Έγώ μαγκιές για πόλεμο δεν πούλησα. Εσύ λές οτι πρέπει να πολεμήσουμε για τις αξίες μας στην Ουκρανία. Ε ο δρόμος ανοικτός είναι για το μέτωπο, πήγαινε στα χαρακώματα του Ντόνετσκ. Στείλε και τα παιδιά σου άν έχεις. Τι όχι;Imperium έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 04:04Γιατί δεν πας στην Τουρκία να σε γαμήσουν; Θα τους γλιτώσεις τον δρόμο και θα σε ευνοήσουν.mao mao έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 04:01Γιατί δεν πας στην Ουκρανία ώς εθελοντής να πολεμήσεις τότε; Σόρυ αλλά τα λόγια από την ασφάλεια του λάπτοπ με κανένα ποτό και ξηροκάρπι είναι έυκολα.Imperium έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 03:54
Αν νομίζεις οτι δεν αξίζει να πολεμήσουμε για τις αξίες μας ενάντια στον απόλυτο καταποντισμό τους απο κάθε απολυταρχικό βόθρο, πάσο.
Νομίζω οτι το γνωρίζουμε καλά οτι υπάρχουν άτομα τέτοιων αντιλήψεων. Έχουν και όνομα.
Ε, ρε καημένε Truman, τρίζουν τα κοκαλάκια σου.
Τραμπ και Ζελένσκι, κόντεψαν να μαλώσουν.
Re: Τραμπ και Ζελένσκι, κόντεψαν να μαλώσουν.
Έχουμε συναντηθεί; Μου θυμίζεις κάποιον που μου είπε "και τι σε νοιάζει αν πάρουν οι Τούρκοι την Κάσο";mao mao έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 04:01Γιατί δεν πας στην Ουκρανία ώς εθελοντής να πολεμήσεις τότε; Σόρυ αλλά τα λόγια από την ασφάλεια του λάπτοπ με κανένα ποτό και ξηροκάρπι είναι έυκολα.Imperium έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 03:54Αν νομίζεις οτι δεν αξίζει να πολεμήσουμε για τις αξίες μας ενάντια στον απόλυτο καταποντισμό τους απο κάθε απολυταρχικό βόθρο, πάσο.
Νομίζω οτι το γνωρίζουμε καλά οτι υπάρχουν άτομα τέτοιων αντιλήψεων. Έχουν και όνομα.
Όποιος ενδιαφέρεται για τον Βανς, ας διαβάσει γι' αυτόν που αποτελεί το ιδεολογικό του πρότυπο
https://en.wikipedia.org/wiki/Curtis_Yarvin
Γι' αυτό μιλάμε για αλλαγή βάρδιας (ακα γενιάς)
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
https://en.wikipedia.org/wiki/Curtis_Yarvin
Γι' αυτό μιλάμε για αλλαγή βάρδιας (ακα γενιάς)
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 01 Μαρ 2025, 04:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
A ναι, ο Seth Moulton, απο τους ελάχιστους Dems που τόλμησε να τα βάλει με το ίδιο του το κόμμα για woke μαλακίες, και αντιλαϊκή πολιτική.
Μακάρι να βρεθούν μπόλικοι τέτοιοι και να συσπειρωθούν, άσχετα με προηγούμενες πολιτικές θέσεις.
-
Μακάρι, αλλα δε μου φαίνεται τόσο εύκολο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άκυρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 01 Μαρ 2025, 04:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ήταν εύκολο, χρειάστηκε χρόνια.
εγώ πάλι πιστεύω οτι πιο πιθανό ήταν να πολεμήσω εγώ υπέρ της χώρας παρά εσύ. Και δεν το λέω για να σε πικάρω, το πιστεύω.sharp έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 04:10Έχουμε συναντηθεί; Μου θυμίζεις κάποιον που μου είπε "και τι σε νοιάζει αν πάρουν οι Τούρκοι την Κάσο";mao mao έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 04:01Γιατί δεν πας στην Ουκρανία ώς εθελοντής να πολεμήσεις τότε; Σόρυ αλλά τα λόγια από την ασφάλεια του λάπτοπ με κανένα ποτό και ξηροκάρπι είναι έυκολα.Imperium έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 03:54
Αν νομίζεις οτι δεν αξίζει να πολεμήσουμε για τις αξίες μας ενάντια στον απόλυτο καταποντισμό τους απο κάθε απολυταρχικό βόθρο, πάσο.
Δεν προκυπτει απο καπου αυτο

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εγώ το πιστεύω ότι θα πολεμούσες. Επιπόλαια κρίνεις πάντως, να το ξέρεις.
Δεν ήταν ωστόσο αυτό το ερώτημα μου
Σορυ δεν κατάλαβα. Ποιος είναι υποστηρικτης Μοναρχίας Μασκ, κλπ;
Για τον Yarvin λες;
ΟΚ, απο ψωνάρες, απ' όλα έχει ο μπαχτσές...
ΟΚ, απο ψωνάρες, απ' όλα έχει ο μπαχτσές...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δύσκολες ώρες περνά ο Ζελένσκι μετά τη συμφωνία Πούτιν-Τραμπ!
από nikos_hellas » 14 Φεβ 2025, 19:29 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
14 Φεβ 2025, 23:51
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
17 Φεβ 2025, 16:24