Ακούστε το ηχητικό για να καταλάβετε τι σημαίνει πραγματική συγκάλυψη
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Re: Ακούστε το ηχητικό για να καταλάβετε τι σημαίνει πραγματική συγκάλυψη
Οι Πασόκοι, οι Συριζαίοι και οι διάφορες αποχρώσεις τους είναι υποκριτές κι έχουν γαντζωθεί από τα Τέμπη επειδή δεν μπορούν να ασκήσουν σοβαρή αντιπολίτευση ή τελοσπάντων πειστική για αρκετό κόσμο αντιπολίτευση (βασικά δεν μπορούν να τάξουν περισσότερο χρήμα απ' ό,τι η ΝΔ). Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν πρέπει να κατέβει στις συγκεντρώσεις την Παρασκευή. Φυσικά και θα κατέβει για να πιέσει την κυβέρνηση να αφήσει να αποκαλυφθούν όσα περισσότερα γίνεται, άλλωστε μιλάμε για θέμα με δεκάδες νεκρούς και τεράστιο κοινωνικό αντίκτυπο, όπου υπάρχουν αρκετά αμφιλεγόμενα σημεία τόσο στα πραγματικά γεγονότα όσο και στα κίνητρα των εμπλεκομένων. Τα γράφω όσο πιο ουδέτερα γίνεται γιατί δεν έχω απολύτως καμία διάθεση να μαλώσω, μάλιστα μπήκα εδώ μέσα μετά από εβδομάδες ακριβώς για να αποφύγω να το συζητάω IRL.
Αν το μόνο επιχείρημα υπέρ της ΝΔ είναι "Ναι αλλά δες τι κλόουν είναι οι άλλοι", η πιο λογική απάντηση είναι "Πάσο αλλά δεν θέλω κανέναν σας να κυβερνάει μόνος του γιατί δεν σας εμπιστεύομαι ούτε δίευρω".
Αν το μόνο επιχείρημα υπέρ της ΝΔ είναι "Ναι αλλά δες τι κλόουν είναι οι άλλοι", η πιο λογική απάντηση είναι "Πάσο αλλά δεν θέλω κανέναν σας να κυβερνάει μόνος του γιατί δεν σας εμπιστεύομαι ούτε δίευρω".
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
Σωστά. Η δικαιοσύνη στη χώρα αποδίδεται από τους ισχυρούς. Είπαμε Κολομβία. Το περί δικαίου αίσθημα δεν υπάρχει. Ο λαθρέμπορος, ο υπουργός, ο εργολάβος δε θα πάνε πότε φυλακή.AlienWay έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 13:08Ο κόσμος λέει πολλά. Η δικαιοσύνη δεν αποδίδεται με βάση το τι λέει ο κόσμος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 12:54Έχεις ακούσει τί λέει ο κόσμος; Ή ακούς αυτά που σε βολεύουν ώστε να στήσεις τη συλλογιστική σου; Η διαφθορά στην Ελλάδα είναι τέτοια που τίποτε δεν εντυπωσιάζει. Ούτε το λαθρεμπόριο, ούτε το φάγωμα χρημάτων που ήταν για τις υποδομές του ΟΣΕ, ούτε ότι υπουργοί είναι κολλητοί και κουμπάροι συγκεκριμένων ολιγαρχών, ούτε ότι για να μη χαλάσουν την εικόνα που τους κρατά στις καρέκλες δε θα βιάζονταν να εξαφανίσουν οτιδήποτε υπήρχε από το σημείο.AlienWay έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 12:46Εδώ όμως δεν υποτίθεται ότι γίνεται συγκάλυψη για τις ελλείψεις του ΟΣΕ και για τις ευθύνες της κυβέρνησης. Η συγκάλυψη υποτίθεται ότι αφορά κάποιον λαθρέμπορο, ο οποίος είναι "κολλητός".
Αυτό που θέλει να πει ο Οττο με το νήμα είναι ότι έτσι γίνεται η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ μιας συγκάλυψης. Οχι ζωγραφίζοντας βελάκια πάνω σε φωτογραφίες.
Ακριβώς αυτό είναι η Ελλάδα. Η Κολομβία της Ευρώπης.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
To δικό μου επιχείρημα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτε για να αποκαλυφθεί.Ή μάλλον το μόνο που υπάρχει,δηλαδή εάν ο σταθμάρχης ήταν απλά άχρηστος ή πιωμένος ή ήταν βαλτός δεν το ζητάει κανένας να εξετασθεί και πάντως δεν το ζητάει το κίνημα των Τεμπών και οι συγκεντρωμένοι.Rakomelofronas έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 13:30Αν το μόνο επιχείρημα υπέρ της ΝΔ είναι "Ναι αλλά δες τι κλόουν είναι οι άλλοι", η πιο λογική απάντηση είναι "Πάσο αλλά δεν θέλω κανέναν σας να κυβερνάει μόνος του γιατί δεν σας εμπιστεύομαι ούτε δίευρω".
