Παρεμπιπτόντως την προηγουμενη Παρασκευή πλήρωσα 40 λεπτά ακριβότερα το κιλό το μοσχάρι, έλεγα θα έτυχε αλλά και όλη αυτή την εβδομάδα κάθε μέρα στην ίδια τιμή 40 λεπτά πάνω το πλήρωσαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:23κοίτα, ήταν μια προβοκατόρικη ανάρτηση αλλά είναι γεγονός ότι πριν τον Κούλη η τιμή ήταν πολύ χαμηλότερη από τη σημερινήΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 20:49Με όλο τον πλανήτη να τρώει κρέας ή τιμή του σουβλακίου δε θα φτάσει ποτέ ξανά τα 2 ευρώ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 17:38άντε να τελειώσει ο πόλεμος, να πέσει το σουβλάκι στα 2 ευρώ
και όταν άρχισε να ανεβαίνει αισθητά μας λέγανε ότι φταίει ο πούτιν, οπότε ειρωνικά λέω τώρα που θα σταματήσει να φταίει ο πούτιν, η τιμή θα ξαναπέσει
Ουκρανια: Ο Πουτιν θα διακηρυξει την Νικη της Ρωσιας στις 24 Φεβρουαριου
- Sid Vicious
Re: Ουκρανια: Ο Πουτιν θα διακηρυξει την Νικη της Ρωσιας στις 24 Φεβρουαριου
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Εσύ το άρχισες ,κι απαντάω με βάση την εμπειρία μου .Sid Vicious έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:22Αν διδάσκεις κατά τον ίδιο τρόπο μετα δεν είναι να απορείς για το εκπαιδευτικό σύστημα στην χώρα. Πολύ νευρικός είσαι, γιατί;Στύξ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:16Όχι , δεν παίρνω τίποτα πίσω ,το έβαζα ιδίαις χερσίν.Sid Vicious έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:10
Αυτό πάρτο πίσω, άχρηστε χαραμοφάη, κάθε μέρα φιλετάρω 30 κιλά φέτες φέτες πριν τον φτιάξω τον γύρο
Μπορείς να μου κλάσεις μια μάντρα.
Γιατί εγώ δούλεψα σε γυράδικο ,εσύ όμως δεν δοκιμάστηκες ως εκπαιδευτικός.
Μοσχάρι βάζεις στο σουβλάκι; Γιατί, μουσουλμάνοι είναι οι πελάτες;Sid Vicious έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:27Παρεμπιπτόντως την προηγουμενη Παρασκευή πλήρωσα 40 λεπτά ακριβότερα το κιλό το μοσχάρι, έλεγα θα έτυχε αλλά και όλη αυτή την εβδομάδα κάθε μέρα στην ίδια τιμή 40 λεπτά πάνω το πλήρωσαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:23κοίτα, ήταν μια προβοκατόρικη ανάρτηση αλλά είναι γεγονός ότι πριν τον Κούλη η τιμή ήταν πολύ χαμηλότερη από τη σημερινήΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 20:49
Με όλο τον πλανήτη να τρώει κρέας ή τιμή του σουβλακίου δε θα φτάσει ποτέ ξανά τα 2 ευρώ.
και όταν άρχισε να ανεβαίνει αισθητά μας λέγανε ότι φταίει ο πούτιν, οπότε ειρωνικά λέω τώρα που θα σταματήσει να φταίει ο πούτιν, η τιμή θα ξαναπέσει
- Sid Vicious
Έτσι υποστηρίζεις εσύ, μπορεί και να μην ισχύει. Και από την άλλη έτσι όπως το λες σε φαστφουντάδικο ήσουν αν ήσουν και όχι σε ψητοπωλείο.Στύξ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:28Εσύ το άρχισες ,κι απαντάω με βάση την εμπειρία μου .Sid Vicious έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:22Αν διδάσκεις κατά τον ίδιο τρόπο μετα δεν είναι να απορείς για το εκπαιδευτικό σύστημα στην χώρα. Πολύ νευρικός είσαι, γιατί;
Πως δεν δοκιμάστηκα, εκπαιδευτικός είμαι.
