Η συντριπτική πλειοψηφία είναι αυτοί που λες.panos291 έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 14:20Μα ποσο πιο ξεκαθαρα να το γραψω.. Να δωσει ΑΥΞΗΣΕΙΣ (οχι 13ο μισθο και μαλακιες) σε αυτους που παιρνουν 800 και 900 και χιλια ευρω. Να δωσει αυξησεις και στον χαμηλοσυνταξιουχο.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 14:13Για σένα μπορεί να είναι λαϊκισμός αλλά και αυτοί Έλληνες πολίτες είναι και συνεισφέρουν στον κύκλο της οικονομίας.panos291 έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 13:56
Για μενα λαϊκισμός είναι το να δωσεις 13ο μισθο και συνταξη σε ολους, οποτε δεν ανησυχω για λαικιστες.
Να δωσει αυξησεις σε χαμηλομισθους και μερικους συνταξιούχους που παιρνουν 500ρικο οπως αυτους του ΟΓΑ, εκει μαζί του. Αλλα οχι αυτο το πραγμα.
Και απο το 2021 δεν εχω δει τιποτα καλο για μενα. Τι-πο-τα. Εσενα τι καλο σου εκανε δηλαδή?
Αν εσένα σου είναι αδιάφοροι, σε πληροφορώ ότι δεν είναι για τους υπόλοιπους ΕΕ.
Σε προσωπικό επίπεδο; Πληρώνω λιγότερο φορο, πληρώνω λιγότερη προκαταβολή, πληρώνω πολύ λιγότερο ΕΝΦΙΑ και τακτοποιήσαμε και μεταβίβασεις δωρεάν, αφού εως 800.000 είναι δωρεάν.
Τι άλλο να θέλω δηλαδή; Πιο κάτω φορους ; Θα έρθουν και πάλι.
Από κει και πέρα, δεν με ενδιαφέρει αποκλειστικά η τσέπη μου και στάχτη όλα. Πολύ κακό να σκέφτεσαι έτσι.
Οπότε ένα άλλο καλό που μου έκανε, είναι που φροντίζει για την ομαλότητα του χρέους σε βάθος χρόνου, οι αγορές μας εμπιστεύονται που σημαίνει ότι πάλι με ωφελεί για να μην ξαναζήσω το 2010-19.
Την περίοδο που εσείς δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα, για να στο υπενθυμίσω ξανά.
Και περιμένω να γίνουν πολλά ακόμα που έχουν μπει σε σειρά.
Όπως περιμένω και κινήσεις στο μεταναστευτικο (κανονικές, οχι σαν αυτές που σας πουλάει ο Ορμπαν ή ο Πολωνός που έλεγε ότι θα αρχίσει να πυροβολάει επειδή του μαζεύτηκαν 100 νοματαίοι σε χερσαία σύνορα/πεδιάδα)
Εσύ, να προτιμήσεις ακυβερνησια επειδή κάποιος σου έταξε σε μια σελίδα ότι θα πάει τον φόρο 15% χωρίς να έχει καν οικονομικό πρόγραμμα.
Δικαίωμα σου. Δεν ένιωσες τις συνέπειες από τα κούφια λόγια το 2015-19, ίσως τώρα τις νιώσεις.
Αλλα μην μου λες τωρα πως ειμαι παρτακιας επειδή δεν θελω να παρει αλλο ενα μηνιατικο πχ ο δικαστικος του πεντοχιλιαρου, ελεος δηλαδή.
Αν ΔΕΝ βγει η ΝΔ αυτοδυναμη στις επόμενες εκλογες
- Otto Weininger
Re: Αν ΔΕΝ βγει η ΝΔ αυτοδυναμη στις επόμενες εκλογες
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γω καίτοι ΚΚΕ ,θα ψήφιζα Κασιδιάρη ,γιατί θεωρώ ότι άδικα ( αλά Ντρέιφους) φυλακίστηκε.stergiosbik έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 13:43Μην βάζεις στοίχημα.Green Dragon έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 10:01Ο Κασιδιάρης είναι καμμένο χαρτί, μου κάνει εντύπωση που κάποιοι τον υπολογίζουν ακόμα.stergiosbik έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:23Προφανως Λατινοπουλου.
Μια μικρη λεπτομερεια.
Αν μεχρι να γινουν εκλογες αποφυλακιστει ο Κασιδιαρης,το πολιτικο πεδιο θ αλλαξει αρδην.
Όταν αποφυλακιστεί θα δούμε.
