Αυτά είναι ξεπερασμένα.
Ο Ακτινιδιος έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο της ζωής.
Αυτά είναι ξεπερασμένα.
Ναι, λογικά τον πετυχε και ο Σατανικός τον Καρώνη.
Παλι λες τζουφιες μαλακιες για ακτινιδια;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 20:44Αυτά είναι ξεπερασμένα.
Ο Ακτινιδιος έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο της ζωής.
Μη στεναχωριέσαι.SeaHawk έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 20:58Παλι λες τζουφιες μαλακιες για ακτινιδια;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑08 Φεβ 2025, 20:44Αυτά είναι ξεπερασμένα.
Ο Ακτινιδιος έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο της ζωής.
Οι διορισμενοι απο τον εισαγγελεα πραγματογνωμοινες που εξεδωσαν την ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ 28_2_2023 ηταν ο ενας Μηχανολόγος Μηχανικός και ο αλλος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
Αλλα τους αποδομησε και καλα η Πεν Νταλαουρα ο εναον και ο Μαδουραιος
Δεν θελω δυο μετρα και δυο σταθμα.
ναι, ευχαριστώ
σωστα, αλλιώς θα ηταν αέρια ή εκρηκτικά, θα ειχαν βαση οι πίπες για γκαζάκια. Οπότε 3-4 τόνοι υρδογονανθρακες ήταν, απλα δεν ξερουμε που ηταν, γιατι ο Κυριακος μπαζωσε να παει σε εκλογες γιατι ειναι ηλίθιος μαλλον, οχι κακός. Αλλα δεν εχει σημασια το που ηταν, καπου ηταν, αυτο αρκει.
Τί γνωρίζουμε περι μπαζώματος μέχρι τώρα?enaon έγραψε: ↑21 Φεβ 2025, 19:55σωστα, αλλιώς θα ηταν αέρια ή εκρηκτικά, θα ειχαν βαση οι πίπες για γκαζάκια. Οπότε 3-4 τόνοι υρδογονανθρακες ήταν, απλα δεν ξερουμε που ηταν, γιατι ο Κυριακος μπαζωσε να παει σε εκλογες γιατι ειναι ηλίθιος μαλλον, οχι κακός. Αλλα δεν εχει σημασια το που ηταν, καπου ηταν, αυτο αρκει.
οτι εγινε μονο απο τη μια πλευρα των γραμμων ...Saturn έγραψε: ↑21 Φεβ 2025, 20:39Τί γνωρίζουμε περι μπαζώματος μέχρι τώρα?enaon έγραψε: ↑21 Φεβ 2025, 19:55σωστα, αλλιώς θα ηταν αέρια ή εκρηκτικά, θα ειχαν βαση οι πίπες για γκαζάκια. Οπότε 3-4 τόνοι υρδογονανθρακες ήταν, απλα δεν ξερουμε που ηταν, γιατι ο Κυριακος μπαζωσε να παει σε εκλογες γιατι ειναι ηλίθιος μαλλον, οχι κακός. Αλλα δεν εχει σημασια το που ηταν, καπου ηταν, αυτο αρκει.
https://www.datajournalists.co.uk/2025/ ... sta-tempi/Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Ξιφαράς έδωσε την εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη
Οι Data Journalists φέρνουν για πρώτη φορά στο φως την εσωτερική έκθεση της Hellenic Train για το έγκλημα των Τεμπών και 27 αδημοσίευτες φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας.