:

σου μιλησα με κοσμιο τροπο :)
Ναι, στο είπα κιόλας. :102:

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 19 Φεβ 2025, 16:40

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
19 Φεβ 2025, 12:34
γιατί τόσο κόμπλεξ κατωτερότητας βγάζουν οι φεμινίστριες; γιατί όλα πρέπει να τα βλέπουν ανταγωνιστικά και τους άντρες ως ανταγωνιστές; θα μου πεις γι'αυτό είναι και φεμινίστριες
Θέλουν κι αυτές να είναι κάπου φέμινες.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 19 Φεβ 2025, 16:40

Δυστυχώς για τα νοσηρά τσιράκια των woke αποτροπιασμών, υπάρχουν και τρανς με αξιοπρέπεια, που αντιτίθενται στην Μαοιστική απολυταρχική ατζέντα.
Μέχρι τώρα δεν τους πολυκάλυπταν τα ΜΜΕ. Παράξενο.

https://19thnews.org/2023/10/queer-repu ... port-2024/
https://en.wikipedia.org/wiki/LGBTQ_Conservatives

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 19 Φεβ 2025, 16:46

Imperium έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:40
Δυστυχώς για τα νοσηρά τσιράκια των woke αποτροπιασμών, υπάρχουν και τρανς με αξιοπρέπεια, που αντιτίθενται στην Μαοιστική απολυταρχική ατζέντα.

Τον Μάο δεν θα πιάνεις επί ματαίω στο στόμα σου, το Μάο.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 19 Φεβ 2025, 16:51

marabou έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:22
Imperium έγραψε:Και κάπου εδώ τελειώνει η συζήτηση μας.
Α ορίζεις και πότε τελειώνει η συζήτηση. Έλα μεγάλε! :D
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς καταφύγια. Μια χαζοεφαρμογή κατάλαβα ότι είναι. Από αυτό που λες τώρα, σκέφτομαι μήπως είναι κάτι σαν οργανισμούς ή συλλόγους κακοποιημένων γυναικών και το έχουν αυτό για κάποιο είδος ομαδικής προστασίας; δεν ξέρω. Αλλά και πάλι εφαρμογή θα έφτιαχναν για κάτι τέτοιο; Χαζό δεν είναι;
Mόνο τρεις βαρετούς μουρλούς έχω εδώ μέσα στο ignore.

Σύρε και εσύ να τους κάνεις παρέα. Φυσικά και ορίζω πότε τελειώνει η συζήτηση, τσόκαρο.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 19 Φεβ 2025, 16:53

Dwarven Blacksmith έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:46
Imperium έγραψε:

Αντίθετα με εσένα, που τα ψωλοχυσίματα του σου βγαίνουν απ' τα ρουθούνια, ε; :P

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 19 Φεβ 2025, 16:55

Imperium έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:53
Dwarven Blacksmith έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:46
Imperium έγραψε:

Αντίθετα με εσένα, που τα ψωλοχυσίματα του σου βγαίνουν απ' τα ρουθούνια, ε; :P
Α έχεις ξεφύγει. Τέλος πάντων, εμένα βρίσε με όσο θες.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Φεβ 2025, 16:59

marabou έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:37
Ερμής έγραψε:
19 Φεβ 2025, 16:32
marabou έγραψε:

Νομίζω πρέπει να είσαι μεγαλύτερος. Αλλά ενημερωτικά, δεν είναι σοφία το μιλάς σαν άνθρωπος. Είναι απλά, να μιλάς σαν άνθρωπος. Μπορείς! Είμαι σίγουρος μπορείς. Αν όχι ακόμα, τότε παίξε κι άλλο το ότι νιώθεις ανώτερος νομίζοντας ότι ψιλοτσιγγλάς κι αυτό είναι διασκεδαστικό. Στο τέλος δεν θα πάρεις ικανοποίηση και σου φέρει εκνευρισμό :)
εγώ; Εσυ τσιμπάς σα σμέρνα στο χταπόδι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών