Πως θα περάσετε το τριήμερο της πρώτης αποκριάς μετά την πτώση του Μητσοτάκη;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Πως θα περάσετε το τριήμερο της πρώτης αποκριάς μετά την πτώση του Μητσοτάκη;
Λογικά το Σάββατο 1/3, μετά τη μεγαλειώδη πορεία της Παρασκευής, θα έχει πέσει η κυβέρνηση και θα έχουν λυθεί όλα μας τα προβλήματα και θα έχουμε γίνει όλοι ζάπλουτοι και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. Πως θα το γιορτάσετε; Εγώ Κυριακή της Αποκριάς θα πεταχτώ στην Πάτρα για το καρναβάλι το μεσημέρι, και κατά τ'απογεματάκι θα πάρω το ιδιωτικό μου αεροπλάνο (που θα έχω αγοράσει ως τότε) για να πάω στο άλλο καρναβάλι, στη Βραζιλία. Τη Δευτέρα θα πάω να πετάξω χαρταετό στις ελβετικές Άλπεις ή σε κάποιο εξωτικό νησί (δεν έχω αποφασίσει ακόμα).
Εσείς τι θα κάνετε;
Εσείς τι θα κάνετε;
Re: Πως θα περάσετε το τριήμερο της πρώτης αποκριάς μετά την πτώση του Μητσοτάκη;
Θα πίνω τσίπουρα στα Απάτητα Βουνά της Ρούμελης
Re: Πως θα περάσετε το τριήμερο της πρώτης αποκριάς μετά την πτώση του Μητσοτάκη;
Να προσέχεις τον χαρταετό στις ελβετικές Άλπεις, μην πάει ψηλά και τον χάσεις
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
σαββατο 1/3 πεφτει το 2031, αλλα θεωρω απιθανο να πεσει ο μητσοτακης τοσο συντομα, οποτε μαλλον μιλας για το 2042 που ειναι η επομενη φορα.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 22:29Λογικά το Σάββατο 1/3, μετά τη μεγαλειώδη πορεία της Παρασκευής, θα έχει πέσει η κυβέρνηση και θα έχουν λυθεί όλα μας τα προβλήματα και θα έχουμε γίνει όλοι ζάπλουτοι και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. Πως θα το γιορτάσετε; Εγώ Κυριακή της Αποκριάς θα πεταχτώ στην Πάτρα για το καρναβάλι το μεσημέρι, και κατά τ'απογεματάκι θα πάρω το ιδιωτικό μου αεροπλάνο (που θα έχω αγοράσει ως τότε) για να πάω στο άλλο καρναβάλι, στη Βραζιλία. Τη Δευτέρα θα πάω να πετάξω χαρταετό στις ελβετικές Άλπεις ή σε κάποιο εξωτικό νησί (δεν έχω αποφασίσει ακόμα).
Εσείς τι θα κάνετε;
θα ειμαι κοντα 70 χρονων, συνταξιουχος και απο οτι βλεπω στο προγραμμα μου, θα παω για ψαροτουφεκο, να πιασω κανα χταποδι, θα κατσω μερικες ωρες να κοροιδευω χαζους στο πχορουμ, και μετα θα φαω το χταποδι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πέσει δεν πέσει ο γιός του Απέθαντου, γω θα πάω στο Γκστάαντ στο σαλέ μου, διότι βαριέμαι την οχλαγωγία στην Πάτρα και δευτετευοντως, θέλω να ανοίξω κάτι γαμάτα κρασιά απ'το κελάρι μας .
Άσε που θέλω να κάνω λίγο σκι, διότι έχω πατσοκοιλιάσει.
Δεν φιλοξενώ κανέναν ρε παρτάλια. Φάτε την βασιλική σκονη μου.
Άσε που θέλω να κάνω λίγο σκι, διότι έχω πατσοκοιλιάσει.
Δεν φιλοξενώ κανέναν ρε παρτάλια. Φάτε την βασιλική σκονη μου.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Mε πιεση, προστατη και αρθριτικα θα πας για ψαροντουφεκο?Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Φεβ 2025, 09:12σαββατο 1/3 πεφτει το 2031, αλλα θεωρω απιθανο να πεσει ο μητσοτακης τοσο συντομα, οποτε μαλλον μιλας για το 2042 που ειναι η επομενη φορα.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 22:29Λογικά το Σάββατο 1/3, μετά τη μεγαλειώδη πορεία της Παρασκευής, θα έχει πέσει η κυβέρνηση και θα έχουν λυθεί όλα μας τα προβλήματα και θα έχουμε γίνει όλοι ζάπλουτοι και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. Πως θα το γιορτάσετε; Εγώ Κυριακή της Αποκριάς θα πεταχτώ στην Πάτρα για το καρναβάλι το μεσημέρι, και κατά τ'απογεματάκι θα πάρω το ιδιωτικό μου αεροπλάνο (που θα έχω αγοράσει ως τότε) για να πάω στο άλλο καρναβάλι, στη Βραζιλία. Τη Δευτέρα θα πάω να πετάξω χαρταετό στις ελβετικές Άλπεις ή σε κάποιο εξωτικό νησί (δεν έχω αποφασίσει ακόμα).
Εσείς τι θα κάνετε;
θα ειμαι κοντα 70 χρονων, συνταξιουχος και απο οτι βλεπω στο προγραμμα μου, θα παω για ψαροτουφεκο, να πιασω κανα χταποδι, θα κατσω μερικες ωρες να κοροιδευω χαζους στο πχορουμ, και μετα θα φαω το χταποδι.

Αφου θα χουμε γινει κωλογεροι μεχρι τοτε
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Praetoriae
Κυριακή αντάρτικος χορός με μπιφτέκια
Δευτέρα πέταμα χαρταετού στο σκοπευτήριο Καισαριανής
Δευτέρα πέταμα χαρταετού στο σκοπευτήριο Καισαριανής
Θα μπω στο πχώρουμ και θα πάρω την ημερήσια δόση π@στιάς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
κρασι και γουρνοπουλα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Άξιος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Eθνικοκοινωνιστης
η προβατινα για να ειμαι απολυτως ειλικρινης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
εχω γνωστο στα 75 και πηγαινει ακομη. και χειμωνα.George_V έγραψε: ↑26 Φεβ 2025, 13:07Mε πιεση, προστατη και αρθριτικα θα πας για ψαροντουφεκο?Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Φεβ 2025, 09:12σαββατο 1/3 πεφτει το 2031, αλλα θεωρω απιθανο να πεσει ο μητσοτακης τοσο συντομα, οποτε μαλλον μιλας για το 2042 που ειναι η επομενη φορα.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 22:29Λογικά το Σάββατο 1/3, μετά τη μεγαλειώδη πορεία της Παρασκευής, θα έχει πέσει η κυβέρνηση και θα έχουν λυθεί όλα μας τα προβλήματα και θα έχουμε γίνει όλοι ζάπλουτοι και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. Πως θα το γιορτάσετε; Εγώ Κυριακή της Αποκριάς θα πεταχτώ στην Πάτρα για το καρναβάλι το μεσημέρι, και κατά τ'απογεματάκι θα πάρω το ιδιωτικό μου αεροπλάνο (που θα έχω αγοράσει ως τότε) για να πάω στο άλλο καρναβάλι, στη Βραζιλία. Τη Δευτέρα θα πάω να πετάξω χαρταετό στις ελβετικές Άλπεις ή σε κάποιο εξωτικό νησί (δεν έχω αποφασίσει ακόμα).
Εσείς τι θα κάνετε;
Αφου θα χουμε γινει κωλογεροι μεχρι τοτε
οποτε θα παω. εκτος αν μου βοητηξει η πασιφαη τα κλειδια του αυτοκινητου και το διπλωμα.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Otto Weininger
Διπλά άξιος τότε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑26 Φεβ 2025, 13:21η προβατινα για να ειμαι απολυτως ειλικρινης
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πώς μπορείς και το τρως αυτό...Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑26 Φεβ 2025, 13:21η προβατινα για να ειμαι απολυτως ειλικρινης
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 4173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
22 Μαρ 2024, 00:55
-
- 12 Απαντήσεις
- 803 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
10 Αύγ 2024, 07:34
-
-
Νέα δημοσίευση Το μυστήριο τριήμερο της ζωής μου.
από Εκτωρ » 08 Νοέμ 2023, 19:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 805 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
09 Νοέμ 2023, 11:39
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
11 Ιούλ 2024, 17:58