Τραμπ και Ζελένσκι, κόντεψαν να μαλώσουν.
Re: Τραμπ και Ζελένσκι, κόντεψαν να μαλώσουν.
Μου άρεσε πάντως που βγήκε ένας Democrat senator, Seth κάτι και ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε Trump και JD, δειλούς και πουτάνες του Καγκεμπίτη,και ότι ποτέ άλλοτε Αμερικανός πολιτικός δε φέρθηκε τόσο ξεφτυλισμένα σε ξένο ηγέτη live σε όλο τονπλανήτη
Dna καμία γόβα εγώ Έλληνας είμαι ούτε Ουκρανός, ούτε Ρώσος, σοβαρά αν είσαι Ρωσοποντιος πες το.
Dna καμία γόβα εγώ Έλληνας είμαι ούτε Ουκρανός, ούτε Ρώσος, σοβαρά αν είσαι Ρωσοποντιος πες το.
υποστηριζουν μια χωρα που αν ειχε ή αν τις ειχαν δωσει πυρηνικα θα αρχιζε τον τριτο ππ
για τοσο βληματα
για τοσο βληματα
Γιατί τα γράφεις όλα πλάγια, δνα; Δεν τα πιστεύεις πραγματικά, είναι αστειάκια, τι ακριβώς εννοείς;
'Οπως βλέπεις κι άλλοι τάχασαν με τις εξελίξεις. Ίσως αντιλαμβάνονται ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να τα βάλει με Ρωσία και Αμερική ταυτόχρονα. Τώρα εσύ, γιατί χαίρεσαι... θά 'χεις προφανώς τους προσωπικούς σου λόγους.
'Οπως βλέπεις κι άλλοι τάχασαν με τις εξελίξεις. Ίσως αντιλαμβάνονται ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να τα βάλει με Ρωσία και Αμερική ταυτόχρονα. Τώρα εσύ, γιατί χαίρεσαι... θά 'χεις προφανώς τους προσωπικούς σου λόγους.
Δεν έχει την παραμικρή σημασία "τι είναι" ο Ζελένσκι. Στα παπάρια μας.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 03:24Το ειχαμε πει απο την αρχη οτι ο Ζελενσκι ειναι μια μαριονετα και τιποτα αλλο. Ενας "κωμικος" της τηλεορασης που ανηκε στο "κλαμπ" και ηταν καλος για οσο χρονικο διαστημα τον προμοταραν οι δυτικοι. Τωρα που χρειαζεται διπλωματικη ευελιξια διχνει οτι δεν κανει για την δουλεια
Σημασία έχει οτι οι Ρώσσοι εισέβαλλαν στην Ουκρανία.
Αν η Δύση πίστευε στο 1% απ' αυτά που ισχυρίζεται, θα έπρεπε να είχε μπάσει την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ την στιγμή που ο Πούτιν σκέφθηκε να μπουκάρει στην Κριμαία. Αλλά ήταν τόσο απασχολημένοι με τα δικαιώματα των 172 φύλλων και την κονόμα απ τα σόσιαλ που ούτε το πρόσεξαν. Τώρα αν δεν βρεθεί ηγέτης (και πού να βρεθεί, πέστε μου) να ξελασπώσει την κατάσταση, τραβάμε για πολύ δυσοίωνο μέλλον.
γλιτωσαμε ενα 3ππ και λες οτι ειναι δυσοιωνο το μελλον;βουνιες καπνιζετε και τα λετε;Imperium έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 03:36Δεν έχει την παραμικρή σημασία "τι είναι" ο Ζελένσκι. Στα παπάρια μας.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 03:24Το ειχαμε πει απο την αρχη οτι ο Ζελενσκι ειναι μια μαριονετα και τιποτα αλλο. Ενας "κωμικος" της τηλεορασης που ανηκε στο "κλαμπ" και ηταν καλος για οσο χρονικο διαστημα τον προμοταραν οι δυτικοι. Τωρα που χρειαζεται διπλωματικη ευελιξια διχνει οτι δεν κανει για την δουλεια
Αν η Δύση πίστευε στο 1% απ' αυτά που ισχυρίζεται, θα έπρεπε να είχε μπάσει την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ την στιγμή που ο Πούτιν σκέφθηκε να μπουκάρει στην Κριμαία. Αλλά ήταν τόσο απασχολημένοι με τα δικαιώματα των 172 φύλλων και την κονόμα απ τα σόσιαλ που ούτε το πρόσεξαν. Τώρα αν δεν βρεθεί ηγέτης (και πού να βρεθεί, πέστε μου) να ξελασπώσει την κατάσταση, τραβάμε για πολύ δυσοίωνο μέλλον.
και η φαση ειναι οταν λεει για το νατο δεν σκεφτεται τον ιδιο τα παιδια του οτι θα πολεμουσαν οι ιδιοι
το νατο εισαι εσυ και εγω βρε βληματα
Έχετε αντιληφθεί ότι το ΝΑΤΟ μας τελείωσε, έτσι;
Ήδη παρακολουθώ ξένα media και στα σχόλια αυτό γράφεται.
Το διέλυσαν Trump και Vance...
Ήδη παρακολουθώ ξένα media και στα σχόλια αυτό γράφεται.
Το διέλυσαν Trump και Vance...
Καλύτερα να μην τον γλιτώναμε και να καθαρίζαμε με τα υπολείμματα της Σοβιετίας μια και καλή.nemo έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 03:37γλιτωσαμε ενα 3ππ και λες οτι ειναι δυσοιωνο το μελλον;βουνιες καπνιζετε και τα λετε;Imperium έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 03:36Δεν έχει την παραμικρή σημασία "τι είναι" ο Ζελένσκι. Στα παπάρια μας.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 03:24Το ειχαμε πει απο την αρχη οτι ο Ζελενσκι ειναι μια μαριονετα και τιποτα αλλο. Ενας "κωμικος" της τηλεορασης που ανηκε στο "κλαμπ" και ηταν καλος για οσο χρονικο διαστημα τον προμοταραν οι δυτικοι. Τωρα που χρειαζεται διπλωματικη ευελιξια διχνει οτι δεν κανει για την δουλεια
Εξ άλλου ο μέσος Ρώσος θα προτιμούσε ζωή υπό Δυτική ηγεμονία. Σιγα τον Γ'ΠΠ.
Σε τρεις μέρες θα τα 'χε κλάσει και θα τα 'χε μαζέψει ο ΚαΓκεΜπίτης. Τότε. Τώρα κατάλαβε με τι μαλθακά ζώα έχει να κάνει και πήραν τα μυαλλά του αέρα.
Για όσους που θέλουν να προσκυνήσουν Τσάρο, κατανοώ, δεν θα ήταν τόσο ελκυστικό αυτό το σενάριο.
To NATO είναι οι άλλοι κατά το η κόλαση είναι άλλοι . Όλοι αυτοί που κόπτονται για την Ουκρανία αν υπήρχε πιθανότητα τα παιδιά τους να πάνε στα χαρακώματα του Ντόνετσκ και του Χάρκοβο θα λιποθυμούσαν. Αλλά στα λόγια όλα είναι εύκολα. Όταν πιστεύεις οτι ο πόλεμος αφορά κάποιους άλλους.
Αν νομίζεις οτι δεν αξίζει να πολεμήσουμε για τις αξίες μας ενάντια στον απόλυτο καταποντισμό τους απο κάθε απολυταρχικό βόθρο, πάσο.
Νομίζω οτι το γνωρίζουμε καλά οτι υπάρχουν άτομα τέτοιων αντιλήψεων. Έχουν και όνομα.
Ε, ρε καημένε Truman, τρίζουν τα κοκαλάκια σου.
Ζελένσκαρος κοπιάρει τους κορυφαίους καραγκιόζηδες του είδους
μια με το κοστούμι και απάντηση τσίπρα για γραβατα
μια με το kooλειο have you been to samosukraine? προς τον βανς
μπόνους

μια με το κοστούμι και απάντηση τσίπρα για γραβατα
μια με το kooλειο have you been to samosukraine? προς τον βανς
μπόνους

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Γιατί δεν πας στην Ουκρανία ώς εθελοντής να πολεμήσεις τότε; Σόρυ αλλά τα λόγια από την ασφάλεια του λάπτοπ με κανένα ποτό και ξηροκάρπι είναι έυκολα.Imperium έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 03:54Αν νομίζεις οτι δεν αξίζει να πολεμήσουμε για τις αξίες μας ενάντια στον απόλυτο καταποντισμό τους απο κάθε απολυταρχικό βόθρο, πάσο.
Νομίζω οτι το γνωρίζουμε καλά οτι υπάρχουν άτομα τέτοιων αντιλήψεων. Έχουν και όνομα.
Γιατί δεν πας στην Τουρκία να σε γαμήσουν; Θα τους γλιτώσεις τον δρόμο και θα σε ευνοήσουν.mao mao έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 04:01Γιατί δεν πας στην Ουκρανία ώς εθελοντής να πολεμήσεις τότε; Σόρυ αλλά τα λόγια από την ασφάλεια του λάπτοπ με κανένα ποτό και ξηροκάρπι είναι έυκολα.Imperium έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 03:54Αν νομίζεις οτι δεν αξίζει να πολεμήσουμε για τις αξίες μας ενάντια στον απόλυτο καταποντισμό τους απο κάθε απολυταρχικό βόθρο, πάσο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δύσκολες ώρες περνά ο Ζελένσκι μετά τη συμφωνία Πούτιν-Τραμπ!
από nikos_hellas » 14 Φεβ 2025, 19:29 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
14 Φεβ 2025, 23:51
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
17 Φεβ 2025, 16:24