Πέρα από το θέμα της αξιοπρέπειας, που είναι κοινωνικό κατασκεύασμα, στην πραγματικότητα δεν τρέχει τίποτα.
Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν σου έπιανε τον κώλο κάποιος σωματώδης άγνωστός σου άνδρας κι ήξερες ότι εκμεταλλεύεται το ότι δεν μπορείς να αμυνθείς, δεν θα ένιωθες σκατά;hellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 07:32Πέρα από το θέμα της αξιοπρέπειας, που είναι κοινωνικό κατασκεύασμα, στην πραγματικότητα δεν τρέχει τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 16 Δεκ 2018, 07:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1 φορα συνεβη στη ζωη μου.
Χουφτωμα once in a lifetime που λενε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Έτσι είναι. Όπως και ο βιασμός.hellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 07:32Πέρα από το θέμα της αξιοπρέπειας, που είναι κοινωνικό κατασκεύασμα, στην πραγματικότητα δεν τρέχει τίποτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Ο ενδοοικογενειακός βιασμός ίσως (π.χ. σε ανδρόγυνο). Αλλά ο άλλος βιασμός εμπεριέχει το στοιχείο της κυριολεκτικής βίας, γι' αυτό λέγεται και βιασμός. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο.Naida έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 07:43Έτσι είναι. Όπως και ο βιασμός.hellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 07:32Πέρα από το θέμα της αξιοπρέπειας, που είναι κοινωνικό κατασκεύασμα, στην πραγματικότητα δεν τρέχει τίποτα.
Γιατί δεν μπορώ να αμυνθώ; Και γιατί να με ενοχλεί αν το κάνει για πλάκα; Οκέι, μπορεί να τον βρίσω αν είναι άγνωστος, αλλά δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και η βία κατασκεύασμα της κοινωνίας είναι. Σωματικά δεν παθαίνει κάτι το άτομο που θα υποστεί βιασμό. Αυτό που γίνεται φυσιολογικά με τη θέλησή σου γίνεται χωρίς τη θέληση σου. Οι ίδιες σωματικές λειτουργίες είναι.hellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 08:18Ο ενδοοικογενειακός βιασμός ίσως (π.χ. σε ανδρόγυνο). Αλλά ο άλλος βιασμός εμπεριέχει το στοιχείο της κυριολεκτικής βίας, γι' αυτό λέγεται και βιασμός. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο.Naida έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 07:43Έτσι είναι. Όπως και ο βιασμός.hellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 07:32
Πέρα από το θέμα της αξιοπρέπειας, που είναι κοινωνικό κατασκεύασμα, στην πραγματικότητα δεν τρέχει τίποτα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί θα ήταν σωματώδης. Τους έχεις όλους;
Souvlatzis ακούς;hellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 08:18Και γιατί να με ενοχλεί αν το κάνει για πλάκα; Οκέι, μπορεί να τον βρίσω αν είναι άγνωστος, αλλά δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα.
- hellegennes
Τώρα έχεις αρχίσει και λες μαλακίες.Naida έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 08:24Και η βία κατασκεύασμα της κοινωνίας είναι. Σωματικά δεν παθαίνει κάτι το άτομο που θα υποστεί βιασμό. Αυτό που γίνεται φυσιολογικά με τη θέλησή σου γίνεται χωρίς τη θέληση σου. Οι ίδιες σωματικές λειτουργίες είναι.hellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 08:18Ο ενδοοικογενειακός βιασμός ίσως (π.χ. σε ανδρόγυνο). Αλλά ο άλλος βιασμός εμπεριέχει το στοιχείο της κυριολεκτικής βίας, γι' αυτό λέγεται και βιασμός. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εσυ τις άρχισες.hellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 09:15Τώρα έχεις αρχίσει και λες μαλακίες.Naida έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 08:24Και η βία κατασκεύασμα της κοινωνίας είναι. Σωματικά δεν παθαίνει κάτι το άτομο που θα υποστεί βιασμό. Αυτό που γίνεται φυσιολογικά με τη θέλησή σου γίνεται χωρίς τη θέληση σου. Οι ίδιες σωματικές λειτουργίες είναι.hellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 08:18
Ο ενδοοικογενειακός βιασμός ίσως (π.χ. σε ανδρόγυνο). Αλλά ο άλλος βιασμός εμπεριέχει το στοιχείο της κυριολεκτικής βίας, γι' αυτό λέγεται και βιασμός. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Αυτό που λέω εγώ είναι αντικειμενικά σωστό, εσύ άρχισες τα άλματα λογικής εις τριπλούν, που εξισώνεις το άγγιγμα με την άσκηση βίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τα εξισώνω στο επίπεδο που έχεις θέσει εσύ. Έχεις βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν είναι κάτι το χούφτωμα αφού αφαίρεσες τον παράγοντα αξιοπρέπεια που είναι κατασκεύασμα της κοινωνίας. Στο ίδιο επίπεδο κινήθηκα και εγώ. Αν αφαιρέσεις τους παράγοντες που κατασκεύασε η κοινωνια(άνθρωπος) είναι κάτι ο βιασμός; Μια φυσική λειτουργία δεν είναι;hellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 09:19Αυτό που λέω εγώ είναι αντικειμενικά σωστό, εσύ άρχισες τα άλματα λογικής εις τριπλούν, που εξισώνεις το άγγιγμα με την άσκηση βίας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Πρώτη φορά της ξανασυμβαινει.hellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 09:15Τώρα έχεις αρχίσει και λες μαλακίες.Naida έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 08:24Και η βία κατασκεύασμα της κοινωνίας είναι. Σωματικά δεν παθαίνει κάτι το άτομο που θα υποστεί βιασμό. Αυτό που γίνεται φυσιολογικά με τη θέλησή σου γίνεται χωρίς τη θέληση σου. Οι ίδιες σωματικές λειτουργίες είναι.hellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 08:18
Ο ενδοοικογενειακός βιασμός ίσως (π.χ. σε ανδρόγυνο). Αλλά ο άλλος βιασμός εμπεριέχει το στοιχείο της κυριολεκτικής βίας, γι' αυτό λέγεται και βιασμός. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Και η διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών
Otto Weininger έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 09:46Πρώτη φορά της ξανασυμβαινει.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Ε αφού δεν αντέχεις 3 ποστ χωρίς να αμολήσεις μαργαριτάρι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
από Μαδουραίος » 07 Ιούλ 2023, 03:45 » σε Life style - 282 Απαντήσεις
- 12124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
27 Οκτ 2024, 19:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μάτια μας στο δρόμο!!!
από τα ριχνω μέσα » 01 Νοέμ 2024, 12:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
01 Νοέμ 2024, 12:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
από Unique » 13 Φεβ 2025, 08:00 » σε Μηχανοκίνηση - 156 Απαντήσεις
- 2845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
02 Μαρ 2025, 22:45
-