Το DEI αναποδογύρισε αεροπλάνο στο Τορόντο
-
Re: Το DEI αναποδογύρισε αεροπλάνο στο Τορόντο
Το πρόβλημα είναι ότι πλεον όποτε βλέπει κάποιος έναν αφροαμερικανο (ή γυναικα ή τρανς ή... ή ...) σε οποιαδήποτετ εργασία να θεωρεί οτι ειναι DEI hire.
Ας γινει ξεκάθαρο οτι αυτο είναι εντελώς λάθος και όποιος το κάνει ειναι τόσο ηλίθιος όσο αυτοί που έχουν trump (και musk) derangement syndrome.
Όπως το αποτέλεσμα των εντελως αποτυχημενων πολιτικών της περιόδου ομπαμα ήταν ο τραμπ ετσι (απευχομαι οτι) θα γίνει με DEI hires τα οποια καποιοι θα τα βλέπουν παντου και πάντα.
Τουτων λεχθέντων, ειναι επισης ξεκαθαρο, κρυσταλλινο, οτι τα DEI hires απέτυχαν παταγωδώς να εμπεδώσουν στη συνείδηση της κοινωνίας οτι "όλοι μπορούν να τα κάνουν όλες τις δουλειες και να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες". Βασικά κατάφεραν ακριβώς το αντιθετο και αυτό ήταν και λιγο αναμενόμενο γιατι στην πραγματικότητα το DEI hire ειναι πρωτίστως προσβλητικό για τον ίδιο τον εργαζόμενο.
Ειναι σαν να του λες οτι "ξερεις στην παργματικότητα δε θα σε έπαιρνα στη δουλεια αλλα επειδη μου το επιβάλλουν θα το κανω"
Ας γινει ξεκάθαρο οτι αυτο είναι εντελώς λάθος και όποιος το κάνει ειναι τόσο ηλίθιος όσο αυτοί που έχουν trump (και musk) derangement syndrome.
Όπως το αποτέλεσμα των εντελως αποτυχημενων πολιτικών της περιόδου ομπαμα ήταν ο τραμπ ετσι (απευχομαι οτι) θα γίνει με DEI hires τα οποια καποιοι θα τα βλέπουν παντου και πάντα.
Τουτων λεχθέντων, ειναι επισης ξεκαθαρο, κρυσταλλινο, οτι τα DEI hires απέτυχαν παταγωδώς να εμπεδώσουν στη συνείδηση της κοινωνίας οτι "όλοι μπορούν να τα κάνουν όλες τις δουλειες και να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες". Βασικά κατάφεραν ακριβώς το αντιθετο και αυτό ήταν και λιγο αναμενόμενο γιατι στην πραγματικότητα το DEI hire ειναι πρωτίστως προσβλητικό για τον ίδιο τον εργαζόμενο.
Ειναι σαν να του λες οτι "ξερεις στην παργματικότητα δε θα σε έπαιρνα στη δουλεια αλλα επειδη μου το επιβάλλουν θα το κανω"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plebsareneeded την 19 Φεβ 2025, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μην πληγωθείς, αλλά δεν μπορείς να ορίσεις εσύ πότε τελειώνει η συζήτηση. Δεν μπορείς καν να ορίσεις τα όρια της αξιοπρέπειάς σου.Imperium έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:51Mόνο τρεις βαρετούς μουρλούς έχω εδώ μέσα στο ignore.marabou έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:22Α ορίζεις και πότε τελειώνει η συζήτηση. Έλα μεγάλε!Imperium έγραψε:Και κάπου εδώ τελειώνει η συζήτηση μας.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς καταφύγια. Μια χαζοεφαρμογή κατάλαβα ότι είναι. Από αυτό που λες τώρα, σκέφτομαι μήπως είναι κάτι σαν οργανισμούς ή συλλόγους κακοποιημένων γυναικών και το έχουν αυτό για κάποιο είδος ομαδικής προστασίας; δεν ξέρω. Αλλά και πάλι εφαρμογή θα έφτιαχναν για κάτι τέτοιο; Χαζό δεν είναι;
Σύρε και εσύ να τους κάνεις παρέα. Φυσικά και ορίζω πότε τελειώνει η συζήτηση, τσόκαρο.

