εγω αυτο πιστευω πως εγινε λογω του σταθμαρχη. για φορτια κλπ δεν παιρνω ορκο ωσπου να δω επιστημονικο πορισμα
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Περα απο το φορτιο που περιμενουμε το πορισμα (αλλα ηδη υπαρχει ενα τεραστιο μανιταρι) η κυβερνηση εγκαλειται για αλλα 3 που δεν μπορουν να αμφισβητηθουν.
α) Για την παρανομη τοποθετηση του σταθμαρχη.
β) Για το οτι δεν αντικατεστησε την τηλεδιοικηση το 2019 που ειχε καει ενω τα κονδυλια τα ειχε λαβει απο την ΕΕ.
γ) Για το μπαζωμα και για το οτι σκορπισε ακομη και τις σωρους των νεκρων παιδιων στα χωραφια.
.
τελικά που καταλήξαμε γιατί σκοτώσαμε αυτόν τον άνθρωπο;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Δεν κατηγόρησα κάποιον.
Εσύ όμως που είσαι ανώνυμη μαλάκω μπορείς να πεις ότι θες
οκ στο α και το β. για το γ υπαρχει καποια απτη αποδειξη; προς θεου δεν ειμαι κουλικος παντως.Αρίστος έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:52
Περα απο το φορτιο που περιμενουμε το πορισμα (αλλα ηδη υπαρχει ενα τεραστιο μανιταρι) η κυβερνηση εγκαλειται για αλλα 3 που δεν μπορουν να αμφισβητηθουν.
β) Για το οτι δεν αντικατεστησε την τηλεδιοικηση το 2019 που ειχε καει ενω τα κονδυλια τα ειχε λαβει απο την ΕΕ.
γ) Για το μπαζωμα και για το οτι σκορπισε ακομη και τις σωρους των νεκρων παιδιων στα χωραφια.
.
το ατυχημα ξεκινησε απο το ανθρωπινο λαθος του βυσματος
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Frappezitis
"Εσείς το πήρατε καμένο.... Εγώ το πήρα φαγωμένο...."
Δεν ξέρω αν προκαλεί περισσότερο θλίψη ή τρόμο.
Ραντεβού στο δρόμο.

Δεν ξέρω αν προκαλεί περισσότερο θλίψη ή τρόμο.
Ραντεβού στο δρόμο.

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Υποθετω εννοεις τους συγγενεις των θυματων των Τεμπων. Κοιτα δεν ασχολουμαι πολυ με το θεμα γενικα και εχω γραψει ελαχιστα και εδω μεσα. Ακομα κι αν υπηρχε παρανομο φορτιο δεν πιστευω οτι εμπλεκομενοι ηταν βουλευτες υπουργοι κλπ. Η αποψη μου ειναι οτι επειδη ηταν προεκλογικα και ηθελαν να τελειωνουν με το θεμα οσο πιο γρηγορα γινεται, εκαναν την μια μαλακια μετα την αλλη, εαν μεσα σε αυτο βαλεις και το ποσο μπουρδελο ειμαστε σαν κρατος δενει το γλυκο μια χαρα. Ειναι ανικανοι και αδιαφοροι, απλα το θεμα πηρε εκταση και δεν μπορουν πλεον να το σκεπασουν. Τωρα εαν εννοεις οτι οι συγγενεις σκοτωσαν τον Καλογηρου, μου φαινεται τραβηγμενο απο τα μαλια, οχι δεν το πιστευω.Saturn έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:42Δεν μου λες Nostalgia, κάτι ποστ εχθές που εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούσαν τους συγγενείς για την δολοφονία του Βασίλη, τα έχεις δει μήπως?
Να δω, πόσο συμφωνείς με όλα αυτά
Παντως η κυβερνηση εχει ταρακουνηθει για τα καλα, και μονο που ανεβαζουν τα τρολακια φωτογραφιες σαν αυτες απο κατω δειχνει τον πανικο τους.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
θα πει κάποιος μία υπόθεση γιατί τον σκότωσαν;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Otto Weininger
το είπε ο Μαρακάκης σήμερα. Αυτά σενάρια ευτελίζουν την διαδικασία, είπε.πατησιωτης έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:30Γιατί να κινδυνεύουν αυτή και όχι όλοι οι άλλοι;άσε που ακόμη και εάν προστάτευαν αυτή δεν θα είχαν αποφύγει το θάνατο του γιού της.Θα έπρεπε δηλαδή να προστατεύουν και αυτόν,αυτός άλλωστε πέθανε.
Δηλαδή πρέπει να προστατεύονται και οι συγγενείς των στόχων εάν είναι στόχοι.
Εγώ δεν είπα κάτι άλλο από το προφανές : ότι οποιοσδήποτε από εκατοντάδες άτομα που έχουν σχέση με την υπόθεση πάθει κάτι,θα θεωρηθεί ύποπτο και στατιστικά κάποιος θα πάθει.
300 εμπλεκόμενοι είναι. όποιος πάθει κάτι θα έχει να κάνει με την υπόθεση; και αν βάλουμε και συγγενείς μετά έχουμε χιλιάδες άτομα που αν στραβοκαταπιούν θα φταίει ο Μητσοτάκης.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
μίλησες με τους ιατροδικαστές ; βγήκαν και οι τοξικολογικές;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Nαι, προφανως δεν υπηρχε εμπιστοσυνη....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
southern έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:56οκ στο α και το β. για το γ υπαρχει καποια απτη αποδειξη; προς θεου δεν ειμαι κουλικος παντως.Αρίστος έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:52
.
το ατυχημα ξεκινησε απο το ανθρωπινο λαθος του βυσματος
https://www.news247.gr/ellada/tempi-poi ... tragodias/
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπραβο στην αθλήτρια Λήδα Μανθοπουλου και στον δήμο Τυρναβου
από Frappezitis » 03 Σεπ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
04 Σεπ 2024, 00:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Φεβ 2025, 20:49
-
-
Νέα δημοσίευση Αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στο πτώμα της Δημόσιας δωρεάν Υγείας
από Μαδουραίος » 12 Μαρ 2024, 21:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 81 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Μαρ 2024, 07:56
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Νοέμ 2024, 18:32