Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
-
phorumaster
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από phorumaster » 22 Φεβ 2025, 05:28
Chilloutbuddy έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 04:47
Aυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια σοβαρή ένδειξηύω ότι οι Αμερικάνοι θέλουν κάτι διαφορετικό από το δίδυμο Τραμπ-Μασκ, οι περισσότεροι Αμερικάνοι φαίνονται από ικανοποιημένοι έως ενθουσιασμένοι. Άρα εμένα δε μου πέφτει λόγος, ελεύθεροι είναι να διαλέξουν ό,τι γουστάρουν

Το ίδιο ακριβώς με τους Ρώσους και τον Πούτιν. Οι Ρώσοι ποτέ στην ιστορία τους δεν έχουν δει τίποτα που να μοιάζει έστω και λίγο με δημοκρατία, δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται, δεν έχουν παράδειγμα στην ιστορία τους, αυτό που γνωρίζουν και επιθυμούν είναι έναν ισχυρό άντρα. Αυτό επιθυμούν-αυτό έχουν, ένδειξη για το αντίθετο δεν έχω αυτή τη στιγμή, άρα πάλι δε μου πέφτει λόγος. Δικιά τους χώρα είναι ό,τι θέλουν κάνουν

Τέλος, με τις δημοκρατικές Ευρώπες και Αμερικές τα τελευταία χρόνια, μια χαρά είχαμε ατέλειωτο πόλεμο και στην Ουκρανία και στη Γάζα, αρα αν κάποιος αυτή τη στιγμή προπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό δεν πρόκειται να παραπονεθώ.
Ξυπνήστε με αν αλλάξει κάτι

Το γεγονός ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι από ικανοποιημένοι εως ενθουσιασμένοι από το δίδυμο τραμπ-μασκ που το βασιζεις;
Ατελείωτο πόλεμο στην Ουκρανία και τη Γάζα είχαμε με τις δημοκρατικές ευρωπαϊκές και Αμερικές ή μήπως με τους πουτινιστες, τους ακροδεξιούς τραμπικους που πήραν την κυβέρνηση στο Ισραήλ και τους χαμασιτες; Στις δημοκρατικές ευρωπες και αμερικες δε νομίζω ότι είχαμε κάποιον πόλεμο πρόσφατα.
-
Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
από Chilloutbuddy » 22 Φεβ 2025, 06:06
phorumaster έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 05:28
Το γεγονός ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι από ικανοποιημένοι εως ενθουσιασμένοι από το δίδυμο τραμπ-μασκ που το βασιζεις;
Eνστικτωδώς με το ενστικτόμετρο

Χτες είχαν εκλογές, άσε να περάσει λίγος χρόνος και αν δω να κατεβαίνουν στους δρόμους και να ανεβάζουν γκρινιάρικα βίντεα με εκατομμύρια βιούς θα αναθεωρήσω.
Ατελείωτο πόλεμο στην Ουκρανία και τη Γάζα είχαμε με τις δημοκρατικές ευρωπαϊκές και Αμερικές ή μήπως με τους πουτινιστες, τους ακροδεξιούς τραμπικους που πήραν την κυβέρνηση στο Ισραήλ και τους χαμασιτες; Στις δημοκρατικές ευρωπες και αμερικες δε νομίζω ότι είχαμε κάποιον πόλεμο πρόσφατα.
Η Αμερική και η Ευρώπη επεμβαίνουν και προσπαθούν να ελέγξουν αντά τα μέρη με διάφορους τρόπους. Απέτυχαν.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.

-
phorumaster
από phorumaster » 22 Φεβ 2025, 06:08
Chilloutbuddy έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 06:06
Eνστικτωδώς με το ενστικτόμετρο

Χτες είχαν εκλογές, άσε να περάσει λίγος χρόνος και αν δω να κατεβαίνουν στους δρόμους και να ανεβάζουν γκρινιάρικα βίντεα με εκατομμύρια βιούς θα αναθεωρήσω.
Η Αμερική και η Ευρώπη επεμβαίνουν και προσπαθούν να ελέγξουν αντά τα μέρη με διάφορους τρόπους. Απέτυχαν.
Ενώ χθες είχαν εκλογές στις οποίες εξελεγη με 1.5% διαφορά, υπάρχουν και διαδηλώσεις (όχι κάτι ιδιαίτερο βέβαια, ούτε αυτό είναι απαραίτητα ενδεικτικό- οι φανατικοί οπαδοί του Τραμπ ενώ είχαν χασει τις εκλογές με πολύ μεγαλύτερη διαφορά το 2020 είχαν κάνει πολύ μεγάλες φασαρίες με αποκορύφωμα την εισβολή στο Καπιτώλιο) και γκρινιαρικα βίντεο με εκατομμύρια βιουζ.
-
Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
από Chilloutbuddy » 22 Φεβ 2025, 07:49
Ναι 1.5% διαφορά, φτάνει. Αν έχουν πρόβλημα δυσαρέσκειας θα φανεί, για την ώρα δε βλέπω κάποια σοβαρή ένδειξη

Αν είναι να κριθεί στις λεπτομέρειες ας περιμένουν τις επόμενες εκλογές.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.

-
Annibas
από Annibas » 22 Φεβ 2025, 09:23
Imperium έγραψε: ↑21 Φεβ 2025, 20:31
Annibas έγραψε: ↑21 Φεβ 2025, 18:44
Αρίστος έγραψε: ↑21 Φεβ 2025, 18:25
Παιδια χωρις τα λεφτα του Μασκ δεν θα ειχε νοικιασει μια στρατια δικηγορων και εθελοντων ο Τραμπ να προσεχουν μηπως ξαναγινει νοθεια στις περυσινες εκλογες. Και χωρις το X δεν θα εβγαινε προεδρος. Με απλα λογια ο Μασκ δεν ειναι μονο ενας πετυχημενος επιχειρηματιας, αποδειχτηκε και ενας ικανοτατος πολιτικος που εδωσε την ευκαιρεια στον Τραμπ να εκλεγει και να γραψει ιστορια.
.
Δεν γνωρίζω αν ο Μασκ ελέγχει μόνο το δικό του το Χ πρώην twitter ή και τα υπόλοιπα όπως facebook, youtube γιατί και ο Ζούπεμπεργκ του έχει δηλώσει υποταγή.
Δεν νομίζω.
Ακόμα δεν έχει γίνει η αναμέτρηση στα ΜΜΑ που λέγαν, και ο Μασκ όποτε βλέπει τον Ζουκ στρίβει.
Έχει αλλάξει πολύ και ο Ζούπεμπεργκ τα δύο τελευταία χρόνια, παράδειγμα επιτρέπει ελεύθερα τους οπαδούς του Κασιδιάρη.
-
aljawn
- Phorum.gr user: aljawn
από aljawn » 22 Φεβ 2025, 12:13
Chilloutbuddy έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 04:47
Το ίδιο ακριβώς με τους Ρώσους και τον Πούτιν. Οι Ρώσοι ποτέ στην ιστορία τους δεν έχουν δει τίποτα που να μοιάζει έστω και λίγο με δημοκρατία, δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται, δεν έχουν παράδειγμα στην ιστορία τους, αυτό που γνωρίζουν και επιθυμούν είναι έναν ισχυρό άντρα. Αυτό επιθυμούν-αυτό έχουν, ένδειξη για το αντίθετο δεν έχω αυτή τη στιγμή, άρα πάλι δε μου πέφτει λόγος. Δικιά τους χώρα είναι ό,τι θέλουν κάνουν
Γενικά οι σλάβοι και ειδικότερα οι βόρειοι σλάβοι έχουν χαραγμένη στο DNA τους την αγελαία συμπεριφορά. Συνήθως όλοι (ξεκινώντας από τις γκόμενες) συνασπίζονται πίσω από ένα κακομούτσουνο γαμιά της γειτονιάς μέχρι να βρεθούν αντιμέτωποι με μεγαλύτερη αγέλη.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
marabou
από marabou » 22 Φεβ 2025, 12:29
sharp έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 12:19
Τι παπάρας, ούτε ένα Linux; Έστω Android;
Πολύ ωραία ιδέα. Αν κάποτε έχω κόρη θα την βγάλω Ubuntu

Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
marabou
από marabou » 22 Φεβ 2025, 12:36
Άραγε ο μασκ είναι τόσο κακός; Αν είναι, τ´τοε είμαστε με τη Βίβιαν;

Η μαζί του που είπε ότι "δεν είναι κορίτσι"; Δεν είναι παντελονάτη anti-woke δήλωση; Δεν προστατεύει τις κοπέλες στα αποδυτήρια από αυτήν τη Βίβιαν ποτ θέλει να τις βιάσει όλες;
Μπλεγμένα τα πράγματα
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
nostromos
- Phorum.gr user: nostromos
από nostromos » 22 Φεβ 2025, 14:33
ο πατησιωτης αναπαραγοντας εναν πουθενα του τουιτερ απεδειξε την αξιοπιστια του μεσου και συνεπως του Μασκ ...αθελα του βεβαια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Imperium
από Imperium » 22 Φεβ 2025, 15:27
Βρε soiboi του Musk, ακόμα και το ίδιο το Grok του Χ τα ίδια λέει.
όχι οτι έχουν και καμμια σημασία πια αυτές οι παπαριές των σόσιαλ, σκηνικό καραγκίοζη η όλη υπόθεση.
-
nostromos
- Phorum.gr user: nostromos
από nostromos » 22 Φεβ 2025, 15:50
Imperium έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 15:27
όχι οτι έχουν και καμμια σημασία πια αυτές οι παπαριές των σόσιαλ, σκηνικό καραγκίοζη η όλη υπόθεση.
σε εμενα απευθυνεσαι με τον χαρακτηρισμο soi boi ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Imperium
από Imperium » 22 Φεβ 2025, 15:53
nostromos έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 15:50
Imperium έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 15:27
σε εμενα απευθυνεσαι με τον χαρακτηρισμο soi boi ...?
Για την ακρίβεια soiboi
του Musk.
Δεν είσαι; Έπεσα έξω;

-
-
- 76 Απαντήσεις
- 2210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
18 Φεβ 2024, 16:44
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 2301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
05 Οκτ 2023, 20:47
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
30 Δεκ 2024, 10:10
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 86 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Φεβ 2025, 15:43
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.