Διάλεξες και καλή τύχη στη νουδούλα σου.
Το Πεκινουά της ΝΔ ρίχνει το σύνθημα:"Να αντιδράτε με οργή"
Re: Το Πεκινουά της ΝΔ ρίχνει το σύνθημα:"Να αντιδράτε με οργή"
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μια επικη στιγμη θα ειναι να πιαστουν χερι χερι η Ζωη, που λεει οτι ο νεκρος μηχανοδηγος της εμπορικης γνωριζε για το παρανομο φορτιο ,και οι συναδελφοι του νεκρου μηχανοδηγου, που την επεσαν στην Ζωη γι αυτο που ειπε, και ολοι μαζι μονιασμενοι να φωναξουν για να πεσει ο Μητσοτακης για την συγκαλυψη των Τεμπων.
Στο πχόρουμ δεν διαλέγω κόμμα, διαλέγω χρήστες που εκτιμώ, ανεξαρτήτως κόμματος. Και παραμένω στις επιλογές που έχω δηλώσει πολλές φορές. Οι γυριστρούλες που για προσωπικούς ή και κομματικούς λόγους αλλάζουν απόψεις δεν μ' ενδιαφέρουν.Στύξ έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 14:07Διάλεξες και καλή τύχη στη νουδούλα σου.
Εσείς παίξτε με όποιους γουστάρετε με σημαία σας το κόμμα, που στην τελική σπανίως υποστηρίζετε ή δεν λέτε καν ποιο είναι.
Διαφορετικά, άντε να παίξετε μπαλίτσα στα περιανεμικά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
O Άδωνης στην συγκεκριμένη συνέντευξη λέει ένα μεγάλο ψέμα.
Πολύ μεγάλο.
Αυτά τα ψέματα είναι που κάνουν τον πολίτη να αισθάνεται ότι κάτι κρύβουν.
Εξηγούμε.
Λέει με λένε εμπλεκόμενο και ότι κάτι έχω να κρύψω για τα Τέμπη.
Γιατί;
Γιατί;
και τσιρίζει
Θέλετε να σας πω το γιατί;
Γιατί από το ταμείο ανάπτυξης είχα δώσει εντολή 4 μήνες μετά το μπάζωμα να πάνε χρήματα έξτρα κονδύλι για την πληρωμή των εργασιών.
4 μήνες μετά.....
Για αυτό με θεωρούν εμπλεκόμενο στο μπάζωμα.
Που εγώ δεν είχα καμία σχέση.
Πάμε να αναλύσουμε αυτά που είπε.
Πρώτον βγάζει την ουρά του απέξω γιατί;
Υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβούνται οι εμπλεκόμενοι με το μπάζωμα;
Παλιά ο ίδιος είπε ότι δεν έχει γίνει μπάζωμα.
Το κυριότερο όμως είναι ότι μόλις έγινε το μπάζωμα βγήκανε στο διαδίκτυο τα ποσά των εργασιών από την ανάθεση και άρχισαν όλοι να λένε που τα βρήκανε τα λεφτά ενώ δεν είχανε για την οπτική σήμανση που χρειαζότανε το 1/10.
Τότε είπανε ότι θα έρθουν κονδύλια από το ταμείο ανάπτυξης ειδικά για τις εργασίες.
Πράγμα που όντως έγινε 4 μήνες μετά.
Που το ξέρανε;
Ποιος μίλησε με τον Άδωνη εκείνο το βράδυ και του είπε ότι από το περίσσεμα πρέπει να μεταφέρει λεφτά;
Με λίγα λόγια όταν βλέπεις κάποιον να λέει μισές αλήθειες για να δείξει ότι δεν εμπλέκετε σίγουρα το λιγότερο σου δημιουργεί υπόνοιες.
Τα πράγματα πρέπει να λέγονται όπως είναι.
Με πήρε ο χχχ και μου είπε ότι θα γίνουν κάποιες εργασίες και θα χρειαστεί να μεταφέρω λεφτά στην περιφέρεια εκείνο το βράδυ.
Πράγμα που έκανα 4 μήνες αργότερα.
Οι μισές αλήθειες και τα ψέματα δημιουργούν ένα κλίμα οργής.
Με το διαδίκτυο πλέον βλέπεις καθημερινά βίντεο τον ίδιον άνθρωπο σε διαφορετικές ημερομηνίες να λέει ψέμματα.
Αυτό είναι πρόβλημα.
Μεγάλο πρόβλημα.
Πολύ μεγάλο.
Αυτά τα ψέματα είναι που κάνουν τον πολίτη να αισθάνεται ότι κάτι κρύβουν.
Εξηγούμε.
Λέει με λένε εμπλεκόμενο και ότι κάτι έχω να κρύψω για τα Τέμπη.
