Ταχυδρομείο

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Kappa

Ταχυδρομείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 28 Φεβ 2025, 10:48

Χθες ήθελα να στείλω κάποια βιβλία για metabook. Το ταχυδρομείο κλείνει στις 4. Καθυστέρησα και πήγα 4.05 ακριβώς. Ο μαλάκας στο ταχυδρομείο μού είπε ότι μπορώ μόνο να παραλάβω και όχι να στείλω. Σάς φαίνεται λογικό για πέντε λεπτα; Δεν υπήρχε κανένας άλλος για να πω ότι θα δημιουργηθεί θέμα και θα ήθελαν κι άλλοι. Και σήμερα που μπορώ να πάω νωρίτερα, βλέπω οτι είναι κλειστο.
Φταίω κι εγώ που δεν είπα τίποτα και απλώς το δέχτηκα. Έπρεπε να επιμείνω.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Ταχυδρομείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 28 Φεβ 2025, 10:49

Όχι δεν έπρεπε να επιμείνεις. Πήγαινε εντός χρόνου να κάνεις την δουλειά σου.

Εγώ το έχω πάθει και για 1 λεπτό, δεν θυμάμαι που. Δεν ζήτησα καν να με εξυπηρετήσουν αν και μάλλον θα το έκαναν, έφυγα.

Δεν κάνω για Ελλάδα, το ξέρω... και μόνο που μου αρέσουν οι ουρές που κάνουν οι βόρειοι στις στάσεις των λεωφορείων γίνομαι δακτυλοδεικτούμενος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 28 Φεβ 2025, 10:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 28 Φεβ 2025, 10:50

Εγώ για πέντε λεπτά θα εξυπηρετουσα. Ειδικά αν την επόμενη θα ήμουν εκτάκτως κλειστά.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 28 Φεβ 2025, 10:51

Αφότου μονο φτάσεις στο σημείο να μπορείς να υπερασπιστείς τα δικαιωματά σου τότε μονάχα να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως θα καταλύσεις τα δικαιώματα του αδερφού σου. Πιο πριν ματαιοπονείς.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 28 Φεβ 2025, 10:52

Αμα είσαι πρόβατο δε θα πας στο λύκο να του πεις να σου δώσει ένα κοψίδι και σβέλτα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 28 Φεβ 2025, 11:08

Από τη στιγμή που είσαι εκπρόθεσμος μπορείς να παρακαλέσεις μόνο και αν θέλουν το δέχονται. Σορι άλλα ταφ τιτιζ

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 28 Φεβ 2025, 11:19

EKPLIKTIKOS έγραψε:
28 Φεβ 2025, 11:08
Από τη στιγμή που είσαι εκπρόθεσμος μπορείς να παρακαλέσεις μόνο και αν θέλουν το δέχονται. Σορι άλλα ταφ τιτιζ
Ούτε παρακαλεσα. Απλώς παρέλαβα κάτι και προσπαθησα να δείξω ενοχλημένος. Ισως έπρεπε να πω κάτι. Μπορεί και να το δεχόταν.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 28 Φεβ 2025, 11:22

Kappa έγραψε:
28 Φεβ 2025, 11:19
EKPLIKTIKOS έγραψε:
28 Φεβ 2025, 11:08
Ούτε παρακαλεσα. Απλώς παρέλαβα κάτι και προσπαθησα να δείξω ενοχλημένος. Ισως έπρεπε να πω κάτι. Μπορεί και να το δεχόταν.
Εγώ θα έλεγα. Κάτι τύπου ξέρω ότι άργησα αλλά σας παρακαλώ κτλ κτλ. Αν το δέχονταν έχει καλώς, αλλιώς τι να κάνεις

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Φεβ 2025, 13:06

Kappa έγραψε:
28 Φεβ 2025, 10:48
Χθες ήθελα να στείλω κάποια βιβλία για metabook. Το ταχυδρομείο κλείνει στις 4. Καθυστέρησα και πήγα 4.05 ακριβώς. Ο μαλάκας στο ταχυδρομείο μού είπε ότι μπορώ μόνο να παραλάβω και όχι να στείλω. Σάς φαίνεται λογικό για πέντε λεπτα; Δεν υπήρχε κανένας άλλος για να πω ότι θα δημιουργηθεί θέμα και θα ήθελαν κι άλλοι. Και σήμερα που μπορώ να πάω νωρίτερα, βλέπω οτι είναι κλειστο.
Φταίω κι εγώ που δεν είπα τίποτα και απλώς το δέχτηκα. Έπρεπε να επιμείνω.
φταις που δεν στελνεις με box now, ειναι το πιο βολικο ειδικα στο μεταμπουκ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 28 Φεβ 2025, 13:39

Δεν έχουν βάλει εδώ που μένω. Και δεν μένω σε μικρό νησί. Απορώ γιατί.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών