Ποιά εθισμένη στον αντιρωσικό σανό προβατίνα βελάζει ηχηρότερα...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ποιά εθισμένη στον αντιρωσικό σανό προβατίνα βελάζει ηχηρότερα...
Οι φανταστικοί φίλοι δεν μετράνε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 14:29Καμια σχεση. Τα'χω πει 100 φορες. Ο κολλητος μου εδω ειναι Ρωσος. Με μαλακες ψεκες και πουτινολαγνους εχω θεμα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:42Γιατί ήσουν πάντα αντιρώσος. Λόγω συγγένειας/γκόμενας από Πολωνία. Εδώ μιλάμε για αντιρωσικό μπρίζωμα με εντολή Κούλη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Α πεστο φίλε μου να το ξέρω! Είχα ξεχάσει ότι λειτουργώ με εντολή Κούλη και ότι τα πσοτ μου σφίζουν από αντιρωσισμό.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 19:22Οι φανταστικοί φίλοι δεν μετράνε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 14:29Καμια σχεση. Τα'χω πει 100 φορες. Ο κολλητος μου εδω ειναι Ρωσος. Με μαλακες ψεκες και πουτινολαγνους εχω θεμα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:42
Γιατί ήσουν πάντα αντιρώσος. Λόγω συγγένειας/γκόμενας από Πολωνία. Εδώ μιλάμε για αντιρωσικό μπρίζωμα με εντολή Κούλη.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Πόσο αντιδημοφιλής είμαι όμως! Κάνω τόση αντιρωσική προπαγάνδα και κανείς δεν το εκτιμάει.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ψήφισα Libre γιατί ακόμα και στα νήματα της μαγειρικής θα βρει τον τρόπο να μας πει για το δημογραφικό της Ρωσίας και για τη μειωμένη απήχηση της ρωσικής γλώσσας.
3 τουλαχιστον.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
εχει δηλωσει αεργος. πως αραγε βιοποριζεται;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 20:18Ψήφισα Libre γιατί ακόμα και στα νήματα της μαγειρικής θα βρει τον τρόπο να μας πει για το δημογραφικό της Ρωσίας και για τη μειωμένη απήχηση της ρωσικής γλώσσας.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Εσπερος, φιλότιμες προσπάθειες
Mια μικρή συνεισφορά στο νήμα, μια χαρούμενη Κυρικακή

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ΣΕ οποιοδήποτε νήμα κάνε αυτό το τεστ:ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 20:18Ψήφισα Libre γιατί ακόμα και στα νήματα της μαγειρικής θα βρει τον τρόπο να μας πει για το δημογραφικό της Ρωσίας και για τη μειωμένη απήχηση της ρωσικής γλώσσας.
SpoilerShow
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πίνκυ, σας τα κόψανε ήδη τα γάλατα ρε μαλάκα; αλλά σιγά, στο μουνί σου, δουλεύεις και για το σρζ άμα λάχει.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- NewModelArmy
Νομίζω πως πρόκειται για περιστατικό το οποίο έχει παρερμηνευθεί
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- NewModelArmy
Ε πες τα,να μην μπορεις να σηκωσεις τη μπλουζα ενος 10χρονου αγνωστου αγοριου και να φιλησεις την κοιλια του,αμεσως να σε παρεξησουν!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Nημα για αυτους που δεν μασάνε σανο
από SeaHawk » 09 Μάιος 2025, 21:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
Χθες, 15:39
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
14 Ιαν 2025, 06:37
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια πχωρουμίτισσα πιστεύετε ότι ταιριάζει περισσότερο στον Έκτορα;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 30 Ιαν 2025, 13:58 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 8 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
30 Ιαν 2025, 23:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεύτερη χειρότερη πόλη στον κόσμο μια Ελληνική. Ποια άραγε;
από Καραμελίτσα » 08 Μάιος 2025, 18:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 35 Απαντήσεις
- 975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68