Γιατί;
Γιατί;
και τσιρίζει
Θέλετε να σας πω το γιατί;
Γιατί από το ταμείο ανάπτυξης είχα δώσει εντολή 4 μήνες μετά το μπάζωμα να πάνε χρήματα έξτρα κονδύλι για την πληρωμή των εργασιών.
4 μήνες μετά.....
Για αυτό με θεωρούν εμπλεκόμενο στο μπάζωμα.
Που εγώ δεν είχα καμία σχέση.
Πάμε να αναλύσουμε αυτά που είπε.
Πρώτον βγάζει την ουρά του απέξω γιατί;
Υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβούνται οι εμπλεκόμενοι με το μπάζωμα;
Παλιά ο ίδιος είπε ότι δεν έχει γίνει μπάζωμα.
Το κυριότερο όμως είναι ότι μόλις έγινε το μπάζωμα βγήκανε στο διαδίκτυο τα ποσά των εργασιών από την ανάθεση και άρχισαν όλοι να λένε που τα βρήκανε τα λεφτά ενώ δεν είχανε για την οπτική σήμανση που χρειαζότανε το 1/10.
Τότε είπανε ότι θα έρθουν κονδύλια από το ταμείο ανάπτυξης ειδικά για τις εργασίες.
Πράγμα που όντως έγινε 4 μήνες μετά.
Που το ξέρανε;
Ποιος μίλησε με τον Άδωνη εκείνο το βράδυ και του είπε ότι από το περίσσεμα πρέπει να μεταφέρει λεφτά;
Με λίγα λόγια όταν βλέπεις κάποιον να λέει μισές αλήθειες για να δείξει ότι δεν εμπλέκετε σίγουρα το λιγότερο σου δημιουργεί υπόνοιες.
Τα πράγματα πρέπει να λέγονται όπως είναι.
Με πήρε ο χχχ και μου είπε ότι θα γίνουν κάποιες εργασίες και θα χρειαστεί να μεταφέρω λεφτά στην περιφέρεια εκείνο το βράδυ.
Πράγμα που έκανα 4 μήνες αργότερα.
Οι μισές αλήθειες και τα ψέματα δημιουργούν ένα κλίμα οργής.
Με το διαδίκτυο πλέον βλέπεις καθημερινά βίντεο τον ίδιον άνθρωπο σε διαφορετικές ημερομηνίες να λέει ψέμματα.
Αυτό είναι πρόβλημα.
Μεγάλο πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 23 Φεβ 2025, 14:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Δηλαδή όταν ακούω στο περιβάλλον μου "την Καρυστιανού μπορούνε να την φάνε, με καρκίνο, εύκολο είναι, να μην πέσει η κυβέρνηση και μας επιτεθούν οι Τούρκοι, δεν θέλω πόλεμο στην πατρίδα μου" τι πρέπει να κάνω;
Τα άτομα έχουν ξεπεράσει και το Μεξικό και την Κολομβία.

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Nα μην κάνεις τίποτε και να κοιτάξεις τη δουλειά σου.Γενικά όσα λέει ο μέσος Έλληνας για γενικά θέματα που δεν τον αφορούν προσωπικά είναι κατά 90% τερατολογίες.Antares έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 14:39Δηλαδή όταν ακούω στο περιβάλλον μου "την Καρυστιανού μπορούνε να την φάνε, με καρκίνο, εύκολο είναι, να μην πέσει η κυβέρνηση και μας επιτεθούν οι Τούρκοι, δεν θέλω πόλεμο στην πατρίδα μου" τι πρέπει να κάνω;
Τέμπη: Κ.Καραγκούνης και Τηλεφωνική Παρέμβαση Πλακιά «Να μαζέψουν τα δύο σκυλιά που αμολήσανε γιατί δεν φοβόμαστε»
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Πήγα σήμερα στην καφετέρια και είδα έναν τύπο να φωνάζει και να πετάει τασάκια.Μάλλον Νεοδημοκράτης που άκουσε για τα Τέμπη θα ήταν.
ευχαριστουμε πολυ περναμε στον επομενο κατελη .

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Mπακογιαννης ρίχνει πρόστιμο και σε ΚΚΕ
από George_V » 12 Ιουν 2023, 11:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 41 Απαντήσεις
- 1025 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
20 Ιουν 2023, 00:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πρώτη Δικαστική απόφαση- «βόμβα» για τα Τεμπη ριχνει το Κουλισταν
από Μαδουραίος » 09 Φεβ 2025, 21:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 63 Απαντήσεις
- 1242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
10 Φεβ 2025, 11:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα πρόκληση από τους Τρανς: ανέβασαν πανό με σύνθημα Καταστρέψτε την Ελλάδα
από Αρίστος » 28 Μαρ 2024, 15:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 1033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
28 Μαρ 2024, 17:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιώργος Αυτιάς / Πάμε στην Ευρώπη με το σύνθημα «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια»
από Arisvilla » 12 Απρ 2024, 13:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 2119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
06 Σεπ 2024, 14:35
-