Το διάβασες τελικά το 666/2025;enaon έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:27τι σημασία εχει αν το πιστεψεις; Και να το ακουσεις ζωντανά θα γραφεις οτι δεν σου αρέσει το σενάριο γιατι οι βαθιές σου γνωσεις στα μαφιόζικα δεν το δικαιολογούν, ετσι δεν ειναι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:23Πειράζει που δεν πιστεύω ούτε λέξη από όσα γράφει το βοθροσάιτ;
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:31οι μαλακιες τύπου ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του μπανκιν νιουζ έστησε αυτί και άκουσε την ατάκα «το πήρες καμένο» κτλ ξερεις που απευθύνονταιSaturn έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:25Αυτά που ανάρτησε η ίδια και ο θείος του παιδιού, τα πιστεύεις ή τους χάκαραν τον λογαριασμο?Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:23
Πειράζει που δεν πιστεύω ούτε λέξη από όσα γράφει το βοθροσάιτ;
Γιατί δεν απαντάς στην ερώτησή μου?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 19 Φεβ 2025, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:23Πειράζει που δεν πιστεύω ούτε λέξη από όσα γράφει το βοθροσάιτ;Saturn έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 17:58Aπό το λινκ που έβαλε ο Αρίστος πριν:
Στην κηδεία συναντήθηκαν και συνομίλησαν για λίγο Αποστολάκη-Καρυστιανού:«Εσείς το πήρατε καμένο. Εγώ το πήρα φαγωμένο».
https://www.bankingnews.gr/koinonia/art ... ton-efagan
Τι βρέθηκε στο κινητό του Βασίλη Καλογήρου – «Εσείς το πήρατε καμένο, εγώ φαγωμένο» είπε η Εισαγγελέας στην Καρυστιανού
https://www.newsbreak.gr/ellada/845595/ ... rystianoy/
.
- Λίνο Βεντούρα
Σιγα την ερώτηση Σέρλοκ! Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω κάτι που δεν έρχεται από τα βοθροσαιτ
69/2024 ειναι, και γραφει οτι μπάζωσαν με δόλο, η εισαγγελέας που το παιδί της πέθανε και γραφεις στο νημα πιπες.
- Λίνο Βεντούρα
Ανέβασε το λοιπόν
Δεν σε είδα όμως να σχολιάζεις αυτά τα λεγόμενα, που ρώτησα και πριν αν θα τα σχολιάσει κανειςΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:34Σιγα την ερώτηση Σέρλοκ! Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω κάτι που δεν έρχεται από τα βοθροσαιτ
Να μπεις να υποστηρίξεις οτι τα υπόλοιπα που ελέχθησαν είναι παραγωγή από βοθροσαιτ σε ένοιαξε.
Μια χαρά. Και γιατί με λες Σερλοκ? Ο Σέρλοκ ψάχνει μυστήρια. Εγώ σε ρωτώ για δηλώσεις.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Otto Weininger
https://katerini.gr/wp-content/uploads/ ... 2024-8.pdf
άμα βγάλεις άκρη πες μας, από δημοτικό συμβούλιο είναι
Let them make the first mistake. We make the last move.
οχι δεν ειμαι γγ να ανεβάζω πραγματα που δεν επιτρέπεται, και μου αρέσει αφου σε εχω προειδοποιήσει να σε διαβαζω να συνεχίζεις. Ισως εχεις μπερδεψει τι κανουμε εδω στα αλήθεια, δεν λύνουμε την υπόθεση, απλα διαβαζουμε συνανθρώπους μας, μεχρι που φτανουν.
χαζος εισαι; Σου ειπα, διαταξη αριθμός 69 του 2024, απο την εισαγγελία εφετών λαρισας.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:40https://katerini.gr/wp-content/uploads/ ... 2024-8.pdf
άμα βγάλεις άκρη πες μας, από δημοτικό συμβούλιο είναι
- Λίνο Βεντούρα
Ποιος σου είπε πως δεν επιτρέπεται; Όπως και να ‘χει στείλε με πμ
-
Τα καράβια που βούλιαζαν και αυτά στο κράτος άνηκαν; Έπειτα μιλάμε για την διακυβέρνηση της χώρας από τους επαναστάτες της εθνοσωτηρίου.Golden Age έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 17:42Τα οποία ανήκαν στο κράτος. Και σήμερα ο ΟΣΕ στο κράτος ανήκει.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:22Κάτι λέγαμε για τα τραίνα.Golden Age έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 15:33
Μπορείς να μου πεις τί σχέση έχουν όλα αυτά με την ποινική ασυδοσία των οικονομικών ολιγαρχών; Αυτό είναι κάτι συγκεκριμένο και φαινόμενο της Μεταπολίτευσης.
- Otto Weininger
ωχ μωρέ τώρα κατάλαβα τι λέει. για την 69/15.7.2024 μιλάει που μετά από προσφυγή του Ασλανίδη άσκησε δίωξη στον Αγοραστό.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:48Ποιος σου είπε πως δεν επιτρέπεται; Όπως και να ‘χει στείλε με πμ
Let them make the first mistake. We make the last move.
Λινο στο ξαναλέω μήπως δεν καταλαβαίνεις αληθεια. Εχω κανει κόπο ζωής αυτο που λες να μου μοιάζει κουλαμάρα. Δεν ειμαι ο γγ, ειμαι στο αλλο ακρο, απλα σε ενημερώνω για να δω τι θα κανεις, ο,τι και να κανεις θα το διαβασω, δεν εχει σημασία στην ουσία.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:48Ποιος σου είπε πως δεν επιτρέπεται; Όπως και να ‘χει στείλε με πμ
Και αυτό εκλαμβάνεται ως απόδειξη ότι ο θάνατος του Καλογήρου ήταν αποτέλεσμα κυβερνητικής εντολής για δολοφονία του;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:54ωχ μωρέ τώρα κατάλαβα τι λέει. για την 69/15.7.2024 μιλάει που μετά από προσφυγή του Ασλανίδη άσκησε δίωξη στον Αγοραστό.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:48Ποιος σου είπε πως δεν επιτρέπεται; Όπως και να ‘χει στείλε με πμ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπραβο στην αθλήτρια Λήδα Μανθοπουλου και στον δήμο Τυρναβου
από Frappezitis » 03 Σεπ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
04 Σεπ 2024, 00:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Φεβ 2025, 20:49
-
-
Νέα δημοσίευση Αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στο πτώμα της Δημόσιας δωρεάν Υγείας
από Μαδουραίος » 12 Μαρ 2024, 21:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 81 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Μαρ 2024, 07:56
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Νοέμ 2024, 18:32