Musk: Αυτος ο κρετινος θα τους καψει.
Re: Musk: Αυτος ο κρετινος θα τους καψει.
Τα αμερικανικα συμφεροντα ειναι η Νεα Γιαλτα.
Δεν ειναι η πολεμικη κονομα του Ζελενσκι και των Γερμανογαλλων μεχρι τελευταιου Ουκρανου.
.
Δεν ειναι η πολεμικη κονομα του Ζελενσκι και των Γερμανογαλλων μεχρι τελευταιου Ουκρανου.
.
Τι

Σαχλαμπούρδας μεγατόνων ο τύπος. Free Speech Absolutist

"Δημοκρατία" όπως των woke. Για εμένα, εννοούσα, όχι δα και για εσένα! Εσύ καταχράζεσαι το συστημα.
Η Νεα Γιαλτα παντως θα γινει και αν η Ρωσια παρει εδαφη στην Ουκρανια αντιστοιχα θα συμφωνησει να παρουν η να ελεγξουν οικονομικα οι ΗΠΑ καποια αλλα εδαφη σε αλλα μερη που ενδιαφερουν τις ΗΠΑ 1000 φορες περισσοτερο απο το ποιος θα κατεχει το ρωσοκατοικουμενο Ντονμπας.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 22 Φεβ 2025, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μαζική παρέμβαση σε τέτοιες πλατφόρμες (είτε από κράτη, είτε από οργανωμένες ομάδες, είτε απλά από την "αγέλη" του ίντερνετ) είναι επικίνδυνη, γιατί οι περισσότεροι δεν λειτουργούν με κριτική σκέψη, αλλά με συναισθηματικά φορτισμένες αντιδράσεις και προκάτ συμπεράσματα.
Πολύ καλά κανει ο Μασκ στο συγκεκριμένιο. Χίλιες φορές να είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μέσο που είναι όργανο συμφερόντων, που είναι ιδιωτικό και άρα όχι αντικειμενικό, παρά να πλανιέται η αυταπάτη του ελέγχου και του ψευτοδημοκρατικού φιλτραρίσματος.
Η προπαγάνδα επίισης, δουλεύει αμφίδρομα. Ναι, υπάρχουν bots και trolls που προωθούν κρατικά αφηγήματα (Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ κ.λπ.), αλλά το ίδιο κάνουν και οι "ανεξάρτητες" ομάδες που επιτίθενται μαζικά για να "διορθώσουν" αναρτήσεις που δεν τους αρέσουν.
Είναι προτιμότερο να αφήσουμε λίγους ειδικούς να κρίνουν το σωστό (που πάλι μπορεί να είναι biased) ή να αφήσουμε το χάος της μάζας να φιλτράρει την "αλήθεια";
Και κάτι τελευταίο. Ο πολιτισμένος δυτικός θα πρέπει να έχει κριτική σκέψη και να λέει δυο λόγια για να εκφράσει μια άποψη να δουλευτεί από το κοινό και όχι να κάνει έτσι:

Είναι και χλεχλέδικο και δεν συνάδει με την υγιενή διατροφή και δη ισοτονικά και μπλουμπερυ που ενισχύουν του νευροβλάστες και προωθούν την ανάπτυξη μετασυναπτικών μηχανισμών στην οργάνωση της σκέψης.
Πόση νεοδημοκρατική αναπηρία πια!

Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Ρε φουκαρά Αρίστο γαμώ την στραβομάρα με την οποία γεννήθηκες ρε παιδί μου, δεν σου πέρασε ποτέ απ' τον νου οτι να κάνει κουμάντο διεθνώς ένας πρωην Καγκεμπίτης Ολιγάρχης της συμφοράς, δεν είναι ακριβώς ο,τι το καλύτερο για τα συμφέροντα των Δυτικών;
Για τον Ζελένσκι δεν ξέρω, δεν πα να 'ναι και ο Γκέμπελς, δικό του θέμα και των Ουκρανών που των ψήφισαν.
ΔΕΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙΣ ΣΕ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΧΩΡΑ, ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;
Για τον Ζελένσκι δεν ξέρω, δεν πα να 'ναι και ο Γκέμπελς, δικό του θέμα και των Ουκρανών που των ψήφισαν.
Imperium έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 19:59Ρε φουκαρά Αρίστο γαμώ την στραβομάρα με την οποία γεννήθηκες ρε παιδί μου, δεν σου πέρασε ποτέ απ' τον νου οτι να κάνει κουμάντο διεθνώς ένας πρωην Καγκεμπίτης Ολιγάρχης της συμφοράς, δεν είναι ακριβώς ο,τι το καλύτερο για τα συμφέροντα των Δυτικών;
Τι θα εκαναν οι ΗΠΑ αν το Μεξικο εβαζε νεοναζιστικες ομαδες να ασκουν πολιτικες απαρτχαιντ και να κανουν εγκληματα σε βαρος Αμερικανων που κατοικουσαν στο Μεξικο;
Τι θα εκαναν οι ΗΠΑ αν το Μεξικο σχεδιαζε να μπει σε ρωσοκινεζικο ΝΑΤΟ και να τοποθετησει ρωσικους Ορεζνικ με πυρηνικες κεφαλες στα συνορα του Μεξικου με τις ΗΠΑ;
.
Εάν οι Αμερικάνοι του Μεξικού ζούσαν στην έρημο δεν θα έδιναν δεκάρα τσάκιση οι ΗΠΑ.Αρίστος έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 20:02Imperium έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 19:59Ρε φουκαρά Αρίστο γαμώ την στραβομάρα με την οποία γεννήθηκες ρε παιδί μου, δεν σου πέρασε ποτέ απ' τον νου οτι να κάνει κουμάντο διεθνώς ένας πρωην Καγκεμπίτης Ολιγάρχης της συμφοράς, δεν είναι ακριβώς ο,τι το καλύτερο για τα συμφέροντα των Δυτικών;
Τι θα εκαναν οι ΗΠΑ αν το Μεξικο εβαζε νεοναζιστικες ομαδες να ασκουν πολιτικες απαρτχαιντ και να κανουν εγκληματα σε βαρος Αμερικανων που κατοικουσαν στο Μεξικο;
Τι θα εκαναν οι ΗΠΑ αν το Μεξικο σχεδιαζε να μπει σε ρωσοκινεζικο ΝΑΤΟ και να τοποθετησει ρωσικους Ορεζνικ με πυρηνικες κεφαλες στα συνορα του Μεξικου με τις ΗΠΑ;
.
Εάν οι Αμερικάνοι του Μεξικού ζούσαν σε πλούσια σε ορυκτά περιοχή θα έκαναν εισβολή.
Γκεγκε.
Οι εισβολές γίνονται για να αρπάξεις τον πλούτο του άλλου και δεν δικαιολογουνται από οποιαδήποτε πολιτική απαρτχάιντ ασκεί το κρατος που θέλεις να εισβαλεις. Υπάρχουν και άλλα μέσα να ασκήσεις πίεση ώστε να σταματήσεις το απαρτχάιντ πέρα από την εισβολή.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
απο ποτε ειναι κυριαρχη χωρα η ουκρανια? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κι αν η γιαγιά μου... κλπ...
τι ακριβως παραχωρησε ο Τραμπ στον Πουτιν ...?Imperium έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 19:43@nostromos
Ηρέμισε, μεγάλε, δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, αντιθέτως γενικά καλά τα λες, αλλά μην πας να μας βγάλεις τον ανισόρροπο γύφτο μπούλη σαν κάτι σπέσιαλ.
Σε λίγο θα μετονομάσουν και τον Κόλπο της Αμερικής, Κόλπο της Αγίας Πετρούπολης οι λωλοί.. Στο μουρλάδικο ανοίκουν.
Έχρισαν και την Ρωσσία μπάτσο για το ποιός μπορεί να ανήκει στο ΝΑΤΟ!
Τα ύστερα του κόσμου βλέπουμε, και ο Καραγκιόζης ο Μασκ, ουτε καν o Trump, είναι King of the Bean σήμερα.
Καλα τους τα σούρνει ο πρέσβης στους "Μεγαλομπίζνεσμεν":
Art of the Deal δεν είναι να τα παραχωρείς όλα στον Πούτιν, ενάντια στα Αμερικάνικα συμφέροντα, ενάντια στους Ευρωπαίους σύμμαχούς μας και εναντίον του Ουκρανικού λαού. Πριν ακόμα απ' την έναρξη των διαπραγματεύσεων.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Το κουράζουμε χωρίς λόγο, οι κάτοικοι της ανατολικής Ουκρανίας αποφάσισαν την ανεξαρτητοποίησή τους.
Όπως και οι κοσοβάροι...
Όπως και οι κοσοβάροι...
zteo έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 20:10Εάν οι Αμερικάνοι του Μεξικού ζούσαν στην έρημο δεν θα έδιναν δεκάρα τσάκιση οι ΗΠΑ.Αρίστος έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 20:02Imperium έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 19:59Ρε φουκαρά Αρίστο γαμώ την στραβομάρα με την οποία γεννήθηκες ρε παιδί μου, δεν σου πέρασε ποτέ απ' τον νου οτι να κάνει κουμάντο διεθνώς ένας πρωην Καγκεμπίτης Ολιγάρχης της συμφοράς, δεν είναι ακριβώς ο,τι το καλύτερο για τα συμφέροντα των Δυτικών;
.
Εάν οι Αμερικάνοι του Μεξικού ζούσαν σε πλούσια σε ορυκτά περιοχή θα έκαναν εισβολή.
Γκεγκε.
Οι εισβολές γίνονται για να αρπάξεις τον πλούτο του άλλου και δεν δικαιολογουνται από οποιαδήποτε πολιτική απαρτχάιντ ασκεί το κρατος που θέλεις να εισβαλεις. Υπάρχουν και άλλα μέσα να ασκήσεις πίεση ώστε να σταματήσεις το απαρτχάιντ πέρα από την εισβολή.
Θυμιζω οτι οι ΗΠΑ επιχειρησαν εισβολη στη γειτονικη Κουβα επειδη ανηκε σε αντιπαλο συνασπισμο κρατων και απειλησαν με παγκοσμιο πολεμο τη Σοβιετικη Ενωση αν δεν απεσυρε τις βασεις πυραυλων που εγκαθιστουσε στην Κουβα. Οτι δηλαδη θα εκανε η Ουκρανια αν εμπαινε στο ΝΑΤΟ (θα εγκαθιστουσε βασεις πυραυλων που θα στοχευαν τη Ρωσια).
Καμια μεγαλη δυναμη δεν παιζει με ζητηματα ασφαλειας διπλα στα συνορα της.
.
δεν δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει ...ο Τραμπ δεν ειναι Μπαιντεν φιλε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο κλόουν έχει κάψει φλάντζες!!!!
από Οργισμένος » 07 Φεβ 2024, 13:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
18 Φεβ 2024, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτός, ο (κομμουνιστής) ΔΗΜΑΡΧΟΣ αυτός και η Λασπούπολη που έγινε… μύθος
από Frappezitis » 06 Σεπ 2023, 07:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 2301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
05 Οκτ 2023, 20:47
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
30 Δεκ 2024, 10:10