Ψάχνω για δουλειά
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Ψάχνω για δουλειά

Μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης εργασίας κάθε είδους δε βρέθηκε τίποτα σοβαρό. Έχω φτάσει στο αμήν χρωστάω σε όποιον λέω καλημέρα και οι σχέσεις μου με την οικογένεια είναι πολύ τεταμένες. Η ηλικία μου, τα προβλήματα υγείας και το κενό στο βιογραφικό μου τα μνημόνιακα χρόνια δείχνουν ανυπέρβλητο εμποδιο. Ξαναγυρίζω στο Ελεύθερο Επάγγελμα και θα αφήνω απλήρωτη την εφορία αν δε φτάνουν τα χρήματα.
Ελπίζω να πέσει σύντομα ο Μητσοτάκης για να επανέλθει η λογική στην έρημη τούτη χώρα
Ελπίζω να πέσει σύντομα ο Μητσοτάκης για να επανέλθει η λογική στην έρημη τούτη χώρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίακχος την 23 Φεβ 2025, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από ΔΥΠΑ δεν έγινε κάτι ή δεν το κυνήγησες ουσιαστικά;Ίακχος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:14Μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης εργασίας κάθε είδους δε βρέθηκε τίποτα σοβαρό. Έχω φτάσει στο αμήν χρωστάω σε όποιον λέω καλημέρα και οι σχέσεις μου με την οικογένεια είναι πολύ τεταμένες. Η ηλικία μου, τα προβλήματα υγείας και το κενό στο βιογραφικό μου τα μνημόνιακα χρόνια δείχνουν ανυπέρβλητο εμποδιο. Ξαναγυρίζω στο Ελεύθερο Επάγγελμα και θα αφήνω απλήρωτη την εφορία αν δε φτάνουν τα χρήματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν το κυνήγησα διότι πρέπει να μείνω ανασφαλιστος και πάνω μου ασφαλίζεται όλη η οικογένεια. Δε με παίρνει για κάτι τέτοιοΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:15Από ΔΥΠΑ δεν έγινε κάτι ή δεν το κυνήγησες ουσιαστικά;Ίακχος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:14Μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης εργασίας κάθε είδους δε βρέθηκε τίποτα σοβαρό. Έχω φτάσει στο αμήν χρωστάω σε όποιον λέω καλημέρα και οι σχέσεις μου με την οικογένεια είναι πολύ τεταμένες. Η ηλικία μου, τα προβλήματα υγείας και το κενό στο βιογραφικό μου τα μνημόνιακα χρόνια δείχνουν ανυπέρβλητο εμποδιο. Ξαναγυρίζω στο Ελεύθερο Επάγγελμα και θα αφήνω απλήρωτη την εφορία αν δε φτάνουν τα χρήματα.
- Fata_Morgana
Αν γυρίσεις στο ελεύθερο επάγγελμα θα βγάζεις λεφτά;Ίακχος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:14Μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης εργασίας κάθε είδους δε βρέθηκε τίποτα σοβαρό. Έχω φτάσει στο αμήν χρωστάω σε όποιον λέω καλημέρα και οι σχέσεις μου με την οικογένεια είναι πολύ τεταμένες. Η ηλικία μου, τα προβλήματα υγείας και το κενό στο βιογραφικό μου τα μνημόνιακα χρόνια δείχνουν ανυπέρβλητο εμποδιο. Ξαναγυρίζω στο Ελεύθερο Επάγγελμα και θα αφήνω απλήρωτη την εφορία αν δε φτάνουν τα χρήματα.
Κάτι βγάζω, με ενισχύουν συγγενείς αλλά δε φτάνουν να περάσω και να πληρώσω την υπέρογκη εφορία των ΕΕFata_Morgana έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:21Αν γυρίσεις στο ελεύθερο επάγγελμα θα βγάζεις λεφτά;Ίακχος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:14Μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης εργασίας κάθε είδους δε βρέθηκε τίποτα σοβαρό. Έχω φτάσει στο αμήν χρωστάω σε όποιον λέω καλημέρα και οι σχέσεις μου με την οικογένεια είναι πολύ τεταμένες. Η ηλικία μου, τα προβλήματα υγείας και το κενό στο βιογραφικό μου τα μνημόνιακα χρόνια δείχνουν ανυπέρβλητο εμποδιο. Ξαναγυρίζω στο Ελεύθερο Επάγγελμα και θα αφήνω απλήρωτη την εφορία αν δε φτάνουν τα χρήματα.