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 13:31Ο λαθρέμπορος, ο υπουργός, ο εργολάβος δε θα πάνε πότε φυλακή.
Επίσης δεν πάνε οι αριστεροί τρομοκράτες σαν αυτούς που έκαψαν τη Μάρφιν.Οι μόνοι που πήγαν ήσαν ΚΑΠΟΙΟΙ 17νοεμβρίτες επειδή έκαναν το λάθος να σκοτώσουν ξένους που πίεζαν να συλληφθούν κάποιοι.Εάν δεν το έκαναν αυτό,ακόμη έξω θα ήταν.
Εγώ θα βάλω ένα ηχητικό και θα φυγω. Σιχαίνομαι, τίμια το λέω.
''Εσεις'', ''εμείς''. Παλιοποιότητες. Που βάζετε την κατάντια της υπόγας σας, πάνω απ'τα σημαντικά θέματα, αυτού του τόπου. Βάλτε την κομματική σας σφραγίδα στον πάτο σας.
''Εσεις'', ''εμείς''. Παλιοποιότητες. Που βάζετε την κατάντια της υπόγας σας, πάνω απ'τα σημαντικά θέματα, αυτού του τόπου. Βάλτε την κομματική σας σφραγίδα στον πάτο σας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Otto Weininger
Γελάω με τις μαλακιες που γράφεις. Τις ηλιθιες ερωτήσεις που κάνεις, οι οποίες δείχνουν ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 13:26Αυτό είναι το πρόβλημα σου. Ότι σου φαίνονται αστεία και γελάς. Αλλουνού παιδιά, φίλοι και συγγενείς ήταν στο τραίνο.Otto Weininger έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 13:12Εμπεδοκλής έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 12:49
Προσπαθείς να εκτρέψεις τη συζήτηση. Το κωλόσογο, η στα ελληνικά η οικογένεια Μιζοτάκη είναι τμήμα του γιατί η Ελλάδα έχει γίνει η Κολομβία της Ευρώπης.
Ξαναφέρνω τη μπάλα από την εξέδρα και σε ρωτώ. Ως κυβέρνηση και ως πλειοψηφία στη νομοθετική εξουσία, ποιες κινήσεις έκανε η κυβέρνηση ηγουμένη από τους Μιζοτάκηδες ούτως ώστε να αποδοθεί η δικαιοσύνη σύντομα τόσο για το έγκλημα των Τεμπών όσο και για το έγκλημα του Ματιού;
Γιατί τα pet της κυβέρνησης τα βάζουν με τις οικογένειες των θυμάτων αντί να τα βάζουν με όσους καθυστερούν τη δικαιοσύνη, προσβάλουν τα θύματα και υποθάλπτουν τους αρμόδιους υπουργούς;
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Λυπάμαι.
Γελάω με σένα δηλαδή.
Και εσύ, πέρα από άσχετος είσαι και αληταράς γιατί εξισώνεις τον εαυτό σου με τα θύματα, χρεώνοντας το γέλιο μου προς εσένα ως γέλιο προς αυτούς.
Κλασσική συνταγή, όλοι οι αληταραδες την κάνουν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγώ το βλέπω. Αλλά μη λέμε μετά ότι ΜΟΝΟ η κυβέρνηση καθυστερεί τη δίκη.Green Dragon έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 13:27Έλα τώρα, δεν βλέπεις το παιχνίδι; Οι γονείς ψάχνουν στοιχεία ενοχής και η κυβέρνηση αθώωσης. Δεν είδες τα χαμένα για 2 χρόνια βίντεο Καπερνάρου-Πορτοσάλτε;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Οι απολογητές της κυβέρνησης είναι σαν το Σπουργίτι του Αρκά
Πρώτον δεν υπήρξε συγκάλυψη ευθυνών
Δεύτερον αν υπήρξε συγκάλυψη ευθυνών δεν την κάναμε εμείς
Και τρίτον ο ΣΥΡΙΖΑ το ξεκίνησε
Πρώτον δεν υπήρξε συγκάλυψη ευθυνών
Δεύτερον αν υπήρξε συγκάλυψη ευθυνών δεν την κάναμε εμείς
Και τρίτον ο ΣΥΡΙΖΑ το ξεκίνησε
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Η μεγιστοποίηση της ζημιάς στην κυβέρνηση

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
*Άρα θέλεις να πεις ότι είναι πουτάνας γιοι.
Άη κονκιούρ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Ναι, η Γαλή είναι εύκολα χειρίσιμη. Μπορείς να την μανιπιουλάρεις.Green Dragon έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 07:41Κάποιοι έχουν τύφλωση, δες πως συμπεριφέρεται ο Όττο τα τελευταία δύο χρόνια, μιλάει σαν το απόλυτο κομματόσκυλο αλλά όντως πιστεύει πως είναι αντικειμενικός και δίκαιος, δεν το παριστάνειhellegennes έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 06:15Μόνο τα φανατικά κομματόσκυλα δεν το πιστεύουν. Ή τουλάχιστον κάνουν πως δεν το πιστεύουν.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 23:44Καμία αναδίπλωση δεν είδα τις τελευταίες ημέρες,ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος
Για αυτό και πλέον ακόμα και στους ψηφοφόρους του χαζοκουλη υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που πιστεύει ότι έγινε συγκάλυψη σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις
Κάποιοι άλλοι σαν την ΓΑΛΗ λειτουργούν αντιδραστικά, reverse psychology καταπίνουν με τα κιλά. Αυτοί όμως δεν είναι κομματόσκυλα, απλά η γνώμη τους επηρεάζεται από κατηγορίες τρίτων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το ότι θα βγει ξανά η ΝΔ δε νομιζω να το αμφισβητεί κανείς λόγω ανύπαρκτων αντιπάλων. Το ζητούμενο είναι να χαμηλώσει το τουπέ και η αλλαζονεία που διακρίνει πολλούς πρωτοκλασσάτους υπουργούς. Το ίδιο και με μερικούς χρήστες εδώ.
Το νήμα να αλλάξει τίτλο ή να συγχωνευθεί με αυτό υπο νέα μορφη
Otto Weininger @ Η τέχνη του αποπροσανατολισμού - Τέμπη
(σορυ Οττο, δεν ξαναμιλώ για να μην σε εκνευρίζω)
Otto Weininger @ Η τέχνη του αποπροσανατολισμού - Τέμπη
(σορυ Οττο, δεν ξαναμιλώ για να μην σε εκνευρίζω)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αν δεν ήταν οι συγγενείς η υπόθεση θα είχε κλείσει με τα έλαια και την κακιά την ώρα.AlienWay έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 13:53Εγώ το βλέπω. Αλλά μη λέμε μετά ότι ΜΟΝΟ η κυβέρνηση καθυστερεί τη δίκη.Green Dragon έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 13:27Έλα τώρα, δεν βλέπεις το παιχνίδι; Οι γονείς ψάχνουν στοιχεία ενοχής και η κυβέρνηση αθώωσης. Δεν είδες τα χαμένα για 2 χρόνια βίντεο Καπερνάρου-Πορτοσάλτε;
Και ακόμα στα μπάζα θα υπήρχαν υπολείμματα ανθρώπων... Αυτό τα λέει όλα.
Όταν οι αρχές είναι ανίκανες μέχρι το μεδούλι, τότε ναι... φταίνε οι συγγενείς που βρίσκουν νέα στοιχεία και καθυστερούν...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Δεν είπα ότι δεν κάνουν καλά, αλλά να μη λέμε ότι μόνο η κυβέρνηση καθυστερεί τη δίκη.nrg έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 14:39Αν δεν ήταν οι συγγενείς η υπόθεση θα είχε κλείσει με τα έλαια και την κακιά την ώρα.AlienWay έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 13:53Εγώ το βλέπω. Αλλά μη λέμε μετά ότι ΜΟΝΟ η κυβέρνηση καθυστερεί τη δίκη.Green Dragon έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 13:27
Έλα τώρα, δεν βλέπεις το παιχνίδι; Οι γονείς ψάχνουν στοιχεία ενοχής και η κυβέρνηση αθώωσης. Δεν είδες τα χαμένα για 2 χρόνια βίντεο Καπερνάρου-Πορτοσάλτε;
Και ακόμα στα μπάζα θα υπήρχαν υπολείμματα ανθρώπων... Αυτό τα λέει όλα.
Όταν οι αρχές είναι ανίκανες μέχρι το μεδούλι, τότε ναι... φταίνε οι συγγενείς που βρίσκουν νέα στοιχεία και καθυστερούν...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φοβερή λίστα Ξαρχάκου στο youtube. Ακούστε φλωρούμπες.
από kongrosian » 23 Ιουν 2023, 00:18 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
23 Ιουν 2023, 00:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψυχικη συνδρομη σε συγκαλυψη ;;;
από Frappezitis » 09 Φεβ 2025, 22:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
11 Φεβ 2025, 16:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ακούστε τι συνέβη στον Τάφο του Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή !!!
από tanipteros » 20 Φεβ 2024, 20:41 » σε Θρησκειολογία - 39 Απαντήσεις
- 2663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
16 Ιαν 2025, 12:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το καλύτερο ηχητικό εφέ για να περιγράψεις ξύσιμο;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 25 Μαρ 2025, 15:14 » σε Λογοτεχνία - 3 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-