The Rebel έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:20
01/03/2025
Πως η Ιωάννα Κουσκούση ξεμπρόστιασε τον βρώμικο ρόλο της αστυνομίας!
https://anazitiseis.gr/pos-i-ioanna-kou ... as-vinteo/

The Rebel έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:20
01/03/2025
Πως η Ιωάννα Κουσκούση ξεμπρόστιασε τον βρώμικο ρόλο της αστυνομίας!
https://anazitiseis.gr/pos-i-ioanna-kou ... as-vinteo/
Οποιος ηταν στην συγκεντρωση δεν μπορει να εχει αποψη για το ποσο κοσμο ειχε και να την βασιζει στην παρουσια τουΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:25[
Ρε φίλε την Θεσσαλονίκη την ξέρω σαν την χούφτα μου
Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει
Είμαι Ναυαρίνο,κατά τις 12 παρά,προσπαθώ να περπατήσω να δω μέχρι που φτάνει ο κόσμος δεν κουνιέται φύλλο,ο ένας πάνω στον άλλον
Κατεβαίνω να πάω από τους παράλληλους της πουτανας δεν γινόταν και ξαναγύρισα πίσω
Και όλη αυτήν την ώρα συνεχώς ερχόταν και έφευγε κόσμος
Πάνω στην Εγνατία ερχόταν συνέχεια μηχανές ασθενοφόρα,λιποθυμουσε ο κόσμος από την ασφυξία
Τι ποσο τοις εκατό υπολογίζω;
Αυτό που ξέρω είναι ότι πάνω από 300.000 κόσμος
Ειδικά τα παιδιά από 15 ως 25 που ζουν στην Θεσσαλονίκη είτε ως φοιτητές είτε ως κάτοικοι πρέπει να ήταν σε σταλινικό ποσοστό στην συγκέντρωση
Για κάτι τέτοια λέω πως είσαι βλάκαςSeaHawk έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:36Οποιος ηταν στην συγκεντρωση δεν μπορει να εχει αποψη για το ποσο κοσμο ειχε και να την βασιζει στην παρουσια τουΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:25[
Ρε φίλε την Θεσσαλονίκη την ξέρω σαν την χούφτα μου
Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει
Είμαι Ναυαρίνο,κατά τις 12 παρά,προσπαθώ να περπατήσω να δω μέχρι που φτάνει ο κόσμος δεν κουνιέται φύλλο,ο ένας πάνω στον άλλον
Κατεβαίνω να πάω από τους παράλληλους της πουτανας δεν γινόταν και ξαναγύρισα πίσω
Και όλη αυτήν την ώρα συνεχώς ερχόταν και έφευγε κόσμος
Πάνω στην Εγνατία ερχόταν συνέχεια μηχανές ασθενοφόρα,λιποθυμουσε ο κόσμος από την ασφυξία
Τι ποσο τοις εκατό υπολογίζω;
Αυτό που ξέρω είναι ότι πάνω από 300.000 κόσμος
Ειδικά τα παιδιά από 15 ως 25 που ζουν στην Θεσσαλονίκη είτε ως φοιτητές είτε ως κάτοικοι πρέπει να ήταν σε σταλινικό ποσοστό στην συγκέντρωση
Ειναι πολυ απλο
Δεν χρειαζεται καν επιπλεον σχολιασμος γι αυτο ειναι μια αντικειμενικη αληθεια
Δεν γνωριζζεις ποσο κοσμο ειχε επειδη ησουν εκει
Τελος
Μικρή ιδέα έχεις για τον εαυτό σου