Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Σκότωσαν δύο τζάγκουαρ που δραπέτευσαν ενώ ήταν μέσα επισκέπτες
Re: Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Σκότωσαν δύο τζάγκουαρ που δραπέτευσαν ενώ ήταν μέσα επισκέπτες
Καθημερινά, σκοτώνονται πολλά άγρια ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον για πολύ πιο ηλίθιους λόγους.
Γενικώς, ποτέ δεν είδα με ιδιαίτερη συμπάθεια τους χώρους όπου συνωστίζονται μορφές ζωής τελείως άσχετες με το περιβάλλον τους για να δώσουν μια προσομοίωση της άγριας φύσης στους ανθρώπους της πόλης. Κάτι σαν γκατζετάκι, που άμα χαλάσει το πετάς στα σκουπίδια.
Η όλη φάση, μου θυμίζει ένα πιο χαλαρό τσίρκο, όπου τα ζώα έχουν μηδενικά δικαιώματα και λειτουργούν μόνον ως διασκεδαστικό δρώμενο προστατευμένων ανθρώπων, που από τη μία χειροκροτούν σαν χαζοχαρούμενοι αλλά αρχίζουν και ουρλιάζουν υστερικά όταν το πράγμα πάρει το φυσικό του δρόμο.
Γενικώς, ποτέ δεν είδα με ιδιαίτερη συμπάθεια τους χώρους όπου συνωστίζονται μορφές ζωής τελείως άσχετες με το περιβάλλον τους για να δώσουν μια προσομοίωση της άγριας φύσης στους ανθρώπους της πόλης. Κάτι σαν γκατζετάκι, που άμα χαλάσει το πετάς στα σκουπίδια.
Η όλη φάση, μου θυμίζει ένα πιο χαλαρό τσίρκο, όπου τα ζώα έχουν μηδενικά δικαιώματα και λειτουργούν μόνον ως διασκεδαστικό δρώμενο προστατευμένων ανθρώπων, που από τη μία χειροκροτούν σαν χαζοχαρούμενοι αλλά αρχίζουν και ουρλιάζουν υστερικά όταν το πράγμα πάρει το φυσικό του δρόμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Σκότωσαν δύο τζάγκουαρ που δραπέτευσαν ενώ ήταν μέσα επισκέπτες
Ναι, μωρέ, ασ΄τους να λένε, λες να θέλουν οι ζωολογικοί κήποι να σκοτώνουν σπάνια ζώα, που κοστίζουν περιουσία και φέρνουν τόσο κέρδος; Ο κόσμος είναι ηλίθιος.
Ordem e Progresso.
Χωρίς να το καταλάβεις περιεγραψες τον ΆδωνιΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 16:44Καθημερινά, σκοτώνονται πολλά άγρια ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον για πολύ πιο ηλίθιους λόγους.
Καλό μου, χωρίς να το καταλάβω περιέγραψα ΚΑΙ το είδος σου.Kostis έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 16:47Χωρίς να το καταλάβεις περιεγραψες τον ΆδωνιΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 16:44Καθημερινά, σκοτώνονται πολλά άγρια ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον για πολύ πιο ηλίθιους λόγους.
Η όλη φάση, μου θυμίζει ένα πιο χαλαρό τσίρκο, όπου τα ζώα έχουν μηδενικά δικαιώματα και λειτουργούν μόνον ως διασκεδαστικό δρώμενο προστατε
υμένων ανθρώπων, που από τη μία χειροκροτούν σαν χαζοχαρούμενοι αλλά αρχίζουν και ουρλιάζουν υστερικά όταν το πράγμα πάρει το φυσικό του δρόμο.
Κι εσείς μια μορφή ζωής είστε, που προσωπικώς τουλάχιστον δεν θα είχα κανένα πρόβλημα για το αν συνεχίσετε να υπάρχετε ή όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
- ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ
Ή γράφετε από ίδρυμα ή παίρνετε πρέζα. Δεν εξηγείται αλλιώς.stergiosbik έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 18:23Toυς πουστηδες τους καπιταλιστες που σκοτωνουν τα ζωακια!
Χαθηκε να ειχε την διευθυνση του παρκου το ΚΚΕ να προσεφερε εναν συντροφο να γινοτανε βορα στα δοντια των αιλουροειδων για να σωθουν τα καΰμενα;
Σκάι Ξεφτίλες.
- Sid Vicious
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
εγω τον θέλω!Sid Vicious έγραψε: ↑18 Δεκ 2018, 16:29Φασίστας!
[img]https://i.postimg.cc/pT7MLBM7/degr ... .jpg[/img]
(✿ ♥‿♥)
Τον ήθελες θες να πεις, ακόμα τον θες;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
- Sid Vicious
«Το Εθνικό Μέτωπο αποκτά μια πολύ σημαντική θέση και αυτό το επιδοκιμάζω, το στηρίζω και το καταλαβαίνω απολύτως»: σάλο προκάλεσε στη Γαλλία η δήλωση αυτή του Αλέν Ντελόν στην ελβετική εφημερίδα Le Matin.
Οχι ότι ο 77χρονος γαλλοελβετός ηθοποιός είχε κρύψει ποτέ τη συμπάθειά του για τον Ζαν-Μαρί Λεπέν, τον ιδρυτή του Εθνικού Μετώπου – «φίλο του εδώ και 30 χρόνια», τον είχε χαρακτηρίσει το 2003. Τότε όμως υποστήριζε πως δεν είχε ποτέ «ψηφίσει Ακροδεξιά». Ενώ τώρα… «Χρόνια τώρα παλεύουν ο πατέρας και η κόρη Λεπέν, αλλά παλεύουν κάπως μόνοι», δήλωσε. «Τώρα, για πρώτη φορά, δεν είναι πια μόνοι. Εχουν τους Γάλλους μαζί τους. Είναι σημαντικό».
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Παιδιά ο Αλέν είναι Θεούλης!
τέλος!
τέλος!
(✿ ♥‿♥)
Ο Αλέν Ντελόν είναι εγκληματίας στον πόλεμο της Αλγερίας, όπου οι φασίστες των παραστρατιωτικών σκοτώναν όποιον να΄ναι. Εκεί συνδέθηκε με τον πατέρα Le Pen, και μετά έγινε τεκνό του Visconti, και όταν γέρασε ξαναθυμήθηκε τα φασιστικά του χρόνια. Χρωστάει πολλά στον μπαμπά της Le Pen ο πρώην δολοφόνος.
Ordem e Progresso.
-
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις!ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ έγραψε: ↑18 Δεκ 2018, 16:25Ή γράφετε από ίδρυμα ή παίρνετε πρέζα. Δεν εξηγείται αλλιώς.stergiosbik έγραψε: ↑15 Δεκ 2018, 18:23Toυς πουστηδες τους καπιταλιστες που σκοτωνουν τα ζωακια!
Χαθηκε να ειχε την διευθυνση του παρκου το ΚΚΕ να προσεφερε εναν συντροφο να γινοτανε βορα στα δοντια των αιλουροειδων για να σωθουν τα καΰμενα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μια χαλαζόπτωση ήταν αρκετή για να διαλύσει ηλιακό πάρκο αξίας εκατομυρίων
από Kauldron » 22 Νοέμ 2023, 21:34 » σε Τεχνολογία - 2 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
25 Ιούλ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορίες σχετικά με το Αττικό ημερολόγιο
από τίποτα » 08 Ιούλ 2024, 11:30 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
09 Ιούλ 2024, 16:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση MORE: Έλαβε το «πράσινο φως» για νέο αιολικό πάρκο 53,6 MW σε Ροδόπη και Έβρο
από Frappezitis » 25 Αύγ 2023, 06:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 73 Απαντήσεις
- 2261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Σεπ 2023, 19:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αφγανός έσφαξε άνδρα και μικρό παιδί σε πάρκο στη Βαυαρία
από Αρίστος » 22 Ιαν 2025, 21:35 » σε Εγκληματικότητα - 21 Απαντήσεις
- 660 Προβολές
-