Βραχεία κεφαλή ο άνθρωπος αφού μπήκε ο κωλοπονεμένος να γράψει.

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Βραχεία κεφαλή ο άνθρωπος αφού μπήκε ο κωλοπονεμένος να γράψει.
de nyhokopt?
Τι τους έκανες πάλι βρε Βασίλη;
Ξέρω γω; Αυτοί είναι σε αναμμένα κάρβουνα...
Τιποτα, απλα ο Χελωνος ψαχνει νοημα στη ζωη του.
Τύπε, είσαι ντίπ μα για ντίπ εκδικητικός. Επειδή σου είπα "τί κάνεις Θώρ? -Το Μπέζο", και γελάσανε με τη πάρτη σου (εντάξει, παίζει να σ' έχω ξεβρακώσει και κάποιες άλλες φορές), από εκείνο το σημείο έχεις λυσσάξει μαζί μου. Δηλαδή γκέτ ε λάιφ ρε τύπε, μην είσαι τέτοιος λουζεράς. Πάνε δες κανένα Γουίντερ Γουώριορ εκεί, να τη παίξεις με τη Μπλάκ Γουίντοου. Άντε.
Κόψτε τα βλάχικα λιγάκι.
Kauldron έγραψε: ↑27 Φεβ 2025, 18:26Τύπε, είσαι ντίπ μα για ντίπ εκδικητικός. Επειδή σου είπα "τί κάνεις Θώρ? -Το Μπέζο", και γελάσανε με τη πάρτη σου (εντάξει, παίζει να σ' έχω ξεβρακώσει και κάποιες άλλες φορές), από εκείνο το σημείο έχεις λυσσάξει μαζί μου. Δηλαδή γκέτ ε λάιφ ρε τύπε, μην είσαι τέτοιος λουζεράς. Πάνε δες κανένα Γουίντερ Γουώριορ εκεί, να τη παίξεις με τη Μπλάκ Γουίντοου. Άντε.
Μίλησε τώρα το θύμα του αμερικανικού σινεμά (ο Θεός να το κάνει), και των ηλίθιων ταινιών του Χόλυγουντ, που το χιούμορ του και η εξυπνάδα του συνοψίζονται σε 2 φράσεις που τις έκανε και υπογραφή.Thor έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 16:13Kauldron έγραψε: ↑27 Φεβ 2025, 18:26Τύπε, είσαι ντίπ μα για ντίπ εκδικητικός. Επειδή σου είπα "τί κάνεις Θώρ? -Το Μπέζο", και γελάσανε με τη πάρτη σου (εντάξει, παίζει να σ' έχω ξεβρακώσει και κάποιες άλλες φορές), από εκείνο το σημείο έχεις λυσσάξει μαζί μου. Δηλαδή γκέτ ε λάιφ ρε τύπε, μην είσαι τέτοιος λουζεράς. Πάνε δες κανένα Γουίντερ Γουώριορ εκεί, να τη παίξεις με τη Μπλάκ Γουίντοου. Άντε.καημενο παιδακι, με τις βλακειες που γραφεις πώς μπορει να σε παρει καποιος σοβαρα;
Στρεψοδικια λεγεται αυτο που κανεις συνεχεια.
Ο,τι σου λεω παραπεντε, ερχεσαι και μου τα ξαναλες και πεντε.
Κατηγορεις τον Libre Artitre οτι ειναι μποτ, αλλα εσυ εισαι ο ορισμος του μποτ.
Εισαι ολη μερα μεσα στα φιλορωσικα σαιτ και φορουμ και ο,τι αηδια βρεις στις χαβουζες αυτες, ερχεσαι και μας τα ποσταρεις
και καμαρωνεις σαν γυφτικο σκεπαρνι.
Δεν εχεις φιλτρα, δεν εχεις κριτικη σκεψη, ο,τι σου πασαρουν το κανεις κτημα σου.
Ετεροκαθοριζεσαι, γι' αυτο σου λεω δεν εχεις ζωη, δεν εχεις προσωπικοτητα, εισαι ενα μποτακι και μαλιστα χωρις υλικες ή αλλου ειδους απολαβες.
Ακόμα και αυτό να ίσχυε, δεν ακυρώνεις αυτό που λέω για το Λίβρα. Απλά θέλεις να επιτεθείς σε 'μενα, και ο λόγος είναι οτι έχεις σκυλιάσει, σα 12χρονο που είσαι, από άποψη νοημοσύνης, για παλιότερες "συναντήσεις".Κατηγορεις τον Libre Artitre οτι ειναι μποτ, αλλα εσυ εισαι ο ορισμος του μποτ.
