Έτσι ακριβώς. Ας δούμε πόσα πανώ που θα γράφουν για δολοφόνους και πόσες αφισούλες με κυβερνητικούς βρυκόλακες θα κυκλοφορήσουν στη συγκέντρωση.
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακριβώς. Νέα Δημοκρατία. Αυτό δεν λέμε;Ερμής έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 10:35γυφτοι;stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 21:42Επειδή μόλις τώρα έμαθα πολύ σημαντικά πράγματα,θα πω κάποια εξ αυτών γιατί δεν μπορώ να τα πω όλα.
Η όλη ιστορία ΔΕΝ έχει καμμία σχέση με τα Τέμπη.
Αφορά υπόθεση της περιοχής και μόνο στην οποία εμπλέκεται γνωστή παραβατική οικογένειά της περιοχής!
Όλον αυτόν τον καιρό η μάνα απειλούνταν από αυτή την οικογένειά.
Η αστυνομία γνωρίζει την όλη ιστορία και τώρα προσπαθεί να βρει τις αποδείξεις.
Δεν είναι τυχαίο ότι το πτώμα βρέθηκε σε αυτή την περιοχή.
Όποιος κατάλαβε,καταλαβε.

Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
οχι ολη. μονο το βλαμμενο κομματι της κανει συνδεσεις χωρις να εχει καθολου στοιχεια.Saturn έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 22:57Μάθε λοιπόν, οτι ούτε εγώ δέχομαι να μου κουνάνε το δάχτυλο και πολύ περισσότερο να χαρακτηρίζουν ως "πουστιά" την συμμετοχή μου σε νήματα όπου α) δεν έχω προσβάλλει νεκρούς β) δεν φτιάχνω σενάρια για καβλάντισμα γ) πρόκειται για γεγονός που όλη η Ελλάδα, μετά και τις δηλώσεις των συγγενών-το έχει συνδέσει με το φρικτό θεμα των Τεμπών, το οποίο και έχει παραπάνω από μία προεκτάσεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 21:52Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 21:49Κάτι είχε αναφέρει ο golden για τους ρομα, νομίζω χθες.stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 21:42Επειδή μόλις τώρα έμαθα πολύ σημαντικά πράγματα,θα πω κάποια εξ αυτών γιατί δεν μπορώ να τα πω όλα.
Η όλη ιστορία ΔΕΝ έχει καμμία σχέση με τα Τέμπη.
Αφορά υπόθεση της περιοχής και μόνο στην οποία εμπλέκεται γνωστή παραβατική οικογένειά της περιοχής!
Όλον αυτόν τον καιρό η μάνα απειλούνταν από αυτή την οικογένειά.
Η αστυνομία γνωρίζει την όλη ιστορία και τώρα προσπαθεί να βρει τις αποδείξεις.
Δεν είναι τυχαίο ότι το πτώμα βρέθηκε σε αυτή την περιοχή.
Όποιος κατάλαβε,καταλαβε.

Σε κάνα χαντάκι θα με βρουν και μένα στο τέλος...
SpoilerShow
Και δεν κάνω πλάκα, έχουμε απειληθεί από εξωσχολικούς ότι θα μας κάψουν τ΄αμάξια,ότι θα βρουν που μένουμε κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 20 Φεβ 2025, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και πως ειναι προφανες οτι αν εγινε δολοφονια δεν εγινε για ληστεια; η για τιποτα προσωπικα; η για κατι που ακομη δεν εχει σκεφτει κανεις, οτι κι αν ειναι αυτο;Scouser έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 09:24Εγώ απορώ αν ορισμένοι διαβάζετε αυτά που κουοταρετε. Έγραψα σαφώς ότι δεν ξέρω αν πρόκειται για δολοφονία ή ακόμα περισσότερο αν σχετίζεται με το ζήτημα των Τεμπών. ΑΝ είναι δολοφονία, τότε ναι, είναι προφανές ότι έγινε για να ασκηθεί πίεση στη μάνα του και/ή στους συναδέλφους της.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 08:41απορω που βλεπετε το προφανες.
ακομη δεν υπαρχει τιποτα προφανες. μπορει να ηταν αυτοκτονια, φονος σχετιζομενος με τεμπη, η με αλλη υποθεση της μανας, η φονος μετα ληστειας στο δρομο ασχετα με τη μανα, η ατυχημα, η οτιδηποτε αλλο δεν μπορουμε να φανταστουμε καν.
υπομονη.
περιμενετε ρε, υπομονη.
Που ήταν ο Μητσοτάκης όταν χάθηκε ο άνθρωπος ξέρουμε; 

