Παντα οι κυβερνήσεις των μίκρων χωρών εξυπηρετούν τα συμφεροντα κυβερνήσεων άλλων πιο ισχυρών κρατών

Τι ισχύει κυριολεκτικά; Ότι εμείς ανήκουμε στο κράτος ή ότι το κράτος απαρτίζεται από εμάς; Μάλλον κοιμόσουν στο μάθημα της πολιτικής. Εμείς σε πληρώνουμε διαμέσου του κρατικού μηχανισμού, ο οποίος υπηρετεί εμάς μέσω των αντιπροσώπων που εκλέγουμε.
Φόρου υποτελής υπήκοος μπορεί να ήσουν στην οθωμανική αυτοκρατορία. Πιστεύω ότι περισσότερη σχέση έχει ο Άι Βασίλης -ο Έλληνας άγιος για την ακρίβεια- με την Κόκα Κόλα από ό,τι η παραπάνω μαλακία με την σαφήνεια και την ορθότητα.foscilis έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 21:56Σαφέστατος και ορθότατος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 21:24Εχουμε και λεμεDwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 20:34Wait a minute...αν δεν υπάρχουν εθνικά συμφέρονται τι σε πληρώνουμε να υπερασπίζεις;
Δεν με πληρωνεις ΕΣΥ αλλα η ελληνικη κρατικη εξουσια στην οποια εσυ ανηκεις ως φορου υποτελης υπηκοος
Δεν υπακουω σε εσενα αλλα στην κρατικη αυτη εξουσια που με πληρωνει και με διαταζει
Σαν στρατιωτικος ΔΕΝ υπηρετησα κανενα εθνος η πατριιδα (αφηρημενες ασαφεις εννοιες) ουυτε καποιον ελληνικο λαο ετσι γενικα και αοριστα , αλλα την ελληνικη κρατικη οντοτητα που την κυβερνουσε μια συγγκεκριμενη εξουσια που με πληρωνε και με διεταζε
Ελπιζω να εχω γινει σαφης
Η εθνική ιδεολογία είναι για την κρατική εξουσία ό,τι ο Άι Βασίλης για την Κόκα Κόλα.
Μπερδεύεις, όπως και ο νερο, κανονιστικές αξιωσεις για εμπειρικες περιγραφες. Βέβαια, κατά κάποιο τρόπο, αυτός είναι και ο σκοπός του μαθήματος.hellegennes έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:52Τι ισχύει κυριολεκτικά; Ότι εμείς ανήκουμε στο κράτος ή ότι το κράτος απαρτίζεται από εμάς; Μάλλον κοιμόσουν στο μάθημα της πολιτικής. Εμείς σε πληρώνουμε διαμέσου του κρατικού μηχανισμού, ο οποίος υπηρετεί εμάς μέσω των αντιπροσώπων που εκλέγουμε.
Και τώρα φόρου υποτελής υπήκοος είσαι που πληρωνεις την κρατική εξουσία με του; φόρους σου για να πληρώνει εμας τους αυλικούς κρατικούς υπαλλήλους της για να την υπηρετούμεhellegennes έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:55Φόρου υποτελής υπήκοος μπορεί να ήσουν στην οθωμανική αυτοκρατορία.
Ορθή επανάληψη κάνει ρε, άλλο φόρουμ είναι αυτό και εξάλλου τόσοι νέοι χρήστες έρχονται, στο σκοτάδι να τους αφήκουμε;
Πραγματικα.
Σε λάθος πολιτικό σύστημα είναι το μυαλό σου. Απλά είσαι βολεμένος πασόκος, απ' αυτούς που θα έπρεπε να απολυθούν απ' την πρώτη μέρα. Μάθε τι σημαίνει υποτέλεια και πώς λειτουργεί το φορολογικό σύστημα σε μια δημοκρατία και τι συνεπάγεται.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 04:02Και τώρα φόρου υποτελής υπήκοος είσαι που πληρωνεις την κρατική εξουσία με του; φόρους σου για να πληρώνει εμας τους αυλικούς κρατικούς υπαλλήλους της για να την υπηρετούμεhellegennes έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 23:55Φόρου υποτελής υπήκοος μπορεί να ήσουν στην οθωμανική αυτοκρατορία.
Ναι, και τώρα με την ΕΕ κάποια γίδια τρώνε το σανό του ευρωπαίου μπολίτη.Mole έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 04:14Πραγματικα.
Παρεμπιπτόντως, μιας και είναι της μόδας, αυτή ακριβώς είναι η πραγματικη βάση του λαϊκισμού ως πολ.-φιλοσοφικου φαινομενου: τύποι που έχουν πάρει τοις μετρητοίς την κατήχηση περί μοντέρνου, φιλελεύθερου-δημοκρατικού κράτους.
Κατ αρχήν δεν είσαι εργοδότης μου αλλά φόρου υποτελής πληβείος που πληρώνει φόρους στον Αφέντη μου δηλαδή την κρατική εξουσία , για να πληρώνει αυτή εμένα τον αυλικό κρατικό υπάλληλο τηςhellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 04:17, για έναν ζημιογόνο για το σύστημα υπάλληλο, που νιώθει περήφανος που ζημιώνει τον εργοδότη του, δηλαδή ΕΜΕΝΑ, μη κάνοντας αυτό για το οποίο πληρώνεται.
Εργοδότης σου είμαι, με όλες τις έννοιες του όρου. Δεν υπάρχει ούτε αφέντης ούτε πρόσωπο που λέγεται κράτος. Το ίδιο είναι και οι βουλευτές και ο πρωθυπουργός και ο ΠτΔ: υπάλληλοί μου. Σε κάθε εκλογές με παρακαλάνε να τους προσλάβω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 04:56Κατ αρχήν δεν είσαι εργοδότης μου αλλά φόρου υποτελής πληβείος που πληρώνει φόρους στον Αφέντη μου δηλαδή την κρατική εξουσία , για να πληρώνει αυτή εμένα τον αυλικό κρατικό υπάλληλο τηςhellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 04:17, για έναν ζημιογόνο για το σύστημα υπάλληλο, που νιώθει περήφανος που ζημιώνει τον εργοδότη του, δηλαδή ΕΜΕΝΑ, μη κάνοντας αυτό για το οποίο πληρώνεται.
Το να ισχυρίζεσαι οτι είσαι υπάλληλος μου είναι σαν να ισχυρίζεται ο υποδουλος Ρωμιός οτι οι γενίτσαροι είναι υπάλληλοι τοτ γιατί πληρώνονται απο τους φόρους που πληρώνει αυτός στον Σουλτάνο !!!!