-
Κουφαλιτσα!!!Στύξ έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 14:27Γω καίτοι ΚΚΕ ,θα ψήφιζα Κασιδιάρη ,γιατί θεωρώ ότι άδικα ( αλά Ντρέιφους) φυλακίστηκε.stergiosbik έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 13:43Μην βάζεις στοίχημα.Green Dragon έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 10:01
Ο Κασιδιάρης είναι καμμένο χαρτί, μου κάνει εντύπωση που κάποιοι τον υπολογίζουν ακόμα.
Όταν αποφυλακιστεί θα δούμε.

Ναι αλλα ο δικαστικος του πεντοχιλιαρου, αν του δωσεις εναν μισθο παραπανω, θα σου κοστισει οσο 5-6 εξτρα μηνιατικα των αλλων.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 14:22Η συντριπτική πλειοψηφία είναι αυτοί που λες.panos291 έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 14:20Μα ποσο πιο ξεκαθαρα να το γραψω.. Να δωσει ΑΥΞΗΣΕΙΣ (οχι 13ο μισθο και μαλακιες) σε αυτους που παιρνουν 800 και 900 και χιλια ευρω. Να δωσει αυξησεις και στον χαμηλοσυνταξιουχο.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 14:13
Για σένα μπορεί να είναι λαϊκισμός αλλά και αυτοί Έλληνες πολίτες είναι και συνεισφέρουν στον κύκλο της οικονομίας.
Αν εσένα σου είναι αδιάφοροι, σε πληροφορώ ότι δεν είναι για τους υπόλοιπους ΕΕ.
Σε προσωπικό επίπεδο; Πληρώνω λιγότερο φορο, πληρώνω λιγότερη προκαταβολή, πληρώνω πολύ λιγότερο ΕΝΦΙΑ και τακτοποιήσαμε και μεταβίβασεις δωρεάν, αφού εως 800.000 είναι δωρεάν.
Τι άλλο να θέλω δηλαδή; Πιο κάτω φορους ; Θα έρθουν και πάλι.
Από κει και πέρα, δεν με ενδιαφέρει αποκλειστικά η τσέπη μου και στάχτη όλα. Πολύ κακό να σκέφτεσαι έτσι.
Οπότε ένα άλλο καλό που μου έκανε, είναι που φροντίζει για την ομαλότητα του χρέους σε βάθος χρόνου, οι αγορές μας εμπιστεύονται που σημαίνει ότι πάλι με ωφελεί για να μην ξαναζήσω το 2010-19.
Την περίοδο που εσείς δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα, για να στο υπενθυμίσω ξανά.
Και περιμένω να γίνουν πολλά ακόμα που έχουν μπει σε σειρά.
Όπως περιμένω και κινήσεις στο μεταναστευτικο (κανονικές, οχι σαν αυτές που σας πουλάει ο Ορμπαν ή ο Πολωνός που έλεγε ότι θα αρχίσει να πυροβολάει επειδή του μαζεύτηκαν 100 νοματαίοι σε χερσαία σύνορα/πεδιάδα)
Εσύ, να προτιμήσεις ακυβερνησια επειδή κάποιος σου έταξε σε μια σελίδα ότι θα πάει τον φόρο 15% χωρίς να έχει καν οικονομικό πρόγραμμα.
Δικαίωμα σου. Δεν ένιωσες τις συνέπειες από τα κούφια λόγια το 2015-19, ίσως τώρα τις νιώσεις.
Αλλα μην μου λες τωρα πως ειμαι παρτακιας επειδή δεν θελω να παρει αλλο ενα μηνιατικο πχ ο δικαστικος του πεντοχιλιαρου, ελεος δηλαδή.
Και υπαρχουν και αυτοι του τριχιλιαρου, του τατραχιλιαρου κλπ.
Ας κανει αυξησεις αναλογικες με εισοδηματικα κριτηρια πχ 10% σε οσους παιρνουν μεχρι 1000, στα 1000-1500, 5% και τελος. Αλλα οχι αυτο το πραγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 20 Φεβ 2025, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελεύθερος άνθρωπος είμαι,ό,τι θέλω θα κάνω και το άδικο δεν το επικροτώ.stergiosbik έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 14:30Κουφαλιτσα!!!
-
Άμα αποφυλακιστεί και έρθουν εκλογές θα σου θυμίσω αυτά που λες τώρα.
Κοίτα μην το παίξεις Αλέκος!
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συμμετάσχει κανονικά ,μακάρι να είμαστε εδώ και να τα δούμε.stergiosbik έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 14:35Άμα αποφυλακιστεί και έρθουν εκλογές θα σου θυμίσω αυτά που λες τώρα.
Κοίτα μην το παίξεις Αλέκος!
Mark my words.
Ψάξε και τα προηγούμενα ποστ μου, που ήμουν κατά του αποκλεισμού Κασιδιάρη.
Δεξιά είναι η νδ απλώς στο φορουμ οι μισοί είστε ακροδεξιοί τύπου 21 Απριλίου, λογικό να μην θεωρείτε δεξιό όποιον δεν κλείνει σε στρατόπεδα φυλακών κομμουνιστές ή επειδή δεν εφαρμόζει μια ακραία στρατιωτική, εθνοκεντρική πολιτική (παραδοσιακές αξίες), τότε είναι αριστερός.Green Dragon έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 09:58Είσαι εκτός τόπου και χρόνου, περισσότερη σχέση με την δεξιά έχει το ΚΚΕ παρά η ΝΔ.Polaris3 έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:14Το λάθος που κάνεις είναι να πιστεύεις πως ο Βελο και Νάτσιος έχουν μεγάλες διαφορές με την νδ. Δεν έχουν.
Άλλη όψη της δεξιάς, με διαφορετικές ποσότητες και γεύσεις σε κάποια ζητήματα αλλά ουσιαστικά παραμένουν το ίδιο (πχ, Ο Νάτσιος προσθέτει 100 γρ παραπάνω χρηστιανόπληκτης ρητορικής σε σχέση με την νδ).
Εμ δεν είναι, δεξιοί είναι οι της νδ απλώς όχι οι δεξιοί που θέλετε.
- Λίνο Βεντούρα
Κάτσε ρε μλκ, εσυ μας έλεγες ως είναι καραφασίστες. Τώρα απλά «δεξιοί»;Polaris3 έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 18:37Δεξιά είναι η νδ απλώς στο φορουμ οι μισοί είστε ακροδεξιοί τύπου 21 Απριλίου, λογικό να μην θεωρείτε δεξιό όποιον δεν κλείνει σε στρατόπεδα φυλακών κομμουνιστές ή επειδή δεν εφαρμόζει μια ακραία στρατιωτική, εθνοκεντρική πολιτική (παραδοσιακές αξίες), τότε είναι αριστερός.Green Dragon έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 09:58Είσαι εκτός τόπου και χρόνου, περισσότερη σχέση με την δεξιά έχει το ΚΚΕ παρά η ΝΔ.Polaris3 έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:14
Το λάθος που κάνεις είναι να πιστεύεις πως ο Βελο και Νάτσιος έχουν μεγάλες διαφορές με την νδ. Δεν έχουν.
Άλλη όψη της δεξιάς, με διαφορετικές ποσότητες και γεύσεις σε κάποια ζητήματα αλλά ουσιαστικά παραμένουν το ίδιο (πχ, Ο Νάτσιος προσθέτει 100 γρ παραπάνω χρηστιανόπληκτης ρητορικής σε σχέση με την νδ).
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να αναλύσω τις κουράδες. Οκ, η κουράδα των χουντικών είναι διαφορετική από εκείνη των νεοδημοκρατών αλλά και τα δύο παραμένουν σκατά.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 18:39Κάτσε ρε μλκ, εσυ μας έλεγες ως είναι καραφασίστες. Τώρα απλά «δεξιοί»;Polaris3 έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 18:37Δεξιά είναι η νδ απλώς στο φορουμ οι μισοί είστε ακροδεξιοί τύπου 21 Απριλίου, λογικό να μην θεωρείτε δεξιό όποιον δεν κλείνει σε στρατόπεδα φυλακών κομμουνιστές ή επειδή δεν εφαρμόζει μια ακραία στρατιωτική, εθνοκεντρική πολιτική (παραδοσιακές αξίες), τότε είναι αριστερός.Green Dragon έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 09:58
Είσαι εκτός τόπου και χρόνου, περισσότερη σχέση με την δεξιά έχει το ΚΚΕ παρά η ΝΔ.
Το ζήτημα είναι να απαλλαγούμε από την ιδεολογία σας η οποία είναι σκατά, όποια φάσμα και να εφαρμοστεί (χούντα, τωρινή νδ).

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές για να ηττηθεί ο Μητσοτάκης. Στηρίζουμε;
από georgebi » 11 Σεπ 2024, 11:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
11 Σεπ 2024, 19:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα Βαρυσήμαντη δήλωση Μαδουραιου "Θα ψηφίσω Πλεύση Ελευθερίας στις επόμενες εκλογές "
από Μαδουραίος » 04 Ιουν 2023, 07:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 50 Απαντήσεις
- 1744 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
05 Ιουν 2023, 23:19
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
14 Απρ 2024, 19:58