ηρεμησε γατουλη πεσε για νανι...πριν πεις καμια μκλ

ηρεμησε γατουλη πεσε για νανι...πριν πεις καμια μκλ
Με τις... Κυρίες του συναφιού σας θα ασχοληθώ κάποια στιγμή στα περιανεμικά.Saturn έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 23:57Η ξεμωραμένη να πάει να ρίξει μια ματιά σε αναρτήσεις που προσβάλουν με τον πιο χυδαίο τρόπο τον νεκρό και τους συγγενείς , πριν ακόμη γίνει η ταφή του ανθρώπου και να αφήσει τις χαιρέκακες ιαχές (της πορδής, μόνο τέτοιες ιαχές είναι ικανή να εκπέμπξει)
Την έβγαλα μια φορά από το ιγκνορ πιο πίσω και έπεσα επάνω στους εμμετούς της, μην την κάνετε παράθεση να συγχίζομαι περισσότερο
Ποιός σε γαμεί εσένα και την υπογραφή σου, να αναρωτηθείς.
Έλα κι απο κει να μας τα κλάσεις.Θα σε περιμένουμε με ανυπομονησία.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 00:04Με τις... Κυρίες του συναφιού σας θα ασχοληθώ κάποια στιγμή στα περιανεμικά.Saturn έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 23:57Η ξεμωραμένη να πάει να ρίξει μια ματιά σε αναρτήσεις που προσβάλουν με τον πιο χυδαίο τρόπο τον νεκρό και τους συγγενείς , πριν ακόμη γίνει η ταφή του ανθρώπου και να αφήσει τις χαιρέκακες ιαχές (της πορδής, μόνο τέτοιες ιαχές είναι ικανή να εκπέμπξει)
Την έβγαλα μια φορά από το ιγκνορ πιο πίσω και έπεσα επάνω στους εμμετούς της, μην την κάνετε παράθεση να συγχίζομαι περισσότερο
Προς το παρόν πάντως στο πολιτικό σκέλος του θέματος διακρίνω μία τρόπον τινά μείωση της επιθετικότητας και των βεβαιοτήτων των ψαγμένων ψεκ ή κάνω λάθος;
Είπαμε, με τις περιπτώσεις σας, θα τα πούμε αλλού. Όταν εγώ έχω διάθεση.
Όμορφα. Τώρα που την είπες την αμαρτία σου, πέρνα να βαρέσεις και 10 γονυκλισίες στο εικονοστασι. Ξέρεις εσύ.
ελα βρε δεν αξιζει να βγαζεις τοσο συναισθημα δεν εγινε και τιποταSaturn έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 00:10Παίδες, νοιώθω άσχημα, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσους συμμετέχουν και διαβάζουν το νήμα, δεν ήταν στις προθέσεις μου να ξεφύγω τόσο πολύ στα γραφόμενά μου, έπρεπε να πω δυο κουβέντες στην Πασίφω και τα υπόλοιπα μεταξύ μας.
Απλώς είμαι λίγο εύθικτη στο να αφήνω να υπονοούνται ασχήμιες για το πρόσωπό μου-έστω και άθελά του κάποιος να το κάνει-και πολύ νευριασμένη και στενοχωρημένη και κουρασμένη με όλο αυτό που γίνεται...ειλικρινά νοιώθω οτι δεν την παλεύω άλλο, μαζί με τα δικά μου...δεν την παλεύω να ζω σε αυτή τη χώρα...
Συγγνώμη και πάλι γιατί δεν είναι μέρος αυτό το νήμα να λύνω εγώ τα δικά μου θέματα με τον οποιονδήποτε, για ο,τιδήποτε. Νοιώθω άσχημα.
αυτα ειναι για τουιτερ, τα χαραμίζουμε εδώ μεσα.
Είπαμε, ποιός σε γαμεί, αλλά δεν νοιώθεις. Έλα όποτε γουστάρεις, θα ανοίξω ειδικό μπινελικολόγιο μουστόγρια. Έτσι, για τα γούστα μας, να σε καυλώσω λίγο, ένεκα λειψανδρίας.
μαθε τα νεα πασιφαη αποφυλακιζεται ο νεος χιτλερ -ανοιξα και νημα- ακουσε τον τι λεει