Και δεν θα ικανοποιηθεί γιατί θέλει δουλειά. Μπορεί να είσαι ακλλιέργητος και στη ζωή σου αντί να μορφώνεσαι έπαιζες playstation και μπορεί να μεγάλωσες με παραμύθια που σε κάνανε να θεωρείς ότι εύκολα θα αντιμετωπίζεις τον κόσμο, όμως η πραγματικότητα δείχνει ότι και υστερία σε πιάνει, και ταραχή και δεν μπορείς να προστατεύεις ούτε καν την διάθεσή σου. θα καταλήξεις στα φάρμκακα. Γιατί αυτό το πράγμα θα σου φέρει πονοκεφάλους, σβησίματα στιγμιαία και κάποια στιγμή θα χρειαστείς περισσότερη βοήθεια - γι αυτό λέω για χάπια.
Δεν οφείλει κανείς να σεβαστεί τον εγωισμό σου και πρέπει να το συνειδητοποιήσεις αυτό. Ούτε θα τον επιβάλεις με τον τρόπο που επιχειρείς που δεν μπορείς να δεις οτι είναι αστείος

Αν με βάλεις στο ignore τι πιστεύεις θα χάσω και θεωρείς σκόπιμο να με ενημερώσεις;

Δεν κέρδισες κάτι, έχε το κατά νου

Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εμένα με έχεις, slept τυπε?Imperium έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:51Mόνο τρεις βαρετούς μουρλούς έχω εδώ μέσα στο ignore.marabou έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:22Α ορίζεις και πότε τελειώνει η συζήτηση. Έλα μεγάλε!Imperium έγραψε:Και κάπου εδώ τελειώνει η συζήτηση μας.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς καταφύγια. Μια χαζοεφαρμογή κατάλαβα ότι είναι. Από αυτό που λες τώρα, σκέφτομαι μήπως είναι κάτι σαν οργανισμούς ή συλλόγους κακοποιημένων γυναικών και το έχουν αυτό για κάποιο είδος ομαδικής προστασίας; δεν ξέρω. Αλλά και πάλι εφαρμογή θα έφτιαχναν για κάτι τέτοιο; Χαζό δεν είναι;
Σύρε και εσύ να τους κάνεις παρέα. Φυσικά και ορίζω πότε τελειώνει η συζήτηση, τσόκαρο.

Βάλε με, μη χάσω το πάρτυ. Τώρα που ο γουοκισμός θα σας γαμαει και με ευλογίες Τραμπ

Καλές μαύρες και μιγάδες στις ταινίες σας, να ευχηθώ

Είσαι δεξιός.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:55Α έχεις ξεφύγει. Τέλος πάντων, εμένα βρίσε με όσο θες.Imperium έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:53Αντίθετα με εσένα, που τα ψωλοχυσίματα του σου βγαίνουν απ' τα ρουθούνια, ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:46
Τον Μάο δεν θα πιάνεις επί ματαίω στο στόμα σου, το Μάο.
Σωστό αυτό.plebsareneeded έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 17:05Το πρόβλημα είναι ότι πλεον όποτε βλέπει κάποιος έναν αφροαμερικανο (ή γυναικα ή τρανς ή... ή ...) σε οποιαδήποτετ εργασία να θεωρεί οτι ειναι DEI hire.
Και με την ίδια λογική είναι εξ ίσου άκυρο όποιος βλέπει μαύρο, γυναίκα, γκέη ή τρανς, να θεωρεί αυτόματα οτι είναι υπέρ της διαστροφής των woke,
Άξιον υπογραφής.Ειναι σαν να του λες οτι "ξερεις στην παργματικότητα δε θα σε έπαιρνα στη δουλεια αλλα επειδη μου το επιβάλλουν θα το κανω"
Δεν είσαι καλά που θα σε έβαζα εσένα!vantono έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 17:13Εμένα με έχεις, slept τυπε?Imperium έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:51Mόνο τρεις βαρετούς μουρλούς έχω εδώ μέσα στο ignore.marabou έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:22
Α ορίζεις και πότε τελειώνει η συζήτηση. Έλα μεγάλε!
Βάλε με, μη χάσω το πάρτυ. Τώρα που ο γουοκισμός θα σας γαμαει και με ευλογίες Τραμπ
Καλές μαύρες και μιγάδες στις ταινίες σας, να ευχηθώ

Που θα έβρισκα άλλο fashion victim να γελάω, μετά;
Μόνο κάτι τύπους που μας τα πρήξαν με διαγαλκτικά ταξίδια Αρχαίων Ελλήνων κιετς, δατς ωλ.
Κι αν με ξαναπείς slept, θα κινηθώ νομικά. Στη Ελλάδα έχω ακομα κάποιες ελπίδες, νομίζω. Εμένα, τον Άρχοντα των Γούοουκ, σλεπτ; Σαν δεν ντρέπεσαι;
Που ακριβώς σε έβρισα, βρε Νάνε; Εγώ νόμισα οτι θα το πάρεις σαν κοπλιμέντο καημένε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:55Α έχεις ξεφύγει. Τέλος πάντων, εμένα βρίσε με όσο θες.Imperium έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:53Αντίθετα με εσένα, που τα ψωλοχυσίματα του σου βγαίνουν απ' τα ρουθούνια, ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:46
Τον Μάο δεν θα πιάνεις επί ματαίω στο στόμα σου, το Μάο.
Όλοι οι άνθρωποι και όλες οι ομάδες θέλουν να ακούν ότι τους έχουν αδικήσει, ότι μπορούν να τα κάνουν καλύτερα από τους άλλους κ.τ.λ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 12:34γιατί τόσο κόμπλεξ κατωτερότητας βγάζουν οι φεμινίστριες; γιατί όλα πρέπει να τα βλέπουν ανταγωνιστικά και τους άντρες ως ανταγωνιστές; θα μου πεις γι'αυτό είναι και φεμινίστριες
Απλά τις περισσότερες φορές, όπως εδώ για παράδειγμα, δεν ισχύει.
Για σένα είναι τσίμπημα, για μένα είναι μια λογική αντίδραση. Απαντώ δηλαδή και δεν αφήνω να φαίνεται ότι σας περνάει με τον τρόπο σας. Θεωρώ ότι αντέχω και το βλέπεις. Δεν περιμένω να το παραδεχτείς βέβαια, αλλά εγώ έτσι θεωρώ. Ωστόσο είδες; Διακρίνω ότι δεν θες άλλο να παίξεις τσίγκλισμα και να καταρρίψεις τη θέση του άλλου κάνοντας αυτό που έκανες νομίζοντας ότι αρκεί κι ότι δεν έχεις να δεις κάτι άλλο σαν τακτική να εφαρμόσεις.Ερμής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:59εγώ; Εσυ τσιμπάς σα σμέρνα στο χταπόδι.marabou έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:37Νομίζω πρέπει να είσαι μεγαλύτερος. Αλλά ενημερωτικά, δεν είναι σοφία το μιλάς σαν άνθρωπος. Είναι απλά, να μιλάς σαν άνθρωπος. Μπορείς! Είμαι σίγουρος μπορείς. Αν όχι ακόμα, τότε παίξε κι άλλο το ότι νιώθεις ανώτερος νομίζοντας ότι ψιλοτσιγγλάς κι αυτό είναι διασκεδαστικό. Στο τέλος δεν θα πάρεις ικανοποίηση και σου φέρει εκνευρισμό
Σίγουρα βέβαια το έχετε συνηθίσει εδώ οι παλαιότεροι και είναι κάτι σαν σκληρή πέτσα - αν είναι ωραία η παρομοίωση, δεν ξέρω - που έχει αναπτυχθεί γύρω από την αλληλεπιδραστικότητά σας. Σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο.
Ίσως περιμένετε κάτι πολύ διαφορετικό να αλληλεπιδράσετε ωσμωτικά. Εγώ έχω πόρους στη μεμβράνη μου και δέχομαι ουσίες και βγάζω ουσίες - η ώσμωση που λέω. Αναγνωρίζω όμως ποιες κάνουν καλό και ποιες όχι και για μένα και για τον άλλον. Επιλέγω να αλληλεπιδρώ υγιώς.
Εδώ είμαι και περιμένω απόψεις. Όποιος δυσφορεί με τις δικές μου ας μου ζητήσει το λόγο ή ας μου τις αλλάξει αν έχει σημασία γι αυτόν. Αλλά με μαγκιές, ακυρώσεις, λοιδορίες και τέτοια μόνο ισχυροποίηση των θέσεων μου θα καταφέρεις και πάντα θα τις βρίσκεις μπροστά σου σαν θόρυβο

Ακόμα περιμένω να πεις αν θες ότι υπάρχει τέτοιος νόμος κι ότι είναι επικίνδυνος για την ζωή μας και να διαλευκάνουμε οποιαδήποτε απορία και ανησυχία.
Εγώ σου ξεκαθαρίζω ότι ως αρχική θέση έχω αυτό που έχω παρατηρήσει. Δηλαδή μία δαιμονολαγνεία για να ισχυροποιούμε την αντίστασή μας σε κάτι που μας φοβίζει αν υπάρχει στην κοινωνία μας. Δηλαδή αυτά τα
"Τα δικαστήρια τους αφήνουν ελεύθερους",
"αν είναι Ρομά σιγά μην τον βάλουν μέσα",
"δεν θα μπορώ να θεωρώ ότι τα φύλλα είναι δύο γιατί θα με πάνε μέσα" κλπ
είναι υπερβολές-ενέσεις της θέσης μας για να νιώθουμε ότι επηρεάζουμε το περιβάλλον μας και να μας φέρει περισσότερη ασφάλεια.
Μα συγνώμη κιόλας, είσαι και κορόιδο αν πιστεύεις ότι κινδυνεύεις από κάτι τέτοιο.
Αφού νιώθεις ότι είναι παρανοϊκό κάτι και σου φαίνεται άρρωστο, γιατί πασχίζεις να το πολεμήσεις αντί να έχεις εμπιστοσύνη στη δυναμική της κοινωνίας όπου το λάθος θα το πετάξει;

Δύο είναι τα φύλα. Δεν θα γίνουν ποτέ περισσότερα. Σε άλλους πλανήτες μπορεί να είναι 4.
Απλά υπάρχουν κάποιοι που δυσφορούν, κάποιοι που δεν θέλουν να ανήκουν σε αυτό που ανήκουν βιολογικά. Τι τους πολεμάς; Εγώ τον αγκαλιάζω και του προστατευω ότι ανθρώπινο επιζητά και είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να μην κινδυνεύσουν τα τα δεδομένα μου.

Α ναι. έχω κι εγώ αυτόν τον προβληματισμό. Κάτι πάρτι μόνο για γυναίκες κλπ είναι αντικοινωνική κατάστασηsharp έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:40Θέλουν κι αυτές να είναι κάπου φέμινες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 12:34γιατί τόσο κόμπλεξ κατωτερότητας βγάζουν οι φεμινίστριες; γιατί όλα πρέπει να τα βλέπουν ανταγωνιστικά και τους άντρες ως ανταγωνιστές; θα μου πεις γι'αυτό είναι και φεμινίστριες
Πραγματικά περιμενεις να διαβάσω το πόνημα σου;marabou έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 17:41Για σένα είναι τσίμπημα, για μένα είναι μια λογική αντίδραση. Απαντώ δηλαδή και δεν αφήνω να φαίνεται ότι σας περνάει με τον τρόπο σας. Θεωρώ ότι αντέχω και το βλέπεις. Δεν περιμένω να το παραδεχτείς βέβαια, αλλά εγώ έτσι θεωρώ. Ωστόσο είδες; Διακρίνω ότι δεν θες άλλο να παίξεις τσίγκλισμα και να καταρρίψεις τη θέση του άλλου κάνοντας αυτό που έκανες νομίζοντας ότι αρκεί κι ότι δεν έχεις να δεις κάτι άλλο σαν τακτική να εφαρμόσεις.Ερμής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:59εγώ; Εσυ τσιμπάς σα σμέρνα στο χταπόδι.marabou έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 16:37
Νομίζω πρέπει να είσαι μεγαλύτερος. Αλλά ενημερωτικά, δεν είναι σοφία το μιλάς σαν άνθρωπος. Είναι απλά, να μιλάς σαν άνθρωπος. Μπορείς! Είμαι σίγουρος μπορείς. Αν όχι ακόμα, τότε παίξε κι άλλο το ότι νιώθεις ανώτερος νομίζοντας ότι ψιλοτσιγγλάς κι αυτό είναι διασκεδαστικό. Στο τέλος δεν θα πάρεις ικανοποίηση και σου φέρει εκνευρισμό
Σίγουρα βέβαια το έχετε συνηθίσει εδώ οι παλαιότεροι και είναι κάτι σαν σκληρή πέτσα - αν είναι ωραία η παρομοίωση, δεν ξέρω - που έχει αναπτυχθεί γύρω από την αλληλεπιδραστικότητά σας. Σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο.
Ίσως περιμένετε κάτι πολύ διαφορετικό να αλληλεπιδράσετε ωσμωτικά. Εγώ έχω πόρους στη μεμβράνη μου και δέχομαι ουσίες και βγάζω ουσίες - η ώσμωση που λέω. Αναγνωρίζω όμως ποιες κάνουν καλό και ποιες όχι και για μένα και για τον άλλον. Επιλέγω να αλληλεπιδρώ υγιώς.
Εδώ είμαι και περιμένω απόψεις. Όποιος δυσφορεί με τις δικές μου ας μου ζητήσει το λόγο ή ας μου τις αλλάξει αν έχει σημασία γι αυτόν. Αλλά με μαγκιές, ακυρώσεις, λοιδορίες και τέτοια μόνο ισχυροποίηση των θέσεων μου θα καταφέρεις και πάντα θα τις βρίσκεις μπροστά σου σαν θόρυβοΜόνο φθορά θα φέρει.
Ακόμα περιμένω να πεις αν θες ότι υπάρχει τέτοιος νόμος κι ότι είναι επικίνδυνος για την ζωή μας και να διαλευκάνουμε οποιαδήποτε απορία και ανησυχία.
Εγώ σου ξεκαθαρίζω ότι ως αρχική θέση έχω αυτό που έχω παρατηρήσει. Δηλαδή μία δαιμονολαγνεία για να ισχυροποιούμε την αντίστασή μας σε κάτι που μας φοβίζει αν υπάρχει στην κοινωνία μας. Δηλαδή αυτά τα
είναι υπερβολές-ενέσεις της θέσης μας για να νιώθουμε ότι επηρεάζουμε το περιβάλλον μας και να μας φέρει περισσότερη ασφάλεια.
Μα συγνώμη κιόλας, είσαι και κορόιδο αν πιστεύεις ότι κινδυνεύεις από κάτι τέτοιο.
Αφού νιώθεις ότι είναι παρανοϊκό κάτι και σου φαίνεται άρρωστο, γιατί πασχίζεις να το πολεμήσεις αντί να έχεις εμπιστοσύνη στη δυναμική της κοινωνίας όπου το λάθος θα το πετάξει;
Δύο είναι τα φύλα. Δεν θα γίνουν ποτέ περισσότερα. Σε άλλους πλανήτες μπορεί να είναι 4.