Μέσω τεε δε βρήκες κάτι?Ίακχος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:14Μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης εργασίας κάθε είδους δε βρέθηκε τίποτα σοβαρό. Έχω φτάσει στο αμήν χρωστάω σε όποιον λέω καλημέρα και οι σχέσεις μου με την οικογένεια είναι πολύ τεταμένες. Η ηλικία μου, τα προβλήματα υγείας και το κενό στο βιογραφικό μου τα μνημόνιακα χρόνια δείχνουν ανυπέρβλητο εμποδιο. Ξαναγυρίζω στο Ελεύθερο Επάγγελμα και θα αφήνω απλήρωτη την εφορία αν δε φτάνουν τα χρήματα.
Στείλε σε φορά μηχανικών ότι αναλαμβάνεις στατικές μελέτες σε όλη την Ελλάδα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
3 μήνες στέλνω βιογραφικα, κάτι συνεντεύξεις έδωσα που δεν απέδωσαν. Επαναφέρω το site μου, και έχω ενημερώσει συναδέλφους να μου στέλνουν σχεδιαστική δουλειά. Κάποιοι παλιοί συμφοιτητές υποσχέθηκαν να με βοηθήσουν Αργότερα θα βάλω και αγγελία στο ΤΕΕ ότι αναλαμβάνω στατικά. Ενεργειακά και αυθαίρετα τα κόβω γιατί μπαίνω μέσα με τις τιμές που κυκλοφορούν στην ΑθήναLugozzi έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:29Μέσω τεε δε βρήκες κάτι?Ίακχος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:14Μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης εργασίας κάθε είδους δε βρέθηκε τίποτα σοβαρό. Έχω φτάσει στο αμήν χρωστάω σε όποιον λέω καλημέρα και οι σχέσεις μου με την οικογένεια είναι πολύ τεταμένες. Η ηλικία μου, τα προβλήματα υγείας και το κενό στο βιογραφικό μου τα μνημόνιακα χρόνια δείχνουν ανυπέρβλητο εμποδιο. Ξαναγυρίζω στο Ελεύθερο Επάγγελμα και θα αφήνω απλήρωτη την εφορία αν δε φτάνουν τα χρήματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίακχος την 23 Φεβ 2025, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπες στο fb αγγελίες μηχανικών.Ίακχος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:373 μήνες στέλνω βιογραφικα, κάτι συνεντεύξεις έδωσα που δεν απέδωσαν. Επαναφέρω το site μου, και έχω ενημερώσει συναδέλφους να μου στέλνουν σχεδιαστική δουλειά. Κάποιοι παλιοί συμφοιτητές υποσχέθηκαν να με βοηθήσουν Αργότερα θα βάλω και αγγελία στο ΤΕΕ ότι αναλαμβάνω στατικά.Lugozzi έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:29Μέσω τεε δε βρήκες κάτι?Ίακχος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:14Μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης εργασίας κάθε είδους δε βρέθηκε τίποτα σοβαρό. Έχω φτάσει στο αμήν χρωστάω σε όποιον λέω καλημέρα και οι σχέσεις μου με την οικογένεια είναι πολύ τεταμένες. Η ηλικία μου, τα προβλήματα υγείας και το κενό στο βιογραφικό μου τα μνημόνιακα χρόνια δείχνουν ανυπέρβλητο εμποδιο. Ξαναγυρίζω στο Ελεύθερο Επάγγελμα και θα αφήνω απλήρωτη την εφορία αν δε φτάνουν τα χρήματα.
19000 μέλη έχει η ομάδα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ευχαριστώ φίλε θα μπω και εκείLugozzi έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:38Μπες στο fb αγγελίες μηχανικών.Ίακχος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 18:373 μήνες στέλνω βιογραφικα, κάτι συνεντεύξεις έδωσα που δεν απέδωσαν. Επαναφέρω το site μου, και έχω ενημερώσει συναδέλφους να μου στέλνουν σχεδιαστική δουλειά. Κάποιοι παλιοί συμφοιτητές υποσχέθηκαν να με βοηθήσουν Αργότερα θα βάλω και αγγελία στο ΤΕΕ ότι αναλαμβάνω στατικά.
