Δείξε μου σε τι αναφέρεσαι, για να απαντήσω συγκεκριμενα!
Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
- Cecily Anne
Re: Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Έλεγα, αφού ζεις Ελλάδα και συμμετέχεις και σε τέτοια νήματα, κάτι θα είχε πάρει το αυτί σου. Δεν έχεις ακούσει τίποτα?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αφαίρεσες όλως τυχαίως, το κομμάτι που αφορά στο φοβικό στην έκθεση κατιναρέικο είδος σας.
Οπότε, με τα πουστοειδή γελάκια δεν σώζεστε όλα τα ψιλοχεσμένα και ξεχειλωμένα στριγκάκια, αρσενικά και θηλυκά. Παίζει κι αυτό στο ίδιο μοτίβο των χαχανούληδων μπαζολυμάτων "όλων".ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 15:04Οι εν αλόγω λόγω, πιστεύουν ακράδαντα ότι μόνον αυτοί ξεφτιλίζουν τους αντιπαθείς χρήστες με βροντώδεις εξ αποστάσεως πορδές, χωρίς καν να περνάει έστω ως υποψία από το ανεμοδαρμένο ακατοίκητο τους, ότι ενίοτε οι μόνοι που ρεζιλεύουν ουσιαστικώς είναι οι δικοί τους "φίλοι", που σ' αυτές τις φάσεις το παίζουν λούφα και παραλλαγή*.
*Στην τελική, τί άλλο να κάνουν οι δύστυχοι;
Κατανοητόν.

΄
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 04 Μαρ 2025, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Δείξε μου συγκεκριμένα, όπως έκανε ο Γιαννο και θα απαντήσω αντικειμενικά, όπως πάντα.Saturn έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:06Έλεγα, αφού ζεις Ελλάδα και συμμετέχεις και σε τέτοια νήματα, κάτι θα είχε πάρει το αυτί σου. Δεν έχεις ακούσει τίποτα?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Συγγνώμη, έχει βουίξει ο τόπος και εσύ μου λες να σου δείξω κάτι συγκεκριμένο?Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:08Δείξε μου συγκεκριμένα, όπως έκανε ο Γιαννο και θα απαντήσω αντικειμενικά, όπως πάντα.
Τί συγκεκριμένο θες δηλαδή, να δεις αν βρίζουν μανάδες και πατεράδες πολύ ή λίγο?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Cecily Anne
Θέλω να δω σε τι αναφέρεσαι ακριβώς, εφόσον ρωτάς γνώμη.Saturn έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:09Συγγνώμη, έχει βουίξει ο τόπος και εσύ μου λες να σου δείξω κάτι συγκεκριμένο?Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:08Δείξε μου συγκεκριμένα, όπως έκανε ο Γιαννο και θα απαντήσω αντικειμενικά, όπως πάντα.
Τί συγκεκριμένο θες δηλαδή, να δεις αν βρίζουν μανάδες και πατεράδες πολύ ή λίγο?
Ο Γιαννόπουλος λέει την Καρυστιανού Εθνική μάνα και είναι ειρωνικό αυτό.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Θέλεις να πεις, οτι δεν έχεις δει και ακούσει πουθενά να βρίζουν γονείς και μάλιστα με τον πιο χυδαίο τρόπο? Αυτό λες?
- Cecily Anne
Ναι είναι ειρωνικό και άτοπο.
Γρηγόρης Ψαριανός: «Χαρούμενες νεκρόφιλες μοιρολογίστρες» η Καρυστιανού και οι μάνες των Τεμπών
https://www.real.gr/koinonia/arthro/gri ... on-491275/
https://www.real.gr/koinonia/arthro/gri ... on-491275/
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Κι εγώ περιμένω. Και μετά θα δείξω κι εγώ τί τρώνε στη μάπα όλοι οι καθαρόπσυχοι μαλάκες και δεν βγάζουν κιχ.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:10Θέλω να δω σε τι αναφέρεσαι ακριβώς, εφόσον ρωτάς γνώμη.Saturn έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:09Συγγνώμη, έχει βουίξει ο τόπος και εσύ μου λες να σου δείξω κάτι συγκεκριμένο?Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:08
Δείξε μου συγκεκριμένα, όπως έκανε ο Γιαννο και θα απαντήσω αντικειμενικά, όπως πάντα.
Άντε μπράβο με το κάθε αγοραφοβικό πουτιναριό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Εδώ στο φόρουμ ; Δεν έχω τουιτερ και το φβ δεν το χρησιμοποιώ.
Με κάλυψες.-Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:15Εδώ στο φόρουμ ; Δεν έχω τουιτερ και το φβ δεν το χρησιμοποιώ.
- Cecily Anne
Εμένα δεν με κάλυψες! Σε ποιους αναφέρεσαι τελικά ;Saturn έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:16Με κάλυψες.-Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:15Εδώ στο φόρουμ ; Δεν έχω τουιτερ και το φβ δεν το χρησιμοποιώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eίναι καλή τώρα η συμφωνιά των Πρεσπών τώρα ΝΔκρατες?
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2024, 18:08 » σε Εθνικά Θέματα - 168 Απαντήσεις
- 4291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
25 Απρ 2025, 07:47
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
26 Φεβ 2025, 11:23