Musk: Αυτος ο κρετινος θα τους καψει.

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
sharp

Re: Musk: Αυτος ο κρετινος θα τους καψει.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 23 Φεβ 2025, 14:58

marabou έγραψε:
23 Φεβ 2025, 05:35
Τι άρρωστα άτομα!
Είσαι στο σωστό δρόμο. Κάποια στιγμή θα δεις ότι δεν είναι ούτε πολιτικό, ούτε κομματικό.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 23 Φεβ 2025, 15:05

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
23 Φεβ 2025, 10:55
Leporello έγραψε:
23 Φεβ 2025, 10:51
Golden Age έγραψε:
21 Φεβ 2025, 22:41
Δεν είναι δικά μου αφηγήματα, είναι η πραγματικότητα και θα το δεις. Ήδη ο Πούτιν, απο εκεί που έλεγε περιφρονητικά "ελάτε να μετρήσουμε τις υπεροπλίες μας στο πεδίο της Ουκρανίας", τώρα κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Επειδη ο Τραμπ του παραδίδει την Ουκρανία άνευ όρων.
όχι, συνεχίζει να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα για αυτό και η σπουδή https://www.lemonde.fr/idees/article/20 ... _3232.html
Ο Αρίστος διαφωνεί μαζί του :smt005:

Έχεις συνδρομή και το διαβάζεις όλο;

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 23 Φεβ 2025, 18:59

Περικλής έγραψε:
23 Φεβ 2025, 14:15
Λίγο σεβασμός στον άνθρωπο που θα στείλει αποστολή στον Άρη. Ούτε με μια τρίχα από τα μαλλιά του δεν συγκρίνεστε.
Όπα, φουλ-ον ομάδα κρούσης soibois.

Να φτιάξετε σωματείο, μάγκες, όχι, τι σωματείο, Θρησκεία! Να προβάλετε τον ήρωά σας τον Elongaballus να δοξαστεί σε όλον τον πλανήτη.
Καραγκιόζηδες.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 23 Φεβ 2025, 19:05

ο νεοναζι θα καψει τους ψεκοναζι;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 23 Φεβ 2025, 19:14

Δημοκράτης έγραψε:
23 Φεβ 2025, 08:20
Imperium έγραψε:
23 Φεβ 2025, 02:39
Δημοκράτης έγραψε:
23 Φεβ 2025, 00:13
Το οτι είσαι ένας πουθενά που πιστεύεις παπαροφυλλαδες και κανεις κριτικη σε έναν αυτοδημιούργητο ζαμπλουτο το έχεις σκεφτει;
Το ότι είσαι ένα τσουτσέκι που προσκυνάει οπουδήποτε ο κάθε τυχαίος κομπιναδώρος κατάφερε να βγάλει δύο φράγκα, μπας και τον ελεήσει, το έχεις σκεφτεί;
Μπράβο ηλιθιε με κατάλαβες
Είδες; Ακόμα και οι ηλίθηοι σε έχουν καταλάβει.

Αντίθετα με εσένα σαίνι μου που τίποτα δεν έχεις καταλάβει. Ουτε το λήγοντα που λένε.

Αλλά ο,τι του φανεί του Λωλοστεφανή είναι εδώ μέσα.

Άλλος μου λέει οτι νεό Νευτωνα τον ανεβάζω τον Μασκ και νέο Αινστάιν τον κατεβάζω, Α, ναι, και πίνω το αίμα του λαού και γλείφω τα αρχίδια των πλουσίων. Αλλός οτι αφου προφανώς δεν έχω αποκτήσει δισεκατομύρια με παπάτζες, δεν μου πέφτει λόγος να μιλάω.

