Ή με την πατρίδα μας ή με τον Τραμπ
Re: Ή με την πατρίδα μας ή με τον Τραμπ
Ρε Τραμπακια λύστε μου μερικές απορίες
1. Εάν ο Ντόναλντ και ο Βλαδίμηρος έχουν αδελφό ποιήσεις τότε γιατί ζητάτε να αυξήσουν οι Ευρωπαίοι στο 5% τις εισφορές προς το ΝΑΤΟ και να μπουν σε πολεμική οικονομία? Ποιος απειλεί την ασφαλεια της Ευρώπης?
2. Εάν οι Ευρωπαίοι αποφασίσουν να ενισχύουν την Ουκρανία και να σταθούν απεναντι στην Ρωσία στρατιωτικά ποια θα είναι η στάση του Ντόναλντ?
3. Ποιος είναι πλέον ο εχθρός των ΗΠΑ?
1. Εάν ο Ντόναλντ και ο Βλαδίμηρος έχουν αδελφό ποιήσεις τότε γιατί ζητάτε να αυξήσουν οι Ευρωπαίοι στο 5% τις εισφορές προς το ΝΑΤΟ και να μπουν σε πολεμική οικονομία? Ποιος απειλεί την ασφαλεια της Ευρώπης?
2. Εάν οι Ευρωπαίοι αποφασίσουν να ενισχύουν την Ουκρανία και να σταθούν απεναντι στην Ρωσία στρατιωτικά ποια θα είναι η στάση του Ντόναλντ?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Την ίδια ακριβώς γραμμή μου επικοινωνούν από προχτέ οι φίλοι μου οι...κνίτες.
I kid you not και ναι, κάνω παρέα και με τέτοιους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δε ξέρω αν αστειεύεσαι, αλλά η Ευρώπη ήταν που διέλυσε την Ελλάδα με τη καταστροφή του παραγωγικού ιστού (όταν οι εταιρίες έτρωγαν πρόστιμο για υπερβολική παραγωγή), με τα δανεικά, και με τα μημόνια.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Φαίνεται πως ο Βλαδίμηρος κατάφερε να διασπάσει τη Δύση.zteo έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 19:41Ρε Τραμπακια λύστε μου μερικές απορίες
Υποσχέθηκε στον ηλίθιο Τράμπα οτι θα πάρει τις σπάνιες γαίες. Απ' την άλλη οι Ευρωπέηδες θέλουν μέν να νικήσουν τη Ρωσία, αλλά θέλουν να το κάνει η Αμερική γιατί τους δώσαμε τα φώτα μας ως ΕΛ, και πλέον θέλουν κάποιοι άαααααλλοι να έρθουν να πολεμήσουν γι'αυτούς. Μέχρι στιγμής μόνο οι ΕΛ και οι ακόμα πιο ηλίθιοι Κόπριοι, εεεε, Κύπριοι ήθελα να πώ σκέφτονταν έτσι. Και το πιο αστείο είναι οτι οι ηλίθιοι Κύπριοι νομίζουν οτι θα έρθουν οι Έλληνες να πολεμήσουν για το Αραβικό νησί τους.
Ο Βλαδίμηρος τη ψυλιάστηκε τη δουλειά, σου λέει οι ΕυρωΠΕΗ είναι όλοι ομοφυλόφιλοι, σιγά μη πολεμήσουν αυτοί οι μαλθακοί γκέουλες, οι Αμερικάνοι έχουν κάτι βλαχαδερά που πολεμάνε, αλλά τους έχουμε στραγγίσει από στρατιωτικό υλικό, κάτσε να καλοπιάσω το βλάκα το Τραμπάκουλα οτι και καλά να τα βρούμε, να του τάξω τις Σπάνιες Γαίες, και στο ενδιάμεσο να κάνω ΄να ντου με τους Σιβηριανούς που 'χω στρατολογήσει, που πιάνουν λύκο και του πίνουν το αίμα με καλαμάκι (και μάλιστα πλαστικό), να πάρω τις περισσότερες, και άσε για το Τραμπάκουλα κανένα Λβόβ, να λέει οτι τα κατάφερε. Στο κάτω κάτω δικαιολογία έχει ο Τράμπας, "παραλάβαμεν χάος" (ε, ρε πάλι η Ελλαδάρα διδάσκει πολιτική).
Τελικά δίκιο είχε ο Λιακόπουλος, Γή, ο Πλανήτης των Ελλήνων.
H ουσία είναι αυτή:

Nα επανέλθει αυτή η σημαία, να επανέλθει ο Ψυχρός Πόλεμος, να φοβηθούν τ' αφεντικά της Δύσης. Η δυτική ελίτ να μη κάνει κανένα πόλεμο, αλλά να μοιράσει τα υπερκέρδη της στο λαό, υπό την απειλή επανάστασης εντός των δυτικών εδαφών. Αν τα Κομμουνιστικά Κόμματα της Δύσης αρχίσουν να κερδίζουν έδαφος, αυτό θα είναι μεγάλη επιτυχία.
Άκουσα οτι ο Μπακογιάννης έπαθε τροφική δηλητηρίαση. Δε πας να πιείς τη σουπίτσα σου, κοπρόσιτε?
- Dwarven Blacksmith
Καλά κάπου εδώ να πούμε ότι αν όντως μπουν αυτές οι κυρώσεις 25% θα έχουμε πιο επείγοντα θέματα προς συζήτηση από το εναντίον ποιου θα εξοπλιστεί η Ευρώπη. Interesting times guaranteed 100%.

- Οργισμένος
Φυσικα και ειναι. Αλλα μπρος στην καταστροφη τι να κανεις?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 19:05Παίζει ρόλο το ΚΚ Κίνας; Δεν είναι δικτατορία του Σι η φάση;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
μαρτυρατε χωρις ξυλο ορισμενοι ...Οργισμένος έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 21:04Φυσικα και ειναι. Αλλα μπρος στην καταστροφη τι να κανεις?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 19:05Παίζει ρόλο το ΚΚ Κίνας; Δεν είναι δικτατορία του Σι η φάση;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Και ακριβώς γι ´αυτό δεν υπάρχει πια και "πατρίδα μας".
Όσο πιο γρήγορα γίνει αποδεκτό, τόσο το καλύτερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
Ψεκα αντε να γλειψεις τους πουτλεριστας .nostromos έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 22:09μαρτυρατε χωρις ξυλο ορισμενοι ...Οργισμένος έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 21:04Φυσικα και ειναι. Αλλα μπρος στην καταστροφη τι να κανεις?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 19:05Παίζει ρόλο το ΚΚ Κίνας; Δεν είναι δικτατορία του Σι η φάση;
Κανε μας τη χαρη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ρε παπαρα σε πηρε ομηρο ο νανος ...? σου εκαναν το μαρτυριο της σταγονας ...? να παει η Ευρωπη με την Κινα ...? χαζεψες ...?Οργισμένος έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 22:37Ψεκα αντε να γλειψεις τους πουτλεριστας .
Κανε μας τη χαρη.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Πολλά πράγματα μπορεί να μην υπάρχουν τώρα, και να υπάρξουν σύντομα.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/lon ... aa8f6198f2
το Ίου-πουτανάτο reveals its final form
ΤΙΤΑΝΑ Π.ΚΟΝΔΥΛΗ
το Ίου-πουτανάτο reveals its final form
ΤΙΤΑΝΑ Π.ΚΟΝΔΥΛΗ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
17 Φεβ 2025, 16:24
-