εννοειται πως ναι.
ομολογια απο τον φονια να εχουμε, παλι οι ψεκουλες θα λενε οτι ειναι αυτοφωρακιας, βαλτος, λακες του σορος, και τον εφαγε ο κουλης με τον πρωτοσαλτα.
δε θα διαφωνησω, καθολου. δικιες σου βλακειες ειναι, πραγματι.Niki έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 11:00Κατα αρχήν Ασέβαστε έχεις κολήσει απο τα άλλα μποτ να κόβεις από την δημοσίευση κάποιου ότι θέλεις για να δημιουργείς λάθος εντυπώσεις.
Το κάνεις και σε άλλους αυτό δεν είναι σωστό.
Εκτός αν είσαι και εσύ μποτ.
Πάμε να βάλω όλη την δημοσίευση μου πρώτα.Τίμια και καθαρά έγραψα ότι είναι ένα δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα.Niki έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 21:44Όταν διορίζεις δικό σου ιατροδικαστή είναι σαν να λες δεν εμπιστεύομαι το όλο σύστημα.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 21:30
Στο σχόλιο της Nikis κάνω παράθεση,αλλά μάλλον δεν το είδε.
Δεν γνωρίζω αν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο η μητέρα του νεκρού παιδιού.
Όχι δεν γνωρίζω για δήλωση.
Από το συνολικό χειρισμό του θέματος από την οικογένεια της και από της αναρτήσεις της από της δηλώσεις στην εκκλησία βγάζω εγώ προσωπικά το συμπέρασμα.
Είναι καθαρά δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα.
Πως το έβγαλα έγραψα από τις διάφορες τοποθετήσεις.
Ωραία το αναλύω.
Είπε κάτι στον Ερευνητή κύριο Τσούκαλη για ποιους υποπτεύεται που δεν θέλει να το δημοσιοποιήσει ο κύριος Τσούκαλης από τον καιρό που ξεκίνησαν οι έρευνες.
Αυτά τα είπε ο Τσούκαλης στην τηλεόραση.
Παράληλα είπε ότι τα ίδια είχε πει και στην αστυνομία.
Αλλά μολονότι έκανε έρευνες η αστυνομία αυτή έφερε ιδιωτικό ερευνητή.
Τι έρευνες έκανε η αστυνομία;
Έψαχνε στα βουνά;
Αυτό;
Έγραψα ότι κανονικά έπρεπε να το δει με άλλο μάτι η κυβέρνηση να την αγκαλιάσει και να προστατεύσει όλη την οικογένεια.
Ναι έτσι έπρεπε να γίνει όταν μια εισαγγελική λειτουργός απειλείτε τις παίρνουν το παιδί στους υπόπτους παρακολουθείς τηλεφωνα κάνεις χίλια δυο δεν ψάχνεις μόνο στα βουνα και βάζεις και αστυνομική προστασία και για την ίδια.
Ακόμα και αυτήν την στιγμή προστατεύετε με ιδιωτική εταιρεία.
Αυτά όλα με έκαναν να βγάζω το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη.
Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά και είναι βλακείες όπως λές εσύ.
Δικές μου βλακείες είναι.
ο στεργιος δε μιλησε ξεκαθαρα για γιουφτους, υπαρχουν και μπαλαμοι εγκληματιες.Στύξ έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 11:13Τι έγραψες τώρα!
Σε κάνα χαντάκι θα με βρουν και μένα στο τέλος...SpoilerShowΚαι δεν κάνω πλάκα, έχουμε απειληθεί από εξωσχολικούς ότι θα μας κάψουν τ΄αμάξια,ότι θα βρουν που μένουμε κλπ
Τι αυτοφοράκηδες και βαλτοί και Ποστοσάλτε; Μόνος τον έφαγε ο Μητσοτάκης. Έχει όπλο που σκοτώνει ακαριαία

να φας τέτοιο θέαμα στη μούρη στα καλά του καθουμένου; Ο θεός να φυλάει!