Πότε χάθηκε το μέτρο έτσι ρε παιδιά;
Δηλαδή είμαι ο μόνος που τον βλέπει σαν έναν μέσου βεληνεκούς νέρντουλα, που όμως είχε κάποια οράματα και ικανότητα παπαρολογίας; Που διαπίστωσε πολύ νωρίς οτι αυτά είναι τα πιασάρικα, και έκτοτε καβάλησε το καλάμι, και λέει οτι του καπνίσει, σε βαθμό που τώρα πλέον αγγίζει τα όρια της τρέλας; Τόσο παράλογο το θεωρείτε; Δεν έχουν υπάρξει ποτέ άτομα που τρελάθηκαν γιατί δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την υπερβολική δύναμη που τους χαρίστηκε; Ή πιστεύετε οτι ο χαρακτήρας του μπούλη γύφτουλα είναι τόσο άψογος που δεν προκύπτουν τέτοια θέματα;

Αν δεν φάει πόρτα το κωλόπιδο, και πολύ σύντομα μάλιστα, θα τους γαμίσει τους Ρεπουμπλικάνους, και εδώ που τα λέμε, καλά θα πάθουν.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 23 Φεβ 2025, 19:20

Imperium έγραψε:
23 Φεβ 2025, 19:14
Δημοκράτης έγραψε:
23 Φεβ 2025, 08:20
Imperium έγραψε:
23 Φεβ 2025, 02:39

Το ότι είσαι ένα τσουτσέκι που προσκυνάει οπουδήποτε ο κάθε τυχαίος κομπιναδώρος κατάφερε να βγάλει δύο φράγκα, μπας και τον ελεήσει, το έχεις σκεφτεί;
Μπράβο ηλιθιε με κατάλαβες
Είδες; Ακόμα και οι ηλίθηοι σε έχουν καταλάβει.

Αντίθετα με εσένα σαίνι μου που τίποτα δεν έχεις καταλάβει. Ουτε το λήγοντα που λένε.

Αλλά ο,τι του φανεί του Λωλοστεφανή είναι εδώ μέσα.

Άλλος μου λέει οτι νεό Νευτωνα τον ανεβάζω τον Μασκ και νέο Αινστάιν τον κατεβάζω, Α, ναι, και πίνω το αίμα του λαού και γλείφω τα αρχίδια των πλουσίων. Αλλός οτι αφου προφανώς δεν έχω αποκτήσει δισεκατομύρια με παπάτζες, δεν μου πέφτει λόγος να μιλάω.

Πότε χάθηκε το μέτρο έτσι ρε παιδιά;
Δηλαδή είμαι ο μόνος που τον βλέπει σαν έναν μέσου βεληνεκούς νέρντουλα, που όμως είχε κάποια οράματα και ικανότητα παπαρολογίας; Που διαπίστωσε πολύ νωρίς οτι αυτά είναι τα πιασάρικα, και έκτοτε καβάλησε το καλάμι, και λέει οτι του καπνίσει, σε βαθμό που τώρα πλέον αγγίζει τα όρια της τρέλας; Τόσο παράλογο το θεωρείτε; Δεν έχουν υπάρξει ποτέ άτομα που τρελάθηκαν γιατί δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την υπερβολική δύναμη που τους χαρίστηκε; Ή πιστεύετε οτι ο χαρακτήρας του μπούλη γύφτουλα είναι τόσο άψογος που δεν προκύπτουν τέτοια θέματα;

Αν δεν φάει πόρτα το κωλόπιδο, και πολύ σύντομα μάλιστα, θα τους γαμίσει τους Ρεπουμπλικάνους, και εδώ που τα λέμε, καλά θα πάθουν.
Συγγνώμη φίλε ηλιθιε, δεν έχω χρόνο να διαβάσω τόσες μαλακιες

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 23 Φεβ 2025, 19:38

Ίακχος έγραψε:
23 Φεβ 2025, 19:07
Εικόνα

ούτε πρόσθεση δεν ξέρουν οι ντεπλό, εν τω μεταξύ :102:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 23 Φεβ 2025, 19:41

Σιγα μην σου υπέβαλλα να διαβάσεις κάτι.
Ξέρω πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σου, ω υπερδιάνοια, Μεγάλε Ιερέα του 'Αρχοντα των Καμμένων Καλωδίων. :smt005:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 23 Φεβ 2025, 19:45

Ρε συ Imperium κι εγω δεν συμφωνω σε ολα με το Μασκ αλλα οι αντι-woke πολιτικες του επιλογες και τα χρηματα που εδωσε τοσο για την εκλογικη εκστρατεια Τραμπ οσο και για να αγορασει το τουιτερ ηταν μεγαλος παραγοντας που βοηθησε στην εκλογη Τραμπ. Επισης η περιπτωση του (μαζι με του Θιελς) λειτουργησε στο να υποστηριξουν τον Πορτοκαλη και αλλοι δισεκατομμυριουχοι, αρκετοι πλεον ωστε να εχουν σχηματισει ομαδα.

