RIP Μανωλης Λιδάκης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Cecily Anne
Re: RIP Μανωλης Λιδάκης
Όχι ρε φίλε! Στενοχωρήθηκα τώρα!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
.
Νομίζω Τα φτερά του Ερωτα είναι το καλύτερο του.....
.
.
Νομίζω Τα φτερά του Ερωτα είναι το καλύτερο του.....

.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Αγαπημένε..Καλό ταξίδι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Τι λες ρε νούμεροΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Φεβ 2025, 15:28Ποτέ δε μου άρεσαν τα γνωστά τραγούδια του, παραηταν έντεχνα, μου έφερναν μια υπνηλία.
Τι, τι λέει;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑26 Φεβ 2025, 22:18Τι λες ρε νούμεροΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Φεβ 2025, 15:28Ποτέ δε μου άρεσαν τα γνωστά τραγούδια του, παραηταν έντεχνα, μου έφερναν μια υπνηλία.
Την γνώμη του λέει. Δεν θα άκουσε οτι απαγορευόταν.
Πάντως, να πω κι εγώ, δεν τον είχα ματακούσει τον άθρωπο, πολύ ωραία φωνή, αλλά τα τραγούδια, ε, ναι φαίνεται το Xanax, πως να το κάνουμε;
- nik_killthemall
Μου αρεσαν μερικα τραγουδια του, καλος τραγουδιστης, χαμηλων τονων. Δεν ειχα ιδεα οτι ειχε μπλεχτει με ναρκωτικα, αλλα τελευταια οντως παρα ειχε παχυνει. Απο 55-60 και μετα (πολλες φορες και νωριτερα) η υγεια δεν συγχωρει τπτ.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Καλό του ταξίδι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής