Και λεφτά να έχεις ρε Πόντικα, στρατό και πυρομαχικά που θα βρείς?
Μωρή αποτυχημένη Στόρμυ Ντάνιελς, πώς σου φάνηκε η τσουτσού του Βάνς?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 10:35μην ανησυχείς, υπάρχει ακόμη άφθονο για τον πάτο σου
Και να ξαναγράψουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος έπεσε σαν στίμουλους στην αμερικάνικη οικονομία. Δλδ ο παικταράς μπαϊντενόπουλος σκάρωσε το μπεστ ντίαλ ιν δε χίστορυ οφ μπεστ ντίαλς. Και μισθά στο ραστ μπελτ, και κηδείες στους πουτλερικούςΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 10:34Bill Hicks έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 08:08το Ινστιτούτο του Κιέλου είναι το σωστό. από τα $183 δις συνολική χρηματοδότηση τα $90.8 δις είναι διαθέσιμα για την Ουκρανία (δεν έχουν εκταμιευτεί όλα). μαζί με τα $33.3 δις σε στρατιωτικό ύλικο μέσω Presidential Drawdown Authority το σύνολο είναι $124 δις.sharp έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 21:55185 και 122 σύμφωνα με το Ινστιτούτο του Κιέλου.SpoilerShow
Έχει μια διαφορά από τα 300, 400 που λέει.
Αλλά το πρόβλημα δεν είναι στα λεφτά, άλλωστε κινείται η πολύ σημαντική για τις ΗΠΑ πολεμική βιομηχανία. Χώρια τι know how αποκτούν σε συνθήκες πραγματικής μάχης.
Θέμα αλλαγής πολιτικού προσανατολισμού είναι και οξείας Τραμπίτιδας. Χαμένη θα βγει η Αμερική από κάθε πλευρά.Bill Hicks έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 13:36...
τα συνολικά διαθέσιμα κονδύλια για το Operation Atlantic Resolve και την Ουκρανία είναι $183 δις, από τα οποία έχουν δεσμευτεί $130.1 δις κι έχουν εκταμιευτεί $86.7 δις. αυτά δεν είναι όλα για την Ουκρανία, αλλά περιλαμβάνουν και αναπλήρωση στρατιωτικου υλικού και ενισχυμένη στρατιωτική παρουσία στην Ευρώπη. αν τα αφαιρέσουμε αυτά, τα διαθέσιμα για την Ουκρανία, μαζί με στρατιωτικό εξοπλισμό είναι $90.8 δις.
...
https://www.ukraineoversight.gov/Funding/Special Inspector General έγραψε: Congress increased the cap on PDA to $11 billion for FY 2022, $14.50 billion for FY 2023, and $7.80 billion for FY 2024, providing $33.30 billion in cumulative PDA.
https://media.defense.gov/2025/Feb/14/2 ... DF#page=29
Κατσε περιμενε. Θα ερθει ο νοστρομος να σου πει οτι ο Τραμπ λεει 350 και οταν του ζητησεις να το αποδειξει θα σου πει οτι δε μπορει να συζητησει μαζι σου
δεν ξέρω ακόμη. βγάλε την από το στόμα σου και φέρε μου ένα μεγεθυντικό φακό να σου πω
Στο πάτο σου είναι, και σκούζεις αγκαλιασμένος με τον Οργισμένο και τον Μοντέλα, που του σάλεψε τελείως και αναφέρει ψυχροπολεμικές ψεκιές. Θα περίμενε κανείς οτι με τόσο πράμα που έχει μπεί εκεί μέσα θα είχες κάποια ελαστικότητα, αλλά φαίνεται οτι σου 'κατσε βαριά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 10:38δεν ξέρω ακόμη. βγάλε την από το στόμα σου και φέρε μου ένα μεγεθυντικό φακό να σου πωKauldron έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 10:36Μωρή αποτυχημένη Στόρμυ Ντάνιελς, πώς σου φάνηκε η τσουτσού του Βάνς?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 10:35
μην ανησυχείς, υπάρχει ακόμη άφθονο για τον πάτο σου
μλκ μου η τζέιντι είναι ο ορισμός του σμολ ντικ ένερτζυKauldron έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 10:42Στο πάτο σου είναι, και σκούζεις αγκαλιασμένος με τον Οργισμένο και τον Μοντέλα, που του σάλεψε τελείως και αναφέρει ψυχροπολεμικές ψεκιές. Θα περίμενε κανείς οτι με τόσο πράμα που έχει μπεί εκεί μέσα θα είχες κάποια ελαστικότητα, αλλά φαίνεται οτι σου 'κατσε βαριά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 10:38δεν ξέρω ακόμη. βγάλε την από το στόμα σου και φέρε μου ένα μεγεθυντικό φακό να σου πω
Τα δόντια του δε μπορεί να φτιάξει, θα φτιάξει την Ουκρανία
Ε, δεν είναι σα τους Ευρωαντρακλαράδες που βλέπουμε εδώ:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 10:50μλκ μου η τζέιντι είναι ο ορισμός του σμολ ντικ ένερτζυKauldron έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 10:42Στο πάτο σου είναι, και σκούζεις αγκαλιασμένος με τον Οργισμένο και τον Μοντέλα, που του σάλεψε τελείως και αναφέρει ψυχροπολεμικές ψεκιές. Θα περίμενε κανείς οτι με τόσο πράμα που έχει μπεί εκεί μέσα θα είχες κάποια ελαστικότητα, αλλά φαίνεται οτι σου 'κατσε βαριά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 10:38
δεν ξέρω ακόμη. βγάλε την από το στόμα σου και φέρε μου ένα μεγεθυντικό φακό να σου πω
Lugozzi έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 11:05Fake news be like...
[img]https://i.postimg.cc/kGX4wtbN/FB-I ... .jpg[/img]
Ε, θα πείτε τι πιο σύνηθες να συμβεί...
Ε, ναι, ο Seth Moulton είναι Δημοκρατικός, ποιος μαλάκας τον έβγαλε Ρεπουμπλικάνο? ΣΚΑΪ να σου πετυχει...Lugozzi έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 11:05Fake news be like...
[img]https://i.postimg.cc/kGX4wtbN/FB-I ... .jpg[/img]
Ε, θα πείτε τι πιο σύνηθες να συμβεί...
Καλά, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, στο ουκρανικό παρέλαβε καμμένη γη. Ο χειρότερος λάθος υπολογισμός των Αμερικάνων από δεν ξέρω πότε. Πίστεψαν την ίδια τους την προπαγάνδα και κινήθηκαν στη βάση του ότι η Ρωσία θα κατέρρεε το 23 και θα είχαμε αλλαγή καθεστώτος.