Τέμπη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 24 Φεβ 2025, 14:40

Η αγανάκτηση του κόσμου για τα Τέμπη είναι σε κάποιο βαθμό δικαιολογημένη, ωστόσο ο μεγάλος αριθμός νημάτων που ανοίγουν αναφορικά με αυτά, φανερώνει μια ανυπομονησία να κινηθούν οι διαδικασίες διερεύνησης και καταλογισμού ευθυνών.

Ετσι αν πάρουμε την αναλογία Τέμπη/μέρα, παρατηρούμε ότι είναι μεγάλη.

Επίσης υπάρχουν και νήματα που ανοίγουν με προσωπικές κόντρες αναφορικά με τα Τέμπη (για Γιαννόπουλο κλπ).

Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια υπομονή και να αξιοποιήσουμε τα ήδη υπάρχοντα νήματα, γιατί έτσι κι αλλιώς οι διαδικασίες αργούν.

Οχι ξεχωριστό νήμα για το ξυλόλιο, ξεχωριστό νήμα για το τουλουόλιο και ξεχωριστό για τα έλαια σιλικόνης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Re: Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 26 Φεβ 2025, 10:54

Γιατί όμως ο κόσμος θα κατέβει στη λαοσύναξη για τα Τέμπη;

Αν το κρίνουμε με βάση τις εξελίξεις στην υπόθεση, την αρχή σηματοδότησε το ηχητικό "δεν έχω οξυγόνο" που διέρρευσε.

Αυτό οδήγησε στην πρώτη πολυπληθή λαοσύναξη. Αυτή ήταν που έκανε πολλούς να σκεφτούν ότι "δεν είμαστε οι μόνοι, άρα αν ξαναγίνει λαοσύναξη, θα πάμε και εμείς".

Το άλλο που μεσολάβησε, ήταν το βίντεο Καπερνάρου, που κάποιοι λένε ότι ήταν ψεύτικο.

Επομένως τα δύο γεγονότα που μεσολάβησαν, ήταν το ηχητικό "δεν έχω οξυγόνο" και το βίντεο Καπερνάρου/Πορτοσάλτε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 26 Φεβ 2025, 11:13

AlienWay έγραψε:
24 Φεβ 2025, 14:40
Η αγανάκτηση του κόσμου για τα Τέμπη είναι σε κάποιο βαθμό δικαιολογημένη, ωστόσο ο μεγάλος αριθμός νημάτων που ανοίγουν αναφορικά με αυτά, φανερώνει μια ανυπομονησία να κινηθούν οι διαδικασίες διερεύνησης και καταλογισμού ευθυνών.

Επίσης υπάρχουν και νήματα που ανοίγουν με προσωπικές κόντρες αναφορικά με τα Τέμπη (για Γιαννόπουλο κλπ).

Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια υπομονή και να αξιοποιήσουμε τα ήδη υπάρχοντα νήματα, γιατί έτσι κι αλλιώς οι διαδικασίες αργούν.

Οχι ξεχωριστό νήμα για το ξυλόλιο, ξεχωριστό νήμα για το τουλουόλιο και ξεχωριστό για τα έλαια σιλικόνης.
Αυτα βλεπεις κι εσυ και λες "ας ανοιξω κι εγω αλλο ένα" :102::lol:

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 26 Φεβ 2025, 11:23

vantono έγραψε:
26 Φεβ 2025, 11:13
AlienWay έγραψε:
24 Φεβ 2025, 14:40

Αυτα βλεπεις κι εσυ και λες "ας ανοιξω κι εγω αλλο ένα" :102::lol:
Αφού ο καθένας ανοίγει νήμα για τα Τέμπη, θα ήταν παράλειψη να μην ανοίξω ένα δικό μου νήμα για τα Τέμπη.

Τα βασικά γεγονότα που μεσολάβησαν προκειμένου να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον σε σχέση με πέρυσι, ήταν το ηχητικό που λέει "δεν έχω οξυγόνο", το βίντεο Καπερνάρου και το πτώμα του Τίρναβου.

Το ηχητικό "δεν έχω οξυγόνο" ήταν αυτό που είχε ανάγκη η ελληνική αντισυστημικότητα για να θυμίζει τη φράση "I can 't breathe" του Τζωρτζ Φλόιντ.

Από το "I can t breathe" και πέρα, ο λαός αναζητούσε το αντίστοιχο δικό μας I can t breathe, και το "πονάω, ρε, μαλάκα" ήταν φτωχό υποκατάστατο.

Μέχρι που εμφανίστηκε το ηχητικό "δεν έχω οξυγόνο" και τότε ο λαός είπε "εδώ είμαστε".

Είναι όπως το "let 's go Brandon" έγινε "Μητσοτάκη γ@μιέσαι".
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών