Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
- Cecily Anne
Re: Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
Μα δε σε ρώτησα ! Πάντως εγώ θα επιμείνω στην αρχική μου τοποθέτηση ότι ενδιαφέρομαι να συζητήσω τιμή πακέτου. Και θα σκεφτώ σοβαρά και την πρόταση της Γαλης, διότι όσο περνάει η ώρα , ζυμώνεται η ιδεα…αν ο σέρβερ μου δίνει εισόδημα, θα πρέπει να επιστρέφω μερίδιο, για να συντηρώ τη λειτουργία και άρα το εισόδημα. Απλά εγώ σε αυτά έχω το χαμόγελο του παιδιού στο μυαλό, αλλά τεσπα σε δεύτερη φάση συζητήσεων το βλέπουμε. Είναι η νυφίτσα ο Ερμής και διαβάζει και θα μου φάει την ιδέα !!!Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:40Ενώ ο δικός σου είναι κύριος. Άσε μας μαρή.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:37Ξέρω’γώ; Να μου κάνει εντύπωση τώρα εμένα αυτό ; Πω πω η Πασιφαη έβρισε σε ένα ποστ ! Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω !
Ωραία η καραμέλα αλλά όσοι αντιλαμβάνονται, κατανοούν οτι δεν φτουράει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έχει ξεπεραστεί προ πολλού ο σεβασμός και ο θρήνος που θα έπρεπε να διακατέχει το νήμα.
Όταν εσύ δεις όντως λύτρωση για τις 57 ψυχές και δικαιοσύνη που θα σκίσει τους υπαίτιους και θα τους χώσει βαθειά μέσα στη μπουζού, σφύρα κλέφτικα .
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Τωρα μπήκα αγαπημενη και δεν μου άρεσε καθόλου το τι γράφονται μέσα...
Και ...γεια σας.
Παρατηρητής...
https://www.news247.gr/politiki/tempi-p ... ageorgiou/
https://www.capital.gr/politiki/3904817 ... ageorgiou/
Παραιτήθηκε ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας
https://www.capital.gr/politiki/3904817 ... ageorgiou/
Παραιτήθηκε ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας
Άπαξ και ζυμωνεται η ιδέα, κάντε το δυνατό καλλίτερο για την τσέπη σας. Και μετά γυρίστε το στην φιλανθρωπία.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:47Μα δε σε ρώτησα ! Πάντως εγώ θα επιμείνω στην αρχική μου τοποθέτηση ότι ενδιαφέρομαι να συζητήσω τιμή πακέτου. Και θα σκεφτώ σοβαρά και την πρόταση της Γαλης, διότι όσο περνάει η ώρα , ζυμώνεται η ιδεα…αν ο σέρβερ μου δίνει εισόδημα, θα πρέπει να επιστρέφω μερίδιο, για να συντηρώ τη λειτουργία και άρα το εισόδημα. Απλά εγώ σε αυτά έχω το χαμόγελο του παιδιού στο μυαλό, αλλά τεσπα σε δεύτερη φάση συζητήσεων το βλέπουμε. Είναι η νυφίτσα ο Ερμής και διαβάζει και θα μου φάει την ιδέα !!!Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:40Ενώ ο δικός σου είναι κύριος. Άσε μας μαρή.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:37
Ξέρω’γώ; Να μου κάνει εντύπωση τώρα εμένα αυτό ; Πω πω η Πασιφαη έβρισε σε ένα ποστ ! Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω !
Τα νύχια τα έφτιαξες; Διότι αυτό νομίζω ήταν σημαντικότερο απ'την διαδήλωση των ανθρώπων. Μην τα κάνουμε όλα ίσωμα. Ε βρε Σέσι μας;
- Cecily Anne
Ααα οκ κατάλαβα τι ήθελες να πεις ! Θα συμφωνήσω μαζί σου, είτε πχ βρίζουν μαμά, αδερφή , αδερφό, θείο!marabou έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:37ίσως θα πρέπει να διαλευκάνουμε τι είναι ύβρης. Υπάρχουν αναφορές αρκετές. Αλλά στα γρήγορα θα μπορούσαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο είναι η χρήση "κακών¨ λέξεων και άλλο είναι ο συνειδητά επιθετικός-απαξιωτικός λόγος που εν τέλει είναι υβριστικός.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:27Πώς δεν έχει διαφορά ! Εγώ βρίζω γενικά, αλλά όχι κάποιον άνθρωπο . Πχ λέω γαμω το στανιο μου, αλλά δε θα πω τον τάδε μουνοπανο. Εντάξει ίσως πω αααα τον μαλακά!
Εγώ πάντως δεν βρίσκω διαφορά από το να σε βρίσει κάποιος χαρακτηρίζοντάς σε ως τάδε όπου το τάδε θα είναι μία υβριστική λέξη, από το να κάνει υβριστική αναφορά στη μάνα σου ή σε όποιο μέλος της οικογένειάς σου.
Είναι χαζό να τα διαχωρίζουμε αυτά κατά τη γνώμη μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν είναι έτσι, εύχομαι ούτε τώρα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ντοντ γουόρι. Έχω καλύτερα σκιλς από τον Ερμή στην εταιρική επικοινωνία.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:47Μα δε σε ρώτησα ! Πάντως εγώ θα επιμείνω στην αρχική μου τοποθέτηση ότι ενδιαφέρομαι να συζητήσω τιμή πακέτου. Και θα σκεφτώ σοβαρά και την πρόταση της Γαλης, διότι όσο περνάει η ώρα , ζυμώνεται η ιδεα…αν ο σέρβερ μου δίνει εισόδημα, θα πρέπει να επιστρέφω μερίδιο, για να συντηρώ τη λειτουργία και άρα το εισόδημα. Απλά εγώ σε αυτά έχω το χαμόγελο του παιδιού στο μυαλό, αλλά τεσπα σε δεύτερη φάση συζητήσεων το βλέπουμε. Είναι η νυφίτσα ο Ερμής και διαβάζει και θα μου φάει την ιδέα !!!Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:40Ενώ ο δικός σου είναι κύριος. Άσε μας μαρή.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:37
Ξέρω’γώ; Να μου κάνει εντύπωση τώρα εμένα αυτό ; Πω πω η Πασιφαη έβρισε σε ένα ποστ ! Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω !
Ή θα παίξει ως μέτοχος ή θα καταλήξει σε πρότζεκτ τύπου "ξύπνιες σφουγγαρίστρες και χρωματιστά φουρφούρια για ξεσκόνισμα".

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πες μου κάτι, ειλικρινά. Εσύ δεν έχεις άποψη να καταθέσεις εδώ μέσα; Ή απλά προτιμάς να αναλωνεσαι σε νήματα που σε βολεύουν και δεν χρειάζεται να πεις περαιτέρω πράγματα; Εδώ έχει βουίξει ο ντουνιάς.ksk έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:51Τωρα μπήκα αγαπημενη και δεν μου άρεσε καθόλου το τι γράφονται μέσα...
Και ...γεια σας.
- Cecily Anne
Άσε δεν έχω προλάβει, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον !Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:53Άπαξ και ζυμωνεται η ιδέα, κάντε το δυνατό καλλίτερο για την τσέπη σας. Και μετά γυρίστε το στην φιλανθρωπία.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:47Μα δε σε ρώτησα ! Πάντως εγώ θα επιμείνω στην αρχική μου τοποθέτηση ότι ενδιαφέρομαι να συζητήσω τιμή πακέτου. Και θα σκεφτώ σοβαρά και την πρόταση της Γαλης, διότι όσο περνάει η ώρα , ζυμώνεται η ιδεα…αν ο σέρβερ μου δίνει εισόδημα, θα πρέπει να επιστρέφω μερίδιο, για να συντηρώ τη λειτουργία και άρα το εισόδημα. Απλά εγώ σε αυτά έχω το χαμόγελο του παιδιού στο μυαλό, αλλά τεσπα σε δεύτερη φάση συζητήσεων το βλέπουμε. Είναι η νυφίτσα ο Ερμής και διαβάζει και θα μου φάει την ιδέα !!!
Τα νύχια τα έφτιαξες; Διότι αυτό νομίζω ήταν σημαντικότερο απ'την διαδήλωση των ανθρώπων. Μην τα κάνουμε όλα ίσωμα. Ε βρε Σέσι μας;

Έτριβες στο Βιλαμπάχο με γάντια καημένη...Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:59Άσε δεν έχω προλάβει, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον !Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:53Άπαξ και ζυμωνεται η ιδέα, κάντε το δυνατό καλλίτερο για την τσέπη σας. Και μετά γυρίστε το στην φιλανθρωπία.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:47
Μα δε σε ρώτησα ! Πάντως εγώ θα επιμείνω στην αρχική μου τοποθέτηση ότι ενδιαφέρομαι να συζητήσω τιμή πακέτου. Και θα σκεφτώ σοβαρά και την πρόταση της Γαλης, διότι όσο περνάει η ώρα , ζυμώνεται η ιδεα…αν ο σέρβερ μου δίνει εισόδημα, θα πρέπει να επιστρέφω μερίδιο, για να συντηρώ τη λειτουργία και άρα το εισόδημα. Απλά εγώ σε αυτά έχω το χαμόγελο του παιδιού στο μυαλό, αλλά τεσπα σε δεύτερη φάση συζητήσεων το βλέπουμε. Είναι η νυφίτσα ο Ερμής και διαβάζει και θα μου φάει την ιδέα !!!
Τα νύχια τα έφτιαξες; Διότι αυτό νομίζω ήταν σημαντικότερο απ'την διαδήλωση των ανθρώπων. Μην τα κάνουμε όλα ίσωμα. Ε βρε Σέσι μας;![]()

Εμένα που είμαι γνωστός ξεσκολισμένος αντικομμουνιστής δε θα με ξεχάσετε, ε;Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 15:43Δεν είσαι καλά που θα τους χορηγούμε εμείς οι δεξιοί τους παλιό κομμουνιστές!!!!!
- Cecily Anne
Ζω ένα δράμα!Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 17:04Έτριβες στο Βιλαμπάχο με γάντια καημένη...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eίναι καλή τώρα η συμφωνιά των Πρεσπών τώρα ΝΔκρατες?
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2024, 18:08 » σε Εθνικά Θέματα - 168 Απαντήσεις
- 4272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
25 Απρ 2025, 07:47
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
26 Φεβ 2025, 11:23