Τελος η τσαμπα ψυχοθεραπεια, απο δω και περα θα πρεπει να πληρωνεις.Kauldron έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 16:27Μίλησε τώρα το θύμα του αμερικανικού σινεμά (ο Θεός να το κάνει), και των ηλίθιων ταινιών του Χόλυγουντ, που το χιούμορ του και η εξυπνάδα του συνοψίζονται σε 2 φράσεις που τις έκανε και υπογραφή.Thor έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 16:13Kauldron έγραψε: ↑27 Φεβ 2025, 18:26
Τύπε, είσαι ντίπ μα για ντίπ εκδικητικός. Επειδή σου είπα "τί κάνεις Θώρ? -Το Μπέζο", και γελάσανε με τη πάρτη σου (εντάξει, παίζει να σ' έχω ξεβρακώσει και κάποιες άλλες φορές), από εκείνο το σημείο έχεις λυσσάξει μαζί μου. Δηλαδή γκέτ ε λάιφ ρε τύπε, μην είσαι τέτοιος λουζεράς. Πάνε δες κανένα Γουίντερ Γουώριορ εκεί, να τη παίξεις με τη Μπλάκ Γουίντοου. Άντε.καημενο παιδακι, με τις βλακειες που γραφεις πώς μπορει να σε παρει καποιος σοβαρα;
Εισαι ολη μερα μεσα στα φιλορωσικα σαιτ και φορουμ και ο,τι αηδια βρεις στις χαβουζες αυτες, ερχεσαι και μας τα ποσταρεις
Δεν εχεις φιλτρα, δεν εχεις κριτικη σκεψη, ο,τι σου πασαρουν το κανεις κτημα σου.
Ετεροκαθοριζεσαι, γι' αυτο σου λεω δεν εχεις ζωη, δεν εχεις προσωπικοτητα, εισαι ενα μποτακι και μαλιστα χωρις υλικες ή αλλου ειδους απολαβες.Ακόμα και αυτό να ίσχυε, δεν ακυρώνεις αυτό που λέω για το Λίβρα. Απλά θέλεις να επιτεθείς σε 'μενα, και ο λόγος είναι οτι έχεις σκυλιάσει, σα 12χρονο που είσαι, από άποψη νοημοσύνης, για παλιότερες "συναντήσεις".Κατηγορεις τον Libre Artitre οτι ειναι μποτ, αλλα εσυ εισαι ο ορισμος του μποτ.
Από 'κει και πέρα, πήγαινε δες κανένα Τζί Άι Τζό, κανέναν Ατσαλένιο Αετό για πιο ρετρό, γιατί για μέχρι εκεί είναι το μυαλουδάκι σου, και οι γνώσεις σου για στρατιωτικά θέματα, αφού αναφέρεσαι σε Ουκρανία και Ρωσία.
Υπόψη, βέβαια, δεν έχω βάλει κάτι από φιλορωσικό σάιτ, αλλά δε γαμείς?
Φίξντ.Thor έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 17:05Τελος η τσαμπα ψυχοθεραπεια τα τσάμπα τσιμπουκια, απο δω και περα θα πρεπει να πληρωνεις.Kauldron έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 16:27Μίλησε τώρα το θύμα του αμερικανικού σινεμά (ο Θεός να το κάνει), και των ηλίθιων ταινιών του Χόλυγουντ, που το χιούμορ του και η εξυπνάδα του συνοψίζονται σε 2 φράσεις που τις έκανε και υπογραφή.Thor έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 16:13καημενο παιδακι, με τις βλακειες που γραφεις πώς μπορει να σε παρει καποιος σοβαρα;
Ετεροκαθοριζεσαι, γι' αυτο σου λεω δεν εχεις ζωη, δεν εχεις προσωπικοτητα, εισαι ενα μποτακι και μαλιστα χωρις υλικες ή αλλου ειδους απολαβες.Ακόμα και αυτό να ίσχυε, δεν ακυρώνεις αυτό που λέω για το Λίβρα. Απλά θέλεις να επιτεθείς σε 'μενα, και ο λόγος είναι οτι έχεις σκυλιάσει, σα 12χρονο που είσαι, από άποψη νοημοσύνης, για παλιότερες "συναντήσεις".Κατηγορεις τον Libre Artitre οτι ειναι μποτ, αλλα εσυ εισαι ο ορισμος του μποτ.
Από 'κει και πέρα, πήγαινε δες κανένα Τζί Άι Τζό, κανέναν Ατσαλένιο Αετό για πιο ρετρό, γιατί για μέχρι εκεί είναι το μυαλουδάκι σου, και οι γνώσεις σου για στρατιωτικά θέματα, αφού αναφέρεσαι σε Ουκρανία και Ρωσία.
Υπόψη, βέβαια, δεν έχω βάλει κάτι από φιλορωσικό σάιτ, αλλά δε γαμείς?