-ψεκ
-ψεκ
Επειδή όποιος έχει αντίθετη άποψη από τις θέσεις της ΝΔ είναι ψεκ.
Πιστεύω ότι πλέον ο όρος ψεκ άρχισε να είναι σαν παράσημο.
Κανονικά όλοι την Παρασκευή έπρεπε να φοράμε ένα μαύρο περιβραχιόνιο που να γράφει ψεκ.
Επειδή είναι δύσκολο να οργανωθεί εγώ θα ήθελα από τους συντονιστές να προσθέσουν δίπλα από το όνομα μου μια παύλα -ψεκ.
Θα το εκτιμούσα πολύ δεν ξέρω όμως πως να το κάνω.
Πιστεύω ότι πλέον ο όρος ψεκ άρχισε να είναι σαν παράσημο.
Κανονικά όλοι την Παρασκευή έπρεπε να φοράμε ένα μαύρο περιβραχιόνιο που να γράφει ψεκ.
Επειδή είναι δύσκολο να οργανωθεί εγώ θα ήθελα από τους συντονιστές να προσθέσουν δίπλα από το όνομα μου μια παύλα -ψεκ.
Θα το εκτιμούσα πολύ δεν ξέρω όμως πως να το κάνω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Καραμελίτσα
Re: -ψεκ
Από πότε;
Οι νδκράτες είναι παραδοσιακά τα πιο αμόρφωτα και εμμονικά μέλη της ελληνικής κοινωνίας, ο ορισμός του ψεκ.
Οι νδκράτες είναι παραδοσιακά τα πιο αμόρφωτα και εμμονικά μέλη της ελληνικής κοινωνίας, ο ορισμός του ψεκ.
Z
Αν εννοείς από πότε να μου προσθέσουν οι συντονιστές το ψεκ άμεσα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 18:02Από πότε;
Αν εννοείς από πότε ο ορισμός του ψεκ είναι παράσημο από τότε που τον χρησιμοποιούν οι ΝΔ για όποιον έχει διαφορετική θέση από το "κωμα"
Γουστάρω σίλυ γουόκ των ...μορφωμένων κορασίδων.Niki έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 18:05Αν εννοείς από πότε να μου προσθέσουν οι συντονιστές το ψεκ άμεσα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 18:02Από πότε;
Αν εννοείς από πότε ο ορισμός του ψεκ είναι παράσημο από τότε που τον χρησιμοποιούν οι ΝΔ για όποιον έχει διαφορετική θέση από το "κωμα"
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Διαβάζω συνήθως αυτούς που αισθάνομαι ότι λένε (όλη) την αλήθεια και όχι απαραίτητα επαγγελματίες συγγραφείς ή δημοσιογράφους αλλά και απλούς ανθρώπους. Πόσες φορές δεν έχει αποδειχθεί ότι είχαν δίκιο; Παράδειγμα η USAID.
Γράφεις σε κάποιον μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα και σε λέει ψεκ.
Γράφεις στον άλλον η Νδ έκανε λάθη στο θέμα των Τεμπών είτε που δεν πρόλαβε το κακό είτε μετά επικοινωνιακά.
Σε λέει ψεκ.
Ο όρος ψεκ πλέον είναι παράσημο.
Γράφεις στον άλλον η Νδ έκανε λάθη στο θέμα των Τεμπών είτε που δεν πρόλαβε το κακό είτε μετά επικοινωνιακά.
Σε λέει ψεκ.
Ο όρος ψεκ πλέον είναι παράσημο.
Ακριβώς.
Και όλως τυχαίως οι περισσότεροι αντιεμβολιαστές συγκλίνουν απολύτως με το ευρύτερο πρόσφατο "ψεκ" κοινό.
Γιατί υπάρχουν και αυτοί που κάνουν πέτρα τη μπολιασμένη τους καρδιά για το καλό του αγώνα...

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ψεκ είναι όσοι πιστεύουν σε ανυπόστατες θεωρίες περα από κάθε λογική.
Αν το θεωρείς παράσημο, οκ, όπως νομιζεις.
Αν το θεωρείς παράσημο, οκ, όπως νομιζεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν νομίζω οτι έχει ξανασυμβεί στην Ιστορία, πρωθυπουργός ή οποιοσδήποτε ηγέτης να απευθύνεται στον λαό του με ανάλογες εκφράσεις
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όχι παλιά ήτανε κάτι τέτοιο πλέον έχει αλλάξει ψεκ είναι πλέον όποιος έχει αντίθετη άποψη με το "κώμα" .
Δεν το καταλαβαίνετε ίσως κάποιοι και κάποιοι άλλοι ίσως δεν θέλετε να το καταλάβετε, αλλά η περίοδος του κορωνοιού ήταν σημείο καμπής και μια ωραιότατη εισαγωγική στιγμή οπόταν ξεκίνησαν όλα αυτά τα όμορφα που περιγράφοουμε σήμερα.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς