Είστε αχρείοι.
Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Σε χρησιμοποίησε .sys3x έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:00Λοιπόν, εψήφισα ΟΧΙ φυσικά.
Φαν φακτ, πριν μερικούς μήνες (το είχα ξαναγράψει χωρίς πολλές λεπτομέργειες όμως) και μετά από μια συζήτηση που είχα με μια συνάδελφο στην δουλειά (μούναρος), ελλείψει επιχειρημάτων και αφού την έκανα λάσπη και τις έσπασα τα νεύρα άσχημα (η συζήτηση ξεκίνησε από τους λαθρό - η αδελφή της δουλεύει σε ΜΚΟ - , πέρασε στο νέοφεμινιστικό κίνημα - δύο μηδέν την είχα μέχρι εδώ - και κατέληξε στο τι δεν έχει καθόλου γούστο στα ρούχα - - να πχ μέχρι και τα παντελόνια που φοράς ενώ έχεις κωλάρα δε σε κολακεύουν καθόλου - τι λες; αλήθεια; μια χαρά δείχνει ο κώλος μου σε αυτό το τζην - α ναι; Π... για πες κι εσύ Τ... - α ναι; έτσι είσαι κάτσε να δεις... - γιατί ρε, τι θα με κάνεις; ) ήρθε από πίσω μου με χούφτωσε τον κώλο και με τα δύο χέρια και μου έσφιξε τα κωλομέρια με την χούφτα της. 2-8.
Αποχώρησα πληγωμένος και με την αίσθηση ότι με χρησιμοποιήσαν.
Εκείνη την στιγμή πήρα μια πολύ σπουδαία απόφαση για την ζωή μου, από δω και πέρα θα γινόμουν μια ψυχρή μπουτς λεσβία με λεπτεπίλεπτα όμως χαραχτηριστικά, ευαίστητος γαρ.
Τρου στόρυ.
ΔΕΝ τους επιτρέπουμε ΠΟΤΕ αγγίγματα να απλωνουν χέρια πάνω μας κ οποιαδήποτε επαφή - δυστυχώς εχουν την κακή - απαράδεκτη συνήθεια .
Στην πρώτη απόπειρα οποιασδήποτε προσπαθειας της αντιδρούμε σαν να μας πλησιάζει λεπρος πριν την ανακάλυψη της θεραπείας και στην απίθανη περιπτωση που δεν καταλάβει το μηνυμα και επιμείνει της λέμε να έχει κοντά τα χερια και να κραταει απόσταση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ναι ακόμα επιτρέπεται, σε κορίτσα του 80 όμως

Το θεωρούν αυτονόητο ότι δεν τρέχει και τίποτα μωρέ αν το κάνουν αυτές αυτό είναι το τραγικό και μιλάω απολύτως απολύτως σοβαρά.Αγις έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:15Σε χρησιμοποίησε .sys3x έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:00Λοιπόν, εψήφισα ΟΧΙ φυσικά.
Φαν φακτ, πριν μερικούς μήνες (το είχα ξαναγράψει χωρίς πολλές λεπτομέργειες όμως) και μετά από μια συζήτηση που είχα με μια συνάδελφο στην δουλειά (μούναρος), ελλείψει επιχειρημάτων και αφού την έκανα λάσπη και τις έσπασα τα νεύρα άσχημα (η συζήτηση ξεκίνησε από τους λαθρό - η αδελφή της δουλεύει σε ΜΚΟ - , πέρασε στο νέοφεμινιστικό κίνημα - δύο μηδέν την είχα μέχρι εδώ - και κατέληξε στο τι δεν έχει καθόλου γούστο στα ρούχα - - να πχ μέχρι και τα παντελόνια που φοράς ενώ έχεις κωλάρα δε σε κολακεύουν καθόλου - τι λες; αλήθεια; μια χαρά δείχνει ο κώλος μου σε αυτό το τζην - α ναι; Π... για πες κι εσύ Τ... - α ναι; έτσι είσαι κάτσε να δεις... - γιατί ρε, τι θα με κάνεις; ) ήρθε από πίσω μου με χούφτωσε τον κώλο και με τα δύο χέρια και μου έσφιξε τα κωλομέρια με την χούφτα της. 2-8.
Εκείνη την στιγμή πήρα μια πολύ σπουδαία απόφαση για την ζωή μου, από δω και πέρα θα γινόμουν μια ψυχρή μπουτς λεσβία με λεπτεπίλεπτα όμως χαραχτηριστικά, ευαίστητος γαρ.
Τρου στόρυ.
ΔΕΝ τους επιτρέπουμε ΠΟΤΕ αγγίγματα να απλωνουν χέρια πάνω μας κ οποιαδήποτε επαφή - δυστυχώς εχουν την κακή - απαράδεκτη συνήθεια .
Στην πρώτη απόπειρα οποιασδήποτε προσπαθειας της αντιδρούμε σαν να μας πλησιάζει λεπρος πριν την ανακάλυψη της θεραπείας και στην απίθανη περιπτωση που δεν καταλάβει το μηνυμα και επιμείνει της λέμε να έχει κοντά τα χερια και να κραταει απόσταση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν είναι τοσο αθώο - ριξτε τους ολο τον πάγο της Αρκτικής να στρωσουν οταν το επιχειρούν.sys3x έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:17Το θεωρούν αυτονόητο ότι δεν τρέχει και τίποτα μωρέ αν το κάνουν αυτές αυτό είναι το τραγικό και μιλάω απολύτως απολύτως σοβαρά.Αγις έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:15Σε χρησιμοποίησε .sys3x έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:00Λοιπόν, εψήφισα ΟΧΙ φυσικά.
Τρου στόρυ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΕρώτησηΑγις έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:25Δεν είναι τοσο αθώο - ριξτε τους ολο τον πάγο της Αρκτικής να στρωσουν οταν το επιχειρούν.sys3x έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:17Το θεωρούν αυτονόητο ότι δεν τρέχει και τίποτα μωρέ αν το κάνουν αυτές αυτό είναι το τραγικό και μιλάω απολύτως απολύτως σοβαρά.Αγις έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:15
Σε χρησιμοποίησε .
Αγγίγματα στον ώμο, μαλλιά, αγκαλιές και σταυρωτά φιλια επιτρέπονται;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
μα είναι άγη, είσαι το δυνατό φύλο, πρέπει να έχεις δύναμη όχι φόβο

υγ. ο συσ το είπε, λάθος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 15 Δεκ 2018, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΟΧΙ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η ζημιά έχει γίνει ήδη με μένα, ας προσέχουν οι επόμενοι από δω και πέρα.Αγις έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:25Δεν είναι τοσο αθώο - ριξτε τους ολο τον πάγο της Αρκτικής να στρωσουν οταν το επιχειρούν.sys3x έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:17Το θεωρούν αυτονόητο ότι δεν τρέχει και τίποτα μωρέ αν το κάνουν αυτές αυτό είναι το τραγικό και μιλάω απολύτως απολύτως σοβαρά.Αγις έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:15
Σε χρησιμοποίησε .
Δεν θυμάμαι αν έχω γράψει ήδη για την αδερφή της..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
όλα επιτρέπονται, εκτός αν φοβόμαστε τον εαυτό μας. ;)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
από Μαδουραίος » 07 Ιούλ 2023, 03:45 » σε Life style - 282 Απαντήσεις
- 12122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
27 Οκτ 2024, 19:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μάτια μας στο δρόμο!!!
από τα ριχνω μέσα » 01 Νοέμ 2024, 12:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
01 Νοέμ 2024, 12:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
από Unique » 13 Φεβ 2025, 08:00 » σε Μηχανοκίνηση - 156 Απαντήσεις
- 2844 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
02 Μαρ 2025, 22:45
-