Για πες μου μια μετά την Σαπφώ.
Κόσμος μόνο με άντρες εναντίον κόσμου μόνο με γυναίκες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Κόσμος μόνο με άντρες εναντίον κόσμου μόνο με γυναίκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
κοπυ παστε
...απο εδω https://www.politeianet.gr/books/978960 ... ies-280813Anna Rheinsberg, Astrid Arz, Astrid Tumpel, Aviva Ronnelfeld, Barbara Fiebler, Barbara Kloos, Barbara Riedl, Barbel Brockstedt, Barbel Gudelius, Bettina Rolfes, Brigitte Heidebrecht, Brigitte Pixner, Chris Siebenrock, Christiane Binder-Kasper, Claudia Putz, Denny Hirschbach, Ebba Sakel, Elfi Hartenstein, Elfriede Haslehner, Elisabeth Alexander, Elcke Beck, Erika Stoppler, Frederike Frei, Gabriele Casper, Gisela Meussling, Gisela Schalk, Gudrun Barbara Pfeifer, Gunild Feigenwinter, Helga Gruber, Imme Ruprecht, Ina Deter, Inge Buck, Josian Kartheiser, Kathe Ledigschon, Kathrin Mosier, Kirsten Stephanus, Linda Christanell, Lisa Wickle, Lorose Keller, Luisa Francia, Magliane Samasow, Maja Bauer, Maria Neffuthoff, Mascha Grune, Monika Streit, Natalia Harder, Renate Ahling, Renate Buck-Winkler, Renate Guthmann, Rita Breit, Rita Gerlach, Sabine Deitmer, Sabine Schmidt, Sabine Volke, Sibylle Klefinghaus, Sonja Triedl, Tonia Teutschebein, Verena Stefan, Waltraud Daumal, Waldraud Renschmid
(δεν διαβαζω ποιησις, δεν εχω αποψις)
Απ΄ ότι έχω παρατηρήσει οι πιο επιθετικές γυναίκες είναι οι παντρεμένες και όσες είναι δεσμευμένες. Ίσως γιατί έχουν τις πλάτες των ανδρών. Η επιθετικότητα εκφράζεται με την γλώσσα κυρίως και διάφορες ίντριγκες.
Δεν είναι εγγενές χαρακτηριστικό πιστεύω.
Δεν είναι εγγενές χαρακτηριστικό πιστεύω.
- hellegennes
Το ερώτημα δεν ήταν αν έχει γράψει άλλη γυναίκα ποίηση μετά την Σαπφώ, ήταν αν γράφουν καλή ποίηση οι γυναίκες.Zundapp έγραψε: ↑05 Μαρ 2025, 16:33κοπυ παστε...απο εδω https://www.politeianet.gr/books/978960 ... ies-280813Anna Rheinsberg, Astrid Arz, Astrid Tumpel, Aviva Ronnelfeld, Barbara Fiebler, Barbara Kloos, Barbara Riedl, Barbel Brockstedt, Barbel Gudelius, Bettina Rolfes, Brigitte Heidebrecht, Brigitte Pixner, Chris Siebenrock, Christiane Binder-Kasper, Claudia Putz, Denny Hirschbach, Ebba Sakel, Elfi Hartenstein, Elfriede Haslehner, Elisabeth Alexander, Elcke Beck, Erika Stoppler, Frederike Frei, Gabriele Casper, Gisela Meussling, Gisela Schalk, Gudrun Barbara Pfeifer, Gunild Feigenwinter, Helga Gruber, Imme Ruprecht, Ina Deter, Inge Buck, Josian Kartheiser, Kathe Ledigschon, Kathrin Mosier, Kirsten Stephanus, Linda Christanell, Lisa Wickle, Lorose Keller, Luisa Francia, Magliane Samasow, Maja Bauer, Maria Neffuthoff, Mascha Grune, Monika Streit, Natalia Harder, Renate Ahling, Renate Buck-Winkler, Renate Guthmann, Rita Breit, Rita Gerlach, Sabine Deitmer, Sabine Schmidt, Sabine Volke, Sibylle Klefinghaus, Sonja Triedl, Tonia Teutschebein, Verena Stefan, Waltraud Daumal, Waldraud Renschmid
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θεωρεις οτι ειναι ανικανες?hellegennes έγραψε: ↑05 Μαρ 2025, 16:51Το ερώτημα δεν ήταν αν έχει γράψει άλλη γυναίκα ποίηση μετά την Σαπφώ, ήταν αν γράφουν καλή ποίηση οι γυναίκες.Zundapp έγραψε: ↑05 Μαρ 2025, 16:33κοπυ παστε...απο εδω https://www.politeianet.gr/books/978960 ... ies-280813Anna Rheinsberg, Astrid Arz, Astrid Tumpel, Aviva Ronnelfeld, Barbara Fiebler, Barbara Kloos, Barbara Riedl, Barbel Brockstedt, Barbel Gudelius, Bettina Rolfes, Brigitte Heidebrecht, Brigitte Pixner, Chris Siebenrock, Christiane Binder-Kasper, Claudia Putz, Denny Hirschbach, Ebba Sakel, Elfi Hartenstein, Elfriede Haslehner, Elisabeth Alexander, Elcke Beck, Erika Stoppler, Frederike Frei, Gabriele Casper, Gisela Meussling, Gisela Schalk, Gudrun Barbara Pfeifer, Gunild Feigenwinter, Helga Gruber, Imme Ruprecht, Ina Deter, Inge Buck, Josian Kartheiser, Kathe Ledigschon, Kathrin Mosier, Kirsten Stephanus, Linda Christanell, Lisa Wickle, Lorose Keller, Luisa Francia, Magliane Samasow, Maja Bauer, Maria Neffuthoff, Mascha Grune, Monika Streit, Natalia Harder, Renate Ahling, Renate Buck-Winkler, Renate Guthmann, Rita Breit, Rita Gerlach, Sabine Deitmer, Sabine Schmidt, Sabine Volke, Sibylle Klefinghaus, Sonja Triedl, Tonia Teutschebein, Verena Stefan, Waltraud Daumal, Waldraud Renschmid
πιχι η Παττι Σμιθ που ανεφερε ο ναζι Σιντ?
- Sid Vicious
Annita Lane, Beth Gibbons, Lydia Lunch, Suzi Quatro, Siouxsie Sioux, Nina Hagen, Kat Arthur, Fay Fife, Gaye Advert, Becki Bondage, Amy Taylor, Wendy O Williams, Nico, Andrea Haugen, Jennifer Miro, Emily Jane White, Anne Clark, Poison Ivy, Honey Bane, Alzbeth, Dinah Cancer,Hazel O'Connor, Olga de Volga, Lita Ford, Johnette NapolitanoΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Μαρ 2025, 15:46Ε τώρα, το 5%; Δεν...Sid Vicious έγραψε: ↑05 Μαρ 2025, 15:09Debbie Harry, Patti Smith, Joan Jett, PJ Harvey, Penelope Houston, Jarboe just entered the chatΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Μαρ 2025, 14:43
Εγώ μιλάω ως καταναλωτής, και ειδικά αφού ακούω ροκ/μέταλ μουσική, ναι, αν έβγαζες όλους τους άνδρες, θα ήταν πολύ δύσκολα.
Κάποιες ακόμα λίγες που με ήρθαν στα γρήγορα, σελίδες γεμίζουν
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
ζωη καρελλη.
-
Έχουμε καλές στην Ελλάδα πλέον, σκίζουν όσων αφορούν τις πιο άγνωστες. Όσων αφορά τα μεγάλα ονόματα, οκ... Δεν...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εγώ είμαι περίεργη για το ποιους άντρες συγγραφείς, Έλληνες ή ξένους, γουστάρουν οι ζόρικοι που βρίσκουν "λίγη" τη γυναικεία γραφή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ότι υπάρχει διαφορά στην αρσενική και θηλυκή γραφή, είναι δεδομένο.
Όπως είναι δεδομένο ότι κάποιοι άντρες γράφουν θηλυκά και κάποιες γυναίκες αρσενικά.
Ανεξαρτήτως ερωτικής ταυτότητας.
Όπως είναι δεδομένο ότι κάποιοι άντρες γράφουν θηλυκά και κάποιες γυναίκες αρσενικά.
Ανεξαρτήτως ερωτικής ταυτότητας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 05 Μαρ 2025, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Aυτά τα νήματα του τύπου "αγόρια κανόνια, κορίτσια μακαρόνια" και αντίστροφα, τί σκοπό εξυπηρετούν?
Είναι. Τα γονίδια έχουν μνήμη. Βιολογικά και κοινωνικά. Ό,τι παίξει μέχρι τα 6, μετά άντε γεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να 'σαι καλά, πλέργιο πλάσμα. Δάκρυσα.Zundapp έγραψε: ↑05 Μαρ 2025, 16:53θεωρεις οτι ειναι ανικανες?hellegennes έγραψε: ↑05 Μαρ 2025, 16:51Το ερώτημα δεν ήταν αν έχει γράψει άλλη γυναίκα ποίηση μετά την Σαπφώ, ήταν αν γράφουν καλή ποίηση οι γυναίκες.Zundapp έγραψε: ↑05 Μαρ 2025, 16:33
κοπυ παστε
...απο εδω https://www.politeianet.gr/books/978960 ... ies-280813

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τις γυναίκες τις συμπαθώ περισσότερο. Οι άντρες είναι λίγο μαλάκες.
- hellegennes
Εγώ ζήτησα να μου πείτε κάποια γνωστή ποιήτρια εκτός από την Σαπφώ. Η Πάτι Σμιθ έγραψε ποίηση αλλά δεν θα την είχε διαβάσει ποτέ κανείς αν δεν ήταν η Πάτι Σμιθ, δεν είναι δηλαδή γνωστή ως ποιήτρια ή επειδή είναι ποιήτρια.Zundapp έγραψε: ↑05 Μαρ 2025, 16:53θεωρεις οτι ειναι ανικανες?hellegennes έγραψε: ↑05 Μαρ 2025, 16:51Το ερώτημα δεν ήταν αν έχει γράψει άλλη γυναίκα ποίηση μετά την Σαπφώ, ήταν αν γράφουν καλή ποίηση οι γυναίκες.Zundapp έγραψε: ↑05 Μαρ 2025, 16:33
κοπυ παστε
...απο εδω https://www.politeianet.gr/books/978960 ... ies-280813
Εσύ δεν είπες έτσι κι αλλιώς ότι δεν ξέρεις από ποίηση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Χρειάζονται οι άντρες τις γυναίκες;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Φεβ 2025, 11:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Φεβ 2025, 17:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρειάζονται οι γυναίκες τους άντρες;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Φεβ 2025, 11:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 23 Απαντήσεις
- 515 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
18 Φεβ 2025, 15:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ακόμα και στα make up artist οι άντρες είναι καλύτεροι από τις γυναίκες
από Μαδουραίος » 31 Αύγ 2024, 08:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
31 Αύγ 2024, 08:02
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1068 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
06 Μαρ 2025, 09:14