Απλά υπάρχουν κάποιοι που δυσφορούν, κάποιοι που δεν θέλουν να ανήκουν σε αυτό που ανήκουν βιολογικά. Τι τους πολεμάς; Εγώ τον αγκαλιάζω και του προστατευω ότι ανθρώπινο επιζητά και είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να μην κινδυνεύσουν τα τα δεδομένα μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πιστεύεις ότι έχει σημασία να το διαβάσεις εσύ συγκεκριμένα;Ερμής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:18Πραγματικά περιμενεις να διαβάσω το πόνημα σου;marabou έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 17:41Για σένα είναι τσίμπημα, για μένα είναι μια λογική αντίδραση. Απαντώ δηλαδή και δεν αφήνω να φαίνεται ότι σας περνάει με τον τρόπο σας. Θεωρώ ότι αντέχω και το βλέπεις. Δεν περιμένω να το παραδεχτείς βέβαια, αλλά εγώ έτσι θεωρώ. Ωστόσο είδες; Διακρίνω ότι δεν θες άλλο να παίξεις τσίγκλισμα και να καταρρίψεις τη θέση του άλλου κάνοντας αυτό που έκανες νομίζοντας ότι αρκεί κι ότι δεν έχεις να δεις κάτι άλλο σαν τακτική να εφαρμόσεις.
Εδώ είμαι και περιμένω απόψεις. Όποιος δυσφορεί με τις δικές μου ας μου ζητήσει το λόγο ή ας μου τις αλλάξει αν έχει σημασία γι αυτόν. Αλλά με μαγκιές, ακυρώσεις, λοιδορίες και τέτοια μόνο ισχυροποίηση των θέσεων μου θα καταφέρεις και πάντα θα τις βρίσκεις μπροστά σου σαν θόρυβοΜόνο φθορά θα φέρει.
Εδώ μέσα 15 χρόνια έχω συναντήσει πολλές ψυχαναγκαστικες(το λιγότερο) περιπτώσεις. Πιστεύεις ιδρώνει το αυτί μου;marabou έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:19Πιστεύεις ότι έχει σημασία να το διαβάσεις εσύ συγκεκριμένα;Ερμής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:18Πραγματικά περιμενεις να διαβάσω το πόνημα σου;marabou έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 17:41
Για σένα είναι τσίμπημα, για μένα είναι μια λογική αντίδραση. Απαντώ δηλαδή και δεν αφήνω να φαίνεται ότι σας περνάει με τον τρόπο σας. Θεωρώ ότι αντέχω και το βλέπεις. Δεν περιμένω να το παραδεχτείς βέβαια, αλλά εγώ έτσι θεωρώ. Ωστόσο είδες; Διακρίνω ότι δεν θες άλλο να παίξεις τσίγκλισμα και να καταρρίψεις τη θέση του άλλου κάνοντας αυτό που έκανες νομίζοντας ότι αρκεί κι ότι δεν έχεις να δεις κάτι άλλο σαν τακτική να εφαρμόσεις.
Σοβαρά τώρα ρε μπέμπη;
Γιατί ρωτάς αφού το μυαλό σου δεν μπορεί να συλλάβει κάτι πιο πέρα από τις εμμονές σου; Δεν σκέφτομαι με όρους όπως το να ιδρώσει το αυτί του άλλου. Την παρακμή σου μην τη γενικεύεις. Κάποια μέρα θα μάθεις ότι όχι μόνο δεν είναι όλοι σαν κι εσένα, αλλά - ευτυχώς - είναι πολλοί λίγοι που σκέφτονται σαν κι εσένα.
15 χρόνια λέει και το έχει ως προνόμιο

Έλα πες, χρυσαυγίτης;

Εσύ κάθεσαι και γράφεις σεντόνια, όχι εγώ.marabou έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:31Γιατί ρωτάς αφού το μυαλό σου δεν μπορεί να συλλάβει κάτι πιο πέρα από τις εμμονές σου; Δεν σκέφτομαι με όρους όπως το να ιδρώσει το αυτί του άλλου. Την παρακμή σου μην τη γενικεύεις. Κάποια μέρα θα μάθεις ότι όχι μόνο δεν είναι όλοι σαν κι εσένα, αλλά - ευτυχώς - είναι πολλοί λίγοι που σκέφτονται σαν κι εσένα.
15 χρόνια λέει και το έχει ως προνόμιο
Έλα πες, χρυσαυγίτης;
Έχω φάει πέσιμο από χατες.
Εσυ για πες, κάτι ανάμεσα σε βεγκανιστη, δικαιωματιστη, μκοτζη;