- Sid Vicious
Κιμά πως θα φτιάξω για να κάνω μετα μπιφτέκια; Με μοσχάριsharp έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:32Μοσχάρι βάζεις στο σουβλάκι; Γιατί, μουσουλμάνοι είναι οι πελάτες;Sid Vicious έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:27Παρεμπιπτόντως την προηγουμενη Παρασκευή πλήρωσα 40 λεπτά ακριβότερα το κιλό το μοσχάρι, έλεγα θα έτυχε αλλά και όλη αυτή την εβδομάδα κάθε μέρα στην ίδια τιμή 40 λεπτά πάνω το πλήρωσαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:23
κοίτα, ήταν μια προβοκατόρικη ανάρτηση αλλά είναι γεγονός ότι πριν τον Κούλη η τιμή ήταν πολύ χαμηλότερη από τη σημερινή
Γουάτ; Για πε να δούμε.Sid Vicious έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:32Έτσι υποστηρίζεις εσύ, μπορεί και να μην ισχύει. Και από την άλλη έτσι όπως το λες σε φαστφουντάδικο ήσουν αν ήσουν και όχι σε ψητοπωλείο.Στύξ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:28Εσύ το άρχισες ,κι απαντάω με βάση την εμπειρία μου .Sid Vicious έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:22
Αν διδάσκεις κατά τον ίδιο τρόπο μετα δεν είναι να απορείς για το εκπαιδευτικό σύστημα στην χώρα. Πολύ νευρικός είσαι, γιατί;
Πως δεν δοκιμάστηκα, εκπαιδευτικός είμαι.
Και σε "ουφάδικο" με ηλεκτρονικά έχω δουλέψει ,γιατί δεν ήθελα να επιβαρύνω οικονομικά γονείς.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ημαρτον ρε φίλε δηλαδή.sharp έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:32Μοσχάρι βάζεις στο σουβλάκι; Γιατί, μουσουλμάνοι είναι οι πελάτες;Sid Vicious έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:27Παρεμπιπτόντως την προηγουμενη Παρασκευή πλήρωσα 40 λεπτά ακριβότερα το κιλό το μοσχάρι, έλεγα θα έτυχε αλλά και όλη αυτή την εβδομάδα κάθε μέρα στην ίδια τιμή 40 λεπτά πάνω το πλήρωσαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:23
κοίτα, ήταν μια προβοκατόρικη ανάρτηση αλλά είναι γεγονός ότι πριν τον Κούλη η τιμή ήταν πολύ χαμηλότερη από τη σημερινή
Τι ερώτηση είναι αυτή τώρα.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Επειδή το επίπεδο σου είναι προβλημαστικό και δεν μπορείς να συζητήσεις με επιχειρήματα και ούτε μπορείς να σκεφτείς, θα περιοριστώ στο να σου πω ότι και η Ουκρανία αλλά και η Ευρώπη τον έχουνε πιει άσχημα. όσο πιο γρήγορα το αποδεχτείςι τόσο καλύτερο για την ψυχική σου υγεία... αλλά όπα! Όχι, δεν μπορείς να γίνεις χειρότερα.NewModelArmy έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 21:04ΡωσοΠουτανο και εσυ;Ε τι θα σουνα,ψεκα και πουτινιτσα μαζι πανε
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
Στο αμστερνταμ έχει μέχρι και 11,5George_V έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 20:46Γιατι οχι 10? Τσιγκουνιες θα κανουμε?Sid Vicious έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 20:382 ευρώ είναι παραλογισμός εκτός κι αν εννοείς για ένα καλαμάκι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 17:38άντε να τελειώσει ο πόλεμος, να πέσει το σουβλάκι στα 2 ευρώ
Αλλά υποθέτω πως μιλάς για τυλιχτό οπότε όσο είναι κάτω από 5- 5,50 ευρώ, που θα ήταν η λογική τιμη του, το θεωρώ φτηνό .
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και στην Αμερικη 15 δολλαρια αλλα το κανουν με αρνι και οχι χοιρινο και ειναι και μια μαλακια και μιση.Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 00:18Στο αμστερνταμ έχει μέχρι και 11,5George_V έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 20:46Γιατι οχι 10? Τσιγκουνιες θα κανουμε?Sid Vicious έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 20:38
2 ευρώ είναι παραλογισμός εκτός κι αν εννοείς για ένα καλαμάκι.
Αλλά υποθέτω πως μιλάς για τυλιχτό οπότε όσο είναι κάτω από 5- 5,50 ευρώ, που θα ήταν η λογική τιμη του, το θεωρώ φτηνό .
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αυτό κάνουν οι Τούρκοι σε όλη την Ευρώπη. Στην Αμερική γιατί, λόγω Εβραίων;
- Καραμελίτσα
Με τον Τραμπ θα το κάνουν από χοιρινό ταϊσμένο με κάστανα και θα κάνει 8 δολλάρια.
Z
- nik_killthemall
Η αναγκη του καθε πχωρουμιτη που δεν ειναι κανας χτεσινος και τη ψειλιαζεται τη φαση, να ερμηνεψει με συμπαντικο τροπο καθε τι που δηλωνει ο τραμπ εχει δημιουργησει μεγαλη ελλειψη σε κουβαδες. Κι εγω σαν καλος χλαπατσας που ειμαι κι ειχα διαβασει τη φαση, εχω στο υπογειο καμια εκατοστη κουβαδες, τους πουλαω στη μαυρη μια χιλιαδιτσα ευρω εκαστο, οποιος θελει, κουβας αλφαδι, αχρησιμοποιητος.
Χαρα που θα κανει ο πουτιν, την ωρα που θα διακυρησσει τη μεγαλη Νικη της ρωσιας 3 χρονια μετα για επεμβαση 3 ημερων ...Tραμπ για Ουκρανία: «Ζητάμε σπάνιες γαίες και πετρέλαιο, οτιδήποτε μπορούμε να πάρουμε»
«Ζητάμε σπάνιες γαίες και πετρέλαιο, οτιδήποτε μπορούμε να πάρουμε», δήλωσε ο Τραμπ κατά το συνέδριο των συντηρητικών CPAC κοντά στην Ουάσινγκτον. «Προσπαθώ να πάρω πίσω τα χρήματα ή να τα διασφαλίσω».
«Θέλω να μας δώσουν κάτι για όλα αυτά τα χρήματα που επενδύσαμε», είπε ο Τραμπ ο οποίος ανέτρεψε την θέση της Ουάσινγκτον απέναντι στον πόλεμο στην Ουκρανία απομακρύνοντας τις ΗΠΑ από την κοινή στάση που έχει τηρήσει η Δύση απέναντι στην επιτιθέμενη Ρωσία.
Ο Τραμπ διεκδικεί εδώ και εβδομάδες το ισόποσο των 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε σπάνιες γαίες ως αποζημίωση για την αμερικανική υποστήριξη προς το Κίεβο απέναντι στην ρωσική εισβολή.
https://www.enikos.gr/international/tra ... e/2320863/
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
17 Φεβ 2025, 16:24
-
- 10 Απαντήσεις
- 442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
08 Μαρ 2025, 13:17
-
- 18 Απαντήσεις
- 560 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
13 Φεβ 2025, 15:48
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογές στην Αυστρία - άλλη μια νίκη του Πουτιν;
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 29 Σεπ 2024, 09:12 » σε Διεθνής πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
07 Ιαν 2025, 10:44
-