Θελω να πω θα μεναμε οι anti-woke με το πουλι στο χερι αν ο Μασκ δεν τα ειχε κανει ολα αυτα.

.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 23 Φεβ 2025, 19:55

Αρίστος έγραψε:
23 Φεβ 2025, 19:45
Ρε συ Imperium κι εγω δεν συμφωνω σε ολα με το Μασκ αλλα οι αντι-woke πολιτικες του επιλογες και τα χρηματα που εδωσε τοσο για την εκλογικη εκστρατεια Τραμπ οσο και για να αγορασει το τουιτερ ηταν μεγαλος παραγοντας που βοηθησε στην εκλογη Τραμπ. Επισης η περιπτωση του (μαζι με του Θιελς) λειτουργησε στο να υποστηριξουν τον Πορτοκαλη και αλλοι δισεκατομμυριουχοι, αρκετοι πλεον ωστε να εχουν σχηματισει ομαδα.

Θελω να πω θα μεναμε οι anti-woke με το πουλι στο χερι αν ο Μασκ δεν τα ειχε κανει ολα αυτα.
Αρίστο, δεν αμφισβητώ οτι η συμβολή του Μασκ βοήθησε την νίκη του Τραμπ. Ουδεν κακόν αμιγες καλού.
Αν μη τι άλλο του συγκρότησε και όλους τους ινσελ.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι άνθρωπος δεν είναι απερίγραπτα φτηνατζής και γύφτος (which is my point) και θα τους κάψει με τις μαλακίες του.
Έτερον εκάτερον.
Ήδη έχει καταφερθει εναντίον Vets.

Επίσης, όπως ήδη επισήμανα, δεν έχει την παραμικρή σχέση ούτε με MAGA, ούτε με συντηριτικό Ρεπουμπλικανισμο. Όπως θα φανεί όταν λήξει ο μήνας του μέλιοτος (όπου να 'ναι).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 23 Φεβ 2025, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 23 Φεβ 2025, 20:04

Αρίστος έγραψε:
Ρε συ Imperium κι εγω δεν συμφωνω σε ολα με το Μασκ αλλα οι αντι-woke πολιτικες του επιλογες και τα χρηματα που εδωσε τοσο για την εκλογικη εκστρατεια
Α, ναι, και πού 'σαι... Δεν πιστεύω οτι είναι πραγματικά αντι-woke, και υπερ του ελεύθερου λόγου ο Μασκ, όπως φάνηκε την στιγμή που δεν του έβγαινε το αφήγημα με τα community contexts στο Χ, και βάλθηκε να τα διορθώσει, ωστέ να μην τα... εκμεταλλεύονται όσοι διαφωνούν μαζί του. Τακτική 1000% woke, δηλαδή.

Ο τύπος δεν πιστεύει σε τίποτα, καθόλου αρχές δεν έχει, πέραν απο την παπαρολογία της κάθε στιγμής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 23 Φεβ 2025, 20:09

Imperium έγραψε:
23 Φεβ 2025, 20:04
Αρίστος έγραψε:
Ρε συ Imperium κι εγω δεν συμφωνω σε ολα με το Μασκ αλλα οι αντι-woke πολιτικες του επιλογες και τα χρηματα που εδωσε τοσο για την εκλογικη εκστρατεια
Α, ναι, και πού 'σαι... Δεν πιστεύω οτι είναι πραγματικά αντι-woke, και υπερ του ελεύθερου λόγου ο Μασκ, όπως φάνηκε την στιγμή που δεν του έβγαινε το αφήγημα με τα community contexts στο Χ, και βάλθηκε να τα διορθώσει, ωστέ να μην τα... εκμεταλλεύονται όσοι διαφωνούν μαζί του. Τακτική 1000% woke, δηλαδή.