να φας τέτοιο θέαμα στη μούρη στα καλά του καθουμένου; Ο θεός να φυλάει!
Έτσι μπράβο να μένουν οι δημοσιεύσεις χωρίς να κόβεις και να ράβεις να τις διαβάζουν όλοι όπως είναι και να κρίνουν.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 11:27δε θα διαφωνησω, καθολου. δικιες σου βλακειες ειναι, πραγματι.Niki έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 11:00Κατα αρχήν Ασέβαστε έχεις κολήσει απο τα άλλα μποτ να κόβεις από την δημοσίευση κάποιου ότι θέλεις για να δημιουργείς λάθος εντυπώσεις.
Πάμε να βάλω όλη την δημοσίευση μου πρώτα.Τίμια και καθαρά έγραψα ότι είναι ένα δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα.Niki έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 21:44
Όταν διορίζεις δικό σου ιατροδικαστή είναι σαν να λες δεν εμπιστεύομαι το όλο σύστημα.
Όχι δεν γνωρίζω για δήλωση.
Από το συνολικό χειρισμό του θέματος από την οικογένεια της και από της αναρτήσεις της από της δηλώσεις στην εκκλησία βγάζω εγώ προσωπικά το συμπέρασμα.
Είναι καθαρά δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα.
Ωραία το αναλύω.
Είπε κάτι στον Ερευνητή κύριο Τσούκαλη για ποιους υποπτεύεται που δεν θέλει να το δημοσιοποιήσει ο κύριος Τσούκαλης από τον καιρό που ξεκίνησαν οι έρευνες.
Έψαχνε στα βουνά;
Αυτό;
Έγραψα ότι κανονικά έπρεπε να το δει με άλλο μάτι η κυβέρνηση να την αγκαλιάσει και να προστατεύσει όλη την οικογένεια.
Ναι έτσι έπρεπε να γίνει όταν μια εισαγγελική λειτουργός απειλείτε τις παίρνουν το παιδί στους υπόπτους παρακολουθείς τηλεφωνα κάνεις χίλια δυο δεν ψάχνεις μόνο στα βουνα και βάζεις και αστυνομική προστασία και για την ίδια.
Αυτά όλα με έκαναν να βγάζω το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
κοβω γιατι ειναι κουραστικο για τον αναγνωστη να διαβαζει τα ασχετα, οταν θελω να απαντησω μονο σε κατι συγκεκριμμενο.Niki έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 11:29Έτσι μπράβο να μένουν οι δημοσιεύσεις χωρίς να κόβεις και να ράβεις να τις διαβάζουν όλοι όπως είναι και να κρίνουν.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 11:27δε θα διαφωνησω, καθολου. δικιες σου βλακειες ειναι, πραγματι.Niki έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 11:00
Κατα αρχήν Ασέβαστε έχεις κολήσει απο τα άλλα μποτ να κόβεις από την δημοσίευση κάποιου ότι θέλεις για να δημιουργείς λάθος εντυπώσεις.
Πάμε να βάλω όλη την δημοσίευση μου πρώτα.
Τίμια και καθαρά έγραψα ότι είναι ένα δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα.
Ωραία το αναλύω.
Έψαχνε στα βουνά;
Αυτό;
Ποιός λογικός άνθρωπος κάθεται να απαντήσει στον Ασέβαστο ρε Νίκη?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ναι αλλα στη λαρσα το έγκλημα το έχει πάρει εργολαβία η γνωστή γυφτοοικογένεια.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 11:29ο στεργιος δε μιλησε ξεκαθαρα για γιουφτους, υπαρχουν και μπαλαμοι εγκληματιες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν,αλλά παραβατικοί όλοι ξέρουμε στη Λάρισα ποιοι είναι.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 11:29ο στεργιος δε μιλησε ξεκαθαρα για γιουφτους, υπαρχουν και μπαλαμοι εγκληματιες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπραβο στην αθλήτρια Λήδα Μανθοπουλου και στον δήμο Τυρναβου
από Frappezitis » 03 Σεπ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
04 Σεπ 2024, 00:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Φεβ 2025, 20:49
-
-
Νέα δημοσίευση Αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στο πτώμα της Δημόσιας δωρεάν Υγείας
από Μαδουραίος » 12 Μαρ 2024, 21:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 81 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Μαρ 2024, 07:56
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Νοέμ 2024, 18:32