19000 μέλη έχει η ομάδα
Μεταπτυχιακό έχω αλλά αυτό δεν πολυμετράει στην αγορά εργασίας, η ηλικία μου είναι μεγάλο πρόβλημα.20--- έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:11Τα 53 δεν είναι 38 βέβαια αλλά...Κάνε μεταπτυχιακό.Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:31Μετά το φορολογικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη είναι ασύμφορο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής Πολιτικός μηχανικός. Ψάχνω λοιπόν μια καινούργια αρχή στα 53 μου. Προτεραιότητα βέβαια να βρω δουλειά στον κλάδο μου Στατικές μελέτες αλλά δυσκολεύομαι να πάω στο εργοτάξιο λόγω προβλημάτων υγείας και οι τεχνικές εταιρείες δε με προλαμβάνουν. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γραφείου μηχανικού, έχω καλές σπουδές και εμπειρία. Αλλά γενικά ψανω για δουλειά γραφείου γιατί υπάρχει ανάγκη έχω οικογένεια και η σύζυγος είναι άνεργη. Μπορώ να γίνω ρεσεψιονιστ ( μιλάω 3 γλωσσες) και δημοσιογράφος πολιτικού η αθλητικού ρεπορτάζ, νομίζω έχω δώσει τα διαπιστευτηρια μου στο πχώρουμ
Ξανανοίγω το γραφείο μου. Απλά τώρα θα προσθέσω κάποιες δραστηριότητες όπως εκτιμητής ακινήτων και μεσίτης.
Ξεκινάω σεμινάριο.
Καλή επιτυχία Επανεκκίνηση ψάχνεις από αυτά που έχω δει να γράφεις . Μακάρι να ξαναρχίσεις και πιστεύω ότι θα πάρεις και τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικάΊακχος έγραψε: ↑24 Απρ 2025, 12:34Μεταπτυχιακό έχω αλλά αυτό δεν πολυμετράει στην αγορά εργασίας, η ηλικία μου είναι μεγάλο πρόβλημα.20--- έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:11Τα 53 δεν είναι 38 βέβαια αλλά...Κάνε μεταπτυχιακό.Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:31Μετά το φορολογικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη είναι ασύμφορο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής Πολιτικός μηχανικός. Ψάχνω λοιπόν μια καινούργια αρχή στα 53 μου. Προτεραιότητα βέβαια να βρω δουλειά στον κλάδο μου Στατικές μελέτες αλλά δυσκολεύομαι να πάω στο εργοτάξιο λόγω προβλημάτων υγείας και οι τεχνικές εταιρείες δε με προλαμβάνουν. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γραφείου μηχανικού, έχω καλές σπουδές και εμπειρία. Αλλά γενικά ψανω για δουλειά γραφείου γιατί υπάρχει ανάγκη έχω οικογένεια και η σύζυγος είναι άνεργη. Μπορώ να γίνω ρεσεψιονιστ ( μιλάω 3 γλωσσες) και δημοσιογράφος πολιτικού η αθλητικού ρεπορτάζ, νομίζω έχω δώσει τα διαπιστευτηρια μου στο πχώρουμ
Ξανανοίγω το γραφείο μου. Απλά τώρα θα προσθέσω κάποιες δραστηριότητες όπως εκτιμητής ακινήτων και μεσίτης.
Ξεκινάω σεμινάριο.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Να σου πάνε όλα καλά βρε Ίακχε. Έχεις περάσει μεγάλη ταλαιπώρια.Ίακχος έγραψε: ↑24 Απρ 2025, 12:34Μεταπτυχιακό έχω αλλά αυτό δεν πολυμετράει στην αγορά εργασίας, η ηλικία μου είναι μεγάλο πρόβλημα.20--- έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:11Τα 53 δεν είναι 38 βέβαια αλλά...Κάνε μεταπτυχιακό.Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:31Μετά το φορολογικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη είναι ασύμφορο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής Πολιτικός μηχανικός. Ψάχνω λοιπόν μια καινούργια αρχή στα 53 μου. Προτεραιότητα βέβαια να βρω δουλειά στον κλάδο μου Στατικές μελέτες αλλά δυσκολεύομαι να πάω στο εργοτάξιο λόγω προβλημάτων υγείας και οι τεχνικές εταιρείες δε με προλαμβάνουν. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γραφείου μηχανικού, έχω καλές σπουδές και εμπειρία. Αλλά γενικά ψανω για δουλειά γραφείου γιατί υπάρχει ανάγκη έχω οικογένεια και η σύζυγος είναι άνεργη. Μπορώ να γίνω ρεσεψιονιστ ( μιλάω 3 γλωσσες) και δημοσιογράφος πολιτικού η αθλητικού ρεπορτάζ, νομίζω έχω δώσει τα διαπιστευτηρια μου στο πχώρουμ
Ξεκινάω σεμινάριο.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
18 Φεβ 2024, 18:00
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΆΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΊΑ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Ιαν 2024, 00:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
14 Ιαν 2024, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψάχνω ονόματα για τους χαρακτήρες του μυθιστορήματός μου.
από Εκτωρ » 28 Οκτ 2023, 00:34 » σε Λογοτεχνία - 0 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
28 Οκτ 2023, 00:34
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
02 Οκτ 2023, 15:41