Ο τύπος δεν πιστεύει σε τίποτα, καθόλου αρχές δεν έχει, πέραν απο την παπαρολογία της κάθε στιγμής.

Ενα απο τα πραγματα που πιστευει και που τον εκανε να στηριξει Τραμπ ειναι οτι πρεπει να σταματησει η μειωση του λευκου πληθυσμου και να στηριχθουν τα δυτικα ζευγαρια να κανουν περισσοτερα παιδια. Αυτος ειναι ενας απο τους λογους που τον εκαναν anti-woke και ειναι και ενα μεγιστο σημειο διαφορας των Αντινεοταξ με τους Νεοταξ που αγνοει ο πολυς κοσμος. Πιχι ελαχιστοι γνωριζουν πως ολα, μα ολα, που υποστηριζουν οι Νεοταξ διευκολυνουν και τη μειωση του λευκου πληθυσμου στις δυτικες κοινωνιες.

.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 23 Φεβ 2025, 20:13

Imperium έγραψε:
23 Φεβ 2025, 19:55

Επίσης, όπως ήδη επισήμανα, δεν έχει την παραμικρή σχέση ούτε με MAGA, ούτε με συντηριτικό Ρεπουμπλικανισμο.
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο

Ο Μασκ πρέπει να έχει έναν από τους πιο εκφυλισμένους -από άποψη θεωριών-εγκεφάλους στον πλανήτη αυτή τη στιγμή
Τον τρώμε στη μάπα γιατί χρόνια τώρα είχαν επικρατήσει άλλοι εκφυλισμένοι μαζί με τις ατζέντες τους και έχει ήδη στρωθεί το κόκκινο χαλί της τρέλας.

Ελπίζουμε να εξισορροπήσει -έστω και για λίγο- η κατάσταση , με την μία τρέλα να εξουδετερώνει την άλλη.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 23 Φεβ 2025, 20:38

Saturn έγραψε:
23 Φεβ 2025, 20:13
Imperium έγραψε:
23 Φεβ 2025, 19:55

Επίσης, όπως ήδη επισήμανα, δεν έχει την παραμικρή σχέση ούτε με MAGA, ούτε με συντηριτικό Ρεπουμπλικανισμο.
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο

Ο Μασκ πρέπει να έχει έναν από τους πιο εκφυλισμένους -από άποψη θεωριών-εγκεφάλους στον πλανήτη αυτή τη στιγμή
Τον τρώμε στη μάπα γιατί χρόνια τώρα είχαν επικρατήσει άλλοι εκφυλισμένοι μαζί με τις ατζέντες τους και έχει ήδη στρωθεί το κόκκινο χαλί της τρέλας.

Ελπίζουμε να εξισορροπήσει -έστω και για λίγο- η κατάσταση , με την μία τρέλα να εξουδετερώνει την άλλη.
Σου έχω δυσάρεστα νέα.
Εκφυλισμένες απόψεις έχει (π.χ. παιδια κάνει πια μόνο με τεχνιτή γονιμοποίηση, κλπ, κ άντε να μην πιάσουμε το θέμα του πώς τα ονομάζει! :P )
Αλλά ούτε κατα προσέγγιση απο τους πιο εκφυλισμένους - πού να δεις τον υπόλοιπο συρφετό, κάτι Αλτμαν, κάτι άλλους technobros μες στην Google.

Το πρόβλημα με τον Μασκ είναι οτι ανάγει την γυφτιά και την τσαπατσουλιά σε ύψιστες αρετές, και για διάφορους (γνωστούς) λόγους, κανείς δεν του έχει βάλει χέρι ακόμα.

Απολαύστε
Ο Μιλέι παραδίδει το αλυσοπρίονιό του στον Μασκ :003::003::003:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών