Τους ρίχνουν.
Μετά τι έρχεται;
Αφού ο Κούλης παίζει μόνος του. Οι άλλοι είναι ακόμα πιο ηλίθιοι από αυτόν.
Κυβέρνηση εθνικής ενότητας μεταβατική.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:19Τους ρίχνουν.
Μετά τι έρχεται;
Bαρεα ανθυγιεινα να πάρεις!Στύξ έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 14:10Σύρε γαμήσου ,συντοπίτη Λαρσαίε .stergiosbik έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 14:05Μια χαρά αν αναλογιστούμε πόσες πραγματικές ώρες δουλεύεις/μήνα.
1 ώρα με ρομά = 5ωρο γραφείου.
Βάλε και τους pride.
Αναρχία. Καλύτερα θα είναι (έτσι λένε).Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:19Τους ρίχνουν.
Μετά τι έρχεται;
Μεταβατική προς τα πού;Antares έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:35Κυβέρνηση εθνικής ενότητας μεταβατική.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:19Τους ρίχνουν.
Μετά τι έρχεται;
Άλλο τα ευχολόγια και άλλο η πραγματικότητα.
Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου ούτε σε συγκέντρωση ούτε σε συλλαλητήριο και ούτε σκοπεύω να πάω ποτέ.Dorian έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 15:25θα πας; στα σοσιαλ και συνδικαλιστικά το έχουν καπελώσει ήδη οι αριστεροί. Δεν ξέρω ποιοι είναι από πίσω βγάζουν αφίσες κλπ. Έχω την αίσθηση ότι ολο αυτό γίνεται για να ξαναέρθει η χώρα στην κεντροαριστερή κανονικότητα των προηγούμενων δεκαετίών, όπως τους άρεσε. Και όλα αυτά ενώ ΗΠΑ Ευρώπη έχουν έρθει τα πάνω κάτω, εμείς στον κόσμο μας. Από την άλλη θετικό να πέσει επιτέλους η χούντα κούλη, είναι δελεαστικό.
Ένα αντικοινωνικό στοιχείο είσαι έτσι κι αλλιώς.Γάταρος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 21:36Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου ούτε σε συγκέντρωση ούτε σε συλλαλητήριο και ούτε σκοπεύω να πάω ποτέ.Dorian έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 15:25θα πας; στα σοσιαλ και συνδικαλιστικά το έχουν καπελώσει ήδη οι αριστεροί. Δεν ξέρω ποιοι είναι από πίσω βγάζουν αφίσες κλπ. Έχω την αίσθηση ότι ολο αυτό γίνεται για να ξαναέρθει η χώρα στην κεντροαριστερή κανονικότητα των προηγούμενων δεκαετίών, όπως τους άρεσε. Και όλα αυτά ενώ ΗΠΑ Ευρώπη έχουν έρθει τα πάνω κάτω, εμείς στον κόσμο μας. Από την άλλη θετικό να πέσει επιτέλους η χούντα κούλη, είναι δελεαστικό.
Εστω οτι παμε σε μεταβατικη.
Όχι ότι υπάρχει καμμία περίπτωση να πέσει η κυβέρνηση ή να αλλάξει αρχηγός λόγω μιας πορείας (ειδικά με τα τεράστια χάλια που έχει η αντιπολίτευση) αλλά πάντως και ο Μητσοτάκης μόνο να έφευγε θα ήταν πολύ θετικό. Επειδή θα ερχόταν σε μια περίοδο που δεν υπάρχει άλλο όνομα από τζάκι ικανό να χτυπήσει την προεδρία της ΝΔ αυτή τη στιγμή.George_V έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 21:44Εστω οτι παμε σε μεταβατικη.
Σε 3,6,10 μηνες θα γινουν εκλογες.
Παλι τα ιδια κομματα θα κατεβουν και παλι τις ιδιες φατσες θα σταυρωνει ο κοσμος στα ψηφοδελτια.
Τι καναμε?
Back to square 1.
Tι αλλο εχουμε να προτεινουμε γιατι ετσι δεν κανεις κατι. Απλα ενα διαλειμα και μετα παλι τους ιδιους θα εχεις κυβερνηση.
Να πάτε σε γιατρό όσοι νομίζετε ότι ο Κουλης και ο θίασος του είναι σωστή επιλογή.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 16:19Τους ρίχνουν.
Μετά τι έρχεται;