Ναι, ανέβηκε και μια σχετική γελοιογραφία και όλοι οι εικονικοί γαμιάδες πήραν τα πάνω τους και επελαύνουν, όπως πάντα άλλωστε.
Είναι το σύνηθες καλόγουστο, υπερευαίσθητο και ηθικό πχορουμικό ιππικό.

Ναι, ανέβηκε και μια σχετική γελοιογραφία και όλοι οι εικονικοί γαμιάδες πήραν τα πάνω τους και επελαύνουν, όπως πάντα άλλωστε.
να πω οτι κατάλαβα, ψέμματα θα πω.
Έλα ρε, ανεκδοτάρα με τον κυνηγό και την αρκούδα στο δάσος
ούτε εγώ είχα καταλάβει αυτό με την αρκούδα αλλά ντρεπόμουν να ρωτήσω γιατί θα με κορόιδευε πάλι ο εναον
Τσομπί, τσομπά κετελαπόνγκο. Ντύθηκε θηλυκή αρκούδα και πήγε στα όρη, στ'αγρια βουνά και απο κει, μετράει κουκίδες.
ειναι απο το ανεκδοτο με τον κυνηγο και την αρκουδα.
νταξ τωρα το πιασα
Αν θες να ντραπεις διαβασε τι εχεις γραψει στο νημα
Saturn έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 15:37
Ακόμα εδω μέσα ψοφολογάνε τα μουνόπανα που σιτίζονται με το σκατό του Κούλη?
Saturn έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 17:14
Σάλτα σάπιε
Το καθίκι ο Ψαριανός και ο κάθε Ψαριανός, δεν θα τολμούσε να τα πει αυτά δημοσίως αν ήξερε οτι θα φάει ροχάλες, κλωτσιές, σπάσιμο του αυχένα και βρισίδι μέχρι να μαυρίσει ο ήλιος. Αντί αυτού, κάθεστε και ανέχεστε να κάνετε διάλογο και να συνυπάρχετε με τέτοια καθίκια.
Γιατί δεν ξεκινάτε από εδώ, ΜΟΝΟ να μπιλενικώνετε αγρίως και να διώχνετε με τις κλωτσιές περσόνες και νήματα παρα κάθεστε και πόσες σελίδες τώρα προμοτάρετε τον εμμετό του Γιαννόπουλου και των λοιπών ανδρείκελων και μπαίνετε σε διάλογο μαζί τους?
Δεν το καταλαβαίνετε πως με το να μην αντιδράτε με τον μοναδικό τρόπο που επιβάλλεται να αντιδράσετε, στην ουσία διατηρείτε αλώβητα στην θέση τους τα εμμέσματα και τις ύβρεις τους???????
από Saturn
Έχω πολύ καιρό να μπω, βλέπω οτι συνεχίζουν να τους παίζουν με το δούλεμα, μπας και τους πονέσει πιο πολύ το εγωιστικό και εγωπαθές κατακάθι που έχουν για ψυχή ή θιχτεί πιο αποτελεσματικά η δαιμονική υπεροψία τους.
Ρε βρίστε τους αβέρτα, βρίστε τους χωρίς να υπάρχει αύριο, ΤΣΟ και ΛΟ χωράει μόνο εδώ, ΤΣΟ και ΛΟ μέχρι να μην έχουν κουράγια να ξαναποστάρουν δημόσια. Και τσο και λο θα φάνε κάποια μέρα και εκεί έξω... ή κάπου αλλού, κάποτε, και τότε θα είναι και ανεπιστρεπτί...
από Saturn
Συστηματικά ασελγούν-ΕΚΤΟΣ ΑΛΛΩΝ- με τον πιο πρόστυχο τρόπο σε καμμένα κορμιά παιδιών και στον πόνο των χαροκαμένων γονιών τους.
Θα τους άξιζε να τους ευχηθεί κάποιος να ακούσουν τα δικά τους τα παιδιά να καίγονται ουρλιάζοντας μέσα από μια κασέτα. Ή ακόμα χειρότερα, να τους έχουν δεμένους χειροπόδαρα, ανίκανους να αντιδράσουν και να τα καίνε μπροστά τους....και επειδή, βέβαια εγώ δεν είμαι σκατόψυχη, εννοείται, ωστε να εύχομαι κάτι τέτοιο-λέω μόνο τί θα άξιζε ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ- εύχομαι καλά να είναι τα παιδάκια τους-και τα παιδιά όλου του κόσμου-και να ΜΗΝ χρειαστεί να πληρώσουν στην ζωή αυτή τη βρώμα που κουβαλούν οι γεννήτορές τους.
Εύχομαι όμως και ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ η χώρα ΜΟΥ από δαύτους. Όλους!
Δεν πειράζει, κατάλαβαν οι ιππείς.Ερμής έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 13:28να πω οτι κατάλαβα, ψέμματα θα πω.
Ναι, τί σχέση έχουν αυτά με το ανέκδοτο που δεν κατάλαβα?SeaHawk έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 13:47Αν θες να ντραπεις διαβασε τι εχεις γραψει στο νημαSaturn έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 15:37
Ακόμα εδω μέσα ψοφολογάνε τα μουνόπανα που σιτίζονται με το σκατό του Κούλη?Saturn έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 17:14
Σάλτα σάπιεΤο καθίκι ο Ψαριανός και ο κάθε Ψαριανός, δεν θα τολμούσε να τα πει αυτά δημοσίως αν ήξερε οτι θα φάει ροχάλες, κλωτσιές, σπάσιμο του αυχένα και βρισίδι μέχρι να μαυρίσει ο ήλιος. Αντί αυτού, κάθεστε και ανέχεστε να κάνετε διάλογο και να συνυπάρχετε με τέτοια καθίκια.
Γιατί δεν ξεκινάτε από εδώ, ΜΟΝΟ να μπιλενικώνετε αγρίως και να διώχνετε με τις κλωτσιές περσόνες και νήματα παρα κάθεστε και πόσες σελίδες τώρα προμοτάρετε τον εμμετό του Γιαννόπουλου και των λοιπών ανδρείκελων και μπαίνετε σε διάλογο μαζί τους?
Δεν το καταλαβαίνετε πως με το να μην αντιδράτε με τον μοναδικό τρόπο που επιβάλλεται να αντιδράσετε, στην ουσία διατηρείτε αλώβητα στην θέση τους τα εμμέσματα και τις ύβρεις τους???????από Saturn
Έχω πολύ καιρό να μπω, βλέπω οτι συνεχίζουν να τους παίζουν με το δούλεμα, μπας και τους πονέσει πιο πολύ το εγωιστικό και εγωπαθές κατακάθι που έχουν για ψυχή ή θιχτεί πιο αποτελεσματικά η δαιμονική υπεροψία τους.
Ρε βρίστε τους αβέρτα, βρίστε τους χωρίς να υπάρχει αύριο, ΤΣΟ και ΛΟ χωράει μόνο εδώ, ΤΣΟ και ΛΟ μέχρι να μην έχουν κουράγια να ξαναποστάρουν δημόσια. Και τσο και λο θα φάνε κάποια μέρα και εκεί έξω... ή κάπου αλλού, κάποτε, και τότε θα είναι και ανεπιστρεπτί...από Saturn
Συστηματικά ασελγούν-ΕΚΤΟΣ ΑΛΛΩΝ- με τον πιο πρόστυχο τρόπο σε καμμένα κορμιά παιδιών και στον πόνο των χαροκαμένων γονιών τους.
Θα τους άξιζε να τους ευχηθεί κάποιος να ακούσουν τα δικά τους τα παιδιά να καίγονται ουρλιάζοντας μέσα από μια κασέτα. Ή ακόμα χειρότερα, να τους έχουν δεμένους χειροπόδαρα, ανίκανους να αντιδράσουν και να τα καίνε μπροστά τους....και επειδή, βέβαια εγώ δεν είμαι σκατόψυχη, εννοείται, ωστε να εύχομαι κάτι τέτοιο-λέω μόνο τί θα άξιζε ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ- εύχομαι καλά να είναι τα παιδάκια τους-και τα παιδιά όλου του κόσμου-και να ΜΗΝ χρειαστεί να πληρώσουν στην ζωή αυτή τη βρώμα που κουβαλούν οι γεννήτορές τους.
Εύχομαι όμως και ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ η χώρα ΜΟΥ από δαύτους. Όλους!